شهرام این حامد خیلی به دانشگاه علاقه داره هااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ز گهوااره تا گور دانش بجوی.............تو قنات همه چیز پیدا میشه جز دانش
شهرام این حامد خیلی به دانشگاه علاقه داره هااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بسلامت حمید خانسلام حامد خان. خوبي داداش؟ (ببخشيد كه يه خورده دير سلام كردم)
------
ببخشيد دوستان منم بايد برم. خيلي خوشحال شدم. فعلا باي![]()
سلام حامد خان. خوبي داداش؟ (ببخشيد كه يه خورده دير سلام كردم)
------
ببخشيد دوستان منم بايد برم. خيلي خوشحال شدم. به اميد ديدار. فعلا باي![]()
ما که پی دانش میریمز گهوااره تا گور دانش بجوی.............تو قنات همه چیز پیدا میشه جز دانش
سلام حامد خان. خوبي داداش؟ (ببخشيد كه يه خورده دير سلام كردم)
------
ببخشيد دوستان منم بايد برم. خيلي خوشحال شدم. به اميد ديدار. فعلا باي![]()
احیانا مفتح نمیرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟اره دیگه همیشه پلاس بود بدشانسیش رشته خودمون کامل پسرونه بود من هی می دیدیم میره در ساختمونهای علوم پایه و پزشکی اونجا هم که خدا بده برکت همشون خانم بودن.
حامد امار همشونو داشت حتی اساتید خانم مجرد و متعهل. کافی بود اسم بدی یه رزومه کامل شخصیتی کاری تحویل بگیری![]()
اخیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییاخییی .....دور پردیس یادش بخیر
بله.....شماها همتون تو اراک بودین؟
اره دیگه همیشه پلاس بود بدشانسیش رشته خودمون کامل پسرونه بود من هی می دیدیم میره در ساختمونهای علوم پایه و پزشکی اونجا هم که خدا بده برکت همشون خانم بودن.
حامد امار همشونو داشت حتی اساتید خانم مجرد و متعهل. کافی بود اسم بدی یه رزومه کامل شخصیتی کاری تحویل بگیری![]()
آزاد؟بله.....
حامدو شهرام بودن...
ولی من هستم![]()
احیانا مفتح نمیرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
خدا کشتت از خدا بترس......من که اصلا ساختمون خودمونم بلد نبودم ...اصلا اینقد سر به زیر بودم همش تو در و دیوار بودم...کی بود همیشه جلو بوستان جلو دانشگاه رو صندلیا دل میداد قلوه میگرفت....شهرام بس کن توروبخدا
شماها همتون تو اراک بودین؟
اره....آزاد؟
آزاد؟
نه بابا ازاد چیه....صنعتی شریف قنات
اره تقریبا
شهرام حامد ستاره مریم بهنام همه اراک بودیم.![]()
پس منم 2 ماه تو سال 88 همسایتون بودم، البته تو جهنم سبزاره....
شهرام وضع خودت وخیم بوده ها.........![]()
حالا چرا قنات؟نه بابا ازاد چیه....صنعتی شریف قنات
خدا کشتت از خدا بترس......من که اصلا ساختمون خودمونم بلد نبودم ...اصلا اینقد سر به زیر بودم همش تو در و دیوار بودم...کی بود همیشه جلو بوستان جلو دانشگاه رو صندلیا دل میداد قلوه میگرفت....شهرام بس کن توروبخدا
شهرام راستی از اون آخریه مهسا خبر نداری دیگه!!!!!! چقد اذیتش کردی طفلی رو...دختر خوبی بود
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |