10 دقیقه بازی شروع میشه
به نظرتون ناداوری بود یا بد بازی کردیم؟
من نیمه اولو دیدمبه نظرتون ناداوری بود یا بد بازی کردیم؟
من نتونستم همشو ببینم..![]()
منم کلن 20 دقیقه دیدم....خوب نبودن...نه نکونام...نه مهاجما....اون آخرم نیکبخت رو آورد،حالم بد شد.....![]()
فردا مهمونیم همه از دم پرسپولیسی ....من نتونستم همشو ببینم..![]()
منم کلن 20 دقیقه دیدم....خوب نبودن...نه نکونام...نه مهاجما....اون آخرم نیکبخت رو آورد،حالم بد شد.....![]()
حرف این بشرو اصن نزن..![]()
اونی که من دیدم نکونام خیلی بد بود ، سر گل هم که پاس گل داد به نظرمیخواست ضربه بزنه ، خیلی توپ لو داد، به نظر باید دوباره یه نیم فصل صبر کنیم آقا آماده بشه
سلام
باختیم...اما من از بازی تیم راضی بودم...درسته ناهماهنگ بودن ام به تیم حق میدم دیر شروع کرده این فصل.
وقتی تیم تا دقیقه اخر تلاش میکنه خیلی امیدوار کنندس.
اندو عالی بود عالی....قاضی و نظری هم خوب بودن.
خسرو و جواد هم در حد خودشون نبودن
وقتی نظری ضربه چیپش رفت بیرون یاد ضربه چیپ جانواریو تو بازی با صبا تو سال٨۵ افتادم ناخوداگاه
همون سالی ک بد شروع کردیم و خوب تموم.
من به این تیم خیلی امیدوارم.
از مزدک میرزایی هم با این گزارش جانب دارانش هم خیلی ناراحتم...دیگ نمیگم متنفرم:دی
فردا مهمونیم همه از دم پرسپولیسی ....ایش این چه وضعشه آخه...آدم بزنه اینارو اینهمه موقعیتارو خراب میکنن
![]()
یعنی همینجوری...اه اه اه...دیدی آرش بود،اونو بازی دادن....صدای ورزشگاه رو یه دفعه قطع کردن....![]()
سره گلم شانسی رسید وسط زدن....
اونو میشه یه کاری کرد....خیلی توپه دیگه هم خراب شد...به خدا آرش بود یه گل رو میزد...این همه توپ خراب شد....
سلام
باختیم...اما من از بازی تیم راضی بودم...درسته ناهماهنگ بودن ام به تیم حق میدم دیر شروع کرده این فصل.
وقتی نظری ضربه چیپش رفت بیرون یاد ضربه چیپ جانواریو تو بازی با صبا تو سال٨۵ افتادم ناخوداگاه
از مزدک میرزایی هم با این گزارش جانب دارانش هم خیلی ناراحتم...دیگ نمیگم متنفرم:دی
خوب دیگه باختیم ، تیم باید از اول فصل آماده باشه ، فقط تو ایران اینجوریه ، همه میگم 5 هفته فرصت بدید تا تیم جا بیافته ، ایشالله بازیهای بعدی بهتر بازی کنیم و توپهامونو گل کنیم ، کاش آرش رو میاورد ، و اینکه نمیشه هر وقت عقب بیافتیم حنیف رو ببریم خط حمله ، تیم باید تاکتیک داشته باشه از دقیقه 1 تا 90
سلام
مرسی محســــــن....سلام
باختیم...اما من از بازی تیم .......................
توام بیا...بزن راحت باش حنا...
اشکال نداره دوست من مهم اینه که پرچم همیشه بالاست...![]()
.........
میگم من نیمه دومو ندیدمیه چند دقیقه ای رفت خط حمله و بعد تعویض شد ، بعد از اینکه مجیدی اومد بیرون این رفت جلو ، نرفت؟؟ خوبه یعنی؟؟
اینکه فایده نداره مدافع قد بلند رو ببریم و هی توپ بفرستیم که اون بلکه بزنه ، یه بار جواب بده ، دو بار جواب بده ، نه همیشه ، همون مهاجم مثل برهانی بهتره بیاد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |