خوب حل می کنی با عکس ...به به داش پوریا. آقا این عکست مثل خودت خیلی باحاله. واقعا خوردنیه

همون طور که گفتم 7 تا قانون داره .. اونها رو اول از همه دانلود کن و گوش بده ...میگم در مورد این آموزش زبان که تو امضاته خلاصه و مفید توضیح میدی چطوریاست؟چه تمایزی نسبت به بقیه آموزش ها داره؟خودت تا انتها رفتی؟البته اولین پستی که تو تاپیکش زده بودی را خوندم ولی دیگه حالش نبود تا آخر برم اگر دوس داشتی بصورت نکته ای و کنکوری بگو ما را به کجا میرسونه؟![]()
خوب حل می کنی با عکس ...http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/biggrin.gif
[/![]()
نه بابا این چیه![]()
دستت طلا. انشالله وقت شد استارتش را میزنم کاش برمیگشتم 10 سال پیش واقعا حس میکنم کلی کار انجام نداده دارم که باید انجام بدم ولی عمرمون کفاف نمیدههمون طور که گفتم 7 تا قانون داره .. اونها رو اول از همه دانلود کن و گوش بده ...
اینجوریه که هر درسش یک متن میاره و از روش جندبار می خونه و بعد سوال ازش مطرح می کنه و جواب میده ! باید یکی از درساش رو گوش کنی تا بفهمی که خیلی جالب درس می ده !! به نظر من که از خوندن کتابی مثل 504 خیلی جذاب تره!!
اره .. منم تازه شروع کردم .. ولی به نظرم واقعا عالیه !!
تازه درس ها که یکمی میره جلو .درس دادنش خیلی جالب میشه .. مثلا یه داستان رو میاد در جند زبان مختلف بیان می کنه و بعد کلی سوال و جواب در مورد اون مطرح می کنه !!
یه سر هست هزار سودا!خواهش می کنم ...دستت طلا. انشالله وقت شد استارتش را میزنم کاش برمیگشتم 10 سال پیش واقعا حس میکنم کلی کار انجام نداده دارم که باید انجام بدم ولی عمرمون کفاف نمیدهیه سر هست هزار سودا!

هواروآلوده نکن نصمه شبی

اینو جزواستثناها بزارقوانین تالار مهندسی شیمی :
۱۸) فرستادن شكلک خالی ممنوع است.
حالا باید با تو چیکار کنیم ؟![]()
نخیرتم نیستخودش آلوده خدايي هست بابا![]()

سلام.عید شما هم مبارکسلام بر همه دوستان و مهندس شیمی های عزیز
عید همتوتن مخصوصا سادات مبارک مباشه
امروز زنگ زدم مکه اگه بدونید چه شورو شوقی بود اونجا
ایشالا قسمت همه تون باشه سال بعد عید غدیر سرزمین وحی باشید
.وحیدیدنیای مجازی شلوغ ترین سرزمین تنهایی است...با همه هستی و با هیچکس نیستی....

تو منو یاد قصه های مجید میندازیخدایی کجاش خنده داشت![]()

اینو جزواستثناها بزار

بله همین تمکین به قانون ،کاری کرد که جو بسیار صمیمی ای که اینجا حاکم بود از بین بره..اینجا دلخوشیه خیلی از کسانی بود که لذت جوونیشونو اینجا می بردنخانم مهندس همین به قول شما «استثناءها» و در موارد دیگه «ولی» و «امّا» و «مگر آنجاییکه» ما رو به اینجاها کشونده، وگرنه اگر تمکین به قانون یه ارزش بود خیلی وضع ما بهتر بود.
این رو به حساب درددل بذارید نه چیز دیگهای.
بله همین تمکین به قانون ،کاری کرد که جو بسیار صمیمی ای که اینجا حاکم بود از بین بره..اینجا دلخوشیه خیلی از کسانی بود که لذت جوونیشونو اینجا می بردن
اینجا و اینجا بودن اینقدر ها هم بد نبود اگه با دید بهتری بهش نگاه می شد
..
این رو هم به حساب درد ودل بزارید نه چیز دیگه ای .

نظر من اینه که تخطّی، تخطّیه؛ شخص و مکان و زمان هم نداره.
توی این تالار مثلاً، اگر من که دستیارم پست نامربوط بذارم یا جای نامربوط چیزی بنویسم هم مورد پرسش قرار میگیرم (هیچوقت شأن مقنّن بالاتر از اون نیست که به قانون تمکین نکنه، بر خلاف عقیدهٔ موجود قانونگذاران).
برای همین اگر هر چیزی توی مسیر خودش پیش بره مشکلی هم پیش نمیاد.![]()
مرسی.ما آرزویی نداریم.ولی ایشالا شما به آرزوهات برسی...تو منو یاد قصه های مجید میندازی
واسه همین بهت میگم وحیدیو وحیدیو وحیدی
خدا ایشاله مسیر زندگیتو هموارتروشادترکنه وپولدارترت کنه وحیدی تا به آرزوهات برسی
يادش بخير يه زماني اينجا باصفاترين تاپيك باشگاه بود
دوستاني كه با هم اومدن و با هم رفتن
يادتون بـخـيـر...
هنوزم صفای خودش رو داره !!يادش بخير يه زماني اينجا باصفاترين تاپيك باشگاه بود
دوستاني كه با هم اومدن و با هم رفتن
يادتون بـخـيـر...
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
|
|
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |