P aYa M
عضو جدید
سلام دوست عزیزسلام رفقا
دفترچه سوالات هم که از دیروز اومده
یعنی اینجا هیچ کس نیست حداقل بخواد جواباشو با بقیه تست کنه![]()
بیا چک کنیم
البته من چون ساختی هستم دینامیک و سیالات و نزدم
سلام دوست عزیزسلام رفقا
دفترچه سوالات هم که از دیروز اومده
یعنی اینجا هیچ کس نیست حداقل بخواد جواباشو با بقیه تست کنه![]()
https://************/https://************/joinchat/Cvfz8ghBlvhmLu5BtV8kmw
ساخت و تولیدی نداریم اینجا
سوالای ساخت بوضوح غلط دارن تو جواب ها
درصدای من اینجوریه
ریاضی 15%
جامدات 45%
ساخت 27%
سلاممهندس ساختو از رو چی بخونم بتونم سوالا استخدامیو ج بدم ؟ چه درسایی میاد ؟
تبریک. روزانه درجه 2 شهرستان و میارید وشاید شبانه درجه 1 شهرستانساخت و تولیدی نداریم اینجا
سوالای ساخت بوضوح غلط دارن تو جواب ها
درصدای من اینجوریه
ریاضی 15%
جامدات 45%
ساخت 27%
سوالای امسال غلط دارهتبریک. روزانه درجه 2 شهرستان و میارید وشاید شبانه درجه 1 شهرستان
با سلام
من که تکلیفم مشخص شده با درصدایی که زدم تهران قبول نمیشم پس میمونم سال بعد
خوب هر کی برای کنکور 96 حاضرن بیاین شروع کنیم.
و بدونین که باید خیلی بخونین خیلی (من که از بس درسا رو همینجوری الکی الکی پاس کردم خیلی بی سوادم
و پیوسته بخونین کاری که من انجام ندادم و نباید درسو ول کنید .
خوب کنکوریای 96 گرامی کجا هستین؟؟؟
من از فردا شروع میکنم.
خوش بحال شما دخترا که نه دغدغه سربازی دارین نه کار و درآمد...
منم میخواستم بذارم واسه سال بعد ولی ترس از قبول نشدن مجدد و عقب افتادن دو ساله باعث شد تصمیم بگیرم برم خدمت...
حالا اگه شرایط خدمتم جوری بود که بشه بخونی میخونم باز ولی زیاد نمیشه روش حساب کرد...
میگم شماها تا حالا به سرتون نزده تغییر رشته بدین؟ رشته هایی مثل اقتصاد و مدیریت و اینجور چیزا انتخابای بدکی نیستن واسه ما... هم ریاضی هاشون واسه ما آسون تره و هم ترکیبشون با مدرک مهندسی میتونه کمک کنه توی بازار کار بنظرم...
اشتباه بزرگی میکنی اگه امسال روزانه قبول میشی و صرفا به خاطر تهران دراومدن نمیری.از کجا معلوم کنکور سال دیگه سختتر نشه و یا اینکه وسط خوندن ببری و اخسته شی و هزاران احتمال دیگهنه به غیر مکانیک هیچی ...
چرا من دغدغه ی در آمد دارررم خیلی زیادد
فقط تهرانو میخوام عقده ای شدمحالا که بابام نمیزاره به اپلای حتی تو ذهنم یه ذره هم فکر کنم پس فقط تهران یا مرگ
آره بابا برین سربازیتونو انجام بدین بر گردین نگران فاصله گرفتن از درس و دانشگاهم نباشین فقط باید هدف داشته باشین برای زندگی من تازگیا دارم با هدف زندگی میکنم یه عمره همنیجوری بی هدف زندگی کردم. با دوستای کنکوری ارتباط داشته باشید هر کی بی برنامه هست و ناامید ازش دور شین و هی کتابای کنکوری دستتون باشه و قوی باشین.
من یه عمره لوس بودم و خودمو به سختی ننداختم و .... الان میفهممم همه ی عمرم تا اینجا به باد فنا رفته زندگی اینه که هی شکست بخوری و بر خیزی و هی شکست بخوری و بر خیزی و یه کوشولو این وسط به موفقیت برسیم. و دوباره ....
امروز تو لینکدین بودم . همه در حال تلاش و پشتکار و تحقیق و پژوهش و من
ولی دیگه از این به بعد زندگی میکنم نه زنده میمونم و منتظر مرگ !
چقدر حرف زدم.![]()
عیبیاشتباه بزرگی میکنی اگه امسال روزانه قبول میشی و صرفا به خاطر تهران دراومدن نمیری.از کجا معلوم کنکور سال دیگه سختتر نشه و یا اینکه وسط خوندن ببری و اخسته شی و هزاران احتمال دیگه
اشتباه بزرگی میکنی اگه امسال روزانه قبول میشی و صرفا به خاطر تهران دراومدن نمیری.از کجا معلوم کنکور سال دیگه سختتر نشه و یا اینکه وسط خوندن ببری و اخسته شی و هزاران احتمال دیگه
دوستان عزیز من سال 89 لیسانسم تموم شد دانشگاه دولتی هم بودم
همون سال با رتبه 500 هیچ جای ایران نه روزانه نه شبانه قبول نشدم(تاکید میکنم هیچ کجا) هم ظرفیت ها کمتر بود هم دانشگاه های کمتری رشته ساخت و تولید رو داشتن
با کلی انگیزه سال بعدش خوندم اما رتبم شد 1100 :دی
رفتم سربازی بعد سریع اومدم و جذب بازار کار شدم بدون هیچ وقفه ای
خدا رو شکر تو یه شرکت خیلی معتبر توربین سازی تو رده کارشناسی مشغول شدم و سه سال کار کردم
بعد سه سال چی شد؟!!
دقیقن به این نتیجه رسیدم مشکل از رشته ماست
این رشته واقعن سخت هست و مدرک گرفتن توش به راحتی نیست حتی اگه سر سری فقط پاس کرده باشید اما عملن تو بازار کار هیچ بهایی بهش داده نمیشه
من اینو بعد سه سال سابقه تو یه شرکت خیلی معتبر نیمه دولتی عرض میکنم
توصیه من به شما مهندسین اینه اولن ادامه تحصیل برای ارشد واقعن هیچ تاثیری در شغل اینده شما نداره (شاید فرق حقوق یک لیسانسه با یه ارشد به 200 هزار تومن در ماه برسه)
ولی اگه خیلی تاکید به ادامه تحصیل دارید ارشد رو مکانیک نخونید چون عملن وارد مباحثی میشید که تو کار به دردتون نمیخوره
سعی کنید به سمت ارشد صنایع یا NBA برید برای ارشد
واز همه مهمتر تایمتون واقعن ارزشش خیلی خیلی بیشتر از اینه که بخواید یه سال دیگه پشت کنکور بمونید
من بنا به دلایلی امسال هم ارشد شرکت کردم و فکر میکنم رتبم حدود 300-500 باشه اما به هیچ وجه قصد ادامه تحصیل تو ایران ندارم و فقط نیاز داشتم اشتغال بتحصیل ارشد از دانشگاه های دولتی ایران داشته باشم برای اپلای کردن
در کل زندگی رو سخت نگیرید اما سخت تلاش کنید و چه ارشد بخونید و چه نخونید تو بازار کار به این نتیجه میرسید که ارشد خوندن تو ایران واقعن هیچ توجیحی نداره
قصد جسارت به هیچ طرز فکر و اعتفادی رو ندارم و فقط خواستم تجربه خودم رو بگم
دوستان عزیز من سال 89 لیسانسم تموم شد دانشگاه دولتی هم بودم
همون سال با رتبه 500 هیچ جای ایران نه روزانه نه شبانه قبول نشدم(تاکید میکنم هیچ کجا) هم ظرفیت ها کمتر بود هم دانشگاه های کمتری رشته ساخت و تولید رو داشتن
با کلی انگیزه سال بعدش خوندم اما رتبم شد 1100 :دی
رفتم سربازی بعد سریع اومدم و جذب بازار کار شدم بدون هیچ وقفه ای
خدا رو شکر تو یه شرکت خیلی معتبر توربین سازی تو رده کارشناسی مشغول شدم و سه سال کار کردم
بعد سه سال چی شد؟!!
دقیقن به این نتیجه رسیدم مشکل از رشته ماست
این رشته واقعن سخت هست و مدرک گرفتن توش به راحتی نیست حتی اگه سر سری فقط پاس کرده باشید اما عملن تو بازار کار هیچ بهایی بهش داده نمیشه
من اینو بعد سه سال سابقه تو یه شرکت خیلی معتبر نیمه دولتی عرض میکنم
توصیه من به شما مهندسین اینه اولن ادامه تحصیل برای ارشد واقعن هیچ تاثیری در شغل اینده شما نداره (شاید فرق حقوق یک لیسانسه با یه ارشد به 200 هزار تومن در ماه برسه)
ولی اگه خیلی تاکید به ادامه تحصیل دارید ارشد رو مکانیک نخونید چون عملن وارد مباحثی میشید که تو کار به دردتون نمیخوره
سعی کنید به سمت ارشد صنایع یا NBA برید برای ارشد
واز همه مهمتر تایمتون واقعن ارزشش خیلی خیلی بیشتر از اینه که بخواید یه سال دیگه پشت کنکور بمونید
من بنا به دلایلی امسال هم ارشد شرکت کردم و فکر میکنم رتبم حدود 300-500 باشه اما به هیچ وجه قصد ادامه تحصیل تو ایران ندارم و فقط نیاز داشتم اشتغال بتحصیل ارشد از دانشگاه های دولتی ایران داشته باشم برای اپلای کردن
در کل زندگی رو سخت نگیرید اما سخت تلاش کنید و چه ارشد بخونید و چه نخونید تو بازار کار به این نتیجه میرسید که ارشد خوندن تو ایران واقعن هیچ توجیحی نداره
قصد جسارت به هیچ طرز فکر و اعتفادی رو ندارم و فقط خواستم تجربه خودم رو بگم
سلامسلام دوستان من متولد 68 هستم و سال 87 آزاد پرند مکانیک خودرو بودم بدلایلی نرفتم الان ترم آخر کارشناسی مهندسی فناوری مکنایک-ماشین افزارم(همون ساخت و تولید خودمون)با توجه به فاصله ای که از درس و دانشگاه گرفتم و این که علوم پایه ام مثل ریاضی و فیزیک ضعیفه ارشد سعی امو بکنم یا نه
من ارشد رو میخوام برای این که تو کارهای تحقیقاتی خیلی به درد میخوره اون موقع دیگه بحث حقوق مطرح نیست خیلی جاها کارهای تحلیلی انجام میشه و مبلغ بصورت توافقی و پروژه ای هست نه حقوق
از نظر من چیزای که یک لیسانس ساخت و تولید بلده من تو دو سالی که تو یک کارگاه کار کردم یاد گرفتم و چیز خاصی تو کارشناسی نیس
حالا سوال من فقط اینه که برا ارشد امیدی هست یا نه؟
سلام دوستان
فقط خواستم یک نکته که به ذهنم رسید رو عرض کنم...
متاسفانه تا زمانی که هدف از تحصیل بدست آوردن ثروت باشه وضعیت صنعت و اقتصاد ما همینه
تحصیلات با علم تو کشور ما هیچ سنخیتی نداره....ما محکوم به شکست هستیم با این دیدی که نسبت به تحصیلات وجود داره
و اینکه یه عمریه که با همین فکرا که شاید به اونی که 100 متر جلوترمه نرسم و به اونی که دم دستمه قانع شدم و الان احساس یه آدم بازنده رو دارم.و نمیدونم تا حالا چنین احساسی رو داشتین یا نه که باعث میشه آدم فلج روحی بشه .و اعتماد به نفس هی کمو کمتر بشه تا جایی که رسیدم به جایی که خیلی از کارها رو گفتم از توان من خارج.
هست و قادر به انجامش نیستم.
من به خودم خیلی بدهکارم خیلیباید این بدهیمو به خودم پس بدم.
اگه تهران قبول نشم با همین لیسانسم میرم پی زندگیم !! تبریز و اینا رو بی خیال میشم.![]()