masoudabbasi
عضو جدید
سلللللام من اومدم

1- گفتید رفته درس بخونه بگم که از 1 بهمن تا الان فقط 30 ساعت خوندم
2- من دانشجویم واین ترم پروژه دارم و استادم گفته باید تا 15 خرداد دفاع کنی و یک مقاله ازش بکشی بیرون و به اولین کنفرانس هم ببری
(کلا گیر افتادم هر چی بهش میگم کنکور دارم میگه 9 ترمه ات میکنم)
3-یک فایل از نظام مهندسی دیدم که میگه برای گرفتن پروانه نظام باید یک سری درس ها رو پاس کنی که من 2 تاش رو پاس نکردم و همچنین اینکه نوشته پروژه پایانی هم باید تاسیساتی باشه (موضوع من نانو سیالاته)
این سومین مورده یک هفته است رو اعصابمه (چون نظام مهندسیم رفت رو هوا)
4-از دیدگاه من بهترین کتاب سیالات برای فهم مطالب فقط و فقط وفقط پارسه است (در پاسخ به دوست عزیزم)
5- شب ها ساعت 10 ونیم میرم که بخوابم تا 12 خوابم نمی بره و کلی فکر و افکار مییاد جلوی ذهنم که همین موجب میشه صبحا دیر بیدار شم وظهر ها هم بخوام
برا هم دیگه دعا کنیم
(فایل نظام مهندسی رو خواستید میفرستم براتون)

1- گفتید رفته درس بخونه بگم که از 1 بهمن تا الان فقط 30 ساعت خوندم
2- من دانشجویم واین ترم پروژه دارم و استادم گفته باید تا 15 خرداد دفاع کنی و یک مقاله ازش بکشی بیرون و به اولین کنفرانس هم ببری
(کلا گیر افتادم هر چی بهش میگم کنکور دارم میگه 9 ترمه ات میکنم)3-یک فایل از نظام مهندسی دیدم که میگه برای گرفتن پروانه نظام باید یک سری درس ها رو پاس کنی که من 2 تاش رو پاس نکردم و همچنین اینکه نوشته پروژه پایانی هم باید تاسیساتی باشه (موضوع من نانو سیالاته)
4-از دیدگاه من بهترین کتاب سیالات برای فهم مطالب فقط و فقط وفقط پارسه است (در پاسخ به دوست عزیزم)
5- شب ها ساعت 10 ونیم میرم که بخوابم تا 12 خوابم نمی بره و کلی فکر و افکار مییاد جلوی ذهنم که همین موجب میشه صبحا دیر بیدار شم وظهر ها هم بخوام
برا هم دیگه دعا کنیم
(فایل نظام مهندسی رو خواستید میفرستم براتون)

هم قراره بدبخت بشم!!