گام به گام تا کنکور 95

masoudabbasi

عضو جدید
سلام
امروز آزمون داشتم و واقعا سوالا خیلی سخت بودن :surprised: مباحثی که من آماده بودم براشون واقعا سخت داده بودن :eek: داشتم فک میکردم اگه کنکورم بخواد اون نقاط قوتمو سخت بدن باید براش آماده بشم :razz:
با این حال خوشحالم که فقط یه آزمون آزمایشی بوده :D ولی خب دلیل نمیشه که نخواد کنکور این شکلی شه مثه پارسال که دقیقا همین اتفاق برام افتاد :(
منتظرم ببینم که پاسخ ها میاد یا نه؟؟ :cry:

سلام منم ازمون فوق العاده خراب کردم
ولی دیگه این اخرین باری بود که خراب کردم
محمد اقا جوش نزن تا ازمون بعد میخونیم و به بهترین نحو ممکن خواهیم داد

مشاور کنکور کارشناسیم بهم میگفت به ازمون ازمایشی ها فقط مثل یک بازی تدارکاتی فوتبال نگاه کن و مثل یک مربی باهوش فقط ازشون درس بگیر برای فینال جام جهانی
من که توی این ازمون همه بازیکنام مصدوم بودن و فقط یک بازی کن به اسم ترمو داشتم:D
از بازی تدارکاتید درس بگیر و فکر فینال باش و تمامی بازیکنات رو درست بچین و ترکیبی برای برد ببست
التماس دعا
راستی یک نگاه به امضا زیر پستم بنداز

Mohammad7225

عضو جدید
سلام منم ازمون فوق العاده خراب کردم
ولی دیگه این اخرین باری بود که خراب کردم
محمد اقا جوش نزن تا ازمون بعد میخونیم و به بهترین نحو ممکن خواهیم داد

مشاور کنکور کارشناسیم بهم میگفت به ازمون ازمایشی ها فقط مثل یک بازی تدارکاتی فوتبال نگاه کن و مثل یک مربی باهوش فقط ازشون درس بگیر برای فینال جام جهانی
من که توی این ازمون همه بازیکنام مصدوم بودن و فقط یک بازی کن به اسم ترمو داشتم:D
از بازی تدارکاتید درس بگیر و فکر فینال باش و تمامی بازیکنات رو درست بچین و ترکیبی برای برد ببست
التماس دعا
راستی یک نگاه به امضا زیر پستم بنداز
دمت گرررم چه مثال قشنگی بود ;) خیلی دوس داشتم :D
نمیدونی الان چقدر بهم انگیزه دادی :smile: مرسی :)

آخرین ویرایش:

mohammadsunlight

عضو جدید
پوووووووفففففف....

بالاخره تموم شد:smile:

راستی سلام دوستای خوبم:surprised::gol:

راستش من برنامه ریخته بودم که از 11 بهمن واسه کنکور ارشد شروع کنم...

البته ارشد 95 نه ها ، ارشد 96 ( امیدوارم با خوندن این جمله استرس نگرفته باشین )

خب برای هر موفقیتی قدم دوم بعد از انگیزه و اراده ( که فکر میکنم کلاً در هر زمینه ای هیچ کس تو دنیا اندازه من این دو فاکتور رو نداره:d ) جمع آوری اطلاعات و برنامه ریزی دقیق هست

من هم که خیلی وقت بود علاقه داشتم که شروع کنم برای کنکور (به دلایل خیلی زیاد) شروع کردم به جمع آوری اطلاعات راجع به منابع و و و و و ....

گفتم اول بشینم این تاپیک و تاپیک ((بحث مفصل راجع به منابع)) رو بخونم که خدا رو شکر تموم شد و خیلی چیزا دستگیرم شد

خیلی خیلی دوست دارم از زحمات و اطلاعات شما مخصوصاً دوستان عزیزی که تو صفحات اول تاپیک گل کاشتن ( مثل آقا حسین ، علی آقا ، آقا رضا و بقیه ) تشکر کنم

یه خواهش خیلی خیلی خیلی جدی هم از دوستان دارم اونم اینه که به هیچ وجه نگید که از الآن زوده ، برای من خیلی خیلی دیر هم هست

راستیتش اگه بخوام دلیل این شروع شاید به ظاهر زودهنگام رو بنویسم باید تا خود کنکور 96 بشینم تایپ کنم:biggrin:

چون باید از ویژگی های جالب و خاص شخصیتیم بگم ، باید از علاقه ی دیوانه وارم به مکانیک بگم ( انتخاب رشته ی کارشناسی هم فقط مکانیک زدم) ، باید از انرژی و انگیزه ی کولاکم بگم ، باید از وسواس جالبی که در مورد در اختیار داشتن بهترین ها هست بگم و و و و و ....

پس خواهشاً نگید زوده چون تازه از استرس شدید (( که چرا از اول تابستون شروع نکردم ))
خلاصی پیدا کردم

درسای دانشگاهم هم کولاکه ( به جز باکس ریاضی که هیچچچی نخوندم ) پس مطمئن باشین عقب نمیمونم

برنامه ریزی هم کامل انجام شده تا آخرین روز های کنکور نقشه ی راهم تقریباً مشخصه

خب بگذریم همه ی این چیزایی که گفتم و معرفی و این حرفا تموم شد ... چند تا سؤال واسم مونده که در پست بعدی میپرسم

mohammadsunlight

عضو جدید
خب دو سه تا سؤال در مورد ترمو و سیالات دارم

من اول تصمیمم این بود که برای این دو درس این مراجع رو تهیه کنم:

ترمو : کتاب آبی راهیان + کتاب کوثری پارسه + جزوه دستنویس کوثری

سیالات : کتاب آبی راهیان + کتاب صادقی پارسه + جزوه دستنویس صادقی

1- کتابای پارسه رو بیشتر برای درسنامه میخوام ، همه ی تستای کنکور ها تو کتاب راهیان هست دیگه ، کتابای پارسه تست تألیفی داره یا نه؟، اگه تست تألیفی نداشته باشه کارم با جزوه ی دستنویس کوثری و صادقی حله

2- دکتر خداکرمی دیگه با انتشارات آزاده (راهیان ارشد) همکاری ندارن؟
من یه کتاب جدید دیدم ازشون به اسم ترمودینامیک زیر ذره بین که اسم انتشاراتش کانون ارشد دکتر خداکرمی بود

قضیه چیه؟ کسی این کتاب رو خونده؟ این بهتره یا راهیان؟

Mohammad7225

عضو جدید
پوووووووفففففف....

بالاخره تموم شد:smile:

راستی سلام دوستای خوبم:surprised::gol:

راستش من برنامه ریخته بودم که از 11 بهمن واسه کنکور ارشد شروع کنم...

البته ارشد 95 نه ها ، ارشد 96 ( امیدوارم با خوندن این جمله استرس نگرفته باشین )

خب برای هر موفقیتی قدم دوم بعد از انگیزه و اراده ( که فکر میکنم کلاً در هر زمینه ای هیچ کس تو دنیا اندازه من این دو فاکتور رو نداره:d ) جمع آوری اطلاعات و برنامه ریزی دقیق هست

من هم که خیلی وقت بود علاقه داشتم که شروع کنم برای کنکور (به دلایل خیلی زیاد) شروع کردم به جمع آوری اطلاعات راجع به منابع و و و و و ....

گفتم اول بشینم این تاپیک و تاپیک ((بحث مفصل راجع به منابع)) رو بخونم که خدا رو شکر تموم شد و خیلی چیزا دستگیرم شد

خیلی خیلی دوست دارم از زحمات و اطلاعات شما مخصوصاً دوستان عزیزی که تو صفحات اول تاپیک گل کاشتن ( مثل آقا حسین ، علی آقا ، آقا رضا و بقیه ) تشکر کنم

یه خواهش خیلی خیلی خیلی جدی هم از دوستان دارم اونم اینه که به هیچ وجه نگید که از الآن زوده ، برای من خیلی خیلی دیر هم هست

راستیتش اگه بخوام دلیل این شروع شاید به ظاهر زودهنگام رو بنویسم باید تا خود کنکور 96 بشینم تایپ کنم:biggrin:

چون باید از ویژگی های جالب و خاص شخصیتیم بگم ، باید از علاقه ی دیوانه وارم به مکانیک بگم ( انتخاب رشته ی کارشناسی هم فقط مکانیک زدم) ، باید از انرژی و انگیزه ی کولاکم بگم ، باید از وسواس جالبی که در مورد در اختیار داشتن بهترین ها هست بگم و و و و و ....

پس خواهشاً نگید زوده چون تازه از استرس شدید (( که چرا از اول تابستون شروع نکردم ))
خلاصی پیدا کردم

درسای دانشگاهم هم کولاکه ( به جز باکس ریاضی که هیچچچی نخوندم ) پس مطمئن باشین عقب نمیمونم

برنامه ریزی هم کامل انجام شده تا آخرین روز های کنکور نقشه ی راهم تقریباً مشخصه

خب بگذریم همه ی این چیزایی که گفتم و معرفی و این حرفا تموم شد ... چند تا سؤال واسم مونده که در پست بعدی میپرسم
سلام
اگه بتونی انگیزه اتو بالا نگه داری و از تکرار خسته نشی خب کار خوبی میکنی اگر نه که مجبورم بهت بگم زوده :D
موفق باشی

خب دو سه تا سؤال در مورد ترمو و سیالات دارم

من اول تصمیمم این بود که برای این دو درس این مراجع رو تهیه کنم:

ترمو : کتاب آبی راهیان + کتاب کوثری پارسه + جزوه دستنویس کوثری

سیالات : کتاب آبی راهیان + کتاب صادقی پارسه + جزوه دستنویس صادقی

1- کتابای پارسه رو بیشتر برای درسنامه میخوام ، همه ی تستای کنکور ها تو کتاب راهیان هست دیگه ، کتابای پارسه تست تألیفی داره یا نه؟، اگه تست تألیفی نداشته باشه کارم با جزوه ی دستنویس کوثری و صادقی حله

2- دکتر خداکرمی دیگه با انتشارات آزاده (راهیان ارشد) همکاری ندارن؟
من یه کتاب جدید دیدم ازشون به اسم ترمودینامیک زیر ذره بین که اسم انتشاراتش کانون ارشد دکتر خداکرمی بود

قضیه چیه؟ کسی این کتاب رو خونده؟ این بهتره یا راهیان؟
1. من کتاب پارسه رو ندیدم حقیقتش نمیدونم در موردش :surprised:
2. بله دیگه ایشون با راهیان ارشد همکاری نمیکنن و اتفاقی که افتاده با موسسه پژوهش کار میکنن و یه زیرمجموعه ازش زدن به اسمه کانون ارشد
قضیه شو که گفتم :D کتابشو من نخوندم ولی احتمال میدم بهتر از راهیانش باشه البته اگه فهرست بندیشو مطالبشو نگاه کنی دقیقا سبک راهیانه!!! :redface: ولی خب به طبع این تازه تره به مسائل تازه تر پرداخته و این که کتابش 3 جلدی هست که جلد اولش ترمو 1 و موضوعات عمومی مشترک بین همه ی رشته هاس. جلد 2 و 3 هم بر اساس سوالای کنکور برای مکانیک و شیمی جدا زده شده

mohammadsunlight

عضو جدید
:);)

ممنون

راستی من کتابای آبی راهیان رو گرفتم

ترمو 1 رو هم تموم کردم

میارزه برم کانون ارشد رو هم بگیرم؟

Mohammad7225

عضو جدید
:);)

ممنون

راستی من کتابای آبی راهیان رو گرفتم

ترمو 1 رو هم تموم کردم

میارزه برم کانون ارشد رو هم بگیرم؟
به نظر من که لازم نیست این کارو بکنی و همون یه دونه رو مسلط شی کافیه!! کلا من خودم اعتقادی به چنتا کتاب خوندن ندارم:D

mohammadsunlight

عضو جدید
به نظر من که لازم نیست این کارو بکنی و همون یه دونه رو مسلط شی کافیه!! کلا من خودم اعتقادی به چنتا کتاب خوندن ندارم:D
خودم هم اعتقادی به چند منبعی بودن ندارم...

ولی از یه طرف همه ی درس های دیگه رو به نتیجه ی مشخص رسیدم که چه کتابی هست که کافی باشه واسه 100 درصد به جز این دو درس ترمو و سیالات...

از یه طرف هم که گفتم یه اخلاقی دارم نمیدونم اسمش رو چی بذارم..... مثلا وسواس ((کامل بودن)) یا وسواس ((به دست آوردن و استفاده کردن از بهترین ها))
:cool::biggrin:

از یه طرف هم چون میخوام تبدیل بخونم دوس دارم کامل کامل ترمو و سیالات رو ببندم

راستی، شما کتاب ارتعاشات پوران و کنترل جهش رو خوندین؟

Mohammad7225

عضو جدید
خودم هم اعتقادی به چند منبعی بودن ندارم...

ولی از یه طرف همه ی درس های دیگه رو به نتیجه ی مشخص رسیدم که چه کتابی هست که کافی باشه واسه 100 درصد به جز این دو درس ترمو و سیالات...

از یه طرف هم که گفتم یه اخلاقی دارم نمیدونم اسمش رو چی بذارم..... مثلا وسواس ((کامل بودن)) یا وسواس ((به دست آوردن و استفاده کردن از بهترین ها))
:cool::biggrin:

از یه طرف هم چون میخوام تبدیل بخونم دوس دارم کامل کامل ترمو و سیالات رو ببندم

راستی، شما کتاب ارتعاشات پوران و کنترل جهش رو خوندین؟
به نظر من همون راهیان کامله و نیازی به منبع دیگه ای ندارین، منم یه همچین حسی رو دارم ولی برای درس نه:D
آره هردوتاشو خوندم البته ارتعاشات پوران رو کامل نخوندم. چون وسطای کتاب ارتباطمو باهاش از دست دادم :( در کل اگه با کتابای سبک تمرین و یادگیری حال میکنی کتاب خوبیه!! ولی من یه خورده باهاش مشکل دارم الان که دیگه وقت منبع عوض کردن ندارم و موندم چیکار کنم فعلا :surprised:
کنترل جهش کتاب واقعا کاملیه و به غیر از بعضی جاهاش که من فکر میکنم میتونست بیشتر مانور بده بقیش عالیه!!! من بقیه کتابارو ندیدم ولی خب آریاز رو که توی کتابفروشی دیدم به نظرم جهش سر تره از آریاز و این طرح تام که آخر کتاب گذاشته برای مرور سریع به کار میاد. کلا باید خیلیم تمرین کنی که از اونجایی که جهش با هدف برق تالیف شده یه خورده سخته اگه زمینه کنترلیت پایین باشه ولی یه خورده که بگذره متوجه میشی که ارتباطش واقعا قویه و چاپ رنگیش تثبیت مطالب و نشون دادن مطالب مهم رو خیلی کمک کرده. در کل به نظرم کتاب خوبیه و برای پاسخگویی به سوالا کافیه!! :D

mohammadsunlight

عضو جدید
به نظر من همون راهیان کامله و نیازی به منبع دیگه ای ندارین، منم یه همچین حسی رو دارم ولی برای درس نه:D
آره هردوتاشو خوندم البته ارتعاشات پوران رو کامل نخوندم. چون وسطای کتاب ارتباطمو باهاش از دست دادم :( در کل اگه با کتابای سبک تمرین و یادگیری حال میکنی کتاب خوبیه!! ولی من یه خورده باهاش مشکل دارم الان که دیگه وقت منبع عوض کردن ندارم و موندم چیکار کنم فعلا :surprised:
کنترل جهش کتاب واقعا کاملیه و به غیر از بعضی جاهاش که من فکر میکنم میتونست بیشتر مانور بده بقیش عالیه!!! من بقیه کتابارو ندیدم ولی خب آریاز رو که توی کتابفروشی دیدم به نظرم جهش سر تره از آریاز و این طرح تام که آخر کتاب گذاشته برای مرور سریع به کار میاد. کلا باید خیلیم تمرین کنی که از اونجایی که جهش با هدف برق تالیف شده یه خورده سخته اگه زمینه کنترلیت پایین باشه ولی یه خورده که بگذره متوجه میشی که ارتباطش واقعا قویه و چاپ رنگیش تثبیت مطالب و نشون دادن مطالب مهم رو خیلی کمک کرده. در کل به نظرم کتاب خوبیه و برای پاسخگویی به سوالا کافیه!! :D
بسیار عالی
ممنون;):)

فقط یه کم بیشتر راجع به سبک ارتعاشات پوران توضیح میدین؟

چون من تنها درسی که میتونم بگم پایم صفره همین ارتعاشاته!

Mohammad7225

عضو جدید
بسیار عالی
ممنون;):)

فقط یه کم بیشتر راجع به سبک ارتعاشات پوران توضیح میدین؟

چون من تنها درسی که میتونم بگم پایم صفره همین ارتعاشاته!
کتاب ارتعاشات پوران این شکلیه که مباحث رو ضمن تمرین باز میکنه و اینکه مثل بقیه ی کتابای کنکوری ته هر فصل سوالا آورده نشده بلکه توی فصل به عنوان مثال و تمرین هستن.:eek: و بعدش اتفاقی که افتاده اینه که شعار کتابم همینه میگه که تمرینتون رو زیاد کنین و روی مثال ها فکر کنین. وقت زیادی نیاز داره و اینکه خیلی چیزارو باید خودت متوجه شی :surprised:
همین شد که من دیگه نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم چون برای من سوالای ته فصل از سوالای تمرینی مهم ترن و یه جورایی معیاری برای سنجش فهمیدن درسه که متاسفانه توی این کتاب ته فصل فقط تمرینای تشریحی برای تمرین بیشتر آورده شده :razz:
امیدوارم توضیحاتم کامل و خالی از نقص باشه، خودتم توی کتابفروشی یه نگاه بنداز حتما :D
موفق باشی

mohammadsunlight

عضو جدید
کتاب ارتعاشات پوران این شکلیه که مباحث رو ضمن تمرین باز میکنه و اینکه مثل بقیه ی کتابای کنکوری ته هر فصل سوالا آورده نشده بلکه توی فصل به عنوان مثال و تمرین هستن.:eek: و بعدش اتفاقی که افتاده اینه که شعار کتابم همینه میگه که تمرینتون رو زیاد کنین و روی مثال ها فکر کنین. وقت زیادی نیاز داره و اینکه خیلی چیزارو باید خودت متوجه شی :surprised:
همین شد که من دیگه نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم چون برای من سوالای ته فصل از سوالای تمرینی مهم ترن و یه جورایی معیاری برای سنجش فهمیدن درسه که متاسفانه توی این کتاب ته فصل فقط تمرینای تشریحی برای تمرین بیشتر آورده شده :razz:
امیدوارم توضیحاتم کامل و خالی از نقص باشه، خودتم توی کتابفروشی یه نگاه بنداز حتما :D
موفق باشی
ممنون ممنون بسیار ممنون

مرسی واقعا عالی و بی نقص بود

دیدم رو عوض کردی

از خریدش پشیمون شدم

مسخره بازیه مگه.... اصلا آدم نمیتونه هضم کنه که آخر فصل تمرین نداشته باشه

منم احتمال خیلی قوی نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم

پس فعلا بیخیال ارتعاشات

برنامم تغییر کرد

تا 30 خرداد ترمو، سیالات، مقاومت و نصف اجزاء رو جمع میکنم

بازم خیلی خیلی ممنون از توضیحات کاملت

ان شاءالله که از کنکور و همینطور بعد از کنکور بهترین نتایج رو بگیری

آخرین ویرایش:

sinaited

عضو جدید
بچه ها كسي واسه ارتعاشات كتابي سراغ نداره كه تست تاليفي هاش زياد باشه ؟؟
زدن تستاي كتاب جباري كفايت ميكنه به نظرتون؟؟

alma_mech

عضو جدید

سلام
اول بگین چقدر خوندین؟؟ معلومه که قشنگ یه دور عالی خوندیناااا :) ساعات مطالعات روزانتون چقدره؟؟
شوخی کردم اگه وقتتون خیلی زیاده برین کتاب ارتعاشات سری شومز رو ببینید.
.
.
.
من الان از دکتر میام بهم گفت اعصابم ضعیف شده و ضربان قلبم خیلی بالاست اینجوری باشی سکته میکنی :(
بچه چیکارا میکنین؟؟ من احساس میکنم هر چی خوندم یادم رفته. با جعبه ی لایتنر فرمولایی رو که حفظ کردم هم. شما وضعتون چجوریه؟؟؟ یه دور تموم کردین؟؟ خوب یادتون موندن؟؟

alma_mech

عضو جدید
من فقط الان نیم ساعت حق دارم بیام نتا زودی آن شین لطفا!! حرف بزنیم وگرنه رفتم تا دو هفته ی بعد.

alma_mech

عضو جدید
اوکی بچه های آهووو خوان هستین شما :) معلومه دارین خیلی خوب میخونین.
خدانگهدار
برای منم سر نمازاتون دعا کنید به آرزوم برسم.
مرسی

Mohammad7225

عضو جدید
سلام
اول بگین چقدر خوندین؟؟ معلومه که قشنگ یه دور عالی خوندیناااا :) ساعات مطالعات روزانتون چقدره؟؟
شوخی کردم اگه وقتتون خیلی زیاده برین کتاب ارتعاشات سری شومز رو ببینید.
.
.
.
من الان از دکتر میام بهم گفت اعصابم ضعیف شده و ضربان قلبم خیلی بالاست اینجوری باشی سکته میکنی :(
بچه چیکارا میکنین؟؟ من احساس میکنم هر چی خوندم یادم رفته. با جعبه ی لایتنر فرمولایی رو که حفظ کردم هم. شما وضعتون چجوریه؟؟؟ یه دور تموم کردین؟؟ خوب یادتون موندن؟؟

سلام
مشتاق دیدار :D
خوبی الان؟؟؟ :surprised:
منم خیلیارو یادم رفته ولی باید به مسیر برگردم یه چن وقت دور بودم از کتابا برای همونه!!! من الان به غیر از باکس کنترل بقیه رو تقریبا بیشترشونو خوندم :cry: ولی از این باکس خیلی میترسم :confused:

sinaited

عضو جدید
والا منم سه چهارم درسا رو با برنامه پارسه خوندم . البته به جز ديناميك و ارتعاشات.ارتعاشات رو الان ميخوام شروع كنم؛-)
ساعت مطالعه هم ميانگين هشت هست و خيلي دارم سعي ميكنم كه به نه برسه ولي هي نميشه!!:)
راجب فراموش كردن هم به نظرم كاملا عاديه ، چون به همون اندازه اي كه خوب خوندن و خوب فهميدن دفعه ي اول مهمه ، مرور كردن هم مهمه و اون يكي دو ماه آخر با خوندن خلاصه ها و زدن تستاي سال هاي گذشته ، راحت ميشه يادآوري كرد

mohammadsunlight

عضو جدید
والا منم سه چهارم درسا رو با برنامه پارسه خوندم . البته به جز ديناميك و ارتعاشات.ارتعاشات رو الان ميخوام شروع كنم؛-)
ساعت مطالعه هم ميانگين هشت هست و خيلي دارم سعي ميكنم كه به نه برسه ولي هي نميشه!!:)
راجب فراموش كردن هم به نظرم كاملا عاديه ، چون به همون اندازه اي كه خوب خوندن و خوب فهميدن دفعه ي اول مهمه ، مرور كردن هم مهمه و اون يكي دو ماه آخر با خوندن خلاصه ها و زدن تستاي سال هاي گذشته ، راحت ميشه يادآوري كرد

سلام

دوست عزیز شما کتابای ترمو و سیالات پارسه رو خوندین؟

من کتابای راهیان رو گرفتم و دارم میخونم میخوام کتابای پارسه رو هم بگیرم

چون هم خیلی وقت دارم هم میخوام تبدیل انرژی بخونم

میخوام اگه کسی هم راهیان رو و هم پارسه رو خونده بهم بگه میارزه پارسه رو هم بگیرم یا همین

راهیان کفایت میکنه

ممنون

sinaited

عضو جدید
سلام

دوست عزیز شما کتابای ترمو و سیالات پارسه رو خوندین؟

من کتابای راهیان رو گرفتم و دارم میخونم میخوام کتابای پارسه رو هم بگیرم

چون هم خیلی وقت دارم هم میخوام تبدیل انرژی بخونم

میخوام اگه کسی هم راهیان رو و هم پارسه رو خونده بهم بگه میارزه پارسه رو هم بگیرم یا همین

راهیان کفایت میکنه

ممنون
من ترمو راهيان خوندم و كاملا راضي ام با توجه به درصد آزمونام.
سيالات اولش كتاب قرمز راهيان رو خوندم و اصلا توصيه اش نميكنم ، اما بعدش آبيشو گرفتم كه دو جلده و ازش خيلي راضي ام ، انتقال هم جهش خوندم و به نظرم خيلي خيلي خوبه.
راجب پارسه نظري ندارم ، اما با دو سه دور خوندن كتاباي بالا راحت ميشه رو درصداي بالاي ٦٠ حساب باز كرد

alma_mech

عضو جدید
سلام
مشتاق دیدار :D
خوبی الان؟؟؟ :surprised:
منم خیلیارو یادم رفته ولی باید به مسیر برگردم یه چن وقت دور بودم از کتابا برای همونه!!! من الان به غیر از باکس کنترل بقیه رو تقریبا بیشترشونو خوندم :cry: ولی از این باکس خیلی میترسم :confused:

بله مرسی خوبم.
و الان هم به کمک احتیاج دارم. لطفا کمک کنید.
چون چند روزیه منظم درس نخوندم یه حالت تنبلی اومده سراغم و الان باید با یه کسی که درس میخونه رو ببینم منم درس خوندم بیاد!
میشه لطفا این چند روز پست بذارین و بگین چقدر میخونین منم راه بیفتم؟؟ خواهشا؟؟ من هر دو ساعت بین ساعات مطالعاتیم میام اینجا .
بعد از دوستانتونم بگین چقدر میخونن بیشتر انگیزه بگیریم.
راستی اونایی که میان تاپیکو و پست نمیذارن لطفا پست بذارین باشه؟؟
حدیث و sinahassanpor ,nemises ,masoud abbasi, ...

Mohammad7225

عضو جدید
بله مرسی خوبم.
و الان هم به کمک احتیاج دارم. لطفا کمک کنید.
چون چند روزیه منظم درس نخوندم یه حالت تنبلی اومده سراغم و الان باید با یه کسی که درس میخونه رو ببینم منم درس خوندم بیاد!
میشه لطفا این چند روز پست بذارین و بگین چقدر میخونین منم راه بیفتم؟؟ خواهشا؟؟ من هر دو ساعت بین ساعات مطالعاتیم میام اینجا .
بعد از دوستانتونم بگین چقدر میخونن بیشتر انگیزه بگیریم.
راستی اونایی که میان تاپیکو و پست نمیذارن لطفا پست بذارین باشه؟؟
حدیث و sinahassanpor ,nemises ,masoud abbasi, ...
همه یه وقتی این شکلی میشن :confused: ولی اگه انگیزه ات رو از دست ندی دوباره برمیگردی به صحنه :D
الان منم به یه کمک نیاز دارم ولی حیف که دور از دسترسه :( اینکه یه نفر بیاد و دینامیک ارتعاشات رو باهم بخونیم ولی الان دوستام ازم دور هستن :razz:

من الان چن روزیه رو دور افتادم و دارم هر روز بیشتر از قبل میخونم اول از 6 شروع کردم و الان به 8 رسیدم. و احتمالا تا دو هفته دیگه به 10 برسم :D
الان یه حس خوبی دارم و یه روحیه برای موفقیت دارم :D
دوستامم که میخونن البته اونا کتابخونه میرن یکیشون الان روزی 12 ساعت میخونه اون یکی دیگه روزی 10 ساعت. :surprised: (یه حس حسودی دارم الان :D)
معلومه این مدت حسابی خوندی!!! از خودت یه خورده بگو مهندس :smile:

آخرین ویرایش:

Mohammad7225

عضو جدید
اههه چه باحال تقریبا مثه همدیگه هستیم :D البته من کلا از دینامیک و ارتعاشات فقط کنترل خوندم :razz: ولی خب تو دینامیک ماشینم خوندی :mad:
دیگه نبینم جایی از برنامه ت با مال من فرق داشته باشه!! :mad: باشه؟؟؟ :D

Mohammad7225

عضو جدید
فک کنم جواب بده!! پارسال یکی از دوستام همین جباری رو خوند و 60% دینامیک و ارتعاشات زد.
البته اون به درجه ای از عرفان رسیده بود که ارتعاشات رو چشی جواب میداد :D

من کلا مشکلم اینه که دست و دلم به خوندن جباری نمیره :redface: به نظرت چیکارش کنم؟؟ :surprised:
از هر کسیم میپرسم میگه من فقط همین جباری رو خوندم در مورد بقیه نظری ندارم :(

mohammadsunlight

عضو جدید
سلام

میخواید منم ساعات مطالعه ام رو اینجا بذارم؟

چون اگه از الآن بخوام تاپیک ارشد ۹۶ رو بسازم فوحشم میدن:biggrin:

منم که یه جا باید داشته باشم که تو جو کنکور بمونم...

همینجا خوبه;)

البته من تو هفته های کاری ( دانشگاهی) برنامم روزانه نیس هفتگیه

Mohammad7225

عضو جدید
سلام

میخواید منم ساعات مطالعه ام رو اینجا بذارم؟

چون اگه از الآن بخوام تاپیک ارشد ۹۶ رو بسازم فوحشم میدن:biggrin:

منم که یه جا باید داشته باشم که تو جو کنکور بمونم...

همینجا خوبه;)

البته من تو هفته های کاری ( دانشگاهی) برنامم روزانه نیس هفتگیه
البته خوشحال میشیم که بدونیم :D

alma_mech

عضو جدید
همه یه وقتی این شکلی میشن :confused: ولی اگه انگیزه ات رو از دست ندی دوباره برمیگردی به صحنه :D
الان منم به یه کمک نیاز دارم ولی حیف که دور از دسترسه :( اینکه یه نفر بیاد و دینامیک ارتعاشات رو باهم بخونیم ولی الان دوستام ازم دور هستن :razz:

من الان چن روزیه رو دور افتادم و دارم هر روز بیشتر از قبل میخونم اول از 6 شروع کردم و الان به 8 رسیدم. و احتمالا تا دو هفته دیگه به 10 برسم :D
الان یه حس خوبی دارم و یه روحیه برای موفقیت دارم :D
دوستامم که میخونن البته اونا کتابخونه میرن یکیشون الان روزی 12 ساعت میخونه اون یکی دیگه روزی 10 ساعت. :surprised: (یه حس حسودی دارم الان :D)
معلومه این مدت حسابی خوندی!!! از خودت یه خورده بگو مهندس :smile:
نه بابا مثال برای من آواز دهل از دور خوش است می باشد.
هیچی نخوندم سه نفر مستقیما دارن رو درس خوندن من نظارت میکنن یعنی استاد مشاورم هستن مثلا. اون قدر درس نخوندم و نمیخونم که همشون اونقدر حرص میخورن. دیگه ببینید اونقدر من تنبلم که نگین . از بس که درس نمیخونم با دوستم که چت میکنم . شوهرش ازم درخواست عاجزانه میکنه که درس بخونم و دوستمو حرص ندم خخخخخخخخ
خدایا خودت آخرو عاقبت منو بخیر کن.
خیلی عقبم
خیلی .
شما ها وضعنون خوبه خیلی . حداقل یه دور تموم کردین و حتی دوستای من دور دوم تموم شده دارن وارد دور سوم میشن من هنوز دور اولو نتونستم تموم کنم. :(
وای استرس گرفتم برم درس بخونم.

alma_mech

عضو جدید
راستی پس جناب مهندس سجاد کجان؟؟
انشا... هر کجا هستن موفق و سلامت باشند.
سه تا بودیم ایشون هم رفتن دو تامون موندیم.