کلوپ طرفداران پرسپولیس

arashkhp

عضو جدید
اومدم اينجا يه چيزي بگم اما جو خيلي پرسپوليسيه بيخيال. اشكال نداره بچه ها... ما كه به باخيدن عادت كرديم حالا شما فقط يكيو دارين تجربه مي كنين. فقط يكي به آتوسا بگه امضاشو عوض كنه چون يه جوريا به دوستداران پرسپوليس بر ميخوره.
قربون همه پرسپوليسياي گل گروه (اگه استقلالي بودين بهتر بود ولي)

ترانه

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ببخشید بازی پرسپولیس - سپاهان چند چند شد؟؟؟

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
كاش همه چيز به اين سادگي بود !!

منم خيلي از نيم فصل دوم مي ترسم بالاخره ارامش تيم اين شايعات با روزنامه به هم زدن و دعوا را انداختن از حرفهاي ديشب نيكي خيلي ترسيدم اميدوارم كه تو اين هفته همه چي حل بشه اخه فكر كنم بعد از باخت از پاس همه چي به هم ريخته اميدوارم اقتدار تيم براي نيم فصل دوم حفظ بشه

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
قابل توجه اقاي ماتريكس لطفا قوانين رعايت كنيد و بقيه دوستان

اين تاپيك مخصوص پرسپوليسهاست اخرين اخبار از بازيكنان و مربيان، نتايج ، تمرينات ،عكس ها ، بازي ها و انچه به اين تيم مربوطه بيا ر اينجا لطفا فقط پرسپوليس ها بيان ورود استقلالي ها(------) ممنوع

چند قانون هم داره لطفا رعايت كنيد :

1- تيم ما اسمش پرسپوليس نه پيروزي ولي بعضي ها از دشمني اسم تيم مارو عوض كردن پس كسي نگه پيروزي

2- نوشتن كلمه پرسپوليس فقط با رنگ قرمز مجازه

3- لطفا فقط از پرسپوليس بگيد اصلا اسم تيم استقلال نياريد اگه مي خواهيد بگيد استقلال فقط لازم 6 تا نقطه بزاريد (......) كه نشونه 6تا گل تاريخي به اين تيمه

استقلال = ...... (پس ننويسيد استقلال )

4- ممكنه طرفداران ..... بيان تاپيك بدن لطفا اصلا جواب نديد و توجه نكنيد

5- و اينكه ديگه مواظب خودتون باشيد پرسپوليس دشمن زياد داره :w40::w36:

6- در متن پست لطفا از رنگ ابي استفاده نشه

شايد حامد

عضو جدید
خودمون اعصاب نداريم ... بياين تاپيك رو هم به گند بكشين كه ديگه ... كلوب پرسپوليسه يا ...

--------------------------------

واقعا" متاسفم كه دلمون رو به چي خوش كرديم ...

به بازيكناي جوون كه اصلا" ميدون نميده ! خرسندي پارسال از بهترين ها بود ، اينقدر بازيش نداد كه اونم بازي كردن يادش رفته !

تا وقتي كه ماماني تو اين تيم بازي كنه ، اين تيم به هيچ جا نميرسه ! معذرت ميخوام از جمع ولي اين عوضي ميدون فوتبال رو با ميدون گاوبازي اشتباه گرفته ! همه اش هم داره بازي ميكنه !!

اينكه نيكبخت نيمه دوم تو بازي بياد هم واقعا" جالبه ! اگه باش مشكل داري خوب بازيش نده ، اگر هم مشكل نداري ، پس دل درد داري نيمه دوم مياريش !

اينم دو باره عادت كرده كه اول بخوره تا بعد به فكر زدن باشه !!

------------------------

افسوس كه اين بازيكن ها زمان مربيگري دنيزلي تو تيم پرسپوليس نبودن .. اگه پرسپوليس دنيزلي خليلي و سپهر حيدري رو داشت .. با اختلاف 20 امتياز قهرمان مي شد !

پارسال دلمون به هيچي كه خوش نبود ، لا اقل از بازي پرسپوليس حظ مي كرديم ..

ولي امسال ! اه افتضاحه !
بابا خيلي بي انصافيد.

Goonay

عضو جدید
حالا یه بار بردن چنان ذوق و شوق میکنن که نگو.............
بابا آدم باید جنبه داشته باشه...........
نه بهتون حق میدم میون اون همه باخت یه برد دارین نمیدونین چیکار کنین.:w32:

استقلال

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
اي بابا شما كه يه تاپيك oooooo زديد ديگه بريد تاپيك خودتون

ترانه خانم ما اگه باختيم از تيم دوم اسيا در بازيهاي جام ملتها باختيم نه از تيم ته جدولي مثل صنعت نفت بريد باختاتونو جمع كنيد كه كم نشه

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز

استقلال

حالت خوبه عزيزم من نگرانتم

شايد حامد

عضو جدید
خودمون اعصاب نداريم ... بياين تاپيك رو هم به گند بكشين كه ديگه ... كلوب پرسپوليسه يا ...

--------------------------------

واقعا" متاسفم كه دلمون رو به چي خوش كرديم ...

به بازيكناي جوون كه اصلا" ميدون نميده ! خرسندي پارسال از بهترين ها بود ، اينقدر بازيش نداد كه اونم بازي كردن يادش رفته !

تا وقتي كه ماماني تو اين تيم بازي كنه ، اين تيم به هيچ جا نميرسه ! معذرت ميخوام از جمع ولي اين عوضي ميدون فوتبال رو با ميدون گاوبازي اشتباه گرفته ! همه اش هم داره بازي ميكنه !!

اينكه نيكبخت نيمه دوم تو بازي بياد هم واقعا" جالبه ! اگه باش مشكل داري خوب بازيش نده ، اگر هم مشكل نداري ، پس دل درد داري نيمه دوم مياريش !

اينم دو باره عادت كرده كه اول بخوره تا بعد به فكر زدن باشه !!

------------------------

افسوس كه اين بازيكن ها زمان مربيگري دنيزلي تو تيم پرسپوليس نبودن .. اگه پرسپوليس دنيزلي خليلي و سپهر حيدري رو داشت .. با اختلاف 20 امتياز قهرمان مي شد !

پارسال دلمون به هيچي كه خوش نبود ، لا اقل از بازي پرسپوليس حظ مي كرديم ..

ولي امسال ! اه افتضاحه !

اگه دنيزلي مي تونست با بازيكن نتيجه بگيره، اون موقع كه تو پاس بود نتيجه مي گرفت.
قشنگي بازي هاي پارسال هم فقط به خاطر آري هان بود همين و بس....

شايد حامد

عضو جدید

استقلال
حالت خوبه ؟ سرت به جايي نخورده كه....

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين مدت اينقدر اين oooooo اذيت كردم سر نباختن پرسپوليس كه ديروز گوشيم با تلفن خونه قطع نمي شد همه زنگ مي زدن كه ديديد باختيد :w15::w15::w15::w15: ديروز كلي كل كل كردم با اين ooooo سر درد شدم فكم درد گرفته

واقعا امروز ديگه حوصله كل كل ندارم از همه بدتر اين بود مامانم ديروز تا منو ديد با يه ناراحتي گفت ديدي باختيم الاهي بميرم خيلي نارحت بود :w15::w15:

ترانه

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترانه خانم ما اگه باختيم از تيم دوم اسيا در بازيهاي جام ملتها باختيم نه از تيم ته جدولي مثل صنعت نفت بريد باختاتونو جمع كنيد كه كم نشه

اِ مگه باختین ؟؟؟؟ :D

آخرین ویرایش:

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
اِ مگه باختین ؟؟؟؟ :D

مي دونم عزيزم باوركردني نيست و هيچكس نمي تونه قبول كنه كه تيم دليران پرسپوليس ايران اين فصل ببازه اخه خيلي وقت بود نباخته بوديم اخه مثل oooooo نيستيم كه يه هفته درميون ببيازيم مي دونم نمي تونيد باور كنيد ولي باختيم كه حداقل دل اين oooooبه يه چبزي خوش باشه اخه اين تيم oooooo كه توان بردن نداره شما خوشحال بشيد

