کلوپ آبیدلان.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه همنشینی با بزرگای کلوپ مارو بدین سان جوگیر کرده.خخخ
همون بازیکنا بهترن:D

خدا رو شکر من از اون بزرگان نیستم .. خخخ
ای بی ذوق .... این همه بازیکنا رو دیدید به چه کاریتون اومده؟؟ یکمم منو ببینید تبلیغ کنید برام

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا رو شکر من از اون بزرگان نیستم .. خخخ
ای بی ذوق .... این همه بازیکنا رو دیدید به چه کاریتون اومده؟؟ یکمم منو ببینید تبلیغ کنید برام

تو ک جذ بزرگ کلوپی:biggrin:
نمیخاد همون بازیکنا.خخخ

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو ک جذ بزرگ کلوپی:biggrin:
نمیخاد همون بازیکنا.خخخ

من چیه کلوپم؟؟ جد بزرگ ... جز بزرگ ..... جذر بزرگ ؟؟ خخخخ با کی کار داری نرگس؟؟
نخیر ... بازیکنا رو از همون تلویزیون ببینید دیگه ...
من رفتم ... توام برو .. خوبیت نداره این وقت شب تک و تنها بچرخی در حالی که هیچ کدوم از پسرای کلوپ نیستن مراقبت باشن.... برو ببینم .... بدو ... نبینم بعد از من پست بذاریا ...
خخخ
شب همگی که نیستید ... شب همون نرگس تنها بخیر

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چیه کلوپم؟؟ جد بزرگ ... جز بزرگ ..... جذر بزرگ ؟؟ خخخخ با کی کار داری نرگس؟؟
نخیر ... بازیکنا رو از همون تلویزیون ببینید دیگه ...
من رفتم ... توام برو .. خوبیت نداره این وقت شب تک و تنها بچرخی در حالی که هیچ کدوم از پسرای کلوپ نیستن مراقبت باشن.... برو ببینم .... بدو ... نبینم بعد از من پست بذاریا ...
خخخ
شب همگی که نیستید ... شب همون نرگس تنها بخیر

مهم اینه کم منظورو رسوندم.خخخ
نه همون ک گفتم.خخخ
من خودم ی پا پسرم:cool:
شبت خوش

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب دیگه بعدا براتون میگم اگه همتون باشین:D
دیگه زحمت نکش .... آمیتریس گفت
عاشق شده :D
پ.ن: من قرار بود نیام تو این تاپیک ولی صرفا جهت اطلاع رسانی اومدم :دی
من فقط برگشتم که یه تشکری از شما کنم که دست پلید ایشون رو برای ما رو کردید.... از اولشم من میدونستم این نرگس خل وضعه ...:D
شب بخیر دیگه

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز
غریــــــــــبـه نیس ، غریبه اس :D

دوستات باید بدونن خو .. میخوان لباس تهیه کنن :دی

نه نگذشته ... سر دلمه هنوز :/
دقیقا متوجه شدم چی گفتی:|
خب بزار خودم ی روز قبلش میگم میرن تهیه لباس:biggrin:
نازی... بیخیال بابا مهم نیس

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیگه زحمت نکش .... آمیتریس گفت

من فقط برگشتم که یه تشکری از شما کنم که دست پلید ایشون رو برای ما رو کردید.... از اولشم من میدونستم این نرگس خل وضعه ...:D
شب بخیر دیگه

خواهش می کنم ... وظیفه ام بود که اطلاع بدم :d

شبتون بخیر ...

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دقیقا متوجه شدم چی گفتی:|
خب بزار خودم ی روز قبلش میگم میرن تهیه لباس:biggrin:
نازی... بیخیال بابا مهم نیس

خیلی زور نزن نرگز .. مخت نمیکشه :D

من از الان رفدم دنبال لباس :دی

باوشه .. حالا بریم پ.خ از عاقادون بگو .. اینجا خوبیت نداره :دی

*N.A*

عضو جدید
کاربر ممتاز

خیلی زور نزن نرگز .. مخت نمیکشه :D

من از الان رفدم دنبال لباس :دی

باوشه .. حالا بریم پ.خ از عاقادون بگو .. اینجا خوبیت نداره :دی

کشید ب جون نازی:|

باشه ولی قول بده بهتر از لباس عروس ک من باشم نباشه.خخخ
باشه بریم:redface:

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اوه اوه ... یه فسیل زنده
سلام... هیش معلومه تو کجایی؟؟
خوبی؟؟
سلام به همه دوستان گل آبیدل
من فردا میرم استادیوم .... دیگه این یکی نزدیک خونمونه .. نرم اصلا نمیشه ... جای همتون خالی

سلام حاجی
این شهرهههههههههههههه شما دارین؟؟ پدرم دراومد از بس راه رفتم اینجا.کمردرد هم گرفتم
ی مسافرخونه گرفتم طرف توپخونه و ناصرخسرو ی شب 35000 تومن!!!! حمام و توالتش داخل هم بودن!!!!
برم امروز راحت بشمممممممممم

آخرین ویرایش:

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم آمیتریس اینجا اسپم نکنننننن!!!! اسپم نشههههه خاانوممممم!!!!!!!!!!!!!!!!!. چرا حرفای بی ربط (!!!) میزنی؟؟!!؟؟؟. چرا باشگاه رو در خطر قرار میدیییی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....برات اخطار میزنمااااا. :surprised:

آخرین ویرایش:

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام حاجی
این شهرهههههههههههههه شما دارین؟؟ پدرم دراومد از بس راه رفتم اینجا.کمردرد هم گرفتم
ی مسافرخونه گرفتم طرف توپخونه و ناصرخسرو ی شب 35000 تومن!!!! حمام و توالتش داخل هم بودن!!!!
برم امروز راحت بشمممممممممم

سلام سعید جون
شهر ما که تهران نیست ....
شماره منو که داشتی .... میمردی زنگ میزدی میومدی خونه ما؟؟ سی تومن باهات حساب میکردیم خوب ... حمام و توالتم داشتیم

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام سعید جون
شماره منو که داشتی .... میمردی زنگ میزدی میومدی خونه ما؟؟ سی تومن باهات حساب میکردیم خوب ... حمام و توالتم داشتیم

شمارتو تو واتس اپ داشتم تو سیستم لپ تاپ.تو گوشی نداشتم
خداوکیلی ی موتوری از خدا بی خبر سوارم کردم ی ذره منو برد،هی از خوزستانیا هم تعریف کرد.پیاده که شدم گفت 15 تومن بده!!!!!
دیروزم از یکی تو مترو پرسیدم میخام برم فلان جا.گفت همینه برو.رفتم دیم یارو میگه حرم مطهر،ایستگاه اخر!!! دراومدم دیدم روبرو حرم امام پیادم کردن!! برعکس بهم گفته بود!!
خلاصه برگشتیم و راحت شدیم

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام سعید جون

اینم حمام و توالت داشت...منتها بصورت یکجا و پکیج ارائه میکرد!!! دوش حمام در یک قدیمی سنگ توالت!!

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] نتیجه جلسه مسئولان استقلال درباره هلمکه

[/h]

» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 93111609087
پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۹

جلسه مربوط به هندریک هلمکه در ساختمان باشگاه استقلال برگزار شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از باشگاه استقلال، جلسه مسئولان این باشگاه درباره وضعیت هلمکه برگزار شد. در این جلسه که روز پنجشنبه شانزدهم بهمن ماه در ساختمان باشگاه استقلال برگزار شد، آقایان افشارزاده، معینی، نظری جویباری، میرشاد ماجدی، دکتر مردانی، دکتر نوروزی و دکتر ستوده حضور داشتند و همچنین با دکتر ابراهیمیان نیز از طریق تلفن ارتباطی گرفته شد و در نهایت نتایج زیر بعد از بحث ها و گفت وگو ها به دست آمد:
1- هندریک هلمکه در تاریخ 17 دی ماه 93 به صورت استاندارد در کلینیک پزشکی ورزشی فوتبال ایران تست های سلامتی خود را گذرانده و به این ترتیب تا آن تاریخ مشکلی نداشته است.

2- هندریک هلمکه به دلیل مصدومیت در بازی با صنعت نفت آبادان دچار پارگی مینیسک خارجی زانوی راست و صدمه در غضروف استخوان کندیل خارجی استخوان ران بوده و نیاز به حداقل 6 هفته درمان و بعد از دوره درمان نیاز به بررسی مجدد وضعیت داشته است.
3- از این پس بازیکنان درخواستی باشگاه باید از سوی کمیته پزشکی باشگاه تحت معاینات پزشکی قرار بگیرند و سپس اقدامات بعدی درخصوص آنها صورت بگیرد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] قلعه‌نویی: استقلال‌گونه بازی کردیم/ از کرار گله‌مندم

[/h]

کد خبر: 93111508967
چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۷

سرمربی استقلال تهران با تمجید از تیمش گفت از این که تیمش استقلال گونه بازی کرده خوشحال است.

به گزارش ایسنا، امیر قلعه نویی پس از برتری یک بر صفر تیمش برابر سایپا گفت: امروز فضای خوبی را در ورزشگاه کرج دیدیم و یک تبریک هم به آقای فغانی می‌گویم که با وجود خستگی در تمام صحنه‌ها نزدیک به توپ بود. درباره کارتی که کرار گرفت از کرار گله‌مندم که چرا اخراج شد.
او افزود: این بازی را به سایپایی‌ها هم تبریک می‌گویم که خیلی خوب بودند. آنها خیلی خوب فوتبال بازی کردند و ما بعد از گلی که زدیم سعی در کنترل بازی داشتیم. مالکیت توپ شاید با سایپایی‌ها بود اما کنترل بازی در اختیار ما بود و خدا را بابت سه امتیاز شاکرم. از همه بازیکنان متشکرم؛ چرا که آنها تیم واقعی استقلال را نشان دادند. آنها به لحاظ روانی و فیزیکی آماده‌اند و این درحالیست که در نیم فصل اول یک سری از افراد نمی خواستند تیم ما کامل باشد. با این حال خوشحالم که استقلال گونه بازی می‌کنیم و از هواداران متشکرم که امروز کنار ما بودند. امیدوارم از این پس آنها هم در کنار ما باشند و در بازی بعدی کمک‌مان کنند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] استقلال با شکست سایپا به صدر نزدیک‌تر شد

[/h]

کد خبر: 93111508947
چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۳

تیم فوتبال استقلال موفق شد با حساب یک بر صفر سایپا کرج را شکست دهد.
به گزارش ایسنا، دیدار تیم‌های سایپا و استقلال با برتری یک بر صفر آبی پوشان پایتخت به پایان رسید. تک گل این دیدار را سجاد شهباززاده در دقیقه 45 به ثمر رساند. استقلال با این پیروزی 34 امتیازی شد و خبه دلیل تفاضل گل کمتر نسبت به نفت در رده دوم جدول قرار گرفت. و سایپا هم همچنان 27 امتیازی باقی ماند.
گزارش نیمه نخست:
در ابتدای این نیمه استقلالی‌ها بازی را بهتر آغاز کردند و در دقیقه 12 روی ارسال خسرو حیدری از میانه‌های میدان در حالی توپ برابر حنیف عمران‌زاده قرار گرفت که مدافعان سایپا در آفساید گیری دچار اشتباه شده بودند و این بازیکن در مصافی تک به تک با دروازه‌بان سایپا قرار داشت اما او قدر این فرصت را ندانست و با یک ضربه سر نه چندان قدرتمند توپ را به دستان اخباری سپرد.
با این حال سایپایی‌ها هم بیکار نبودند و در دقیقه 17 شوت مجتبی رمضانی می‌رفت که برای استقلال مشکل‌ساز شود اما توپ او راهی اوت شد و همین بازیکن در دقیقه 28 هم روی ارسال خوب حکیم نثاری در موقعیت خوبی قرار گرفت و تلاش کرد با یک ضربه سر این تیمش را به گل برساند اما توپ او به شکلی خطرناک از کنار دروازه استقلال به اوت رفت.
در ادامه این دیدار بازی برابری از سوی دو تیم ارائه شد و سطح کیفی بازی به طرز چشم‌گیری افت کرد. دو تیم نتوانستند از فرصت های نصفه و نیمه ای که داشتند به خوبی استفاده کنند تا اینکه در دقیقه 43 شوت زیبا و فنی میداوودی با واکنش زیبای فروزان همراه شد و توپ بعد از برخورد به دیرک افقی دروازه به کرنر رفت و در دقیقه 45 برخلاف روند بازی این استقلال بود که به گل رسید. ارسال زیبای یعقوب کریمی برای سجاد شهباززاده با ضربه سر دقیق او همراه شد و استقلال در نهایت با برتری یک بر صفر به رختکن رفت.
گزارش نیمه دوم:
با آغاز نیمه دوم همانطور که انتظار می رفت این سایپایی‌ها بودند که بر بازی سوار شدند و تلاش کردند تا به گل دوم برسند اما آنها در زدن پاس نهایی یا شوت زنی دقت لازم را نداشتند و نتوانستند از فرصت هایشان به خوبی استفاده کنند تا اینکه در دقیقه 85 جاسم کرار از استقلال اخراج شد و این فرصت برای سایپایی ها ایجاد شد تا بازی را به تساوی بکشانند اما آنها از این فرصت استفاده نکردند و استقلال با استفاده از تجربه‌اش موفق شد سه امتیاز حساس این دیدار را به حساب خود واریز کند.
ترکیب استقلال: محسن فروزان، امیرحسین صادقی، حنیف عمران زاده،میلاد نوری (محمدرضا خرسندنیا 60)، یعقوب کریمی، امید ابراهیمی، خسرو حیدری، جاسم کرار، سجاد شهباززاده، آرش برهانی ( هاشم بیگ زاده 88)و رضا عنایتی.

ترکیب سایپا: محمدرضا اخباری، محسن زاهدی، مجید ایوبی، وحید محمدزاده، ابراهیم شکوری، حامد شیری، حکیم نثاری، روزبه شاه‌علی دوست، مهدی ترابی (ابراهیم صادقی 55)، مجتبی رمضانی و میلاد میداودی(بهمن سالاری 77).

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
شمارتو تو واتس اپ داشتم تو سیستم لپ تاپ.تو گوشی نداشتم
خداوکیلی ی موتوری از خدا بی خبر سوارم کردم ی ذره منو برد،هی از خوزستانیا هم تعریف کرد.پیاده که شدم گفت 15 تومن بده!!!!!
دیروزم از یکی تو مترو پرسیدم میخام برم فلان جا.گفت همینه برو.رفتم دیم یارو میگه حرم مطهر،ایستگاه اخر!!! دراومدم دیدم روبرو حرم امام پیادم کردن!! برعکس بهم گفته بود!!
خلاصه برگشتیم و راحت شدیم
آدمای بعضی شهرا همینجوری ان. باید بهشون پاتک بزنی!.