ستاره67
عضو جدید
چقدر عالی کاش زودتر باهاتون آشنا میشدم.درسم رو تقریبا آخه پروژم هنوز موندهمنم گرایشم همینه.تموم کردین درستونو؟؟
چقدر عالی کاش زودتر باهاتون آشنا میشدم.درسم رو تقریبا آخه پروژم هنوز موندهمنم گرایشم همینه.تموم کردین درستونو؟؟
به به داش احسان خوبی داداش چه خبر از شرکت نفت نفرات مورد نیازش به صفر نرسیده
طراحی فرایندهای صنایع نفت یکی از گرایشات م شیمی هستطراحی فرایند از گرایشای مهندسی شیمی هم هست؛
شیمی ها هم دارند همچین گرایشی؟
(در کارشناسی یا ارشد؟)
آخی گناه داره کهاتفاقا دیروز داشتم با قاضی پرونده (عمو پیرجو) صحبت میکردم میگفت الا و بلا که فقط اعدام ...من تا جایی که تونستم واسش تخفیف گرفتم قرار شده سنگسارش کنن...البته شریک نفری 50$ ما محفوظه
سلام والا من خبر ندارم.طراحی فرایند از گرایشای مهندسی شیمی هم هست؛
شیمی ها هم دارند همچین گرایشی؟
(در کارشناسی یا ارشد؟)
پرستو کیه بی شعوررررررررررررررررررررر؟
ببخشید انقدر سوال میپرسم.کدوم یونی هستین؟البته اگه مایل بودین ج بدینچقدر عالی کاش زودتر باهاتون آشنا میشدم.درسم رو تقریبا آخه پروژم هنوز مونده
نوکرم داداش خودت از من بیشتر تلاش کردی دوست دارم همون قبول شیم بریم پی کار زندگیمون
سلام شهرام جان
خوبی؟
خدایی دوس دارم تو قبول شی
خیلی تلاش کردی
سلاممممااااااااااه الان که خوب نگاه کردم دیدم تقریبا همه هستید، چه خبره؟ امروز تعطیلیه؟ چرا همه اینجایید؟ چی شده که یهو تالار نورانی شده؟ بابا نورش چشممو کور کرد، چه سعادتی که یهو همرو باهم میبینم.![]()
چقدر عالی کاش زودتر باهاتون آشنا میشدم.درسم رو تقریبا آخه پروژم هنوز مونده
عجججججباین شهرام پسر خوبیه ها....از ما گفتن بود
این شهرام پسر خوبیه ها....از ما گفتن بود
اینکه شهرام پسر خوبیه به ستاره چه مربوطه؟
حامد یواشکی بهم بگو خبریه مگه؟ عروسیه؟ میگم این شهرام هی گیر داده واسه می مو زن بگیریم، نگو درد دل خودشه.
اینکه شهرام پسر خوبیه به ستاره چه مربوطه؟
حامد یواشکی بهم بگو خبریه مگه؟ عروسیه؟ میگم این شهرام هی گیر داده واسه می مو زن بگیریم، نگو درد دل خودشه.
سلام به همه ی بچه های گل مهندسی شیمی و هر کی که الان اینجاست
روزتون به خیر
چه خبر؟؟؟؟؟؟؟من محمدم
قبلا زیاد اینجا بودم اما الان نمی تونم زیاد بیام
از کم سعادتیمه
ولی سعی میکنم بیشتر بیام پیش دوستای خوبم
![]()
نخیر حامد حرف الکی نمیزنه، حتما یه چیزی هست دیگه، زود تند سریع اعتراف کن.چرتو پرت می گه شما جدی نگیر
آخ جون چه قشنگ، خب حالا دختره میره پیش پیرجو التماس میکنه و آخرش شهرامم از سنگسار نجات پیدا میکنه و زن میگیره و خوشبخت میشه و بچه دار میشه و بچش انتقام شهرامو از دشمناش میگیره. چه قشنگ....هورا هورا دوتا عروسی داریم، هم شهرام هم می مو.گوشتو بیار کسی نشنوه..قراره واسه شهرام زن بگیریم ...طرف غریبه هم نیست..seabride قراره با طرف صحبت کنه از طرفی هم شهرام در معرض سنگساره(فیلم هندیه)
نخیر حامد حرف الکی نمیزنه، حتما یه چیزی هست دیگه، زود تند سریع اعتراف کن.آخ جون چه قشنگ، خب حالا دختره میره پیش پیرجو التماس میکنه و آخرش شهرامم از سنگسار نجات پیدا میکنه و زن میگیره و خوشبخت میشه و بچه دار میشه و بچش انتقام شهرامو از دشمناش میگیره. چه قشنگ....هورا هورا دوتا عروسی داریم، هم شهرام هم می مو.
اختیار دارین مهندس این چه حرفیهسلام بله شما را یادمه
کم سعادتی از ماست
سلاااام خوش اومدینسلام به همه ی بچه های گل مهندسی شیمی و هر کی که الان اینجاست
روزتون به خیر
چه خبر؟؟؟؟؟؟؟من محمدم
قبلا زیاد اینجا بودم اما الان نمی تونم زیاد بیام
از کم سعادتیمه
ولی سعی میکنم بیشتر بیام پیش دوستای خوبم
![]()
میبینی آقا شهرام چه آشی برات پختنچی چیو واسه خودتون می برید می دوزنید زن کجا بود عروسی کو
بیخیااااااااااااااااااااال نسترن خانوم
سلام.
بیاین تو دهات یا تهران......
من تنهام خوووووووووووووووووو
اختیار دارین مهندس این چه حرفیه
از شرکت نفت خبری ندارین ؟؟؟؟؟؟؟
مردیم از بی کاری!!!!!!!!!!
ممنونمسلاااام خوش اومدین
میبینی آقا شهرام چه آشی برات پختن
سلاااام خوش اومدین
میبینی آقا شهرام چه آشی برات پختن
ایشالا که هممون قبولیممنم مثه شما ازمون دادمو منتظر جواب با توکل به خدا من سالهاست از بیکاری مردم
ممنونم
میگم این جریانات زن گرفتن چیه ؟؟؟؟
کی واسه کی میخواد زن بگیره ؟؟؟
هیچی دیگه اقای شهرام هوای زن گرفتن دارن ما هم میخوایم کمکشون کنیمممنونم
میگم این جریانات زن گرفتن چیه ؟؟؟؟
کی واسه کی میخواد زن بگیره ؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |