مشکل از باشگاه بود درست شد
نمیدونم چرا یهویی نتم بهم ریخت!!!
برو بچه دیگه حنات پیش بچه های اینجا رنگی نداره نمی خواد کارای خودتو گردن من بندازی
گفتم که این وصله ها به داداشت نمی چسبه اره سالار دروگوووووووو
یعنی میخواین بگین تو دانشگاه هیچکدومتون برا حتی یه بارم جدب دختری نشدین یا دختری جذبتون نشده
ادم مثه مرد حرفشو می زنه چرا شده خوشم بیاد ولی به هزار یه دلیل عنوان نکردم.
بابا ما اینقدر گرفتار بودیم اصلا تو این نخا نبودیم.
باورت نمیشه من حتی تو دوران دانشجویی از یه دخترم جزوه نگرفتم چه برسه به رابطه. حوصله داری ها سری که درد نمی کنه ادم دستمال نمی بنده![]()
ادم مثه مرد حرفشو می زنه چرا شده خوشم بیاد ولی به هزار یه دلیل عنوان نکردم.
بابا ما اینقدر گرفتار بودیم اصلا تو این نخا نبودیم.
باورت نمیشه من حتی تو دوران دانشجویی از یه دخترم جزوه نگرفتم چه برسه به رابطه. حوصله داری ها سری که درد نمی کنه ادم دستمال نمی بنده![]()
اخه وقتی ادم می دونه شرایط ازدواج و نداره و قصدش ازدواج نیست چرا هم خودشو هم دختر بنده خدای مردمو سر کار بذاره بعدش هزار تا مشکل پیش بیاد.
هم حق الناس گردن ادم می افته هم یه دلبستگی کاذب یک طرفه تو یکی پیش می اد که ممکنه ضربه بدی بهش تو زندگی بزنه.
رفیق داشتم به خاطر همین عشقای الکی یه ترم نتونسته درس بخونه اینقد داغون شده یه ترم 2 واحد پاس کرده.
تو یکیو فک کنم از اون ناتو اش بودییه خانومی هم بود که مهمان بود از جنوب(مهلا) از وقتی اومد اراک اصلا ما دیگه نمیفهمیدیم درس چیه...بس که این 2تا هی ته کلاس پچ پچ میکردن نمیذاشتن گوش کنیم
به به و چه چه
من که موقع دانشجوییمم سرکار میرفتمو زیاد وقت دانشگاه رفتن نداشتم ولی اونقدرام که تو سربه زیر بودی نبودماخه وقتی ادم می دونه شرایط ازدواج و نداره و قصدش ازدواج نیست چرا هم خودشو هم دختر بنده خدای مردمو سر کار بذاره بعدش هزار تا مشکل پیش بیاد.
هم حق الناس گردن ادم می افته هم یه دلبستگی کاذب یک طرفه تو یکی پیش می اد که ممکنه ضربه بدی بهش تو زندگی بزنه.
رفیق داشتم به خاطر همین عشقای الکی یه ترم نتونسته درس بخونه اینقد داغون شده یه ترم 2 واحد پاس کرده.
تو یکیو فک کنم از اون ناتو اش بودی![]()
تو یکیو فک کنم از اون ناتو اش بودی![]()
این حرفا که در تو اثر نداره هزار دفه نصیحتت کردم ولی حکایت تو یاسین خوندن به گوشه ....
معذرت می خوام از حضار
من که موقع دانشجوییمم سرکار میرفتمو زیاد وقت دانشگاه رفتن نداشتم ولی اونقدرام که تو سربه زیر بودی نبودم![]()
مهم اینه که آدم قلبش پاک باشه.... وتا آدم دلش پاکو زلال نباشه انقدر راحت حرف نمیزنه...دستت درد نکنه میلاد جان.....چون همش واقیعتارو رک میگم و شفاف سازی میکنم شدم ناتو دیگه...
می دونی از چی خوشم میاد اقا میلاد . اینکه این بشر سریع چهره تابلوش مشخص میگه از بس تابلو خالی می بنده هر که می بیندش سریع از قیافش می فهمه چکارست.![]()
دستت درد نکنه میلاد جان.....چون همش واقیعتارو رک میگم و شفاف سازی میکنم شدم ناتو دیگه...
مهم اینه که آدم قلبش پاک باشه.... وتا آدم دلش پاکو زلال نباشه انقدر راحت حرف نمیزنه...
از ناتو منظور بدی نداشتم ولی شیطنتت داره خیلی چیزارو میگه![]()
نه عزیزم معذرت واسه چی....بار اولت که نیست ادبت رو به عرصه ظهور میذاری
زیاد حرص نخور گفتم که چهره مزورانت سریع تابلو میشه![]()
زندگی همینه شهرام جان
نمی دونم والا شایدم من خیلی بیش از حد سر به زیر بودیم . ولی قول داری یه جورایی الافیه کار بیخوده. ادم خودشو سر کار میذاره با خرجه خودش.
البته جسارت نباشه.
حالا اگه ادم قصدش ازدواج باشه که خوبه ولی دوستی بی هدف جالب نیست به نظرم البته با جنس مخالف وگرنه تو پسرا اینقد رفیق جوراجور داشتم که نگو
آره حق با توا....میایی اینجا زبون بازی همه فکر میکنن چه خبره...اگه از نزدیک میشناختنمون مطمئنا نظرات فرق میکرد
زندگی همینه شهرام جان
همیشه همه چیو ساده گرفتم اما از تلاش تو هیچ راهی کم نذاشتم....
باور کن دنیا همینطوریش سرکارمون گذاشته....
باید خیلی چیا رو امتحان کنی مثه راحت زندگی کردن مثه مععذرت میخوام دیوانه بودن و راحت عاشق شدن و خیلی چیزای دیگه...
باور کن هرکی منو میبینه فک میکنه 20 سالم بیشتر نیس
امیدوارم وکیلتم مثه خودت باحال باشهباش.....من تا وکیلم نیاد دیگه حرفی نمیزنم
لاقل ادب و انصاف و معرفت حکم میکنه که موقعی که بحث این حرفا میفته حداقلش ساکت باشی و اینقد جانماز آب نکشی و جملات حکیمانه سر ندی....بیخیال....تو اصلا خیلی گل و سر به زیر بودی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |