onia$
دستیار مدیر تالار مدیریت
سلام عزیزمسلام بچه ها خوبید؟؟ مرسی سونیا حجون بابت بودجه بندی. راستش من کلا چیزای که خوندم و تصمیم به خوندن دارم زیاد مطابق بودجه بندی نیست مثلا من تئوری و از تصمیم گیری شروع کردم و بیشتر رفتار سازمانی خوندم تا مبانی سازمان. ریاضی هم ماتریس و بردار خوندم... زبان رو هم تا آذر فقط میخوام لغت و درک مطلب عمومی کار کنم . نیمه آذر به بعد برم سر وقت تخصصی سبک من اینجوریه دیگه واسه همین نمیتونم با برنامه آزمونا پیش برم. من فقط آزمونای جامع رو شرکت میکنم تا ببینم خدا چی بخواد. فعلا که سرعت و مدت مطالعمو بردم بالا. فقط پژوهشو خوب نمیفهمم که اونم دارم تلاشمو میکنم
خوبی ؟منسی منسی منم خوبم.دی
باشه فدات شما برای خودت برنامه جدا بریزی مطابق زمانت و توانایت اینجوری بهتر اصلا بیشتر عمل میکنی بهش فقط لطف کن هر روز گزارشت بزار اینجا-امیدوارم موفق باشیم
افرین سوسن جون ....عالیاین بودجه منه که تا آخر مهر 50% مطالب تموم میشه به امید خدا
این هفته (1):
تئوری(مدرسان): فصل 1و2
آمار(مدرسان): ف 1
ریاضی(محمودیان): تابع
خرد(نظری): ف 1و2
بازاریابی(مدرسان): ف 1و2
مالی(تهرانی): ف 1و2
پژوهش(مدرسان): ف 3و4
هفته بعد(2)
تئوری: فصل 3و4
آمار ف 1
ریاضی تابع
خرد ف 3
بازاریابی ف 3
مالی ف 3
پژوهش ف 5
موفق باشی فدات
سلام به روی ماهت داادشسلام به همگی
به سوسن خانوم ، سونیای عزیز و سارا خانوم
همگی خسته نباشید
منم تازه بیدار شدم . برم کم کم شروع کنم . اولش یکم تئوری بخونم و بعدش نوبت امار هست ولی کتابشو پیدا نکردم هنوز.
شمام خدا قوت
خیلیم خوب(حتما خواب کافی داشته باش)افرین موفق باشی
داادش من فقط بهت میگم برای امار و ریاضی و تحقیق د رعملیات از ماهان استفاده نکنبچه ها من یه بودجه بندی کردم که میخوام طبق این پیش برم .امیدوارم که فقط بتونم خوب بهش برسم .
طیق این برنامه همه درسا رو تا تاریخ 30 اذر یه دور بزنم و بعدش یک ماه و نیم بزارم برای جمع بندی درسا.
1 مهر تا 25 مهر 25% اول
25 مهر تا 20 آبان 25 %دوم
20 ابان تا 10 آذر 25 % سوم
10 آذر تا 30 آذر 25 % چهارم
اینجوری خیلی بهتر پیش میرم . میتونم بهتر درس بخونم . میدونم چی باید بخونم تا برسونم . باید برای تئوری وقت خیلی بیشتری اختصاص بدم . تا تست هم بتونم بزنم .
برای اقتصاد و مدیریت تولید زیاد وقت نمیخوام راحت میتونم برسونم.
تحقیق هم زیاد وقت نمیخواد ولی تستش وقت گیر هست
می مونه سه تا مشکل ! امار و ریاضی و زبان !!! زبان هنوز کاری نکردم . فقط درس یک 504 رو خوندم . بنظرم 504 زیاد افاقه نمیکنه . یه کتاب تست مخصوصا درک مطلب باشه بنظرم بهتره.
امار رو ریاضی کتاب ندارم . باید هرچه سریعتر تهیه اش کنم .
سوسن چه خبر چیکار کردی ؟ سونیا تو چی میخونی ؟ شماها چطور هردوتا سرما خوردید ؟
سارا چیکار میکنی ؟ میخونی ؟

من الان گزارشم میزارم بارتون
نمیدونم که فقط ما دوتا نیستم تو خونه ما مامانم و ابجیم و دخمل ابجیمم سرما خورده همشم تقصیر ستی خاله بود
شما خودت چیکار کردی لطفا روزانه گزارش بدید ....موفق باشی داادش
خیلیم خوب امیدوارم موفق باشی داادشمن برنامه م یه کوچولو با شما فرق میکنه...
شنبه ،دوشنبه :تئوری ، مدیریت تولید، زبان504
یکشنبه ،4شنبه:آمار و ریاضی، مدیریت تولید.
5شنبه:زبان تخصصی ، پژوهش عملیاتی(که اینو بعید میدونم بتونم تستشو بزنم)
جمعه: اقتصاد خرد و کلان
سه شنبه رو چون برنامه ورزشی دارم نمیرسم بخونم.به جاش 5شنبه ها رو مرتب مرخصی میگیرم از صبح میشینم میخونم.
سلام به روی ماهتسلام به همه
من هنوز زنده اماما همش تو رختخوابم. نمیدونم این سرماخوردگی لعنتی از کجا پیداش شد
من دیروز یه خورده تئوری و مالی و پژوهش خوندم.
بسیار بسیار بسیار از برنامه عقبم
زنده؟!!1 با این شکلک من بعید میدونم مریض باشیا.
سوسن جون منم مثل شمام سرما که میخورم عذاب الهی همشم میخوابیدم اصلا دفعه قبلی بخاطر سرما خوردگی مامان مجبور کردم موهام کوتاه کنه یه وضعی شده بود رفتم ارایشگاه موهام نامرتب بود داستان برای گلی خانم گفتم کلی خندید منم بد مریضم ولی به نظرم هرچقدر بخوابی بدنت سسترو بیحالتر میشه به روی خودت نیا رمریضی جواب میده شک نکن فقط یه چیزی مراعات کن تو غذا خوردن وداروهاتم سر وقت بخور عزیز
اشالله زودی خوب میشه
اگه خیلی مریضی خودت اذیت نکن فدات یه چند روز بعد که خوب شدی جبران میکنی
سلام سوسن جون خوبی؟؟؟ الهی بمیرم آخه الان چه وقت سرما خوردگی بود!!آخی اشکالی نداره عزیزم با یکم استراحت درست میشی خودتو ناراحت نکن
ابهر رفته بودی؟؟؟؟ وای که من چقدر از ابهر بدم میاد!!! یکی از دوستام اونجا دانشجو بود دو روز رفتم پیشش وااااااااای!!! اصلا آب و هواش که بهم نمیسازه فرهنگشونم که بدتر! زود برگشتم رشت
سوسن بجنب دیگه!!!! انگیزت کجا رفته دختر؟؟؟ هر چی فاصله بگیری بدتر میشه ها!! خودتو ملزم کن! منم همینکارو کردم. خیلی عزممو جزم کردم. خدا کنه نتیجه بده!! اما واقعا این تئوری چقدر وقت گیره!!!!!!!!!!!!!!! اعصابمو خورد میکنه![]()
سلام عزیزم. تو خوبی؟ خدا نکنه. نمیدونم والا!!!!!!! انقدر هم بد مریضم حالا حالاها خوب نمیشم.
آره ابهر بودم، هم راهش آشغاله هم شهرش بیخوده هم آدماش.......
دارم سعی میکنم بخونم اما وقتی حالم بده چیزی یاد نمیگیرم
بخون عزیزم انشاالله نتیجشو میبینی
تئوری که نگو.....![]()