نه مریم بی طرف بودم بوخدا![]()
گریه نکن محمد..
![]()
[/UOTE]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
باشه....پرچمو بگیر بالا این لنگی ها خیالات خام نداشته باشن....امشب پیروزیم...
![]()
![]()
![]()
![]()
استغفراللهاقا من امشب میخوام برم مراسم
ختم قرانا اینجا شبایه
یه نفر (مرد) شمارشو بده از نتیجه باخبرم کنه
استغفرالله![]()
.
.
.
میخوای شماره بگیری؟
از مردا خو طوری نی
تو از بچگی چش نداشتی ببینی من یه جایی برسم
استغفرالله![]()
.
.
.
میخوای شماره بگیری؟
والا عجب دوره زمونه ای شده روز روشن از پسر مردم شماره میگیرن..![]()
والا عجب دوره زمونه ای شده روز روشن از پسر مردم شماره میگیرن..![]()
ای خو حیاتیه...دمش گرمه...قیافش شبیه داییمه
نبینوم مسخرش کنی که استودیو خبرو میکنم تو حلقومت
خو حالا چون پسر خوبی هستی، شمارتو بده من شب بهت زنگ بزنم :دی
الکی؟؟؟؟؟؟
وای
خیلی سورپریز شدم...حس میکنم مرد رویاهامو پیدا کردم که با خر سفید از پشت ابرا اومده
نه، من از پشت چمنزار ها اومدم!![]()
نکنه جیرجیرکی؟؟؟
وای اینجا شده پر جیرجیرک...حیاط مسجد دیشب پر جیرجیرک بود...همه هم ولایی...قران به سر
:|
جیرجیرک از پشت چمنزار میاد؟ :|
جیرجیرک دلش پاکه.از همه جا میاد
خدا نصیبت کنه باهاشون هم صحبت بشی...جیرجیر میکنن که دلت پر میکشه به افلاک
مو بروم.خیلی چرت داروم میگوم
یا علی
حالا شما میخای چراغا رو ببند که بشه روز خاموش
تیم | بازیکنان ورودی | بازیکنان خروجی |
استقلال تهران | جمشیدیان ، نظری ، عابدینی ، پژمان نوری ، قاضی ، واحدینیکبخت ، تیموریان ، کرار ، لاوره | اشجاری ، بائو ، موسوی ، آرزه ، محمدرضایی ، حمودی ، کیانوش رحمتی ، فرزاد حاتمی ، طهماسبیان |
تراکتور تبریز | لک ، دلیر ، بائو ، دقیقی ، علی کریمی ، صوفیانی ، ربیعخواه ، طالبی ، انصاریفرد ، باسارا | دهنوی ، اعتمادی ، ثابتی ، عابدینی ، فروزان ، اکرامی ، سیدصالحی ، گیلسون ، لوپز |
سپاهان اصفهان | یعقوب کریمی ، احمدی ، خلیلزاده ، حمودی ، عقیلی ، افشین ، جباری ، کولیبالی ، حمید کاظمی | جمشیدیان ، جعفرپور ، جعفری ، ایمانی ، سوشاک ، طالبی ، خلعتبری ، جواهیر سوکای ، محمدباقر صادقی |
فولاد خوزستان | جعفری ، بدرلو ، جونیور ، محمدرضایی ، چاوز ، سرجیو ، فرزاد حاتمی | امیرآبادی ، میثم کریمی ، کوچکی ، ریکانی ، پورخسروانی ، افشین |
نفت تهران | حسین ابراهیمی ، نزهتی ، کامیابینیا ، امیری ، بوحمدان ، نویدکیا ، رحیمی ، صغیری ، دباغ ، اولادی | یعقوب کریمی ، شکوری ، سیفی ، خیری ، یوسفی ، حسینی ، آقابابایی ، فلاحزاده ، منوچهری |
مس کرمان | ایمانی ، نظیفکار ، تیغنورد ، شکوری ، کریم اسلامی ، رودباریان ، ادینهو ، بکریچ ، شیرازی ، محمدی ، ابرقویی ، علیرضا ابراهیمی ، ترشیز ، | کریمیان ، عنایتی ، تنهایی ، امرایی ، نظرزاده ، مهدی محمدی ، خلیلزاده ، میاتوویچ ، باتس ، پتروویج ، حمید کاظمی |
پرسپولیس تهران | غریبی ، عباسزاده ، کفشگری ، علیعسگر ، حسینی ، عالیشاه ، شاکری ، سیدصالحی ، دهنوی ، استپانوویچ ، صادقیان ، حقیقی | علی کریمی ، فشنگچی ، دانوسکی ، نقیزاده ، معدنچی ، مهدویکیا ، قاضی ، کلاهکج ، انصاریفر |
سورینت تهران | میلاد نوری ، رضائیان ، طالبلو ، خالقی فر ، علیپور ، برزای ، فلاحزاده ، منوچهری ، حسینپور ، شیرازی ، الکسانیان ، زمانی | محمد محمدی ، عباسفرد ، مامانی ، کاسترو ، علیعسگر ، کفشگری ، عالیشاه ، جهانگیر عسگری ، فرشید کریمی ، رزاقیراد |
سایپا البرز | جعفرپور ، بایک حاتمی ، ناصحی ، مشکلپور ، ثابتی ، میرزاپور ، ونسا ، نصرتی ، کیانوش رحمتی ، محمدباقر صادقی ، قباخلو ، شاهواروقی ، مرادزاده ، بختیاری | غریبی ، احمدی ، دقیقی ، نوروزی ، حسن اسلامی ، لطفاللهنژاد ، براتی ، میرزاپور |
صبای قم | عنایتی ، محمود شفیعی ، امرایی ، مهدی محمدی ، مهربان | میلاد نوری ، رضائیان ، لک ، بختیاریزاده ، ویکروم ، بدرلو ، کریم اسلامی ، خسروی ، رزاقیراد ، طهماسبی ، خلیلی ، قنبری |
داماش گیلان | جهانگیر عسگری ، کاردوست ، دهقانی | جهانبخش ، حسین ابراهیمی ، رحیمی ، حاجیزاده ، کوشکی ، نیکبخت ، رودباریان |
فجر سپاسی شیراز | عسگرخانی ، صبری ، نیککار ، کریمیان ، کوهنورد، زارعی ، آقایی ، حیدری ، معدنچی | خالد شفیعی ، نظری ، ترشیز ، حسین کاظمی |
ملوان بندر انزلی | کوچکی ، اشجاری ، دغاغله ، شیری ، یوسفی ، مهدیزاده ، فلاحتی ، قاسمی ، فشنگچی ، وایتسر | نزهتی ، اولادی ، پژمان نوری ، حیدری ، تامینی |
ذوب آهن اصفهان | عرب ، اکرامی ، کردجهان ، علیآبادی ، طلاییمنش ، تامینی ، تبریزی ، زنیدپور | فوفانا ، پوزش ، شیرزادی ، بارانی ، گودرزی ، صادقیان ، جراحکار ، برجلو |
آلومینیوم هرمزگان | سانتوس ، فرشید کریمی ، ظفرنیا ، وحید عسگری ، سلیمی ، فرخنژاد ، پورغلامی ، سلطانی ، لطیفی ، پورمحمد ، حسین کاظمی ، عبدی ، میثم مجیدی ، آقایی ، خاورپور ، ممبینی ، فرضیات ، افطاری ، جهانگیری ، علیرضا عباسفرد ، هادی دهقانی ، رزاقیراد | پیرزاده ، ناصحی ، زارعی ، زاید ، تیغنورد ، میداوودی ، داداشوند ، ابرقویی |
نفت آبادان | قاسمینژاد ، طاهریفرد | صبری ، خالقی فر ، نویدکیا ، مشکلپور ، ناصحی ، کوهنورد ، برزای ، عرب ، کعبی ، دهقانی ، ممبینی |
پیکان تهران | زنیدپور ، کاروالیو ، مبعلی ، دباغ ، مهدیزاده | |
گهر درود | خرسندنیا ، پروین ، کاردوست ، نیککار ، میرزاپور ، محمود شفیعی ، مهربان ، قاسمی ، قاسمینژاد | |
فولاد گستر تبریز | خالد شفیعی ، پیرزاده ، صوفیانی ، سلیمانی ، فروزان ، نقیزاده ، موسوی ، خمسه ، داداشوند ، یونسی ، چاواری ، زینالخیری | دلیر ، صوفیانی |
استقلال خوزستان | بختیاری زاده ، ویکروم ، آچیله ، میثم کریمی ، کاروالیو ، مبعلی ، چاهکوتازاده ، صالحی ، میداوودی ، کلاهکج ، کعبی ، مدملیسی ، خنیفر | علیرضا ابراهیمی |
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |