شما کجایی هستین؟؟گئجن خیر همشهری![]()
البته اگه دوس داری بگو............
شما کجایی هستین؟؟گئجن خیر همشهری![]()
ای بابا.....منظورم این بود که موافقم باهاتون
اشتباهت همین جاست فیفا جون.آخه هنوز ندیدیش ...
همونجایی که دارن دریاچه شو خشک میکنن.شما کجایی هستین؟؟
البته اگه دوس داری بگو............
تا حالا برام این اتفاق نیفتاده!!!آره دیگه اونوقت که پاهاش سست میشه نمیدونه از کجا خورد.![]()
هی وای من ......... من عاشق آ.غ ام.......... الانم تو مهاباد خونه دارمهمونجایی که دارن دریاچه شو خشک میکنن.![]()
اشتباهت همینجاست وحید جون، این اون کسی نبوده که باید میبوده.اشتباهت همین جاست فیفا جون.
هم دیدمش هم اینکه هیچ مشکلی نبود.
ولی همین اخلاقم که همیشه میگم اومد و از تو ذهنم بردش بیرون.عدم اعتماد و پا گذاشتن رو احساس برام شده عادت.حرفش آسونه فقط اون موقع خیلی زجر کشیدم ولی خوشبختانه به دست فراموشی سپرده شد...
شما نمیخواید یه فکری واسه این وسواس فکری بکنید؟اشتباهت همین جاست فیفا جون.
هم دیدمش هم اینکه هیچ مشکلی نبود.
ولی همین اخلاقم که همیشه میگم اومد و از تو ذهنم بردش بیرون.عدم اعتماد و پا گذاشتن رو احساس برام شده عادت.حرفش آسونه فقط اون موقع خیلی زجر کشیدم ولی خوشبختانه به دست فراموشی سپرده شد...
پس هنوز ندیدیش......تا حالا برام این اتفاق نیفتاده!!!
اصلا حسی برام نمونده...
به وقتش میفتهتا حالا برام این اتفاق نیفتاده!!!
اصلا حسی برام نمونده...
هی وای من ......... من عاشق آ.غ ام.......... الانم تو مهاباد خونه دارم
تشکر ندارم.....چگونه به تاول های پایم بگویم که یک عمر تمام راه را اشتباه امده ام...
خداییش جمله رو حال میکنین؟
اره خدایی حال میکنمچگونه به تاول های پایم بگویم که یک عمر تمام راه را اشتباه امده ام...
خداییش جمله رو حال میکنین؟
بخدا بود...اشتباهت همینجاست وحید جون، این اون کسی نبوده که باید میبوده.![]()
شما نمیخواید یه فکری واسه این وسواس فکری بکنید؟
ده نبود وحید جون، نبود، هر وقت، وقت داشته باشی تعریف کن اون وقت مطمئن تر میگم نبود. درستشم همینه بایدم عقل حاکم باشه.بخدا بود...
واسه همین تصمیم گرفتم بعدش دیگه هیچ حسی نداشته باشم.جریان منو نمیدونی وقتم نیست برات توضیح بدم.فقط اینو بدون تو زندگیم هیچوقت نذاشتم احساسم حاکم باشه و عقلم فرمانروای بدنم بده.هیچوقتم عاشق نشدم و نمیشم....
وقتی هیچ مشکلی نبود و همه هم بهم میگفتن خوبه برو جلو من چرا باید عقب برم و پا رو دلم بذارم؟ده نبود وحید جون، نبود، هر وقت، وقت داشته باشی تعریف کن اون وقت مطمئن تر میگم نبود. درستشم همینه بایدم عقل حاکم باشه.
ای بابا وحیدبگذاريد و بگذريد ، ببينيد و دل نبنديد ، چشم بيندازيد و دل مبازيد كه دير يا زود بايد گذاشت و گذشت...
این بزرگترین اعتقاد من در زندگیست ...
همیشه رفتن به معنای رسیدن نیست ولی برای رسیدن باید رفت.نه.همین طور بهتره.
کسی قدر احساسات پاک آدما رو نمیدونه.بهتره همیشه سربسته و لال بمونن این احساسات تا اینکه بازیچه بشن...
همه بهت میگفتن ...؟وقتی هیچ مشکلی نبود و همه هم بهم میگفتن خوبه برو جلو من چرا باید عقب برم و پا رو دلم بذارم؟
یعنی خدا همینم ازش بخوام بهم نمیده؟؟؟ای بابا وحید
ما که هر چی میگیم تو حرف از رفتن میزنی، بابا آخه کجا بریم، به جون خودت راضیم الان برم، اما مگه من به میل خودم اومدم که به میل خودم برم؟
همیشه رفتن به معنای رسیدن نیست ولی برای رسیدن باید رفت.
واستون تو سال جدید داشتن شور جوونی رو آرزو می کنم
واسه عاقل بودن خیلی وقت هست
دوستای من(آقا وحید آقا میلاد fifa) شبتون بخیر
شب بخیر مام بریم دیگه دیروقتهدوستای گلم من دیگه برم شب بخیر...
هیچی دیگه روم اثر نمیذاره...
این عمره که داره میگذره...حیف از جوونی که اینطور داره میگذره....
شبت خوش سهیلا خانومهمیشه رفتن به معنای رسیدن نیست ولی برای رسیدن باید رفت.
از همون یکی ها واسه منم نگهداریعنی خدا همینم ازش بخوام بهم نمیده؟؟؟
من باید برم اینجا هیشکیو ندارم.شاید اونجا بتونم یکیو واسه خودم پیدا کنم...
سال جدیدم مثل امسال هیچ فرقی نمیکنه....همیشه رفتن به معنای رسیدن نیست ولی برای رسیدن باید رفت.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |