رفیقمون پیام داده چرا نمیای تو تایپیک بیام چی بگم از رشادت های آقای دایی به به و چه چه کنم یا از گلزنی های تیممون تعریف کنم .. من همیشه پرسپولیسی بودم و هستم و خواهم بود منتها اصلا امیدی به این فصل پرسپولیس ندارم یعنی پرسپولیسی که دایی بخواد با دارو دسته اش درست کرده باشه .... علی کریمی باید بیرون باشه چون دایی هست .... عابد زاده باید بیرون باشه چون غلامپور روباه صفت میشینه رو نیمکت ... یاد روزهایی که با قطبی داشتیم بخیر ..... ترجیح میدهم بازی ها رو نیگاه نکنم تا اینکه بشینم و حسرت بخورم ....
[h=1]علي دايي دعوت علي کريمي را پذيرفت[/h] [h=2] سرمربي پرسپوليس اعلام کرد دعوت علي کريمي را براي چالش سطل آب يخ خواهد پذيرفت.[/h] |
![]() |
به گزارش "ورزش سه"، علی دایی، سرمربی پرسپولیس پس از کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد که دعوت علی کریمی به چالش سطل آب یخ را تازه شنیده و برای کمک به بیماران مبتلا به سندروم "ای ال اس" این دعوت را قبول میکند. دایی افزود : «ان شاءالله پس از بازی با پدیده که با پیروزی پرسپولیس همراه خواهد شد این کار را به همراه سه بازیکن دیگر انجام خواهم داد.» گفتنی است چندی پیش علی کریمی با شرکت در چالش سطل آب یخ، سرمربی سرخپوشان را به این چالش فراخوانده بود. |
اس تق لال 3هیچ برد
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |