ندا جون از این حالت برای من هم پیش آمده گاهی اوقات دوست دارم با صدای بلند گریه کنم ولی نمیشه دوست دارم به کسی حرفم را بزنم ولی کسی را نمیبینم ...ولی خدا مهربانتر از آن چیزی هست که ما فکرش را میکنیم ...توکلت به خدا باشه...همه چیز درست میشه .خوشحال میشم بتونم بهت کمکی کنم .......اگه با تمام وجود یه بغض تو گلوت باشه نه بتونی گریه کنی نه بتونی حرف بزنی ونه فریاد بزنی چی کار میکنی من دقیقا همین حالت را دارم هر چند که خود کرده را تدبیر نیست کمکم کنید نه میتونم به کسی بگم نه به خودم واسم دعا کنید واگه میتونید کمکم کنید
من جایی گیر کردم که حتی نمی تونم گریه کنم تا سبک بشم من .... اصلا راهی ندارم چه برسه به پس و پیش امیدوارم خدا مشکلات همه را حل کنه یه کاری هم برا من بکنه
اول اينكه آواتار شاعرانه نو مبارك ( شايدم علت بد حاليت اينهك ه زيادي رفتي تو شعر مثل بهار )اگه با تمام وجود یه بغض تو گلوت باشه نه بتونی گریه کنی نه بتونی حرف بزنی ونه فریاد بزنی چی کار میکنی من دقیقا همین حالت را دارم هر چند که خود کرده را تدبیر نیست کمکم کنید نه میتونم به کسی بگم نه به خودم واسم دعا کنید واگه میتونید کمکم کنید
اگه با تمام وجود یه بغض تو گلوت باشه نه بتونی گریه کنی نه بتونی حرف بزنی ونه فریاد بزنی چی کار میکنی من دقیقا همین حالت را دارم هر چند که خود کرده را تدبیر نیست کمکم کنید نه میتونم به کسی بگم نه به خودم واسم دعا کنید واگه میتونید کمکم کنید
یه سنگ صبور پیدا کنین و خودتونو راحت کنین تا خالی شین اگه هم بتونم کمکی بکنم واقعا باعث افتخار و خوشحالی من است.اگه با تمام وجود یه بغض تو گلوت باشه نه بتونی گریه کنی نه بتونی حرف بزنی ونه فریاد بزنی چی کار میکنی من دقیقا همین حالت را دارم هر چند که خود کرده را تدبیر نیست کمکم کنید نه میتونم به کسی بگم نه به خودم واسم دعا کنید واگه میتونید کمکم کنید
ندا جان منم این حالت رو داشتم، کاملأ درکت میکنم، فقط به خدا توکل کن چون فقط خدا میتونه کمکت کنه.اگه با تمام وجود یه بغض تو گلوت باشه نه بتونی گریه کنی نه بتونی حرف بزنی ونه فریاد بزنی چی کار میکنی من دقیقا همین حالت را دارم هر چند که خود کرده را تدبیر نیست کمکم کنید نه میتونم به کسی بگم نه به خودم واسم دعا کنید واگه میتونید کمکم کنید
ندا جان منم این حالت رو داشتم، کاملأ درکت میکنم، فقط به خدا توکل کن چون فقط خدا میتونه کمکت کنه.
چشم، منم دعات میکنم.
من صبر رو پیشنهاد میکنم و گاهی هم قرص دیازپاماگه با تمام وجود یه بغض تو گلوت باشه نه بتونی گریه کنی نه بتونی حرف بزنی ونه فریاد بزنی چی کار میکنی من دقیقا همین حالت را دارم هر چند که خود کرده را تدبیر نیست کمکم کنید نه میتونم به کسی بگم نه به خودم واسم دعا کنید واگه میتونید کمکم کنید
اگه با تمام وجود یه بغض تو گلوت باشه نه بتونی گریه کنی نه بتونی حرف بزنی ونه فریاد بزنی چی کار میکنی من دقیقا همین حالت را دارم هر چند که خود کرده را تدبیر نیست کمکم کنید نه میتونم به کسی بگم نه به خودم واسم دعا کنید واگه میتونید کمکم کنید