m_farasatpoor
عضو جدید
یه پرسپولیس ایران یه تیم پر از دلیران
آقاي ماتريكساي بابا ! اون همه نوشتم ، بعد يكي مياد خيلي راحت يه چيز خلافش ميگه ! اگه قرار بود همينجوري يه چيزي بگيم كه مگه من مريض بودم اون همه تايپ كنم و دليل بيارم !؟
من خودم پرسپوليسيم و با پيروزي'ش خوشحال خوشحال ميشم و با شكست'ش غمگينه غمگين ! نميخوام ببينم كه داره افت ميكنه ! همونطوري كه نازي گفت ، تو برنامه نود معلوم بود كه يه خبرايي هست ! نيكبخت به صراحت ميگفت كه با قطبي مشكل داره ! ميگفت كه اصلا" مصدوم نبوده ! نميدونم چرا كار پرسپوليس به جايي رسيده كه هواداراش اينقدر زود ارضا ميشن ! كجاست اون پرسپوليسي كه نيمه اول اينقدر گل ميزد كه همه حريفا تو همون نيمه اول تسليم مي شدن !؟ كجاست اون پرسپوليس زلزله !؟ فرشاد پيوس و عابدزاده و پنجعلي و پروين ها كجان !؟
اميدوارم كه با اضافه شدن احتمالي سليماني و ايشالا اومدن كعبي ، لا اقل تيم جاي يازده تا ، 13 تا بازيكن خوب داشته باشه !
من از قطبي نا راضيم و دلايلم رو گفتم ! و اين قياس شما هم جالب بود ! شما يك فصل بازي زيباي پرسپوليس رو به حضور آري هان در چند بازي قبلش نسبت ميدي ! اونوقت چرا اين يه نيم فصل نتيجه رو نميشه به حضور دنيزلي در يك فصل كامل نسبت داد !؟ البته ! اگه پرسپوليس نيم فصل دوم رو هم به اين روند ادامه بده و مثه اول فصل بازي كنه ، بنده به شدت از قطبي راضي خواهم بود و دستش رو هم مي بوسم ! ولي ميترسم ! ميترسم كه اين اشتباهات آخر ، تو نيم فصل دوم هم تكرار شه !
در ضمن ! كي گفته دنيزلي در پاس موفق نبود !؟ اگه يادت باشه اون آخر فصل ، كه دنيزلي مجبور شد تيم پاس رو ترك كنه و به مسافرت بره ، تيم پاس يه شكست 3-0 به ذوب آهن داد و اين باعث شد كه استقلال قهرمان شه ! وگرنه تيم پاس مدعي اول قهرماني بود تا آخرين هفته ها ! ضمن اينكه استقلال اون زمان يكي از بهترين تيمهاش رو از لحاظ بازيكن داشت و پاس با اون تيم رقابت مي كرد ! پس....
-------------------
در ضمن نازي جان ، اولا" چرا اين تاپيك زده شد ؟! مگه يه تاپيك تحت عنوان پرسپوليس زلزله نداشتيم ؟! كه مخصوص هوادارهاي پرسپوليس بود !؟ / و ضمنا" فروم عمومي هست و ما اجازه ي تعيين تكليف واسه هيچ كاربري رو نداريم ! تنها اگر كاربري از حد و مرزي كه واسه كل فروم مشخص شده ، خارج بشه ، قابل برخورد هست ! و اين قوانين از نظر من تشريفاته ! البته مي بخشيد ...
در ضمن نازي جان ، اولا" چرا اين تاپيك زده شد ؟! مگه يه تاپيك تحت عنوان پرسپوليس زلزله نداشتيم ؟! كه مخصوص هوادارهاي پرسپوليس بود !؟ / و ضمنا" فروم عمومي هست و ما اجازه ي تعيين تكليف واسه هيچ كاربري رو نداريم ! تنها اگر كاربري از حد و مرزي كه واسه كل فروم مشخص شده ، خارج بشه ، قابل برخورد هست ! و اين قوانين از نظر من تشريفاته ! البته مي بخشيد ...
ای ول خوشم اومد ازت که اشک نازی رو در اوردی
باخت پرسپولیس برابر پاس همدان را به همه پرسپولیسیها تسلیت میگم
انشالله غم آخرتون باشه
حامد تو ديگه چرا تو كه قوانين رعايت مي كردي همش تقصير اين ماتريكس ببين چه بلائي سر اين تاپيك اورده با رنگ ابي پست مي دي و ------![]()
عزيزم من واقعا همچين تاپيكي نديدم و مي گم شايد دقت نكردم چون واقعا فرقي نمي كرد چون اصلا فوتبال براي من فقط يه تفريح نه چيزه ديگي اين تاپيك فقط به اين هدف بود كه اخرين اطلاعات از پرسپوليس بياد اينجا و تبادل نظر
در مورد قوانين فقط به خاطر اين بود كه متفاوت تر باشه همين حالا اگه كسي دوست نداره رعايت كنه مي تونه رعايت نكنه دليل اصرار من فقط يه همدلي بود
اقاي مرتضوي كي اشك منو در اورده و كجا كه من نديدم ؟
باختيم كه باختيم فداي سر يه تار موي افشين قطبي
moongirl عزيزم
هر چي تعداد تاپيك براي پرسپوليس بيشتر باشه من خوشحال ترماز اسم قشنگ تاپيكته ممنون
پرسپوليس زلزله محبوب هر چي دله
بابا جون برین کنار بزارین باد بیاددقت کردی هرچی با مرامه استقلالیه؟
شریف جون مرسی از آهنگات
من آهنگتو دانلود کردم با این اینترنت دیال آپ زپرتیم!
فایل 4 مگی خیلی قشنگ بود
یه جمله هم توش بود قابل توجه پرسپولیسیای دو آتیشه!!!
نه راست و کج .. نه خط خطی.. آی عاشقای پاپتی
هر کی تونست که پهلوون بمونه.. مشتی و با مرام و مهربونه..
حدیث ورزش .. نه که برد و باخته... قربون اون که خودشو شناخته!!
شاد باشین
من که از فوتبال هیچی نمی دونم...
در ضمن اگه چیزی گفتم واسه دور هم بودن و کمی خندیدن بوده و نخواستم کسی ناراحت بشه.
نمیدونم این فوتبال چی داره که بعضیا اینقد تعصب دارن روش؟؟
من که اصلا از فوتبال اونم باشگاههای ایران خوشم نمیاد.
وقتی آدم بازی چلسی و منچستر و ... میبینه و معنی تکنیک و تاکتیک رو درک می کنه به حال فوتبال خودمون گریش می گیره....
سعی میکنم دیگه نیام باشگاه ورزشی
گفتم سعی میکنم بول نگیرینا!
شاد باشین
یا علی
با من بودي؟خوب باشهدقت كردين اينايي كه چيزي از فوتبال نميدونن اكثرا" استقلالين !؟
اون از مهرداد .. اينم از شريف !!!
آبجي مونگرل خوبي !!؟
نازي جان ، راستش من چون در حال حاضر موس ندارم ، واسم سخته كه اين قوانين رو رعايت كنم ! وگر نه منم اجرا ميكردم ! اما هدف من يادآوري اين بود كه شما وقتي به يه تاپيكت(البته تاپيكمون) اينقدر حساسي و ميخواي متفاوت باشه ، فكرشو كن كه ادمين هم اگه فروم رو زده ، ميخواد فرومش متفاوت باشه !!! پس همونطوري كه توقع داري ما قوانين رو رعايت كنيم ، بايد بيشتر به قوانين توجه ميكردي ! بايد ميگشتي و "اگر" همچين تاپيكي نبود ، بعد اين تاپيك رو بزني ! چون صراحتا" قيد شده كه ارسال تاپيك تكراري حتي اخطار هم داره ! چون باعث سردرگمي اعضا ميشه !!
اما اون دوستي كه گفت قطبي خوب نتيجه گرفته : بعله ! نتيجه عالي بوده ! ولي خيلي چيزها رو هم از دست داديم واسه گرفتنه نتيجه! پس نتيجه رو ديگه نبايد از دست داد ! اگر قرار باشه كه نتيجه رو هم از دست بديم ، پس چي ميمونه واسه دلخوشي ؟
در ضمن ! ميگه حاشيه .. وقتي بازيكن پرسپوليس اونقدر صريح تو برنامه 90 ميگه كه ... وقتي خود قطبي ميگه .... ما نبايد اعتراض كنيم كه چرا اين حاشيه ها هست ؟ ما داريم بهشون دامن ميزنيم يا خودشون ؟
در ضمن ، بنده هم مثل شما نظر مساعدي نسبت به حضور استيلي به عنوان مربي در تيم پرسپوليس ندارم ! ولي باند بازي تو كل مملكت هست و نميشه كاريش كرد !!
دقت كردين اينايي كه چيزي از فوتبال نميدونن اكثرا" استقلالين !؟
اون از مهرداد .. اينم از شريف !!!
آبجي مونگرل خوبي !!؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |