کنکوووووووووووووووووووور

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به خوانندگان عزیز اه چرا فرار میکنی تایپیکو نبند کارت دارم:( وای ، از شما بعید بود حرف ...:eek::mad:
خب بگذریم با دوستان عزیزی که باقی موندن و این شهامت رو به خرج دادن ادامه میدیم :smile:
همینطور که میدونید نزدیک کنکور شده و بنده خدا بچه های پیش دانشگاهی این رویداد بزرگ رو در مقابل چشماشون میبینن البته ما که قبلا دیدیم و طبیعتا اکثریت بچه های باشگاه این رویداد رو تجربه کردن و میدونیم که چه امتحان کاملا بی استرسیه :eek: !
اما هدف من از زدن این تایپیک اگه بخواید کنکور رو در یه جمله تعریف کنید چی میگید .
در ضمن از خاطرات زمانی کنکورتون کاملا استقبال میکنیم .:gol:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به خوانندگان عزیز اه چرا فرار میکنی تایپیکو نبند کارت دارم:( وای ، از شما بعید بود حرف ...:eek::mad:
خب بگذریم با دوستان عزیزی که باقی موندن و این شهامت رو به خرج دادن ادامه میدیم :smile:
همینطور که میدونید نزدیک کنکور شده و بنده خدا بچه های پیش دانشگاهی این رویداد بزرگ رو در مقابل چشماشون میبینن البته ما که قبلا دیدیم و طبیعتا اکثریت بچه های باشگاه این رویداد رو تجربه کردن و میدونیم که چه امتحان کاملا بی استرسیه :eek: !
اما هدف من از زدن این تایپیک اگه بخواید کنکور رو در یه جمله تعریف کنید چی میگید .
در ضمن از خاطرات زمانی کنکورتون کاملا استقبال میکنیم .:gol:
فقط میتونم بگم...کنکور همه ی زندگی نیست.....و اگه هم نتونستن تو رشته مورد علاقشون رتبه بیارن ومجاز بشن ناراحت نشن.......چون با موفق نشدن در کنکور زندگی به آخر نمیرسه:D:gol:;):)

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اما تعریف من کنکور یه امتحانی مثل سایر امتحانات زندگیس و خیلیم بزرگ نیست ولی متاسفانه به بچه کنکوری طوری القا میشه که کنکور چماقیه که اگه قبول نشی انقدر میزنتت که دیگه نمیتونی از جات بلند شی !
خاطرات : چه عرض کنم خدا نکنه که فقط همکنکوری از نزدیکان باشه مخصوصا از جنس مخالف ! انقده به رخت میکشن که هم میخوای اصلا طرف نباشه یا خودت نباشی و هم اینکه اونو دشمن شماره یک خودت به حساب میاری . که متاسفانه این برای بنده حادث شد .
جرات نداشتی از خونه بری بیرون گردش تعطیل دیدن بستگان تعطیل چون اگه میرفتی علاوه بر اینکه اقوام طوری نگات میکردن که میخواستی آب شی بعدشم خونه و سرکوفت تماشای ساعتی تلویزیون و کامپیوتر تعطیل خواب بیش از اندازه تعطیل شما تنها یا باید تو اتاقت باشی یا مدرسه ! ( البته این آخریشو یه خورده گزافه گویی و اغراق کردم .
به نظرتون با این اوصاف من کنکور چه شکلیه ؟

فاطمه محبی

عضو جدید
والا من که هرچی بزرگتر میشم بیشتر عمرمو تو دانشگاه سپری میکنم یشتر مطمئن میشم این دانشگاه لعنتی هیچی نداره .والا این آرایشگر سر کوچه ما به نظر میرسه آینده درخشانتری نسبت به من داره.حالا اینو خیلی جدی نگفتم اما دانشگاه اونچیزی نیست که من فکر میکردم

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به شخصه بعد از 6ترم به این نتیجه رسیدم به غیر از چند دانشگاه اول تهران بقیه دانشگاه ها با هم زیاد فرقی ندارند چه از نظر امکانات و اساتید چه از نظر اعتبار مدرک، اگر فکر آینده درخشان هستید که مطمعنا هم هستید فقط به معدل بالای لیسانس فکر کنید. و اینجوری نیست که کنکور چند ساعته آینده آدمو بسازه یا خراب کنه.

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
من 2 سال دیگه کنکور دارم !
به نظرتون از سوم شروع به خوندن درسای سوم و دوم کنم و تست زنی ؟
حالا تست بزنم و فوقالعاده کار کنم ولی نه در حد پیش دانشگاهی :D

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا اینجوری به نظر میاد که دولت به این کنکور هم به عنوان یه ویسله درآمد نگا میکنه

هر چقدر استرس کنکور دهنده بیبشتر ، تعداد ادواری که شرکت میکنه بیشتر ، در نتیجه تعداد دفترچه های فروشی بیشتر :eek::d

به خدا من دو بار که کنکور دادم اصلا استرس و . . . نداشتم !
یکش رو نرم افزار تبریز قبول شدم
حالا هم مدیریت !!

خاطره : تو اولین کنورم همسایه بغلی هی میخاست ازم تقلب کنه
دیدم کاریش نمیشه کرد
پس به کار خودم ادامه دادم . ولی اون هم از اون طرف هی نگا میکرد و تقلب میکرد و میزد !!

بعد جلسه ملت متوجه شدند که سوالات متفاوت بوده ;)

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
:surprised:
جدی میخای کنکور بدی ؟

نمیدونم شوخی میکنی یا جدی میگی !

ولی اگه دانش آموز متوسط به بالا هستی ، کلاسای آزاد و تست و . . . بیخیال شو !
بشین درسایی که معلمها گفتند رو بخون و سوالات تشریحی مثل پیک گل واژه و دوسالانه قلمچی رو . . . جواب بده !
فیزیک رو هم از رو خود کتاب بخون و سوالات تشریحی حل کن !
مطمئن باش اگه تونستی واسه هر مبحث 7 - 8 تا سوال تشریحی حل کنی کنکور رو رد کردی !
در آخر هم میتونی واسه افزایش سرعت یه کتاب تست بگیری رو تستاش رو بزنی

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام .
به نظرم کنکور امتحانیه مثل بقیه امتحانات ! فقط یه کم تاثیرش تو آینده آدم بیشتره:(
من که همه امتحانات کنکورمو بدون استرس گذروندم .
روزی هم که از کنکور کاردانی برگشتم به همه با اعتماد به نفس کامل گفتم قبولم .
کنکور کارشناسی رو هم با اینکه امیدی به قبولی نداشتم رفتم و قبول شدم .
الان هم پشت کنکور ارشدم و باز هم بدون نگرانی منتظر جواب آزادم که شهریور میاد;)

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised:
جدی میخای کنکور بدی ؟

نمیدونم شوخی میکنی یا جدی میگی !

ولی اگه دانش آموز متوسط به بالا هستی ، کلاسای آزاد و تست و . . . بیخیال شو !
بشین درسایی که معلمها گفتند رو بخون و سوالات تشریحی مثل پیک گل واژه و دوسالانه قلمچی رو . . . جواب بده !
فیزیک رو هم از رو خود کتاب بخون و سوالات تشریحی حل کن !
مطمئن باش اگه تونستی واسه هر مبحث 7 - 8 تا سوال تشریحی حل کنی کنکور رو رد کردی !
در آخر هم میتونی واسه افزایش سرعت یه کتاب تست بگیری رو تستاش رو بزنی
:D :D
نه بابا ..
راست میگم به خداااا ... :D
من الان قاچاقی اینجا ام ...
خدار و شکر جزو خرخونا به حساب میام:)
پس میگید سوم تشریحی کار کنم ... ایول

راستی کسی نمیدونه صنایع صنعتی اصفهان چه رتبه ای میخواد ؟
ما از هر کی پرسیدیم قطعی جواب نداد ... :(

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا کنکور که الان خیلی اسون تر از زمان ماها شده البته انکار نمیکنم که هنوز سراسری رشته خوب قبول شدن سخته ولی ازادو غیرانتفاعی و اینارو که خدا برکت بده همه قبولن رشته های خوبم قبولن پارسال ما 4تا کنکوری دوروبرمون بود رتبه های سراسریشون که نجومی بود ولی دوتاشون ازاد کرج حقوق و پرستاری قبول شدن دوتای دیگشونم یکی غیرانتفاعی مکانیک تهران قبول شد یکیم ازاد تهران برق قبول شد:surprised:
زمان ما برق (حتی ازاد)کسایی قبول میشدن که واقعا درس خونده بودن ولی الان نسبت به اون موقع خیلی بهتر شده...البته نمیخوام به دوستایی که امسا ل و پارسالو اینا قبول شدن توهین کنما به نسبت دارم میگم....یعنی رفته رفته با کم شدن توده جمعیتی که توی متولدین 60تا 65 اوجش بود اوضاع کنکور وکنکوریام هی داره بهتر میشه

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
:D :D
نه بابا ..
راست میگم به خداااا ... :D
من الان قاچاقی اینجا ام ...
خدار و شکر جزو خرخونا به حساب میام:)
پس میگید سوم تشریحی کار کنم ... ایول

راستی کسی نمیدونه صنایع صنعتی اصفهان چه رتبه ای میخواد ؟
ما از هر کی پرسیدیم قطعی جواب نداد ... :(
نظر خودت مهمتره

من تجربه خودمو گفتم که باهاش موفق هم شدم !
رشته دبیرستانم هم ریاضی فیزیک بود

موفق باشی

elahe.elahe2

عضو جدید
کاربر ممتاز
كنكور فقط يه راهي مثل بيشتر راها براي رسيدن به موفقيت ......اما همه چي تو اين يه كلمه خلاصه نميشه بودن كسايي كه حتي بدون كنكور و دانشگاهم موفق شدن (البته الان نياز رفتن به دانشگاه بيشتره....)

من خودم خداييييش اصلا استرس نداشتم فقط يه كوچولو در مورد انتهاش كه چي ميشه نگران بودم ..;)
و اما خاطره : يه روز مونده به كنكور با دوستام قرار گذاشتيم بريم بيرون و روي دفتر و كتاب باز نكنيم .....جاي همگي خالي خيلي خوش گذشت ساعت 8 عصر برگشتم خونه ....ولي واويلا تاه يادم افتاد يه دفتر 40 برگ از تمامي درسا خلاصه برداشته بودم كه روزاي آخر مرور كنم ولي .....:(
بالاخره اينجانب حتي شب كنكورم داشتم درس ميخوندم (يكي دو ساعت ).....

اونوقت يه خاطره تلخ و ....بود ولي الان كه اين راه و رفتم حس ميكنم خيلي شيرين بود ...:redface::gol::gol:

اميدوارم كسايي كه امسال كنكور ميدن نتيجه زحمت ها و تلاشاشونو ببينن :gol::gol::gol::gol::)

sahragol

عضو جدید
كنكور هم كنكورهاي اون دور و زمونه....:smile: الان كه كنكور و ورود به دانشگاه استرس نداره.....:w24:
كنكور قبول شدي ... شدي..... نشدي ... جامع علمي كاربردي... سما .... فراگير پيام نور.... هيچ كدوم نشد... آموزش مجازي دانشگاه هاي مجازي.....
.ا... كنكور كه استرس نداره....:eek:

عطر بارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
اههههههههه .....من از کنکور متفرم
من خیلیییییییی برای کنکور تلاش کرده بودم و همیشه زیست و شیمی رو تست میزدم ولی رشته موردعلاقم قبول نشدم ولی مهندسی کشاورزی قبولیدم چون دوسش نداشتم نرفتم و ازادم همین جوری واسه خنده مرمت شرکت کردم
بعضی وقتا به خودم میگم من این همه تلاش کردم ارزششو داشت
خونوادم وادرم کردن امسالم شرکت کنم و هیچیم نخوندم امروزم کنکور داشتم ولی خواب موندم :دی

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلیییییییی برای کنکور تلاش کرده بودم و همیشه زیست و شیمی رو تست میزدم ولی رشته موردعلاقم قبول نشدم ولی مهندسی کشاورزی قبولیدم چون دوسش نداشتم نرفتم و ازادم همین جوری واسه خنده مرمت شرکت کردم
خونوادم وادرم کردن امسالم شرکت کنم و هیچیم نخوندم امروزم کنکور داشتم ولی خواب موندم :دی
چقدر فعال :surprised::surprised::surprised::biggrin:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا من که هرچی بزرگتر میشم بیشتر عمرمو تو دانشگاه سپری میکنم یشتر مطمئن میشم این دانشگاه لعنتی هیچی نداره .والا این آرایشگر سر کوچه ما به نظر میرسه آینده درخشانتری نسبت به من داره.حالا اینو خیلی جدی نگفتم اما دانشگاه اونچیزی نیست که من فکر میکردم
تا حدودی موافقم ولی خب با داشتن مدرک طوری دیگه به شما نگاه میشه هر چند که به نظر میرسه عمر لیسانس رو به پایانه و باید بریم به سمت فوق .
یکی از دوستان گفته بود فقط دانشگاههای تهروون خوبن به نظرم کلیه شهرهای بزرگ شیراز ، اصفهان ، مشهد و البته تبریز دارای دانشگاههای بسیار خوبی هستن ولی متاسفانه در مورد سایرین این طور به نظر میرسه البته وضع دانشگاههای دولتی کاملا متفاوت با غیر انتفاعی و مخصوصا پیام نوره .

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
اگه نظر منو بخوای از تابستون سوم فیتیله رو روشن کن بعد کم کم به ساعتت اضافه کن والا ما یه مشاور داشتیم گفت از تابستون تست رو شروع کن ولی من بهتون اینو پیشنهاد نمیکنم حتما ابتدا کتاب رو تموم کن و اینکه تو تابستون خیلی به خودت فشار نیار نه بی خیال باش نه خیلی خشک و سخت تو پیش دانشگاهی واقعا اوضاع فرق میکنه و برخلاف یکی از دوستان که گفت نیازی به کلاس تست نیس من بهش معتقد نیستم کلاسایی که مدرستون میزاره یا اختران دانش و کانون فرهنگی بسیار عالیه همیشه در حد معقول از خودت انتظار داشته باش و از همه مهمتر اینکه عید سال پیش دانشگاهی رو خیلی بهش اهمیت بده به نظر من همه درسهایی که برای کنکور میخونی یه طرف اون موقع یه طرفه دیگه .
و اینکه طوری نخون که اون موقع زده شی اتفاقی که برای من واقعا پیش اومد و ازش حسابی ضرر کردم . سعی کن همیشه آرامشتو حفظ کنی به حرف اطرافیان ذره ای اهمیت نده با اینکه دلسوزن ولی در این موقع دلسوزی بیش از حد میکنن داشتن تمرکز در این سال خیلی مهمه زیاد خودتو در گیر مسائلی که مهمه ولی ممکنه ذهنتو خیلی به خودش مشغول کنه نکن
اما در مورد صنایع اصفهان اگه اشتباه نکرده باشم 3000 منطقه دو شد و شبونه قبول شد یادمم نیس که از سهمیه استفاده کرد یا نه ولی همین حدوده .
امیدوارم که موفق باشی و دیگه نگیم افرادیم قاچاقی تو باشگاهن .;)

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا کنکور که الان خیلی اسون تر از زمان ماها شده البته انکار نمیکنم که هنوز سراسری رشته خوب قبول شدن سخته ولی ازادو غیرانتفاعی و اینارو که خدا برکت بده همه قبولن رشته های خوبم قبولن پارسال ما 4تا کنکوری دوروبرمون بود رتبه های سراسریشون که نجومی بود ولی دوتاشون ازاد کرج حقوق و پرستاری قبول شدن دوتای دیگشونم یکی غیرانتفاعی مکانیک تهران قبول شد یکیم ازاد تهران برق قبول شد:surprised:
زمان ما برق (حتی ازاد)کسایی قبول میشدن که واقعا درس خونده بودن ولی الان نسبت به اون موقع خیلی بهتر شده...البته نمیخوام به دوستایی که امسا ل و پارسالو اینا قبول شدن توهین کنما به نسبت دارم میگم....یعنی رفته رفته با کم شدن توده جمعیتی که توی متولدین 60تا 65 اوجش بود اوضاع کنکور وکنکوریام هی داره بهتر میشه
قبول دارم روز به روز داره آسون تر میشه و به واقع کمتر سوالات متکی به تنها فرمولهای تستیست ولی باید قبول کرد که درسته ظرفیت دانشگاهها زیاد میشه ولی حقیقت اینه که به نظرم پیشرفت سخت تر شده جون ظرفیت دانشگاههای دولتی کمتر میشه و از اون بدتر روز به روز از ظرفیت روزانه کم و به ظرفیت شبانه اضافه میشه و واقعا اداره ای دانشگاههای غیر انتفاعی و پیام نور ها میشن قابل مقایسه با دولتی نیس .
و به نظرم بهتر بود میگفتید مدرک گرفتن راحت تر شده حالا از هر دانشگاهی ولی طبیعتا به نظرم دانشگاه خوب قبول شدن اگر ارزشش از قبل بیشتر نشده کمتر هم نشده .:smile:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز

کاملا با هاتون موافقم البته تو حواشیش که واقعا تاسف باره .مطمئن باشید هیچ تلاشی بی ارزش نیس و ثمره خودشو خواهد داد .البته مطمئنا در این روزگار داشتن مدرک مهم و قابل توجه است .ولی من معتقدم انسان باید به سمت علاقش پیش بره تا بتونه پیشرفتی داشته باشه .

مهندس خوش فکر

عضو جدید
کاربر ممتاز
کنکورم هم یک دورانی از زندگیست که مهمترین فایدش اینه که حداقل تلاش کردن رو به انسان برای رسیدن به اهدافش یاد میده...
خیلی نباید خودمون رو در این مورد اذیت کنیم ، اول هدفمهامون رو مشخص کنیم و بدونیم واقعا از اینده چی میخوایم
در مرحله ی بعد اگر واقعا نیاز به تحصیلات اکادمیک داریم و مطمئنیم که در رشته ای که انتخاب کردیم می تونیم قابلیتهامون رو نشون بدیم اراده کنیم و برای رسیدن به این هدفمون سعی کنیم بهترین عملکرد را داشته باشیم

نتیجه مهم نیست این تلاش ماست که جای تقدیر داره....:gol:

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا کنکور دیگه اینقد آبکی شده که دیگه حرف زدن در موردش مسخره است. گذشت اون زمونی که ما کنکور میدادیم و رقابت نفس گیر بود, معذرت میخوام اما الان هر بزی میره دانشگاه. دانشگاه آزاد هم که قربونش برم یکی دو ماه بعد کنکور زنگ میزنه خونه بچه هایی که هیچ جا قبول نشدن که چی, آقا بیا اینجا مهندسی برق یا عمران ظرفیت پر نشده جنابعالی بیا بشو مهندس.

خدا عاقبت همه رو بخیر کنه. در یک کلام کنکور یعنی بچاپ بچاپ.

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
الکُنکُورُ ما الکُنکُور و ما ادراکَ ما الکُنکُور.

واما الحوادث الواقعه:
دورانی بود ، اوج درس خوندن بود. چقدر خوندیم (عمرم اینقد سرم رو درس و حساب و کتاب نبوده)

میرفتم با دوستان کتابخونه ( تو خونه که نمیشد، تازه مطمئن بشن پسرشون میره درس می خونه)
نیم ساعت نخونده باید استراحت می کردم ( نمیکردم همونجا می خوابیدم)
هر نیم ساعت چهل دقیقه یک گروه از دوستان میرفتن واسه استراحت ، من هم خسته بودم استراحت.
یک تفریح دیگه هم داشتیم که میرفتیم پشت کتابخونه یک تل سنگ بود و یک قوطی، نشونه می گرفتیم می زدیم. تا آخرای مونده به کنکور تل سنگ هم تموم شد.
یک کارای دیگه هم که نمی کردیم.:D:surprised::mad:

ها جونُم اي شد که کشاورز شُدُم
:):cool:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا کنکور دیگه اینقد آبکی شده که دیگه حرف زدن در موردش مسخره است. گذشت اون زمونی که ما کنکور میدادیم و رقابت نفس گیر بود, معذرت میخوام اما الان هر بزی میره دانشگاه. دانشگاه آزاد هم که قربونش برم یکی دو ماه بعد کنکور زنگ میزنه خونه بچه هایی که هیچ جا قبول نشدن که چی, آقا بیا اینجا مهندسی برق یا عمران ظرفیت پر نشده جنابعالی بیا بشو مهندس.

خدا عاقبت همه رو بخیر کنه. در یک کلام کنکور یعنی بچاپ بچاپ.
دوست عزیز به نظرم خیلی بهتر بود اگه حرف دلتو مودبانه میگفتی .:mad:
در مورد دانشگاه آزاد والا نمیدونم چی بگم .

بالا