خخخخخخخ![]()
داش محمد این خانوم بی حجاب باهاش حرف نزن تازه هم دلم نیست دلش چرک کرده زرد شده..............![]()
داش محمد این خانوم بی حجاب باهاش حرف نزن تازه هم دلم نیست دلش چرک کرده زرد شده..............![]()
موضوع درون تیمی است...یه سوال از بچه های استقلال:
نظرتون در رابطه با حضور نیکبخت تو تیمتون چیه
سلام داداش گلم ممنون که بیادمیسلام آبجی الهام امروز تو فکر تو بودم گفتم ازت خبری نیست چه خبر خوبی؟؟؟؟؟؟؟
نماز روزت قبول باشه......
شمام حجابت درست نیست ولی چه میشه کرد آبجی خودموونی دیگه............خخخخخخخخبا من حرف بزنه؟؟![]()
چشمشمام حجابت درست نیست ولی چه میشه کرد آبجی خودموونی دیگه............خخخخخخخخ
آره بحرفه.........حداقل آبیدلی دیگهههههههه..........خخخخخخخ
آفرین محمد عالی جواب دادی.......با این حرکتی که در برابر بیگانگان داشتی........فردا گزینه اول من هستی واسه ریاست صندلی و کلوپ..........ایولا........خو پس میسبرمش به خودشون....
موضوع درون تیمی است...
خواهرش میشه وضیفست......شکر خدا بد نیستم........تو خوب باشی من خوبم..........سلام داداش گلم ممنون که بیادمی
بدنیستم تو خوبی؟
فدات نماز روزه تو هم قبول التماس دعا![]()
بی بلا
آفرین محمد عالی جواب دادی.......با این حرکتی که در برابر بیگانگان داشتی........فردا گزینه اول من هستی واسه ریاست صندلی و کلوپ..........ایولا........
چ قدم که بهت میادعاقا تو رئیس شو ...منم میشم وزیره امور خارجه ات.....خودم با بیگانه ها جلسه میذارم![]()
چ قدم که بهت میاد![]()
سلامسلام بر آبیدلان عزیز..
من بشم معاون تو؟؟نمیخاماینم میشه معاون بین المللم....عاقا کابیه رو چیدیم رف...بریم مجلس![]()
عاقا تو رئیس شو ...منم میشم وزیره امور خارجه ات.....خودم با بیگانه ها جلسه میذارم![]()
من بشم معاون تو؟؟نمیخام
تو میشی معاونه من
بگو چشم
وگرنه چشاتو در میارم![]()
برو بابابشین سره جات بچه....حرف گوش کن![]()
ما با بیگانه جلسه نمی زاریم.........تو گزینه های ما دیپلماسی نیست.........نا سلامتی آبیدلیم.......بیگانه رو موشک بارون می کنیم..........
اگه رییس شم تو رو میزارم وزیر دفاع........بزن همه رو بپوکونی.....استعدادش رو هم داری.........خخخخخخ
سلام بر آبیدلان عزیز..
من خودم تو کار بیگانه امعاقا حله حله....
این نرگسم بازی بده....یه سازمان گوشه کنارا بده اینم یه لقمه نون بخوره...
عاقا حله حله....
هوس کردی تخریب بشی ارهعاقا حله حله....
سلام
خوشحالین یا ناراحت؟
سلام ابیدل.......فعال.......
شب خوشعاقا من تا بحث به دعوا کشده نشده برم...
شبه همگی خوش...
هرکی رئیس شه میشه تاج سره ما....
ولی وجدانا یکی رو رئیس کنید که حداقل یهروز درمیون باشه...
من ناراحتم ولی از هیکل قلعه نوعی ناراحتم.........شیکمش شده مدل مبل راحتی......آخه این چیه دو روز دیگه بهش میگن امیر دنبه........اااااااووووووووووووووووووققققق
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ طرفداران پرسپولیس | فوتبال ایران | 12763 |