سلامممممبارک باشه کی این زبان خارجی رو یاد گرفتین![]()
نیدونم خودش ییهوووووووووووووو ظاهر شد.سرعت شما هم پایینه؟؟؟
سلامممممبارک باشه کی این زبان خارجی رو یاد گرفتین![]()
دوست جونم هر حرفی زده شده شوخی بوده به دل که نگرفتی؟؟
سلامممم
نیدونم خودش ییهوووووووووووووو ظاهر شد.سرعت شما هم پایینه؟؟؟
نه بابا من جنبم بالاست.ایندفعه رو هم ازش گذشتم.بگید تکرار نشه.نه seabrid جان گفتم آدم با جنبه ایم البته ریا نشهخانوم مهندش من شرمنده ام از طرف حامد از تون عذر می خوام بی ادبی کرده بچس دیگه واسه خودش خیال پردازی می کنه شما به دل نگیر
ممنون
من خوبم
چه خبر؟ تو خوبی؟
این آواتارت کیه هی میزاریش؟
آقا شهرام مثلا قرار بود حالو هوای تالاروعوض کنیم
خو حالا چیکا کنیم؟؟خودم یه حرفی زدم توش موندم![]()
نه بابا من جنبم بالاست.ایندفعه رو هم ازش گذشتم.بگید تکرار نشه.نه seabrid جان گفتم آدم با جنبه ایم البته ریا نشه
خوشحالم دوستم.شما شیمی هستی دیگه؟کدوم گرایش؟؟نه بابا من جنبم بالاست.ایندفعه رو هم ازش گذشتم.بگید تکرار نشه.نه seabrid جان گفتم آدم با جنبه ایم البته ریا نشه
آقا شهرام مثلا قرار بود حالو هوای تالاروعوض کنیم
خو حالا چیکا کنیم؟؟خودم یه حرفی زدم توش موندم![]()
اره کم کم با جو اینجا اشنا میشین نباید زود ناراحت بشین مثه من پوست کلفت باشین (اکه هی دوباره ریا شد از خودم تعریف کردم)
سلام.خوب هستین؟اگه همین جاآقاشهرام اوکی بده من میرم جلووووووسلام seabride جان...چی چیو توش موندم..اینجوری میخواستی با خانوم شیرزاد حرف بزنی؟؟ این شهرام الان 2 روزه خواب و خوراک نداره هی میگه کی واسم عروسی میگیرین
سلام seabride جان...چی چیو توش موندم..اینجوری میخواستی با خانوم شیرزاد حرف بزنی؟؟ این شهرام الان 2 روزه خواب و خوراک نداره هی میگه کی واسم عروسی میگیرین
به به آقای مجهووول.میگم آقا شهرام شما هم از آواتارت پیداس چه بچه سربه زیری بودیییینملعون از قدیم تو هی عاشق می شدی تو دانشگاه که راه می رفتیم عاشق همه می شدی من که سر به زیر بودم خودت میدونی بی وجدان
آره عزیزم.گرایشم طراحی فرآیندهخوشحالم دوستم.شما شیمی هستی دیگه؟کدوم گرایش؟؟
من ناراحت نشدم.اگه می بینید پست نمیدم واسه اینه که این روزها درگیر کارهامم.هر وقت بتونم میام.این مدت خیلی به بچه های گل اینجا عادت کردم.
ا.واقعا.شما درمورد من چی فک کردید آقا؟فک کردید من ازون دخترام که ........؟نه آقا اشتباه نکنید.
من فک کنم این تالار رو واسه خودتون دیدید حالا به در میگید دیوار بشنوه.میخواید من باهاشون صحبت کنم؟آخه منم دستم به خیره.معلومه خسیس تشریف دارید آقای حامد خان مجهول ماه رمضون عروسیتون رو می گیرید میدونید کسی نمی تونه واسه افطار چیزی بخوره.بابا عروسی تو ماه رمضون نمی چسبه بذارید واسه بعد ماه رمضون قول میدیم کادوهای خوب بیاریم جبران شه.
منم گرایشم همینه.تموم کردین درستونو؟؟آره عزیزم.گرایشم طراحی فرآینده
به به آقای مجهووول.میگم آقا شهرام شما هم از آواتارت پیداس چه بچه سربه زیری بودیییین
به به آقای مجهووول.میگم آقا شهرام شما هم از آواتارت پیداس چه بچه سربه زیری بودیییین
خو باشه ببخشید شوما سربه زیریچه ربطی داره تازه این اواتار جریان داره توضیحش مفصله
فقط اینو بدونین که اواتار قبلی من یه یادگاری از یه دوست خیلی عزیز تو باشگاه بود که حالا کمتر می بینمش ولی قول دادم که ائاتار یادگاریشو بذارم که همیشه یادش باشم
خوب ادامه داستان وقتی افتادیم حبس با چهره مبدل از زندون فرار کردیم گفتیم برای اینکه دوستان بشناسنمون یه اواتری تو همون مایه های قبلی رو بذاریم چون نمی خواستم اواتار اصلی رو که ماله کاربری خودمه بذارم اینو گذاشتم
خوب قصه ما به سر رسید کلاغه به خونش نرسید
طراحی فرایند از گرایشای مهندسی شیمی هم هست؛آره عزیزم.گرایشم طراحی فرآینده
شهرام و سر به زیری؟؟؟؟؟
شریک جان یه چی میگم یه چی میشنوی...کلا چشماش اینور اونور میچرخید..فکر کنم تو این 4 سال دست کم عاشق سه چهار هزار نفری شد(به روایتی همشونم عشق واقعی)ولی قول داده اگه پرستو رو براش بگیریم پسر خوبی بشه
خو باشه ببخشید شوما سربه زیری
خو باشه ببخشید شوما سربه زیری
طراحی فرایند از گرایشای مهندسی شیمی هم هست؛
شیمی ها هم دارند همچین گرایشی؟
(در کارشناسی یا ارشد؟)
پرستو کیه بی شعوررررررررررررررررررررر؟
سلام.خوب هستین؟اگه همین جاآقاشهرام اوکی بده من میرم جلوووووو
اصلا اینارو بیخیال کی متهمو ببریم شریک؟؟
شهرام و سر به زیری؟؟؟؟؟
شریک جان یه چی میگم یه چی میشنوی...کلا چشماش اینور اونور میچرخید..فکر کنم تو این 4 سال دست کم عاشق سه چهار هزار نفری شد(به روایتی همشونم عشق واقعی)ولی قول داده اگه پرستو رو براش بگیریم پسر خوبی بشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |