ببخشید نمی دونستم

اگه اینجا نبود من از کار برمیگشتم کجا میرفتم؟
ببخشید نمی دونستم
بهمین تایپیکت بیشتر میخندن و فورا قضیه رو دست میگیرن
تا بدترش نکردیم فعلن بای![]()
شایعه نیست عزیزم....عین جمله ایه که مصاحبه گره گفت بهم....گفت ملی حفاری اکثرا اقمارین ولی شماها تقریبا همه اینجا ساکن میشین...بالاخره نزدیک تمام مناطق عملیاتی یه شهر هست واسه سکونت
بهمین تایپیکت بیشتر میخندن و فورا قضیه رو دست میگیرن
تا بدترش نکردیم فعلن بای![]()
نه پاکش نکن تا اول خودمون یه دور دیگه بخونیمش یه کم بخندیم بعد...اره موافقم باهات چی کنم خیلی گند زدم الان بیان کنکاو میشن برن بخونن می خوای بریم همه رو پاک کنیم ولش کی حوصله داره 50 تا پستهبه قول شما خانه به دوشان غم سیلاب نداریم. بالاتر ازسیاهی رنگی نیست
بریم فعلا خداحافظ
بهمچنین...بایمیلاد شهرام شب خوش ....بای
می گم بچه ها شاید 10 سال دیگه یکی گذرا چشمش به این صفحات و بحثا و حرفای رد بدل شده امروز ماها بیوفته پیش خودش بگه اینام چه ادمهای دیوونه ای بودن ببینم اون موقع ما کجای این کره زمینیم. اصلا مرده ایم یا زنده.
فقط خدا می دونه.
اوستا کریم راضیم به رضایت.
بچه ها کم کم بریم الان این خانم ها دوباره پیداشون می شه میان این صفحات قبلو می خونن کلی می خندن بهمون![]()
چقدر پیــــاده رو ها را کـــــــــــــــش می دهند . . .
این برگهای پــاییـــــــــــــزی !
می خواهم پیـــــــــــــاده شوم . . .
سوار اتوبوسی تنــــــــــــــــــــــد رو شوم . . .
تا پاییـــــز را رد کنم. . .
"فصل عاشـــــــــــــــقان" را . . .
ما را چه به این حرفا !
مریم جونمبزرگترین تراژدی زندگی اینه که خیلی زود پیر میشیم
و خیلی دیر عاقل....................
سلام. ميبينم كه خودتون تنهايين و حوصله تون هم سر رفته...امشب همه مشکوکین هااااااااا
گفته باشم...
سلام. ميبينم كه خودتون تنهايين و حوصله تون هم سر رفته...
فكر كنم بچه ها اعتصاب كردن![]()
سلامتي. از عصر تا الان هيچ اتفاق خاصي نيوفتاده.به به بالاخره یکی اومد..داشتم ناامید میشدم دیگه...
سلاااااااااام
آره منم تو همین فکر بودم...
چه خبرااااااا؟
خبر سلامتی ...سلامتي. از عصر تا الان هيچ اتفاق خاصي نيوفتاده.
شما چه خبرا؟ آواتار جديد مبارك![]()
آره اينم مث اون يكي قشنگهخبر سلامتی ...
مرسیییییییییی.خوشکله؟![]()
ممنون.چشاتون قشنگ میبینهآره اينم مث اون يكي قشنگه
ميگم چرا هيچ كس نيست؟!![]()
ممنون.چشاتون قشنگ میبینه
چی بگم والا....واقعا عجیبه![]()
نه..آقا شهرام اینا آزاد بودن...من سراسری اراک
ميگم يه سوال واسم پيش اومده: شما با آقا شهرام و... توي يه دانشگاه بودين؟ يعني همكلاسي بودين؟
اهان... پس شما درسخون تر از اونا (و همچنين خودم) بوديننه..آقا شهرام اینا آزاد بودن...من سراسری اراک
نه بابا...شاید واسه کنکور کارشناسی آره ولی تو یونی متوسط بودم...اهان... پس شما درسخون تر از اونا (و همچنين خودم) بودين![]()
الانم كه دارين واسه ارشد ميخونين. درسته؟نه بابا...شاید واسه کنکور کارشناسی آره ولی تو یونی متوسط بودم...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |