موفق باشی مهندسیک ساعت دیگه امتحان ترمو و موازنه دارم
هر چی خوندم یادم رفته ....
آخی یاد جوونیام افتادمیک ساعت دیگه امتحان ترمو و موازنه دارم
هر چی خوندم یادم رفته ....
سلام داداش میلاد.ممنون.شماخوبید؟؟کجایید شما میدونید چند وقته نبودید؟؟دلمون تنگ شده بود واستون.خبرا که گویا پیش شماست.سلام و درود بر ستاره خانوم......... خوبين؟ چه خبرا؟
ممنون....ميومدم ولي از كم سعادتيم شما ها هيچكدومتون نبودين....... البته به جز مريميسلام داداش میلاد.ممنون.شماخوبید؟؟کجایید شما میدونید چند وقته نبودید؟؟دلمون تنگ شده بود واستون.خبرا که گویا پیش شماست.
اختیار دارید .الهی مریما هر دوشون گلن.با تحولات اساسی اومدیددیگه.چقدر این برگ روی آواتارتون خوشگله.راستی محل زندگیتونم عوض شده درسته؟؟ممنون....ميومدم ولي از كم سعادتيم شما ها هيچكدومتون نبودين....... البته به جز مريمي![]()
شما لطف داري......اختیار دارید .الهی مریما هر دوشون گلن.با تحولات اساسی اومدیددیگه.چقدر این برگ روی آواتارتون خوشگله.راستی محل زندگیتونم عوض شده درسته؟؟
این روزا بچه های قدیمی کمتر میان اینجا آدم احساس غربت می کنه خوب شد که شماها اومدید.
خب خدا رو شکر.بله حتما همینطوره میگن مشت نمونه ی خرواره.شما لطف داري......
آره،الان بوكان هستم.... واز اينكه دوباره برگشتم پيش همزبونام واقعا خوشحالم ،غرب كشورو نميشه با هيچ جاييش عوض كرد
خب ...ديگه چه خبر......چكار مبكنيد؟
مرسی از خبر خوشت..داداش شهرام هفته قبل رفت سرکارش-یک هفته دیگه مرخصی میدن بهش
مرسی..سلام به همه
درسته
شهرام ساللار درگیر کارهای اولیه هست
ایشاله وقت کنه میاد اینجا
به امید موفقیت همه دوستان
سلام
شمارش معکوس تموم شد؟![]()
سلام...... اين چه حالو روزيه!!!!!!!!؟؟؟
نمیدونمسلام...... اين چه حالو روزيه!!!!!!!!؟؟؟
شب شما هم بخير....... ميخوام تا اومدن شهرام تالارو بتركونمشب همگی خوش دوستان..بای
هممون ميريم........ اين كه غصه خوردن نداره، منم رفتم ولي به جان اودم حالا برگشتمنمیدونماز اونایی که دارن میرن بپرس..
اوکی..منم خبر کن پایه هستمشب شما هم بخير....... ميخوام تا اومدن شهرام تالارو بتركونم![]()
آره میدونم..امیدوارم دوباره برگردن..هممون ميريم........ اين كه غصه خوردن نداره، منم رفتم ولي به جان اودم حالا برگشتم
مطمئن باش اونام هرجا كه برن يه جوري خودشونو بهمون ميرسونن
بهنام يا حامد يكيشون كه باشه يكي از مريما هم كه باشه.....هم بساط قليون داريم هم كوت كوتاوکی..منم خبر کن پایه هستمباید یه تکونی به اینجا بدین چون خیلی سرد و بی روح و سوت و کور شده..
![]()
اوکی..بساط جور باشه خوش میگذره..بهنام يا حامد يكيشون كه باشه يكي از مريما هم كه باشه.....هم بساط قليون داريم هم كوت كوت![]()
سلام..مرسیسلام خوبین؟
سلام داش حسين......سلام خوبین؟
ببخشید من رفتم سر یه کار دیر شد برگردم با عرض پوزش من رو با لفظ داداش صدا نزنیدمن بدم میاد ...................سلام داش حسين......
چه خبرا؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |