سلام عزیزم. مرسی خیلی خوبه! دستتون درد نکنه! حسام که اگه کمکمون نکنه خودم از طرف همه بچه ها خفش میکنم

بخدا من امسال حتما باید قبول شم. قبلا درس نمیخوندم اما الان یه ماهه که دارم میخونم اما نمیدونم چرا اینقدر کند پیش میرم

خیلی وسواس دارم. باورت میشه دو ساعت تموم تو 1 صفحه گیر میکنم؟؟ همش احساس میکنم خوب یاد نگرفتم و دوباره از اول خط!!! حسام میگه این روش بدترین روش خوندنه باید به تند خوندن عادت کنی.... چون با تند خوندن تمرکزت بیشتر حفظ میشه و ذهنت دیگه این اجازه رو نمیدی که به مسائل حاشیه ای فکر کنه و این حرفا... اما اصلا دست خودم نیست! احساس میکنم از همه ی دنیا عقبم! دیشب با حسام تلفنی حرف زدم حرفاش خیلی آرومم کرد اما الان دوباره...
سلام
اره بعضی وقتها منم مثل تو میشم یهو اصلا میرم تو فضا !! خیلی بده ادم هی حواسش پرت بشه .
ولی من وقتهایی که کتاب خونه میرفتم خیلی بهتر میخوندم
یعنی کمتر حواسم پرت میشد ولی هرگز نتونستم تو کتاب خونه زیاد بخونم .
یک نکته اینه که هرچیزی در هنگام درس خوندن میتونه حواس رو پرت کنه باید دور باشه از ادم
از مبایل گرفته تا عکس جلو چشم و وسایل اطراف میز مطالعه
راستی بچه ها من رو خلاصه نویسی مشکل دارم .
حسام راه حل بده !!
معمولا اینکار رو میکنم هر بخشی رو میخونم هر صفحه خلاصه هاشو تو یه برگه اونم با چندتا خودکار مینویسم ولی اینطوری وقتم زیاد گرفته میشه و کلا از بحث هم دور میشم .
بنظورتون چیکار کنم ؟
بعدشم اصلا برگه خلاصه نویسی شده رو میخونم تاثیری نداره بنظرم نمیتونم خوب یادبیارم
تصویر کتاب خیلی بهتر تو ذهنم می مونه .
و هم تمرکزم رو کتاب با خلاصه نوشتن بهم میخوره.
حالا چیکار کنم ؟؟؟؟؟