سلام الان داشتم تاپیکتون رو میخوندم تاپیک کنکوریای برق
ولشون کنید.
میدونین عیب ما ایرانیا چیه اینه که اگر به چیزی نمیرسیم میگیم نمیشه و این کار نشدنیه و اگر کسی که میخواد این کارو بکنه میشینیم کنارش و بهش فاز منفی میدیم غافل از اینکه شاید ما نتونستیم اون کارو انجام بدیم شاید اون طرف بتونه. و این خیلی بده خیلی ....
این چند روز هم هم تاپیک اینجا رو میخوندم و هم برقو

چرا ارشد خوندن بده؟؟؟ چرا اونایی که خودشون میگن بده و دارن شرکت میکنن؟؟؟
من خودمو و دوستامو میگیم شرح حالمونو:
یه عمره خوردیم و خوابیدیم و با با و مامانمون همه ی کارها برامون انجام دادن و الان وقته اینه که خودمون برای زندگیمون زحمت بکشیم و این زحمته سخته خیلی سخت تا جایی که همین اولاش کم میاریم!! اونم بد جورررررررررر

من و دوستام انتظار داریم فقط چون تو یه دانشگاه یه مدرک گرفتیم بیاین بگن خانم مهندس بیاین این کار و اینم حقوق 5 و 6 میلیونی
ولی اینجوری نیست تازگیا فهمیدم اینجوری نیست!! این همه رقیب و مهندس مکانیک فارغ التحصیل بیکار ! رقابت فوق العاده زیاد برای اینکه بین این همه آدم دیده بشی
1. باید قوی باشی 2. سواد لازم رو ببرین بالاتر همین 3. و هیچ وقت ناامید نباشین با ارشد هیشکی به هیچ جایی نرسیده برین ببینید اتفاقا خیلیا هم رسیدن ولی اگه به نظر شما نرسیدن اوکی شما هم تو همین افکار باشین من به آزادی فکر و اوندیشه ی دیگران احترام خاصی قائلم.

هیچ وقت ناامید نباشین زندگی سخته برای همه ، نباید ناامید بشین باید زحمت بکشیم هممون و اگر هدفی داریم به اندازه ی اون زحمت بکشیم به اندازه همون هدفه (مطمئنم موفق میشه هر کی به اندازه ی هدفش تلاش کنه) کدومتون 24 ساعته غذا نخوردین؟؟

میبینید روزی تون رو خدا رسونده میبیندتون و دوستون داره بهش توکل کنید و همه ی تلاشتونو بکنید. دیروز یه فیلم میدیدم قهرمان داستانو تا لحظه ی مرگش کتک زدن ولی نامید نمیشد هی پا می شد و میجنگید من شما رو نمی دونم من دوست دارم اینجوری باشم قوی خیلی قوی
زندگی هامون قراره از این هم سخت تر بشه دو راه جلومونه : یکیش این که بگیم من عرضه ی این کارو ندارم و بکشیم کنار (که ساده ترین کاریه که ما میتونیم انجام بدیم) و راه دوم هم اینه که تا رسیدن به اون چیزی که میخوایم تا لحظه ی مرگ تلاش کنیم شاید به اون چیزی که میخوایم نرسیم ولی از اون جایی که هستیم مثلا هدف تو 200 متری باشه ما تونستیم به 150 متریش برسیم و این یعنی پیشرفت .
روزایی که کنکور داشتم خسته شده بودم و میگفتم آخه خدایا کی قراره کنکور تموم بشه و این روزای مزخرف!! ولی الان میبینم این روزام مزخرفه اون روزا برای هر دقیقم برنامه داشتم و دوست نداشتم زمانم به هدر بره و هدف داشتم زندگیم هدف دار بود و خیلی خوب بود ولی الان این چند روزای استراحتم بی هدف بی هدف نمیدونم اصلا چیکار میکنم و همینجوری زندم
من همون روزایی که خسته میشدم و یه کوشولو زجر آور بودو و هدف داشتم ترجیح میدم به این زندگی به قول دوستم شاهانه که خوردن و خوابیدن چیز دیگه ای نداره.
برین زندگی افراد بزرگو ببینید همش پر از شکسته و اونا ادامه دادن و فرق بین یه آدم موفق و شکست خورده همینه دوباره به پا خواستن و ادامه دان!!!
با سختی کشیدن میشه موفق شد نباید ناامید بشیم باید جاه طللب باشیم باید جرات و جسارت داشته باشیم آرزو کنیم و به طرفش حرکت کنیم و تلاش بکنیم برای رسیدن به اهداف و آرزوهامون که زیباترین کار انسان تو زندگی اینه به نظرم همینه
من حدو یه سالی تو این تاپیک بودم و خیلی چیزا از همتون یاد گرفتم ازتون بی نهایت ممنونم دوستای خوبم
مسیر زندگی پر از سختی هاست و پر از نصیحت و خیر خواهی !!!!!!! دیگران که میگن این هدفت نشدنیه خودتو خسته نکن باوووووو!!! و پر از تنهایی!!!
دستتاتونو بذارین روی گوشاتون و فقط به هدفتون فکر کنید و به سمتش برین
و اینو مطمئن باشین اگر شبا داریین رویاهاتونو تو خواب میبینید و هی آرزو میکنید هستن کسایی که همون رو دارن انجام میدن و برای رسیدن بهش تلاش میکنن. و اون هدف مال اوناست.
خسته شدم اونقدر نوشتم

مرسی از همتون من دارم میرم پی زندگیم و اهدافم
برای همتون آرزوی موفقیت دارم و دعا میکنم هیچ وقت از رحمت خدا ناامید نباشین که اگه به جایی رسیدین که بهش اعتماد نداشتین و ازش ناامید شدین یعنی مردین همین!!!
خدا حافظ همتون