کلوپ طرفداران پرسپولیس

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقای ما مهدی بیا بیا، تا انتها انتظارظهورت را بدوش می کشیم

آقای ما مهدی بیا بیا، تا انتها انتظارظهورت را بدوش می کشیم

:gol::gol:گل گفتی نازی جون ،خوشم میاد درست می زنی تو ذوقشون ،: گناه دارن جلو رشدشون رو گرفتی بزا بزرگ بشن بد بختا رو ،چی کارشون داری خودشون غصه زیاد دارن ،:gol::gol:

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه مشكل اينجاست اين ooooo قابليت رشد ندارن هميشه همينطوري مي مونن از وقتي من فوتبال نگاه مي كنم اينها فقط پست رفت مي كنن اميدي به پيشرفت اينها نيست

ديديد تا قبل از باخت پرسپوليس جسارت زدن يه تاپيك براي تيمشون نداشتن تا پرسپوليس باخت رفتن اين تاپيك مسخره رو زدن رو كه نيست سنگ پا قزوينه

شايد حامد

عضو جدید
شعارهاي استاديومي

شعارهاي استاديومي

حمله حمله ...اي پرسپوليس .......گل بزن گل بزن ياا... قهرمان
حمله حمله ...اي پرسپوليس .......گل بزن گل بزن ياا... قهرمان

enteha

عضو جدید
کاربر ممتاز
شرط قطبى براى بازگشت به ايران

شرط قطبى براى بازگشت به ايران

شرط قطبى براى بازگشت به ايران :وقتى برگشتم، فلانى و فلانى نباشند!

قطبى اولين كسى بود كه بعد از شكست برابر سپاهان به مرخصى رفت؛ البته پس از اتمام حجت با مدير عامل! او از همان روزى كه پيشنهاد پرسپوليسى ها را دريافت كرد، از خبرنگاران ايرانى مى شنيد كه بايد مراقب «يكنفر» باشد؛ اما شايد چرايش را نمى دانست. حالا كه يك نيم فصل از ليگ گذشته، قطبى بهتر از همه مى داند كه اطرافش چه مى گذرد. او فهميده كه هيچ بازيكنى در تيم، پشت سر او نيست و ستاره هايى چون نيكبخت، شيث، خليلى، آقايى، نصرتى و … بيش از آنكه از او حرف شنوى داشته باشند، ترجيح مى دهند حامى ديگران باشند!
افشين قطبى كه پيشتر مى گفت به عنوان يك مربى حرفه اى هرگز با بازيكنانش صميمى نخواهد شد، شايد حالا به خوبى به اين مسأله پى برده كه در فوتبال ايران اول بايد با بازيكنان رفاقت كرد و بعد به فكر موفقيت بود.
او امروز، بيش از هميشه فضاى حاكم بر پرسپوليس را سنگين مى بيند و به همين خاطر است كه پس از اخراج مرزبان، به دنبال راهى است براى كنار گذاشتن نفرات ديگرى كه در تمرينات كارشكنى مى كنند.
اين، برنامه اى بود كه قطبى پس از ديدار با پاس همدان قصد اجرايش را داشت، اما آقاى مديرعامل بار ديگر مقابل او ايستاد. حالا شرايط از هميشه بحرانى تر است و اختلافاتى كه هفته ها در پس پيروزى هاى پرسپوليس پنهان شده بود، با شكست برابر سپاهان بيش از پيش عيان شده و نيكبخت هم با حضور در برنامه تلويزيونى نود مهر تاييدى زد بر همه اختلافات. او در واقع ثابت كرد كه اختلافات موجود در تيم، بيش از آنى است كه تصور مى شود!
همه اين مسائل افشين قطبى را مجاب كرد كه با اصرار بيشترى، اخراج مخالفان را از مديرعامل بخواهد. وقتى پرسپوليس نيم فصل نخست را با تحمل اولين شكست برابر سپاهان به پايان برد، كاشانى و قطبى دور از چشم ديگر اعضاى كادر فنى روبروى هم نشستند تا آخرين حرف هايشان را بزنند. سرمربى نمى خواهد نيم فصل دوم را نيز با همين دردسرها به پايان برساند. او آمده كه اتمام حجت كند و به همين خاطر خطاب به كاشانى مى گويد: »وقتى برگشتم فلانى و فلانى نباشند؛ همچنين نه شيث را مى خواهم، نه مامانى را.» قطبى اين را قاطعانه مى گويد و وقتى مخالفت مديرعامل را مى بيند، تهديد را جايگزين درخواست مى كند: »يا اين ۴ نفر را اخراج كنيد يا اينكه من ديگر برنمى گردم.» كه البته اين تهديد چندان جدى تلقى نخواهد شد چون قطبى تا پايان فصل حاضر به ترك پرسپوليس نيست.
كاشانى سعى دارد قطبى را منصرف كند اما او تصميم اش را گرفته و اين بار به هيچ قيمتى حاضر به كوتاه آمدن نيست. شايد او نمى داند كه عده اى از اين جمع، از نزديك ترين دوستان مديرعامل هستند و رودربايستى، تنها دليلى است كه حبيب كاشانى را تا امروز در قبال رفتارهاى آماتور عده اى به سكوت واداشته است. اينكه حبيب كاشانى به عنوان مديرعامل چه تصميمى مى گيرد، فعلا معلوم نيست اما آنچه قطعى به نظر مى رسد اينكه ادامه همكارى؛ اين رويه هرگز به سود پرسپوليس نخواهد بود.

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام . خوبی امیر خان؟

این خبرای دسته اولو از کجا میاری؟;)

enteha

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه من نخوام اين عبارت رو بشنوم كي رو بايد ببينم؟ نميشه نقطه رو پائئين بذارين؟
ضمناً منبع اطلاعات رو پست قبليم نوشتم.

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمي شه بگيد از كجا اورديد اگه نگيد منم مجبور مي شم بگم امير حان حالا نقطشو كجا بزارم

enteha

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا من كه بالا نوشتم منبع كجاست. پست شماره 253 با رنگ سبز نوشتم منبع .يعني خونده نميشه؟؟؟

enteha

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب آخه دليلش اينه كه اين سايت *** هست. بايد با يك *** شكن وارد شين.

enteha

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه ديگه نداشتيم.در مقابل لطفي كه كردين منم سايتش رو گذاشتم كه يكم زحمت به خودتون بدين و برين بخونين.

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی اینکه حساسیت نشون دادی ، حالا نازی هم آتو گرفته امیر خان جان:redface:

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام . خوبی؟

بلاخره پرسپولیسی شدی امیر جان؟

راستی من هم اجازه داشتم نقطه اشو بذارم پایین؟؟؟؟؟؟:redface:

enteha

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه حالا منم ميخوام به خاطر كري با يه نفر ooooo بشم ببينم ميتونه كلمو جواب بده ؟
البته اگه با من كل نكنه سر اسمم منم قول ميدم اينكارو نكنم. :biggrin:

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس بريد تو تاپيك خودتون پست بديد مگه نخونديد ورود 000000 ممنوع است :wallbash: