چیه خو؟مرصی مامانی تو هم خودتو ناراحت نکن![]()
عجب جمله ای گفتم همتون لایکش کردین!!!!آهای دختر چوپون هم دیگه حال نمیده!!!
وقتی هیشکی تو ذهنه آدم نباشه که وقتی آهنگ گوش میده یه تصویر بیاد جلو چشماش هیچ موسیقی دیگه فاز نمیده بهش...
ا مامانی؟ دیگه اشتباهمو به رخم نکش. تو این قحطی باید مورد گیر آوردی قالب کنیتقصیر خودش بود یادت رفته چقدر هول بود
ای بابا وحید یه چیزیت شده ها!!!!عجب جمله ای گفتم همتون لایکش کردین!!!!
خداییش از ته دلم گفتمش...
دیگه بیشتر دوس دارم آهنگای بدون کلام گوش کنم که یه حس و حالت جدید بهم بده...
دیگه هیچ موسیقی بهم حال نمیده...
داش میلاد اینجا کجاست؟اینو چی میگی...؟؟؟؟؟![]()
مرسی واقعا تجدید خاطره شد،آخی یادش بخیر یادمه یه عروس وداماد اومده بودن واسه فیلم برداری بعد که فهمیدن ما از شیراز اومدیم کلی اصرار که امشب بیاید مراسممون.اینو چی میگی...؟؟؟؟؟![]()
آره کرمانشاستداش میلاد اینجا کجاست؟
کرمانشاه؟
راستی قلیون رو بذار کنار احساس میکنم اینم نمیتونه بهم آرامش بده بهتره یه چیز دیگه رو امتحان کنم...
هیچیم نشده...آقا وحید شما چته؟ بابا بی خیال دنیا ارزش اینهمه ناراحتی رو نداره
اینجاس که باید گفت ندا دلبندم این کرمانشاست عکس قبلی آبیدر بودمرسی واقعا تجدید خاطره شد،آخی یادش بخیر یادمه یه عروس وداماد اومده بودن واسه فیلم برداری بعد که فهمیدن ما از شیراز اومدیم کلی اصرار که امشب بیاید مراسممون.
خیلی خیلی قشنگه...لازم شد حتما بیام اینجا...آره کرمانشاست
اراده کنی بساط منقلو راش انداختم![]()
حتما کسی شارژ نداره.....هیچیم نشده...
هرکی مثه من 14 روز بدون اس ام اس داشته باشه همین طور میشه!!!!
انگار هیشکی یاده من نیست...!
ای بابا اینم شد زندگی؟
پارک کوهستان، کنار پارک طاق بستانهخیلی خیلی قشنگه...لازم شد حتما بیام اینجا...
اسمش چیه این مکان؟
منقل؟نه داداش نیومده میخوای منو ببری سر یخچال؟
بیخیال دود بشو فعلا دارم فک میکنم چه بکنیم حالم عوض بشه...
ای بابا این که مشکل نیست،هر چه دوربرتون خلوت تر اعصابتون هم آروم تر.ناشکری نکنید روزی میرسه که حسرت امروزتون میخورید.هیچیم نشده...
ای بابا اینم شد زندگی؟
همین؟هیچیم نشده...
ای بابا اینم شد زندگی؟
حالا معلوم شد چتونه!!!!!!!!!!!شب آغاز هجرت تو شب در خود شكستنم بود
شب بی رحم رفتن تو شب از خود نشستنم بودشب بی تو شب بی من شب دل مرده های تنهام بود
شب رفتن شب ماندن شب دل كندن من از ما بودواسه جشن دلتنگی ما گل گریه سبد سبد بودبا طلوع عشق من تو هم زمین هم ستاره بد بوداز هجرت تو شكنجه دیدم كوچ تو اوج ریاضتم بودچه مومنانه از خود گذشتم كوچ من از ما نهایتم بودبه دادم برس به دادم برس تو ای ناجی تبار منبه دادم برس به دادم برس تو ای قلب سوگوار من
سهم من جز شكستن من تو هجوم شب زمین نیستبا خرابان خاكی من شوق پرواز آخری نیستبی تو باید دوباره برگشت به شب بی پناهیسنگر وحشت من از من مرحم زخم پیر من بودواسه پیدا شدن تو آینه جاده سبز گم شدن كوبی تو باید دوباره گم شد تو غبار تباهی
خیله خب چرا چپ چپ نیگام میکنین
ماه به ماه؟؟؟همین؟
از شما بعیده اگه جای من بودید چیکار میکردید؟ من که ماه به ماهم کسی بهم اس نمیده![]()
آره مثه اینکه یه همدرد پیدا شدحالا معلوم شد چتونه!!!!!!!!!!!![]()
نه داداش شارژ دارن واسه دوس دختراشون خرج کنن واسه من ندارن!اینم شد رفاقت؟حتما کسی شارژ نداره.....![]()
شایدم سال به سالماه به ماه؟؟؟
آره مثه اینکه یه همدرد پیدا شد![]()
من مثل شما نیستم!من 500 تا رفیق جینگ دارم....همین؟
از شما بعیده اگه جای من بودید چیکار میکردید؟ من که ماه به ماهم کسی بهم اس نمیده![]()
هان ببخشید نمیدونستم تو کردستان واسه تسکین درد و غصه بساط کباب راه میندازن.در ضمن رو آتیش یه چیز دیگه هست.خیله خب چرا چپ چپ نیگام میکنین......... میرم کباب پز میارم خو!
دوست دختر فرق میکنه!!!!!!!!!!!نه داداش شارژ دارن واسه دوس دختراشون خرج کنن واسه من ندارن!اینم شد رفاقت؟
چمه؟حالا معلوم شد چتونه!!!!!!!!!!!![]()
منم 1000 تا دارم هم جینگن هم جلینگمن مثل شما نیستم!من 500 تا رفیق جینگ دارم....
همشون زدن تو کار دوس دختر و ....
خداییش دخترا معرفتشون بیشتر شده...
حالا اشکال نداره.......... تو با اس هات شرمندشون کننه داداش شارژ دارن واسه دوس دختراشون خرج کنن واسه من ندارن!اینم شد رفاقت؟
شما میگی ب من میرم کل باشگاه رو میگردم و میامچمه؟
اون چیزی که تو ذهنتونه درست نیست!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |