سلام به همگی دوستان
ببینم از بچه های قدیمی کی هست؟
در مورد زبان برنامه نویسی متلب کاملا ضروریه و باید حتما تسلط خوب و کافی داشته باشه در کنارش می تونه یه زبان برنامه نویسیم یاد بگیره که حالا هرچی می تونه باشه بنظرمسلام،من یه سوال داشتم ازتون،یه مهندس شیمی به چه زبانای برنامه نویسی باید مسلط باشه و چه نرم افزارایی،مثلا نرم افزار متلب هایسس یا زبان سی پلاس،ممنون
یک سری از نرم افزارها هست که همه باید بلد باشن. ربطی به گرایش ادم نداره . که شامل مجموعه اسپن وان و متلب میشه. همین نرم افزارهایی که خودتون فرمودید خوبه. هایسیس و اسپن که لازم و ضروری هستن. سعی کنید هر دو اونها رو یاد بگیرید. یادگیری سایر نرم افزارهای شبیه سازی مثل pro2 و bjac و HTRI و امثالهم میتونه خیلی مفید باشه. ولی ضروری نیست.از دوستان کسی ارشدش گاز نبوده ؟؟؟اگه شیرازم بوده باشه که چه بهتر
چه نرم افزارایی بدرد می خورن ؟
متلبو هایسیس و یکم پایپسیم بلدم .الانم دارم گمبیتو سی اف دی کار می کنم.
سلام به همگی دوستان
درود بر شماسلام . خوبين ؟ خوشين ؟
دوستان يه سوال
توي اينترنت يه تحقيقي در مورد مدرك نظام مهندسي (( تاسيسات مكانيكي )) انجام دادم . متوجه شدم رشته مهندسي شيمي گاز هم ميتونه شركت كنه و اين مدرك رو بگيره . درسته ؟
اگه درسته براي ثبت نام چطور بايد اقدام كرد ؟ ( البته فكر كنم امروز امتحانش بود . معمولا بايد چه مدت زماني از گرفتن مدرك دانشگاهي بگذره تا بتوان شركت كرد در نظام مهندسي ؟ )
ممنون
امان از بیکاری....
نمیدنم داخل کشوری که جذب کاری مهندسی شیمی فقط آقایون هست دیگه چرا باید خانم ها در دانشگاه بابت این درس عمر بذارن...........
سلام...والا طوری ک شما دارین صحبت میکنید واقعا ترس برم داشت ک شما ک مردین واسه کار میخاین برین عسلویه با اون آب و هوا زن ها باید چکار کنن؟
سلام
یک تاپیکی بود که بصورت سوال و جوابی بود و بیشتر سوالات صنعتی توش پرسیده می شد من پیداش نمیکنم!چیکارش کردی پوریا؟!![]()
سلام بر مهندسان عزیز من چند تا مقاله پیدا کردم که مربوط به National Passive Solar Conference هستن و تنها مقالاتی هستن که بهم کمک میکنن ولی نمیدونم باید چه جوری پیداشون کنم و دانلودشون کنم . یه کتاب انگلیسی پیدا کرده بودم که ایم مقالات رو به عنوان رفرنس معرفی کرده بود و من باید بخونمشون لطفا من رو بی جواب نذارید. برای نمونه یکیشو قرار میدم
Burns. P. J .. J. Nobe. and C. B. Winn. 1 979. Thermal radiation calculations for a vertical
cylindrical water wall. Pro('. 4th National Passive Solar Conferellce. Kansas City. MO. October
3 - 5. 1 979. Newark. DE: American Section of the International Solar Energy Society.
درود بر شما
درسته، تنها گرایشی از مهندسی شیمی که نظام مهندسی داره گرایش گاز هست
در مورد دوم هیچ اطلاعی ندارم![]()
سلام ترجمه این متن چیه؟
Water walls work on the same principle as that of a Trombe wall, except that
they employ water as the thermal storage material. In this system a thermal
storage wall is made up of drums of water stacked behind glazing, as shown in
Figure 4.10.
سلام ترجمه کنید!!!!
The WW test-cell was a hybrid between a traditional
thermal storage wall (indirect gain strategy) and a direct
gain strategy due to the fact that the water tanks employed
for thermal storage were translucent and had enough separation
among them to permit free circulation of the
indoor air across the entire space
سلام به همگی دوستان
سلام دوستان، چند سوال:
1- چطور میشه به پایان نامه های دانشگاههای داخلی یا خارجی دسترسی داشت؟
2- مرجعی هست که لیستی از عناوین پایان نامه ها موجود داشته باشه؟
3- چطور میشه پایان نامه های تو یک موضوع مشخص رو پیدا کرد؟
سلام .امیدوارم جواب سوالمو بدید خیلی دارم میگردم ولی جوابی پیدا نمیکنم.من میخوام بدونم چقدر از مصرف گاز کشور صرف گرم کردن خونه ها میشه . کار به پخت وپز و سایر مصارف ندارم فقط گرمایش فضای خونه ها
ممنونم
ممنون از جوابت ولی اگر بخوام به جایی مراجعه کنم که این آمارو ازش بگیرم کجاست؟دوستم
کنتور گاز که مصارف بخشهای مختلف خونه رو نشون نمی ده
مگر اینکه پیک مصرف فصل های سرد و گرم رو از هم تفاضل کنی و بصورت تخمینی بگی اینقدر در فصول سرد مصرف بیشتری دارتد، پس صرف گرمایش خونه ها می شه
احتمالاً سایتی هست که آمار مصرف گاز خونگی رو سالیانه گزارش بده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |