دیگه همنشینی با بزرگای کلوپ مارو بدین سان جوگیر کرده.خخخ
همون بازیکنا بهترن![]()
خدا رو شکر من از اون بزرگان نیستم .. خخخ
ای بی ذوق .... این همه بازیکنا رو دیدید به چه کاریتون اومده؟؟ یکمم منو ببینید تبلیغ کنید برام
دیگه همنشینی با بزرگای کلوپ مارو بدین سان جوگیر کرده.خخخ
همون بازیکنا بهترن![]()
خدا رو شکر من از اون بزرگان نیستم .. خخخ
ای بی ذوق .... این همه بازیکنا رو دیدید به چه کاریتون اومده؟؟ یکمم منو ببینید تبلیغ کنید برام
تو ک جذ بزرگ کلوپی
نمیخاد همون بازیکنا.خخخ
من چیه کلوپم؟؟ جد بزرگ ... جز بزرگ ..... جذر بزرگ ؟؟ خخخخ با کی کار داری نرگس؟؟
نخیر ... بازیکنا رو از همون تلویزیون ببینید دیگه ...
من رفتم ... توام برو .. خوبیت نداره این وقت شب تک و تنها بچرخی در حالی که هیچ کدوم از پسرای کلوپ نیستن مراقبت باشن.... برو ببینم .... بدو ... نبینم بعد از من پست بذاریا ...
خخخ
شب همگی که نیستید ... شب همون نرگس تنها بخیر
آها آقا نرگس میگما ... این امضاتم همچنان خیلی مشکوکه ها ... ما هم که هیچی نفهمیدیم ازش..... مثلا ....مهم اینه کم منظورو رسوندم.خخخ
نه همون ک گفتم.خخخ
من خودم ی پا پسرم
شبت خوش
آها آقا نرگس میگما ... این امضاتم همچنان خیلی مشکوکه ها ... ما هم که هیچی نفهمیدیم ازش..... مثلا ....
آها آقا نرگس میگما ... این امضاتم همچنان خیلی مشکوکه ها ... ما هم که هیچی نفهمیدیم ازش..... مثلا ....
نازی چرا گفتیعاشق شده
پ.ن: من قرار بود نیام تو این تاپیک ولی صرفا جهت اطلاع رسانی اومدم :دی
دیگه زحمت نکش .... آمیتریس گفتخب دیگه بعدا براتون میگم اگه همتون باشین![]()
من فقط برگشتم که یه تشکری از شما کنم که دست پلید ایشون رو برای ما رو کردید.... از اولشم من میدونستم این نرگس خل وضعه ...عاشق شده
پ.ن: من قرار بود نیام تو این تاپیک ولی صرفا جهت اطلاع رسانی اومدم :دی
نازی چرا گفتی
این تاپیک مال شوماس
گذشته ها گذشته من هستم توام باش![]()
دقیقا متوجه شدم چی گفتی:|غریــــــــــبـه نیس ، غریبه اس
دوستات باید بدونن خو .. میخوان لباس تهیه کنن :دی
نه نگذشته ... سر دلمه هنوز :/
دیگه زحمت نکش .... آمیتریس گفت
من فقط برگشتم که یه تشکری از شما کنم که دست پلید ایشون رو برای ما رو کردید.... از اولشم من میدونستم این نرگس خل وضعه ...
شب بخیر دیگه
دقیقا متوجه شدم چی گفتی:|
خب بزار خودم ی روز قبلش میگم میرن تهیه لباس
نازی... بیخیال بابا مهم نیس
خیلی زور نزن نرگز .. مخت نمیکشه
من از الان رفدم دنبال لباس :دی
باوشه .. حالا بریم پ.خ از عاقادون بگو .. اینجا خوبیت نداره :دی
اوه اوه ... یه فسیل زنده
سلام... هیش معلومه تو کجایی؟؟
خوبی؟؟
سلام به همه دوستان گل آبیدل
من فردا میرم استادیوم .... دیگه این یکی نزدیک خونمونه .. نرم اصلا نمیشه ... جای همتون خالی
خانم آمیتریس اینجا اسپم نکنننننن!!!! اسپم نشههههه خاانوممممم!!!!!!!!!!!!!!!!!. چرا حرفای بی ربط (!!!) میزنی؟؟!!؟؟؟. چرا باشگاه رو در خطر قرار میدیییی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....برات اخطار میزنمااااا.![]()
سلام حاجی
این شهرهههههههههههههه شما دارین؟؟ پدرم دراومد از بس راه رفتم اینجا.کمردرد هم گرفتم
ی مسافرخونه گرفتم طرف توپخونه و ناصرخسرو ی شب 35000 تومن!!!! حمام و توالتش داخل هم بودن!!!!
برم امروز راحت بشمممممممممم
سلام سعید جون
شهر ما که تهران نیست ....
شماره منو که داشتی .... میمردی زنگ میزدی میومدی خونه ما؟؟ سی تومن باهات حساب میکردیم خوب ... حمام و توالتم داشتیم
سلام سعید جون
شهر ما که تهران نیست ....
شماره منو که داشتی .... میمردی زنگ میزدی میومدی خونه ما؟؟ سی تومن باهات حساب میکردیم خوب ... حمام و توالتم داشتیم
ســــــــــــــــــــــــــــارا![]()
آدمای بعضی شهرا همینجوری ان. باید بهشون پاتک بزنی!.شمارتو تو واتس اپ داشتم تو سیستم لپ تاپ.تو گوشی نداشتم
خداوکیلی ی موتوری از خدا بی خبر سوارم کردم ی ذره منو برد،هی از خوزستانیا هم تعریف کرد.پیاده که شدم گفت 15 تومن بده!!!!!
دیروزم از یکی تو مترو پرسیدم میخام برم فلان جا.گفت همینه برو.رفتم دیم یارو میگه حرم مطهر،ایستگاه اخر!!! دراومدم دیدم روبرو حرم امام پیادم کردن!! برعکس بهم گفته بود!!
خلاصه برگشتیم و راحت شدیم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |