کمک به یک نفر که محتاج کمک است

neda_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه با تمام وجود یه بغض تو گلوت باشه نه بتونی گریه کنی نه بتونی حرف بزنی ونه فریاد بزنی چی کار میکنی من دقیقا همین حالت را دارم هر چند که خود کرده را تدبیر نیست کمکم کنید نه میتونم به کسی بگم نه به خودم واسم دعا کنید واگه میتونید کمکم کنید

gol_bahar

عضو جدید
سلام ندا جان.
جالب بهت بگم منم کم و بیش همین حس را دارم.یه مشکلی برام پیش اومده که هیچ کسی نمی تونه کمکم کنه، فقط شب و روز دعا می کنم،عزیزم برای تو هم دعا می کنم.
نمی دانم برات چه مشکلی پیش اومده که این حس رو داری،اگه دوست داشتی بهم بگو شاید بتونم به جز دعا کمکی بهت بکنم.

آگرین

عضو جدید
اگه با تمام وجود یه بغض تو گلوت باشه نه بتونی گریه کنی نه بتونی حرف بزنی ونه فریاد بزنی چی کار میکنی من دقیقا همین حالت را دارم هر چند که خود کرده را تدبیر نیست کمکم کنید نه میتونم به کسی بگم نه به خودم واسم دعا کنید واگه میتونید کمکم کنید
ندا جون از این حالت برای من هم پیش آمده گاهی اوقات دوست دارم با صدای بلند گریه کنم ولی نمیشه دوست دارم به کسی حرفم را بزنم ولی کسی را نمیبینم ...ولی خدا مهربانتر از آن چیزی هست که ما فکرش را میکنیم ...توکلت به خدا باشه...همه چیز درست میشه .خوشحال میشم بتونم بهت کمکی کنم .......:gol::gol::gol::gol:

آخرین ویرایش:

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به ... مرد بقال به من گفت ، چند من خربزه میخواهی ، من به او گفتم دل خوش سیری چند ؟
حالا شما اینو میگی ، تا حالا شده جایی گیر کنی که نه راه پس داشته باشی نه راه پیش ؟ من همونجا گیر کردم ...

neda_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
من جایی گیر کردم که حتی نمی تونم گریه کنم تا سبک بشم من .... اصلا راهی ندارم چه برسه به پس و پیش امیدوارم خدا مشکلات همه را حل کنه یه کاری هم برا من بکنه

khoshhal

عضو جدید
عزیزان چرا اینقدر دور از جونتون افسرده ؟:eek::surprised:
خوشحال باشید دنیا 2 روزه
دشمنتون اینقدر دل تنگ و پر بغض باشه:cry::confused:
:cry::cry: اگر دیدید یه وقتی خیلی ناراحتید و حتی نمی تونید گریه کنید بدونید اونقدر لیاقت و قدرت داشتید که خدا اینجا قرارتون داده پس اینقدر ناناحت (ناراحت) نباشید زندگی چیزای زیبای زیادی داره
حالا یه جوک (جوک که نه لطیفه) می گم شاید خندیدید
یه روز یه نفر زنگ می زنه 118 می گه: ببخشید شماره ی اصغر آقارو دارید
اون کسی که جوابگو بوده حال نداشته می گه : نه نداریم
اون یارو هم که زنگ زده بود می گه : پس یادداشت کن :D:smile:

رحیمی

عضو جدید
سلام

سلام

من جایی گیر کردم که حتی نمی تونم گریه کنم تا سبک بشم من .... اصلا راهی ندارم چه برسه به پس و پیش امیدوارم خدا مشکلات همه را حل کنه یه کاری هم برا من بکنه

این حس برا همه پیش میاد موقعی که برا من اتفاقی میفته فکر میکنم به یک ماه بعد یا بیشتر زمانیو پیش بینی میکنم که تمام مشکلاتم حل شده و دارم زندگی عادیو انجام میدم
کم کم ارام میشم.
زیاد مو ضوع را بزرگ نکن وبهش توجه نداشته باش

انسان قدرتی داره (نیروهای درونی)که میتونه مشکلاتو تغییر بده پس خوشبین باش چون خدا با توست ;)

psychic

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من نمی دونم مشکل شما دوستان چیه یه لحظه این شعر رو داشته باشین تا بقیش:

داده ام انصاف و شد معلوم من کاندر جهان / هیچ خاطری را از بند غم آزاد نیست

خلاصه اینکه منم که الان می خوام یکم کمکتون کنم خودم چنتا مشکل کمر شکن دارم ولی...

یه جمله می گم شاید بتونه یه کم کمکتون کنه

هر مشکلی هم که داشته باشین و به هر اندازه هم که کمر شکن باشه مطمئن باشید بالاخره یه روزی حل میشه یا باهاش جوری کنار میاید که دیگه ناراحتتون نمی کنه پس منتظر او آرامش بعد از طوفان باشید.

حالا کی مشکل منو حل می کنه؟:smile:

sma519

کاربر بیش فعال
سلام

سلام

اول اينكه آواتار شاعرانه نو مبارك ( شايدم علت بد حاليت اينهك ه زيادي رفتي تو شعر مثل بهار )
اما جوابت از نظر من اينه كه حتما" بايد يكي رو واسه خودت پيدا كني ( البته اگه اين روزا سنگ صبور گير بياد ) .
داري ؟ يا اوني كه داري سنگ صبورت نيست .
شايد حرفهايي كه زدم فقط شعار بود . چون اين روزا مردم از گفتن احساسات درونشون به ديگران هراس دارند كه مبادا مورد تمسخر قرار گيرند . برات آرزوي خوشيها را ميكنم . ;) :gol:

rosemehr87

عضو جدید
سلام به همه ی دوستان مشکل دار
امیدوارممشکل همتون حل بشه اونم به خوبی و خوشی .من یه بار از یه روانشناس شنیدم می گفت اگه مشکلی براتون پیش اومد که به هیچ کس نمی تونستید بگید اول واگذارش کنید به خدا مطمئن باشید که هر جور صلاح شما باشه برای شما حلش میکنه و برای این که یکم سبک بشید شروع کنید حرفاتون را به نوشتن ،همه ی حرفاتون را بنویسید من که شخصا یه بار امتحان کردم خیلی مفید بود امیدوارم شما هم یکم سبک بشید
به امید حل مشکلاتون
موفق باشید;):gol:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
به خدا توکل کن. فقط مواظب باش توی این شرایط تصمیم اشتباهی نگیری و کارو خراب تر نکنی. چون معمولا تو این شرایط گرفتن تصمیمات عاقلانه سخته. باید یکی رو پیدا کنی که خارج از جوی که تو توش هستی روی موضوع فکر کنه. دوستمون خوب گفته که بنویس. اگه نمی تونی به کسی یگی بنویس بعد بخونش. خیلی از مشکلاتت حل می شه.
تو از خدا بخواه که کمکت کنه و بهش ایمان داشته باش، اون زودتر از تو دست به کار می شه.
هیچوقت فکر نکن که معجزات خدا تموم شدن یا فقط برای بقیه اتفاق می افتن. نه!! تو ایمان داشته باش، بقیش حل می شه.

xphoenix

عضو جدید
عجب دورو زمونه ای شده!بچه و جوون و پیر همه و همه درگیرن!:crying2:هر کی یه جوری!شاعر میگه:
ز خوشحالان عالم هر که را دیدم غمی دارد
بزن ب طبل بی عاری که ان هم عالمی دارد

امیدوارم همیشه دلتون شاد باشه و خوش!:w40::w40::w40::w40::w40:

arnela

عضو جدید
گاهی وقتا فقط زمان می تونه یه مشکل حل کنه
من که نمی دونم مشکلت چیه ولی با این شرایطی که میگی فقط زمان
دعات می کنیم توام غصه نخور مشکلا که واسه همیشه نمی مونن رسم دنیا اینه می گذره شاید خیلی خیلی سخت ولی می گذره
یا می گذره یا تو تحملت بیشتر می شه

arnela

عضو جدید
نادر ابراهیمی تو یه کتابش می گه زندگی بدون روزای بد نمیشه ولی اگه تو بخوای روزای بد مثل برگای پاییزی می ریزن و زیر پاهات خرد می شن.و این ریزش برگا برای تداوم بخشیدن به درخت لازمن

البته متن کامل یادم نیست واسه همینم منظورشو نوشتم
ولی من که به این حرف ایمان دارم

سمیه نوروزی

عضو جدید
سلام دوستاي عزيزم.
عيدتون مبارک.
اميدوارم که مشکل همتون حل بشه.همه مشکلات و دارن و همه هم باهاش مبارزه مي کنن.اينطوري فکر کنين .حداقل اونوقت وقتي که حس کني کاري رو انجام مي دي که همه انجام مي دن انرژي بيشتري براي ادامه ي مبارزه توي خودت حس مي کني.
سوال زير رو هم از خودتون بپرسين.فکر کردن به جوابش منو توي خيلي از شرايطي که بودم آرومم کرده.
آخرين و بدترين اتفاقي که توي اين شرايط ممکنه براتون پيش بياد چيه؟واقعا کاري از دست شما بر مياد؟اگه نه که فقط توکل کنين.در غير اينصورت تنها کاري که از دستتون بر مياد و انجام بدين و باز هم توکل.
يا حق!

امیر Amir

کاربر حرفه ای

من که متوجه مشکل اصلیت نشدم..

خود کرده را تدبیر نیست...

این نیز میگذرد

seeemesooo

عضو جدید
تا حالا شده وقتي ميري سر امتحان مغزت هنك كنه
مي دوني چرا
چون هزارون فكر چي ميشه اگه ها واي چه كنم ها عين ويروس مخ آدمو اشغال ميكنند در حالي كه راه حل اغلب جلوي چشممونه اما دود نگراني وترس نميزاره اون رو ببينيم
فرض كن مشكل واسه كسه ديگه اي اتفاق افتاده و منافع شما در خطر نيست بدون هيچ احساسي به مشكل نگاه كن حتما راه حل روبدست مياري

حمید...HaMiD

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سنگ صبور پیدا کنین و خودتونو راحت کنین تا خالی شین اگه هم بتونم کمکی بکنم واقعا باعث افتخار و خوشحالی من است.

AmirReza.R

کاربر فعال
ندا جان منم این حالت رو داشتم، کاملأ درکت میکنم، فقط به خدا توکل کن چون فقط خدا میتونه کمکت کنه.
چشم، منم دعات میکنم.

sina1

عضو جدید
من صبر رو پیشنهاد میکنم و گاهی هم قرص دیازپام
مطمئن باش که گذشت زمان بزرگترین مشکلات رو حل میکنه
زمان حلال مشکلات

من خیلی وقتا مشکلهای اینجوری دارم
ولی خوب فکر کن
نمیگم احساس کنا
خوب فکر کن
میبینی که چقدر سادست قضیه دوستم;)

راستی هزارتا راه حل به ذهنم میرسه
ولی خب هرکسی یه راهی واسش هست که خودش باید پیداش کنه
ما هرچقدر بخوایم کمک کنیم ،کمک خاصی به تو نمیشه
خودت باید راه رو پیدا کنی

رنگ خدا

عضو جدید
کاربر ممتاز

از کسی کمک بخواد که همه ما محتاج او هستیم.
اما باید بدونی چطوری ازش بخواهی!!!!