براي همه شما باوركردني نيست كه ما ببازيم

moongirl

عضو جدید
بیچاره ها از اول فصل اینقدر باخته بودن که نمی دونستن چه جوری سرشونو بالا بگیرن خدا خدا می کردن ما یه جایی پامون بلغره....الان تازه یه نفسی کشیدن:biggrin:
تازه نرفتي ببيني كه جرات پيدا كردن رفتن تاپيك زدن :w15::w15:

enteha

عضو جدید
کاربر ممتاز
گزارش تمرين پرسپوليس
ناراضيان خشن

پرسپوليسى ها ديروز نخستين جلسه تمرين بعد از شكست ۳ بر صفر مقابل پاس در همدان را در زمين شركت واحد برگزار كردند، تا مشخص شود قطبى هيچ رضايتى از عملكرد آنها در بازى با حريف همدانى ندارد. تمرين پرسپوليسى ها ديروز در ۲ بخش انجام شد. بخش اول مربوط به تمرين بازيكنان ثابت بازى با پاس همدان مى شد كه زير نظر خود قطبى يك ريكاورى به ظاهر دشوار را برگزار كردند و به دنبال كارهاى مربوط به خود رفتند اما بخش دوم كه به تمرين بازيكنان ذخيره اختصاص داشت پر بود از حواشى و مسائلى كه مى شد شدت عصبانيت بازيكنان را در آن به خوبى متوجه شد... عليرضا نيكبخت و محمدرضا مامانى به همراه مهدى واعظى ديروز با گروه ذخيره ها تمرين كردند ، تا به نوعى تحقير شده باشند اما نيكبخت و مامانى ديروز به دفعات اين حق را به خود دادند كه بر سر بازيكنان ذخيره و جوان تيمشان فرياد بكشند و با تكل هاى خشن خود باعث آزار و اذيت آنها شوند كه واكنش حميد استيلى هم در برخورد با آنها در نوع خود جالب توجه بود. او هيچ واكنشى نسبت به اعمال اين ۲ بازيكن ناراضى از خود نشان نمى داد تا حرف و حديث هاى بسيارى در اين باره بر سر زبانها جارى شود. بازى تحت فشار در يك سوم زمين، بخش ديگرى از تمرينات صبح ديروز سرخ پوشان بود كه در آن ديدار علاوه بر مامانى و نيكبخت كه خود را حاكم مطلق ميدان مى دانستند و هر كارى كه دلشان مى خواست انجام مى دادند، حقيقى دروازه بان چهارم و ذخيره سكونشين پرسپوليس هم به خود حق مى داد كه هر طور كه دلش مى خواهد با بازيكنان ذخيره و جوانترها برخورد كند.
اعتراض به سبك «مامانى»
محمدرضا مامانى هافبك تيم پرسپوليس كه در بازى با پاس همدان از دقيقه ۴۶ جاى خودش را به عليرضا نيكبخت داد، به نشانه اعتراض، ديروز يكى از بازيكنان ياغى تمرينات بود. مامانى مخالفتش را با نوع حركاتش در زمين نشان مى داد و كمتر بازيكنى بود كه ديروز از دست حركات خشن او سالم به در رفته باشد.
ادعاى درست ابرار ورزشى
در روزى كه بيشتر رسانه هاى همگانى مصدوميت شيث رضايى و عليرضا نيكبخت را به عنوان تيتر اول خود انتخاب كرده بودند، ابرار ورزشى از اخراج اين ۲ بازيكن و مرزبان مربى اين تيم خبر داد، ادعايى درست كه به فاصله زمانى ۲ روز واقعيتش عيان شد.
شيث و رودباريان غايبان ديروز
شيث رضايى مدافع اخراجى و حسن رودباريان دروازه بان ناراضى تيم فوتبال پرسپوليس ديروز به دلايل نامعلومى در تمرينات تيمشان غيبت داشتند. غيبتى كه از نظر كادرفنى آنها غير موجه بود و بازيكنان خاطى بايد در نخستين جلسه تمرين در خصوص آن توضيح دهند

enteha

عضو جدید
کاربر ممتاز
قطبى : قطعاً چند بازيكن و مربى را اخراج مى كنم

سرانجام اولين شكست پرسپوليس رقم خورد.
- به نظر من بازى در همدان خيلى مشكل بود. در فوتبال ايران ۳ جا بازى كردن فوق العاده سخت است. آبادان، انزلى و همدان؛ واقعاً سخت مى شود در ورزشگاه اين ۳ شهر نتيجه گرفت. البته اينها را نمى گويم كه باخت تيمم را توجيه كرده باشم. ما نتيجه بدى مقابل پاس گرفتيم. گل هايى كه در اين مسابقه دريافت كرديم خيلى مفت بود. عده اى از بازيكنان اشتباهات كودكانه داشتند و همين مورد باعث شد تيم در همدان زمين بخورد.
* اما پاس انصافاً يك سر و گردن بالاتر از پرسپوليس نشان داد.
- بله اما اگر من جاى سرمربى پاس بودم از مدافعان و دروازه بان پرسپوليس تقدير مى كردم كه ۲ گل مفت به آنها هديه دادند. البته ناگفته نماند كه اشتباه جزئى از فوتبال است. انسان بعضى اوقات در زندگى هم مرتكب اشتباهات كودكانه مى شود. من اطمينان دارم چنانچه در همدان آن خطاها را مرتكب نمى شديم، حريف هيچ طور نمى توانست ما را شكست دهد.
*قبول داريد موقعيت هاى گل پاس خيلى بيشتر از پرسپوليس بود؟
- نه اصلاً اين حرف شما را قبول ندارم. موقعيت هاى گل ما بيشتر و بهتر از آنها بود. فقط خود نيكبخت ۲ فرصت خيلى خوب را براى گل زدن از دست
داد. بادامكى و خليلى هم مى توانستند گل بزنند اما در مقابل، آنها ۲ موقعيت داشتند و ۳ بار موفق به گلزنى شدند!
*در برنامه ۹۰ مشخص شد داور مسابقه يك پنالتى هم به سود پاس نگرفته، پس شما خوش شانس هم بوديد كه با اختلاف بيشترى نباختيد!
- من برنامه ۹۰ را نديدم امابعضى اوقات اين برنامه صحنه هايى را نشان مى دهد كه حتى خود بازيكنان داخل ميدان هم متوجه آن نمى شوند.
*شما گفتيد مدافعان تيمتان اشتباهات كودكانه داشتند، آيا بهتر نبود براى جلوگيرى از اين اتفاقات نصرتى را كه يك هفته بود تمرين نمى كرد به ميدان نمى فرستاديد و از نبى باقرى ها استفاده مى كرديد؟
-هيچ مربى عاقلى مدافع ملى پوش و بين المللى تيمش را بيرون نمى گذارد. براى شما يك مثال مى زنم: در جام جهانى سال ۹۴ فرانكوباره سى مدافع با تجربه ايتاليا كه كل بازى هاى جام را به خاطر مصدوميت از دست داده بود، در بازى فينال به ميدان رفت، فقط به اين خاطر كه آريگو ساچى به او اعتقاد داشت و خوب مى دانست چنين مدافعى چقدر به كارش مى آيد. حالا شما مى گوييد من چرا نصرتى را به خاطر ۳ ۴، جلسه تمرين نكردن بازى دادم!
*فكر نمى كنيد اين تصميم شما باعث شد نصرتى فقط اسمش درزمين باشد؟
- ببينيد باقرى ها مدافع خوبى است اما در بازى با پاى چپ ضعف زيادى دارد و در بازى با پاس نمى توانست مقابل مهاجمان خطرناك اين تيم كه تمام حملات خود را از عمق دفاع تدارك مى ديدند كارايى خوبى داشته باشد. اگر قرار باشد صد بار ديگر بازى با پاس تكرار شود من باز هم نصرتى را به باقرى ها ترجيح مى دهم.
*اگر اين بازى همانطور كه گفتيد صد بار ديگر هم تكرار شود، باز هم نيكبخت را به ميدان مى آوريد؟!
- نيكبخت را به اين خاطر به ميدان آوردم كه او ۳ گل در جام حذفى براى تيم زده بود و خيلى انگيزه داشت تعداد گل هاى خود را افزايش دهد. بازيكنانى مثل نيكبخت كه با پاى چپ خيلى خوب شوت مى زند بايد هميشه در ميدان باشد.
* اگر او خوب است، پس چرا وى را از ابتدا به ميدان نفرستاديد؟
- به من گفتند او مصدوم است و نمى تواند بازى كند. قرار نبود به همدان بيايد. در آخرين لحظات نيكبخت آماده بازى شد.
*چرا رك و راست نمى گويد با نيكبخت مشكل داريد و اصرار استيلى باعث شد او مقابل پاس به ميدان برود؟!
- قرار نيست من به هر سؤال شما پاسخ دهم. بهتر است در اين خصوص در يك فرصت مناسب جواب بدهم.
* به خاطر همين مسائل است كه مى گوييم شما مربى بسيار محتاطى هستيد؟
- من اگر قرار باشد به اين سؤالات جواب دهم، قطعاً تيم را بيشتر به حاشيه برده ام. بعضى وقتها لازم است بعضى از مشكلات را در يك فرصت مناسب حل كرد.ترجيح مى دهم در پايان نيم فصل اول به سؤالات اينچنينى جواب دهم.
* بعداز بازى با پاس خيلى ها گفتند و نوشتند عده اى از بازيكنان پرسپوليس دوست داشتند تيمشان ببازد تا مثلاً شما بركنار شويد.
- هر تيمى اينگونه شكست بخورد، همه به آن شك مى كنند، مخصوصاً اينكه گفته مى شود اختلاف سليقه در پرسپوليس زياد ديده مى شود. مردم حق دارند به باخت مفتضحانه ما مشكوك شوند. مطمئن باشيد هم من و هم ديگر اعضاى كادر فنى وحتى مديريت باشگاه چند بار فيلم مسابقه با پاس را مشاهده خواهيم كرد و آن وقت مشخص خواهد شد كدام بازيكنان كم كارى مى كنند.
* پس شما خودتان هم باور داريد عده اى از بازيكنان تيمتان در همدان كم كارى كردند؟
- هر فوتباليست در وهله اول بايد انسانيت داشته باشد. ما انسانها وجدان داريم و اگر به تيمى كه مال مردم است خيانت كنيم قطعاً سال ها در زندگى خود دچار عذاب وجدان خواهيم شد. من فكر نمى كنم بازيكنى در تيم باشد كه بخواهد شخصيت و وجدان خود را بفروشد. اگر هم فردى باشد ان شاء الله او را پيدا خواهيم كرد و سريعاً كنارش مى گذاريم.
* خيلى ها با ديدن مسابقه پرسپوليس و پاس، شاهد كم كارى برخى نفرات تيمتان بودند اما شما مى خواهيد با ديدن چند باره فيلم مسابقه به آن پى ببريد؟
- چرا شما فكر مى كنيد از حاشيه هاى تيمم بى خبر هستم؟ من در همدان كور نبودم و خيلى چيزها را از نزديك ديدم. گفتم كه اجازه دهيد سر فرصت اقدامات لازم را در اين خصوص انجام خواهم داد.
* يعنى قصد داريد در پايان نيم فصل اول عده اى از بازيكنان تيمتان را كنار بگذاريد؟
- بله هر اتفاقى ممكن است رخ دهد. در تعطيلات نيم فصل تيمى درست خواهم كرد كه بتواند راحت قهرمان ليگ شود.
* آيا قطبى به نظر شما مشكل پرسپوليس فقط در بازيكنان خلاصه مى شود و شخص خود شما اصلاً اشتباه نمى كنيد؟
- من هيچ وقت نگفتم اشتباه نمى كنم هم قطبى و هم ديگر اعضاى كادر فنى در شكست مقابل پاس مقصر هستم
* در كادرفنى تغييرى صورت خواهيد داد؟
- بله حتماً اين كار را خواهم كرد.

به زودى يك دستيار خارجى به كادرفنى اضافه خواهد شد.
* پس تكليف استيلى و مرزبان چه مى شود؟
- من به حميد گفتم ديگر قصد همكارى با مرزبان را ندارم. او اصلاً مثل من فكر نمى كند و بهتر است دستيارى بياورم كه حداقل با او همفكر باشم. هواداران مطمئن باشند رفتن بازيكن يا مربى، چيزى را عوض نمى كند. پرسپوليس آن قدر بزرگ هست كه با رفتن فردى حتى خود من كوچك نشود.
* راستى از شيث رضايى خبر داريد؟
- به من گفته اند زانوى او مشكل دارد.
* اما پزشك تيمتان مى گويد از وضعيت وى بى خبر است!
- شيث مثل اينكه پيش دكتر ديگرى رفته است. من با اين تصميم او موفق نيستم و به آقاى كاشانى گفته ام پيگير كار شيث باشد. باشگاه كميته انضباطى دارد و قطعاً اين كميته در خصوص رضايى و همچنين بازيكنانى كه در بازى با پاس همدان اخراج شدند، تصميم گيرى خواهد كرد.
* مصدوميت الونگ، خط هافبك پرسپوليس را با مشكلات زيادى روبه رو ساخته است. با اين نظر موافقيد؟
- بله صد در صد با نظر شما موافق هستم. الونگ از بهترين نفرات تيم من بود. او خصوصياتى دارد كه كمتر بازيكنى در ايران آنها را داراست. از همه مهمتر الونگ يك بازيكن بى حاشيه و بى دردسر است. وى هميشه براى مربى و تيم بازى مى كند نه براى خودش، الونگ تكضرب و با فكر بازى مى كند و در تمام برخوردهاى ميانه زمين برنده است. وقتى او مصدوم شد، عين روز برايم روشن بود تيمم به مشكل بر مى خورد. باقرى و آشوبى در همدان خيلى تلاش كردند ميانه زمين مال ما باشد اما بازيكنى كه جلوى آنها بود، هيچ تلاشى از خود نشان نمى داد و اين مسأله خيلى به تيم ضربه زد.
* همبازيان الونگ به خبرنگاران اطلاع داده اند او رباط صليبى پاره كرده و تا آخر فصل نمى تواند بازى كند، شما از اين جريان اطلاع داريد؟
- نمى دانم آنها به چه خاطر اين حرف را به شما زده اند اما كاشانى به من گفت الونگ از كامرون تماس گرفته و گفته وضعيت زانويش خيلى خوب است و به زودى براى همراهى پرسپوليس به ايران خواهد آمد.
* اگر الونگ آماده نشود، براى او جانشين مى آوريد؟
- نه اصلاً چنين تصميمى نداريم. وقتى خودش گفته مصدوميتش در حال بهبودى است، دليل ندارد دنبال جانشين براى وى باشيم.
* با اين حاشيه هايى كه تيمتان با آن روبه روست و با وجود حذف از جام حذفى، بازهم قول قهرمانى در ليگ برتر را مى دهيد؟
- واقعاً با اين فرهنگ رايج در فوتبال ايران و اين همه مشكلات اطراف تيم و البته امكانات كم، امكان نداشت بتوانيم هر ۲ جام را كسب كنيم! فوتبال در ايران خيلى نزديك و نتيجه گرفتن در شهرستان ها فوق العاده مشكل است. با اين وجود به قولى كه به هواداران پرسپوليس داده ام، حتماً عمل خواهم كرد و پرسپوليس را قهرمان ليگ مى كنم.
* چه زمانى مى خواهيد به بازيكنان ذخيره خود از جمله خرسندى و خيرخواه ميدان دهيد؟
- بازيكنانى كه نام برديد تا حدودى با بازيكنان ثابت تيم فاصله دارند. آنها بايد خودشان را به نيكبخت، خليلى، فاطمى و بادامكى برسانند. خيرخواه بازيكن خوبى است و شوت هايش فوق العاده است اما بايد بيشتر از فكرش استفاده كند. خرسندى نيز خيلى خوب در كناره ها حركت مى كند. به خودش هم گفته ام بايد آن قدر خوب تمرين كند تا بادامكى را نيمكت نشين كند.
* واعظى گل هاى بدى در همدان دريافت كرد، آيا براى بازى هاى بد او را نيمكت نشين خواهيد كرد؟
- مهدى فصل خوبى را پشت سر گذاشت اما كاش آن اشتباهات را در بازى با پاس مرتكب نمى شد. براى بازى با سپاهان هر دروازه بانى كه آماده تر باشد، بازى مى كند.
* براى مقابله با سپاهان چه فكرى كرده ايد؟
-حالا كه به پاس باخته و از جام حذفى كنار رفته ايم نبايد خودمان را گيج كنيم و تمام زحماتمان را به باد دهيم. اگر مى بينيد به بعضى از سؤالات شما جواب كاملى نمى دهم به خاطر اين است كه قصد ندارم آرامش تيم خودم را بر هم بزنم وگرنه من بهتر از شما از حاشيه هاى تيم و دعواهاى سرتمرين باخبر هستم! بازى با پاس تمام شده و شاگردانم بايد فقط به د يدار با سپاهان فكر كنند. اين مسابقه خيلى براى ما حساس است. ان شاءالله اين بازى را مى بريم و در تعطيلات نيم فصل با تغييراتى كه در تيم ايجاد خواهيم كرد، در نيم فصل دوم با يك تيم متفاوت به ميدان خواهيم آمد.
* سؤال آخر اينكه هر بازيكن در نيم فصل قصد جدايى داشته باشد به او رضايتنامه مى دهيد؟
- به هر بازيكنى نه اما بعضى ها آزادند هر جا مى خواهند بروند

Matrix

عضو جدید
اي بابا ! اون همه نوشتم ، بعد يكي مياد خيلي راحت يه چيز خلافش ميگه ! اگه قرار بود همينجوري يه چيزي بگيم كه مگه من مريض بودم اون همه تايپ كنم و دليل بيارم !؟
من خودم پرسپوليسيم و با پيروزي'ش خوشحال خوشحال ميشم و با شكست'ش غمگينه غمگين ! نميخوام ببينم كه داره افت ميكنه ! همونطوري كه نازي گفت ، تو برنامه نود معلوم بود كه يه خبرايي هست ! نيكبخت به صراحت ميگفت كه با قطبي مشكل داره ! ميگفت كه اصلا" مصدوم نبوده ! نميدونم چرا كار پرسپوليس به جايي رسيده كه هواداراش اينقدر زود ارضا ميشن ! كجاست اون پرسپوليسي كه نيمه اول اينقدر گل ميزد كه همه حريفا تو همون نيمه اول تسليم مي شدن !؟ كجاست اون پرسپوليس زلزله !؟ فرشاد پيوس و عابدزاده و پنجعلي و پروين ها كجان !؟

اميدوارم كه با اضافه شدن احتمالي سليماني و ايشالا اومدن كعبي ، لا اقل تيم جاي يازده تا ، 13 تا بازيكن خوب داشته باشه !

من از قطبي نا راضيم و دلايلم رو گفتم ! و اين قياس شما هم جالب بود ! شما يك فصل بازي زيباي پرسپوليس رو به حضور آري هان در چند بازي قبلش نسبت ميدي ! اونوقت چرا اين يه نيم فصل نتيجه رو نميشه به حضور دنيزلي در يك فصل كامل نسبت داد !؟ البته ! اگه پرسپوليس نيم فصل دوم رو هم به اين روند ادامه بده و مثه اول فصل بازي كنه ، بنده به شدت از قطبي راضي خواهم بود و دستش رو هم مي بوسم ! ولي ميترسم ! ميترسم كه اين اشتباهات آخر ، تو نيم فصل دوم هم تكرار شه !

در ضمن ! كي گفته دنيزلي در پاس موفق نبود !؟ اگه يادت باشه اون آخر فصل ، كه دنيزلي مجبور شد تيم پاس رو ترك كنه و به مسافرت بره ، تيم پاس يه شكست 3-0 به ذوب آهن داد و اين باعث شد كه استقلال قهرمان شه ! وگرنه تيم پاس مدعي اول قهرماني بود تا آخرين هفته ها ! ضمن اينكه استقلال اون زمان يكي از بهترين تيمهاش رو از لحاظ بازيكن داشت و پاس با اون تيم رقابت مي كرد ! پس....

-------------------

در ضمن نازي جان ، اولا" چرا اين تاپيك زده شد ؟! مگه يه تاپيك تحت عنوان پرسپوليس زلزله نداشتيم ؟! كه مخصوص هوادارهاي پرسپوليس بود !؟ / و ضمنا" فروم عمومي هست و ما اجازه ي تعيين تكليف واسه هيچ كاربري رو نداريم ! تنها اگر كاربري از حد و مرزي كه واسه كل فروم مشخص شده ، خارج بشه ، قابل برخورد هست ! و اين قوانين از نظر من تشريفاته ! البته مي بخشيد ...