گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
به به داش پوریا. آقا این عکست مثل خودت خیلی باحاله. واقعا خوردنیه
خوب حل می کنی با عکس ...:D

P O U R I A

مدیر تالار
میگم در مورد این آموزش زبان که تو امضاته خلاصه و مفید توضیح میدی چطوریاست؟چه تمایزی نسبت به بقیه آموزش ها داره؟خودت تا انتها رفتی؟البته اولین پستی که تو تاپیکش زده بودی را خوندم ولی دیگه حالش نبود تا آخر برم اگر دوس داشتی بصورت نکته ای و کنکوری بگو ما را به کجا میرسونه؟:smile:
همون طور که گفتم 7 تا قانون داره .. اونها رو اول از همه دانلود کن و گوش بده ...
اینجوریه که هر درسش یک متن میاره و از روش جندبار می خونه و بعد سوال ازش مطرح می کنه و جواب میده ! باید یکی از درساش رو گوش کنی تا بفهمی که خیلی جالب درس می ده !! به نظر من که از خوندن کتابی مثل 504 خیلی جذاب تره!!
اره .. منم تازه شروع کردم .. ولی به نظرم واقعا عالیه !!
تازه درس ها که یکمی میره جلو .درس دادنش خیلی جالب میشه .. مثلا یه داستان رو میاد در جند زبان مختلف بیان می کنه و بعد کلی سوال و جواب در مورد اون مطرح می کنه !!

Chemical_Engineer

کاربر فعال
همون طور که گفتم 7 تا قانون داره .. اونها رو اول از همه دانلود کن و گوش بده ...
اینجوریه که هر درسش یک متن میاره و از روش جندبار می خونه و بعد سوال ازش مطرح می کنه و جواب میده ! باید یکی از درساش رو گوش کنی تا بفهمی که خیلی جالب درس می ده !! به نظر من که از خوندن کتابی مثل 504 خیلی جذاب تره!!
اره .. منم تازه شروع کردم .. ولی به نظرم واقعا عالیه !!
تازه درس ها که یکمی میره جلو .درس دادنش خیلی جالب میشه .. مثلا یه داستان رو میاد در جند زبان مختلف بیان می کنه و بعد کلی سوال و جواب در مورد اون مطرح می کنه !!
دستت طلا. انشالله وقت شد استارتش را میزنم کاش برمیگشتم 10 سال پیش واقعا حس میکنم کلی کار انجام نداده دارم که باید انجام بدم ولی عمرمون کفاف نمیده:D یه سر هست هزار سودا!

P O U R I A

مدیر تالار
دستت طلا. انشالله وقت شد استارتش را میزنم کاش برمیگشتم 10 سال پیش واقعا حس میکنم کلی کار انجام نداده دارم که باید انجام بدم ولی عمرمون کفاف نمیده:D یه سر هست هزار سودا!
خواهش می کنم ...
یه سر هست هزار سودا! :D

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر همه دوستان و مهندس شیمی های عزیز
عید همتوتن مخصوصا سادات مبارک مباشه
امروز زنگ زدم مکه اگه بدونید چه شورو شوقی بود اونجا
ایشالا قسمت همه تون باشه سال بعد عید غدیر سرزمین وحی باشید

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بر همه دوستان و مهندس شیمی های عزیز
عید همتوتن مخصوصا سادات مبارک مباشه
امروز زنگ زدم مکه اگه بدونید چه شورو شوقی بود اونجا
ایشالا قسمت همه تون باشه سال بعد عید غدیر سرزمین وحی باشید
سلام.عید شما هم مبارک :) .
بازم تیلور وااااااااای...

Audi.R8

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینو جزواستثناها بزار

خانم مهندس همین به قول شما «استثناء‌ها» و در موارد دیگه «ولی» و «امّا» و «مگر آن‌جایی‌که» ما رو به اینجاها کشونده، وگرنه اگر تمکین به قانون یه ارزش بود خیلی وضع ما بهتر بود. ;)

این رو به حساب درددل بذارید نه چیز دیگه‌ای.

vida90

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم مهندس همین به قول شما «استثناء‌ها» و در موارد دیگه «ولی» و «امّا» و «مگر آن‌جایی‌که» ما رو به اینجاها کشونده، وگرنه اگر تمکین به قانون یه ارزش بود خیلی وضع ما بهتر بود. ;)

این رو به حساب درددل بذارید نه چیز دیگه‌ای.
بله همین تمکین به قانون ،کاری کرد که جو بسیار صمیمی ای که اینجا حاکم بود از بین بره..اینجا دلخوشیه خیلی از کسانی بود که لذت جوونیشونو اینجا می بردن
اینجا و اینجا بودن اینقدر ها هم بد نبود اگه با دید بهتری بهش نگاه می شد
..
این رو هم به حساب درد ودل بزارید نه چیز دیگه ای .

Audi.R8

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله همین تمکین به قانون ،کاری کرد که جو بسیار صمیمی ای که اینجا حاکم بود از بین بره..اینجا دلخوشیه خیلی از کسانی بود که لذت جوونیشونو اینجا می بردن
اینجا و اینجا بودن اینقدر ها هم بد نبود اگه با دید بهتری بهش نگاه می شد
..
این رو هم به حساب درد ودل بزارید نه چیز دیگه ای .

نظر من اینه که تخطّی، تخطّیه؛ شخص و مکان و زمان هم نداره.

توی این تالار مثلاً، اگر من که دستیارم پست نامربوط بذارم یا جای نامربوط چیزی بنویسم هم مورد پرسش قرار می‌گیرم (هیچ‌وقت شأن مقنّن بالاتر از اون نیست که به قانون تمکین نکنه، بر خلاف عقیدهٔ موجود قانون‌گذاران).

برای همین اگر هر چیزی توی مسیر خودش پیش بره مشکلی هم پیش نمیاد. ;)

vida90

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر من اینه که تخطّی، تخطّیه؛ شخص و مکان و زمان هم نداره.

توی این تالار مثلاً، اگر من که دستیارم پست نامربوط بذارم یا جای نامربوط چیزی بنویسم هم مورد پرسش قرار می‌گیرم (هیچ‌وقت شأن مقنّن بالاتر از اون نیست که به قانون تمکین نکنه، بر خلاف عقیدهٔ موجود قانون‌گذاران).

برای همین اگر هر چیزی توی مسیر خودش پیش بره مشکلی هم پیش نمیاد. ;)

یه عده جوون که سنشونم کم نبود وهمه اکثرن متولدای 65 و66 وحتی 63 یا 60 وبیشهرهم بودن دورهم جمع می شدن اینجا..درسته که یه حرفایی زده می شود اما هیچ منظوری توش نبود...اون موقع ازحال همشون خبر داشتیم...با شادیه یکیشون شاد وبا غم یکی دیگشون غمگین میشدیم..اما الان اونا کجان؟شما میدونی؟تو چه سایتی جمع می شن؟اصلا شایدم تو واقعیت دست به کارایی میزنن که نباید بزنن...کسی چمیدونه...اما اون موقع مطمئن بودیم اینجا بودن...حتی قلیونشون مجازی بود....کی تضمین میکنه الان قلیون واقعی دستشون نباشه؟منظورم ازقلیون چیزایی بدتره ها
..
..
من خودم دلچرکین بودم ازاین تاپیک اما به حرمت روازی قبل اومدم...
...
عیدتون مبارک
شب خوبی داشته باشید

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو منو یاد قصه های مجید میندازی
واسه همین بهت میگم وحیدیو وحیدیو وحیدی:D
خدا ایشاله مسیر زندگیتو هموارتروشادترکنه وپولدارترت کنه وحیدی تا به آرزوهات برسی
مرسی.ما آرزویی نداریم.ولی ایشالا شما به آرزوهات برسی...

darab64

عضو جدید
يادش بخير يه زماني اينجا باصفاترين تاپيك باشگاه بود
دوستاني كه با هم اومدن و با هم رفتن
يادتون بـخـيـر...

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
يادتون بـخـيـر...

یادش بخیر تا یکی دو ماه پیشم خیلی با صفا بود
اما با امدن مهر همه بی مهر شدن کم میان اینجا

darab64

عضو جدید
تو که دست تکون میدی
به ستاره جون میدی
میشکفه گل از گل باغ

وقتی چشمات هم میاد
دو ستاره کم میاد
میسوزه شقایق از داغ

گل گلدون من

ماه ایوون من
از تو تنها شدم
چو ماهی از آب

گل هر آرزو
رفته از رنگ و بو
من شدم رودخونه
دلم یه مرداب

P O U R I A

مدیر تالار
يادتون بـخـيـر...
هنوزم صفای خودش رو داره !!
خیلی هم نیاز نیست بگیم یادش بخیر
فقط بچه ها کمتر می تونن سر بزنن .. مهره دیگه !! کاریش نمی شه کرد . همه درس و مشق دارن

بالا