سلام عماد جان.سلام به دوستان عزیز
خوبین ؟
وحید تو چطوری ؟
 .
 .چرا برای ارشد نمیشینی بخونیسلام عماد جان.
من خوبه خوبم...
فقط بیکارم همین.
سعی میکنم خوب باشم .
تو چطوری؟؟
میخونی یا نه؟؟
سلام عماد جان.
من خوبه خوبم...
فقط بیکارم همین.
سعی میکنم خوب باشم .
تو چطوری؟؟
میخونی یا نه؟؟
چرا برای ارشد نمیشینی بخونی
چون به دردم نمیخوره!!!میخوام چیکار؟؟؟چرا برای ارشد نمیشینی بخونی
ممنون.خودم خیلی تلاش کردم به خودم بفهمونم باید بخونم برای ارشد ولی واقعا شرایطشو ندارم!!!سلام وحید جان
من هم بهت توصیه می کنم که کنکور امسال رو از دست نده !!
مگه می خواهید شبانه برید .. روزانه که از آدم پولی نمی گیرن !!ممنون.خودم خیلی تلاش کردم به خودم بفهمونم باید بخونم برای ارشد ولی واقعا شرایطشو ندارم!!!
ارشد هم واسه بچه پولداراست...

منظورم همون خرج و مخارج اسکان و هزینه ی زندگیه.مگه می خواهید شبانه برید .. روزانه که از آدم پولی نمی گیرن !!
منظورم همون خرج و مخارج اسکان و هزینه ی زندگیه.
ما توی حداقلاش موندیم داداش.برای خوابگاه که پول زیادی از آدم نمی گیرن !! واقعا دانشگاه رفتن امروزی خیلی هزینه نداره !!
ما توی حداقلاش موندیم داداش.
فکر میکنی خودم دوس ندارم بخونم برای ارشد؟؟؟
ولی میشینم فکر میکنم میبینم بابا کار نیست حالا ما ارشد هم بریم بگیریم.که چی بشه؟؟؟هیچ!!!اگه قرار باشه بریم سر کار با لیسانس بیشتر فرصت داریم.
ولی بعدش میشینم فکر میکنم میگم خب بریم ارشد حداقل توی خونه نباشیم و مشغول درس باشیم!!!بعد دوباره به این میرسم که واقعا نمیشه.من همین الانش حدود دو سالی هست از کسی پول نمیگرم و خودم یجور پول توجیبمو در میارم.ولی خرجا خیلی زیاد شدن.هرچی فکر میکنم میبینم نمیشه برم ارشد.
خب خیلی خوبه ک خودتون خرج خودتون رو در میارید ... اینجا دوستان من هم بودن که می رفتن جاهای خصوصی تدریس می کردن و اتفاقا درامد خوبی هم داشتن ..
ولی جدا از مسائل مالی (حالا من تو مسائل استخدامی هم خیلی وارد نیستم) ولی فکر می کنم که با ارشد کار کمی راحت تر پیدا میشه ! باز تصمیم با خودتونه ..
پس واقعا مملکت عجیبی داریم ..نه با لیسانس کار بیشتر.با فوق دیپلم باز بیشتر لیسانسه.توی مملکت ما که کارا تخصصی نیستن که متخصص استخدام کن!!!همینجوری هرکسی یه جایی کار میکنه که هیچ ربطی بهش نداره.
خودم خیلی دوس دارم برم ارشد
توی آزمونای رسمی وزارت نفت که نوشته باید با آخرین مدرک تحصیلی شرکت کنین و هرموقع بفهمن دروغ گفتین و با مدرک پایینتر شرکنین حذف میشین.بعدشم مثلا شرکت نفت امسال حدود 100تا مهندس شیمی لیسانس میخواست و حدود 10 نفر کلا ارشد فکر کنم.پس واقعا مملکت عجیبی داریم ..
تا حدودی شما درست می گید .. ولی مگه مثلا جایی گفته لیسانس می خواییم پس یعنی ارشد نمی گیرن !! من که فکر می کنم اگر بتونن به جاش ارشد می گیرن !!
البته یه کاری که بعضی از دوستان من انجام داده اند همین بوده که قبل از اومدن به ارشد توی ازمون های شرکت نفت و گاز شرکت کردن و بعد از اون اومدن ارشد .. و می گن که چون فرایند استخدامی این شرکت ها حدود 2 سال طول می کشه تو این فاصله اونها ارشد هم می گیرن !! بعدش هم اگر قبول بشن بلافاصله کار هم دارن !!توی آزمونای رسمی وزارت نفت که نوشته باید با آخرین مدرک تحصیلی شرکت کنین و هرموقع بفهمن دروغ گفتین و با مدرک پایینتر شرکنین حذف میشین.بعدشم مثلا شرکت نفت امسال حدود 100تا مهندس شیمی لیسانس میخواست و حدود 10 نفر کلا ارشد فکر کنم.
ارشد فقط به درد کسی میخوره که سر کار باشه و مدرکشو تعدیل کنه یا اینکه بخوای بری دکتری.
سلااااااام دخملا و پسرای مهندسی شیمییییییی....وباز هم من ..........نماینده نسل جوان اومدم....البته شلوغ نکنین من متعلق به همتونم

نمیخواد بهم بگین عزیزانم
 نمیخواد بهم بگین عزیزانم 
 برای خوابگاه که پول زیادی از آدم نمی گیرن !! واقعا دانشگاه رفتن امروزی خیلی هزینه نداره !!
سلام چطوری؟
بچه ها چطورین!
مارو نمیبینین خوشتون هست!
میدونم من نباشم اینجا خیلی سوت وکورهنمیخواد بهم بگین عزیزانم

دولتی روزانه بله پوری!
دانشگاه ازاد کمرشکنه!
سلام انی جون....خوبیم به لطف شما...ارشد کجا میخونی؟
تو شهر خودم اما آزاددولتی روزانه شهر دیگه هم بازم سخته....هزینش با شبانه شهر خودت یکی در میاد ولی ازاد واااااااقعا کمر ادمو میشکونه خرد خمیر میکنه...
همین جا توشهر خودم
خوبی
چه خبرا؟
تو شهر خودم اما آزاد
در هر صورت اگه میخواد آدم شهر دیگه بخوونه در عین حال راحتی میخواد هزینه میره بالا !
مگه اینکه بره خوابگاه
به نظر من خوابگاه اصلا مناسب نیست !اصلا

سلام بچه ها !!
الان تازه من اومدم !! حالا طبق عادت باید بگیرد دیر اومدی ما الان می خوایم بریم !!
ممنوننه دیگه گناه داری شمااااااااااااا....چون نماینده نسل جوانم میمونم تا سرخورده نشین بعد برین معتاد شین بعد پول نداشته باشین مواد بخرین برین دذدی کنین بعد بیفتین زندون کارای خلاف بیشتری یاد بگیرین بعد ناشی باشین تو کار خلاف نتونین بازم پول بدست بیارین بدبخت بشین گوشه خیابون بیفتین ....خوبین؟

خوبم مرسی.....اخی پس الان سرخورده شدین؟>ممنون
شما خوبین ؟
بیا !! دیدی تا من اومدم آنا رفت !!
نه .. گفتم که .. دیگه عادت کردم !!خوبم مرسی.....اخی پس الان سرخورده شدین؟>

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ | 
|---|---|---|---|---|
|   | فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
|   | تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |