کلوپ طرفداران پرسپولیس

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نازی خانوم قابل توجه شما پرسپولیس یک کلمه پونانی است به معنی شهر ایرانی . یک کم تعصب به خرج داده از این اسم بیگانه فاصله بگیرید. اه اه اه

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا اين تاپيك قوانين داره و حرمت لطفا رعايت كنيد
و دو م اينكه كه اين اسم از دو شير تخت جمشيد گرفته شده و خيلي قشنگه كه روي پرچم پرسپوليس ديده مي شه

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين تاپيك مخصوص پرسپوليسهاست اخرين اخبار از بازيكنان و مربيان، نتايج ، تمرينات ،عكس ها ، بازي ها و انچه به اين تيم مربوطه بيا ر اينجا لطفا فقط پرسپوليس ها بيان ورود استقلالي ها(------) ممنوع

چند قانون هم داره لطفا رعايت كنيد :

1- تيم ما اسمش پرسپوليس نه پيروزي ولي بعضي ها از دشمني اسم تيم مارو عوض كردن پس كسي نگه پيروزي

2- نوشتن كلمه پرسپوليس فقط با رنگ قرمز مجازه

3- لطفا فقط از پرسپوليس بگيد اصلا اسم تيم استقلال نياريد اگه مي خواهيد بگيد استقلال فقط لازم 6 تا نقطه بزاريد (......) كه نشونه 6تا گل تاريخي به اين تيمه

استقلال = ...... (پس ننويسيد استقلال )

4- ممكنه طرفداران ..... بيان تاپيك بدن لطفا اصلا جواب نديد و توجه نكنيد

5- و اينكه ديگه مواظب خودتون باشيد پرسپوليس دشمن زياد داره :w40::w36:

6- در متن پست لطفا از رنگ ابي استفاده نشه

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نازی خانوم یک کلمه یونانی از دو شیر تخت جمشید گرفته شده است ؟ این دیگه از اون حرفا بود !!!!!!!!!!!!!!:eek:

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما نمي دونيد؟؟؟ كه دو تا شير دو سر شير تو تخت جمشيد هست به اسم پرسپوليس اسم تيم ما از اين دو شير گرفته شده

شما براي چي مي گيد يوناني ؟ دليل بياريد ( ماجراي روغن جامد و مايع است ديگه )

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نه پدر جان پولیس polis در لاتین به معنی شهر و آبادی است و پرس perse هم که همان سرزمین پارسهاست و پرسپولیس همان لفظی است که اسکندر و لشگرش برای تخت جمشید استفاده می کردند و الان هم در کتابهای انگلیسی به همین اسم نگاشته می شود. در مورد روغنه هم ما شیمی ها بیشتر از شما درس و بحث داشتیم.

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
انشاالله که توضیحاتم مبسوط بوده باشه در مورد روغن هم تو اون تاپیک می آیم تا چلنج کنیم.

altinay

عضو جدید
با اجازه ما مرخص میشیم.دیگه هم ته جدول پیدا مون نمیکنید . ما صدر نشینیم.

برگی از خاطرات به گور برده ی پرسپولیسی ها ی محترم.:hate:

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپوليس منسوب به ايراني هاست و اينكه كلمه قشنگي و اينكه ما نشوني از پرسپوليس در تخت جمشيد به قول شما همون مخروبه ها داريم پس مي تونه اسم يه تيم ايراني مردمي باشه مشكلي نداره

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين تاپيك مخصوص پرسپوليسهاست اخرين اخبار از بازيكنان و مربيان، نتايج ، تمرينات ،عكس ها ، بازي ها و انچه به اين تيم مربوطه بيا ر اينجا لطفا فقط پرسپوليس ها بيان ورود استقلالي ها(------) ممنوع

چند قانون هم داره لطفا رعايت كنيد :

1- تيم ما اسمش پرسپوليس نه پيروزي ولي بعضي ها از دشمني اسم تيم مارو عوض كردن پس كسي نگه پيروزي

2- نوشتن كلمه پرسپوليس فقط با رنگ قرمز مجازه

3- لطفا فقط از پرسپوليس بگيد اصلا اسم تيم استقلال نياريد اگه مي خواهيد بگيد استقلال فقط لازم 6 تا نقطه بزاريد (......) كه نشونه 6تا گل تاريخي به اين تيمه

استقلال = ...... (پس ننويسيد استقلال )

4- ممكنه طرفداران ..... بيان تاپيك بدن لطفا اصلا جواب نديد و توجه نكنيد

5- و اينكه ديگه مواظب خودتون باشيد پرسپوليس دشمن زياد داره :w40::w36:

6- در متن پست لطفا از رنگ ابي استفاده نشه

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
آبلیمو تو باز پیدات شد؟

می شه اینقدر up to date نباشی

خودمون خبر داریم:cry:

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
امير دوباره شروع شد من خودم دارم با گوشيم گوش مي كنم خيلي لطف داري شما ولي تو رو خدا مثل دفعه قبل نشه

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما ناراحت نشو اخه ما الان قاطي كرديم نمي تونيم ببينيم ببازيم ولي ايندفعه دارم گوش مي كنم اخه تا خودم گوش ندم يا نبينم باور نمي كنم من كه مي دونم اين oooooo مارو چشم زدن نمي دونم چقدر دعا كردن و نذر كردن تا ما ببازيم

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا همین الان نتیجه بازی؟
سپاهان 2****** 1 پرسپولیس

امیررررررررررر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناراحت شدی؟

من قبلا هم بهت می گفتم . اون موقع ها ناراحت نمی شدی . الان هم رو حساب برادری و رفاقت و صمیمیت گفتم :gol:

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتي قوانين رعايت كن و پست اديت كن

سپاهان 2 پرسپوليس 1

بازي تمام شد

Matrix

عضو جدید
خودمون اعصاب نداريم ... بياين تاپيك رو هم به گند بكشين كه ديگه ... كلوب پرسپوليسه يا ...

--------------------------------

واقعا" متاسفم كه دلمون رو به چي خوش كرديم ...

به بازيكناي جوون كه اصلا" ميدون نميده ! خرسندي پارسال از بهترين ها بود ، اينقدر بازيش نداد كه اونم بازي كردن يادش رفته !

تا وقتي كه ماماني تو اين تيم بازي كنه ، اين تيم به هيچ جا نميرسه ! معذرت ميخوام از جمع ولي اين عوضي ميدون فوتبال رو با ميدون گاوبازي اشتباه گرفته ! همه اش هم داره بازي ميكنه !!

اينكه نيكبخت نيمه دوم تو بازي بياد هم واقعا" جالبه ! اگه باش مشكل داري خوب بازيش نده ، اگر هم مشكل نداري ، پس دل درد داري نيمه دوم مياريش !

اينم دو باره عادت كرده كه اول بخوره تا بعد به فكر زدن باشه !!

------------------------

افسوس كه اين بازيكن ها زمان مربيگري دنيزلي تو تيم پرسپوليس نبودن .. اگه پرسپوليس دنيزلي خليلي و سپهر حيدري رو داشت .. با اختلاف 20 امتياز قهرمان مي شد !

پارسال دلمون به هيچي كه خوش نبود ، لا اقل از بازي پرسپوليس حظ مي كرديم ..

ولي امسال ! اه افتضاحه !