suC
عضو جدید
دوست عزیز من که بالا گفتم چه جوری برنامه ریزی کنیم![]()
نظرتون رو دیدم اما ندیدم مشخص کرده باشین کی، چی، تا کجا میخواین بخونین.......
دوست عزیز من که بالا گفتم چه جوری برنامه ریزی کنیم![]()
نمیشه یه برنامه برای همه ریخت هر کس با توجه به شرایط خودش برنامه ریزی کنه و اینجا میزان پیشرفتش اعلام کنه بنده به شخصه تا الان درگیر کلاس و اشپزی و .... بودم تازه باید برم نماز بعد شام بعد تازه بشینم سرکتاب وقت پرتیم نداشتمخوبه رشته هممون مدیریته نمیتونیم چند نفر دور هم جمع شیم یه برنامه درست درمون بریزیم درس بخونیم!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا دست بجمبونین دیگه
نمیشه یه برنامه برای همه ریخت هر کس با توجه به شرایط خودش برنامه ریزی کنه و اینجا میزان پیشرفتش اعلام کنه بنده به شخصه تا الان درگیر کلاس و اشپزی و .... بودم تازه باید برم نماز بعد شام بعد تازه بشینم سرکتاب وقت پرتیم نداشتم
شما برنامه خودت بزار بعدشم پیشرفتت اینجوری اه یکی خیلی احساس کنه عقبه از بقیه سعی میکنه تلاشش بیشتر کنه
موفق و پیروز باشید
دوست عزیز کدوم دانشگاه قبول شدی؟سلام دوستان
من تازه این تاپیک رو دیدم
من سال 91 ، به هدف مدیریت فناوری اطلاعات شرکت کردم و این کتاب ها رو خوندم
زبان : زبان عمومی و تخصصی آرمان اشراقی، 504، مقدماتی و پیشرفته ونوس
ریاضی: محمودیان
آمار: آمار 1 عادل آذر و منصور مومنی، آمار و احتمال رنجبران
اقتصاد خرد و کلان : محسن نظری( تست و درس)، 2000 تست محسن نظری
تئوری: مبانی سازمان رضاییان، مدیریت عمومی الوانی ، رفتار سازمانی رضاییان ، منابع انسانی سعادت، تئوری مدیریت پرگان و حسان، تئوری مدیریت ونوس و پرچ
پژوهش عملیاتی: مهرگان، فدوی(خلاصه و تست) ( من جفتشو خوندم ولی یکیش کافیه :دی )
مدیریت تولید : جعفرنژاد، هایده متقی(درس)، هایده متقی (تست)
مدیریت بازاریابی : 3 استاد (ونوس ، روستا، ابراهیمی)، مناجاتی
و قبول شدم :دی
ایشالا شما هم بخونید قبول شید همگی :دی
از شرایط درس خوندم بگم که ازکار انصراف دادم و روزی اوایل هفت هشت ساعت و از آذر به بعد که فقط تست و نکته و اینا بود ده دوازده ساعت خوندم :دی
اره متاسفانهماشاا.. خیلی سرت شلوغه ها
شبیه این قدیمی ها حرف میزنی که میگن:
والا ما جوونیمون با یه بچه و کار و فلان لیسانس هم گرفتیم![]()
اورین اوریندانشگاه تهران
نه بابا شکسته نفسی میکنیاره متاسفانه
اره دیگه قدیمی شدیم!
اورین اورین
انگیزه منو بیشتر کردی و بهم امید دادی
اگه واست زحمت نیست درصد هاتم بگی ممنون میشم![]()
دوستان ماه رمضون هم تموم شد
نمیخواین شروع کنین و بگین چی میخونین تا با هم پیش بریم؟
من لیسانسم بازرگانیه
واسه ارشدم اگه خدا بخواد بازرگانی شرکت میکنم
تا ساعت 5 که سرکارم، بعد از اون دو سه ساعت میتونم بخونم
برنامه هاتونو بزارین تا بقیه هم بگن میخوان چیکار کنن
من روزی 1 ساعت مدیریت، 1 ساعت زبان میخونم
تو ایت هفته هم میخوام خرد نظری و پنج فصل اول پژوهش مدرسان رو بخونم
خوبه رشته هممون مدیریته نمیتونیم چند نفر دور هم جمع شیم یه برنامه درست درمون بریزیم درس بخونیم!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا دست بجمبونین دیگه
نظرتون رو دیدم اما ندیدم مشخص کرده باشین کی، چی، تا کجا میخواین بخونین.......
برنامت خیلی خوبه غزال جون
الانم همینو ادامه میدی؟
به کجا رسیدی؟
برنامتو بزار ما هم سعی میکنیم بهت برسیم
البته اگه بقیه هم موافقن
سلام به تمامی دوستای عزیزم من حسام جباریان هستم رتبه49 کنکور کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی 92 ام که دانشگاه گیلان شهر رشت رو که زادگاهمه و به محل کارم نزدیک رو واسه ادامه تحصیل انتخاب کردم. خوشحالم که میبینم خیلیاتون عزمتونو جزم کردین که امسال تلاشتونو بنیدو موفق شین. پارسال دقیقآ تو حال و هوای شما بودم دقیقآ یادمه که تو همین موقع در به در داشتم میگشتم دنبال منابع مفید اما هیچکی آخرسر نتونست که راهنماییم کنه چون شهرستانی بودم به نفرات برتر کنکور هم دسترسی نداشتم و البته اون چندتایی که تو سایتا هم مصاحبه هاشونو میخوندم حرفاشون اینقدر با هم تفاوت داشت تو منابع که بیشتر گیجم میکرد به جرات میتونم بگم تو آشنایی با منابع هیچکیو نمیتونید پیدا کنید که به اندازه ی من به سمت هر کتابی رفته باشه! از کتاب های قطور و پهن الوانی و رابینز و رضاییان گرفته تا کتاب 200-300 صفحه ای مالی دکتر تهرانی موسسه پارسه! هم با کتابای ماهان آشنایی کامل دارم هم پارسه هم مدرسان هم منابع! بخدا قسم همیشه آرزوم بود که بهترینو از دهن یکی بشنوم اما نشد که نشد!!! تا اینکه به خاطز وسواس ذاتی خودم سراغ هر کتابی که فکرشو بکنید رو رفتم و امروز که اینجا هستم دارای اطلاعات جامعی راجع بهترین منابعم! بعضی کتابا واقعآ بیخود وقت و سرمایه و انرژیمو گرفتن مثل تجزیه و تحلیل رضاییان و بعضی واقعآ بیشترین کمکو بهم کردن. با اینحال که زیاد آدم مذهبی ای نیستم اما به این امر از صمیم قلبم معتقدم که زکات علم به آموختن و در اختیار دیگران قرار دادنه! اگه قرار بود منم مثل شما از الان شروع کنم با تجربیاتی که الان دارم میتونستم با خوندن و دوره و تکرار فقط 2 الی 3 کتاب عالی در هر درس بجای رتبه 49 رتبه زیر 5 رو کیسب کنم از اینرو از تمااااااااامی دوستان عزیزم چه بعضی ار خواهرا که اسمشونو الان چندبار دیدم مثل سونیا خانوم غزل خانوم و... و داداشای گلم مثل علیرضا داود و همه و همه میخوام که هر سوالی راجع به منابع نوع درس خوندن موسسات آموزشی آزمونهای آزمایشی برنامه ریزی و هرچیز دیگه دارن بپرسن تا این حقیر با کمال میل تجربیاتمو در اختیارتون بزارم و یه کمک کوچولویی تو هموار کردن راه موفقیتتون داشته باشم![]()
ایشالا که مشکلت حل شه زودی بیای سراغ درسسلام به بچه ها چه خبرا ؟
من که احتمالا با مشکلی که دارم حالا حالاها نتونم درس بخونم امیدوارم شما موفق باشید.
اقا دم شما گرم شرمنده میکنی خیلی خوب گفتی کلی به ما نرژی دادی
راستش من سراغ اموزشگاه نرفتم و سراغ بسته اموزشی هم نرفتم فقط کتاب خریدم دارم میخونم
به قول شما هر درس یه کتاب البته جز تئوری عمومی
به نظرت دیگه چکار کنم این ازمون هارو ثبت نام کنم؟ کدومش بهتره
البته همه جا میگن ماهان
دم شما هم خیلی گرم داش حسام
سلام علیرضا جان خیلی خوشحال میشم بتونم به داداش گلم کمک کنم چون واقعآ خودمم پارسال به همچین کسی احتیاج داشتم من اطمینان دارم با روزی 3 ال 5 ساعت مطالعه منابع درست! راحت میتونید رتبه عالی رو کسب کنید. من بین ماهان و پارسه و مدرسان واسه آزمون مدرسان رو پیشنهاد میکنم جامعه آماریش روی کاغذ میگن تو سال گذشته از ماهان بیشتر بوده البته من فکر میکنم که به هم نزدیک باشن البنه اما پیشنهاد من واسه مدرسان به خاطر کارنامه و تجزیه و تحلیل فوق العاده ایه که انتهای هر آزمون تو 8 صفحه ارایه میده (البته واسه املای ارایه ببخش راستش نمیدونم اون لغت جایگزین کجای این کیبورده!!) خلاصه بگم از هر لحاظ تو این 8 صفحه از طریق آمار و ارقام و مقایسه و نمودارو ... محکت میزنه از لحاظ استاندارد بودنشون هم نمیشه به طور قطع گفت کدوم بهتره خیلی رقابتی عمل میکنن! پیشنهاد میکنم واسه آزمون اصلا سراغ موسسه ای مثل پارسه که کارنامه آزمونو فقط اینترنتی و نسبتآ مختصر ارایه میکنه نری داداش من
سلام علیرضا جان خیلی خوشحال میشم بتونم به داداش گلم کمک کنم چون واقعآ خودمم پارسال به همچین کسی احتیاج داشتم من اطمینان دارم با روزی 3 ال 5 ساعت مطالعه منابع درست! راحت میتونید رتبه عالی رو کسب کنید. من بین ماهان و پارسه و مدرسان واسه آزمون مدرسان رو پیشنهاد میکنم جامعه آماریش روی کاغذ میگن تو سال گذشته از ماهان بیشتر بوده البته من فکر میکنم که به هم نزدیک باشن البنه اما پیشنهاد من واسه مدرسان به خاطر کارنامه و تجزیه و تحلیل فوق العاده ایه که انتهای هر آزمون تو 8 صفحه ارایه میده (البته واسه املای ارایه ببخش راستش نمیدونم اون لغت جایگزین کجای این کیبورده!!) خلاصه بگم از هر لحاظ تو این 8 صفحه از طریق آمار و ارقام و مقایسه و نمودارو ... محکت میزنه از لحاظ استاندارد بودنشون هم نمیشه به طور قطع گفت کدوم بهتره خیلی رقابتی عمل میکنن! پیشنهاد میکنم واسه آزمون اصلا سراغ موسسه ای مثل پارسه که کارنامه آزمونو فقط اینترنتی و نسبتآ مختصر ارایه میکنه نری داداش من
به روی چشام علیرضا جان فردا تو یه تاپیک جدید که غزال خانم میخواد لطف کنه بزنه همه اینا رو میگم فعلآ شبتون بخیردست شما درد نکنه خیلی ممنون
منظورت از منابع درست رو میتونی معرفی کنی چه کتابایی هست؟
ازمون ها هم از کی شروع میشه؟
ممنون
اقا تشریف داریبه روی چشام علیرضا جان فردا تو یه تاپیک جدید که غزال خانم میخواد لطف کنه بزنه همه اینا رو میگم فعلآ شبتون بخیر
سلام به بچه ها چه خبرا ؟
من که احتمالا با مشکلی که دارم حالا حالاها نتونم درس بخونم امیدوارم شما موفق باشید.
سلام به تمامی دوستای عزیزم من حسام جباریان هستم رتبه49 کنکور کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی 92 ام که دانشگاه گیلان شهر رشت رو که زادگاهمه و به محل کارم نزدیک رو واسه ادامه تحصیل انتخاب کردم. خوشحالم که میبینم خیلیاتون عزمتونو جزم کردین که امسال تلاشتونو بنیدو موفق شین. پارسال دقیقآ تو حال و هوای شما بودم دقیقآ یادمه که تو همین موقع در به در داشتم میگشتم دنبال منابع مفید اما هیچکی آخرسر نتونست که راهنماییم کنه چون شهرستانی بودم به نفرات برتر کنکور هم دسترسی نداشتم و البته اون چندتایی که تو سایتا هم مصاحبه هاشونو میخوندم حرفاشون اینقدر با هم تفاوت داشت تو منابع که بیشتر گیجم میکرد به جرات میتونم بگم تو آشنایی با منابع هیچکیو نمیتونید پیدا کنید که به اندازه ی من به سمت هر کتابی رفته باشه! از کتاب های قطور و پهن الوانی و رابینز و رضاییان گرفته تا کتاب 200-300 صفحه ای مالی دکتر تهرانی موسسه پارسه! هم با کتابای ماهان آشنایی کامل دارم هم پارسه هم مدرسان هم منابع! بخدا قسم همیشه آرزوم بود که بهترینو از دهن یکی بشنوم اما نشد که نشد!!! تا اینکه به خاطز وسواس ذاتی خودم سراغ هر کتابی که فکرشو بکنید رو رفتم و امروز که اینجا هستم دارای اطلاعات جامعی راجع بهترین منابعم! بعضی کتابا واقعآ بیخود وقت و سرمایه و انرژیمو گرفتن مثل تجزیه و تحلیل رضاییان و بعضی واقعآ بیشترین کمکو بهم کردن. با اینحال که زیاد آدم مذهبی ای نیستم اما به این امر از صمیم قلبم معتقدم که زکات علم به آموختن و در اختیار دیگران قرار دادنه! اگه قرار بود منم مثل شما از الان شروع کنم با تجربیاتی که الان دارم میتونستم با خوندن و دوره و تکرار فقط 2 الی 3 کتاب عالی در هر درس بجای رتبه 49 رتبه زیر 5 رو کیسب کنم از اینرو از تمااااااااامی دوستان عزیزم چه بعضی ار خواهرا که اسمشونو الان چندبار دیدم مثل سونیا خانوم غزل خانوم و... و داداشای گلم مثل علیرضا داود و همه و همه میخوام که هر سوالی راجع به منابع نوع درس خوندن موسسات آموزشی آزمونهای آزمایشی برنامه ریزی و هرچیز دیگه دارن بپرسن تا این حقیر با کمال میل تجربیاتمو در اختیارتون بزارم و یه کمک کوچولویی تو هموار کردن راه موفقیتتون داشته باشم![]()
خواهش میکنم اگه سوالی داشتی میتونی تو تاپیک صنلی داغ مطرح کنی ستایش جان http://iran-eng.com/showthread.php/...-کنکور-کارشناسی-ارشد-مدیریت-بازرگانی-92/page2مرسی از این همه لطفتون که به فکر ما هستین![]()
اقا تشریف داری![]()