کلوپ آبیدلان.

pesaretehroni

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

آقا درسته دربی نزدیکه و هرکى به نوعى میخواد از تیم محبوب خودش حمایت کنه،ولی خواهشا بحث و دعوای الکی نکنین.
مث من باشین...
به نظر من جفتشون سوراخن!!!
هم پرسپولیس
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هم طرفداراش:))http://www.www.www.iran-eng.ir/image/png;base64,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

آخرین ویرایش:

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
روحش شاد و یادش گرامی ...
:gol::gol::gol::gol::gol:

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
استقلال قهرمان می شه / خدا می دونه که حقشه
اگر که جدول برعکس بشه / استقلال قهرمان می شه
استقلال قهرمان می شه!

* * * * * * * * * اس ام اس دربی تهران * * * * * * * * * *
این مایه سرور و خوشبختیست که فلک از رنگ قرمز خالیست

تلاءلو آسمان را می بینی؟ گویند که خدا هم استقلالیست!

یه روز یه استقلالی میره کتابفروشی میگه: ببخشید آقا کتاب قهرمانی استقلال دارید؟
یارو میگه: نه، ما کتابهای تخیلی نمی فروشیم!

آبی یعنی غرق در خوشحالیم/عشق می ورزم که استقلالیم
آسمان گفتا ز قرمز خالیم/گر سرم را از تنم سازی جدا/باز می گویم که استقلالیم . . .

pesaretehroni

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
محققان اعلام کردن که تهران هیچ وقت زلزله نمیاد!

.

.

.
چون وجـــود سوراخ بزرگی به نام پرسپولیسی باعث تخلیه ﺍﻧﺮﮊﻱِ درونی زمین میشه !!!!:))))))))))))
پرسپولیسی بودن جرم نیست بلکه بیماریست...
پس بیایید با انان مهربان باشیم
بابا اوناروم خدا آفریده مسخرشون نکنید
استقلالیا پرچماشون همیشه بالاست...

fati24

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
بچه ها نیمه اول رو که بردیم....امیدوارم این نتیجه ادامه داشته باشه و تعداد گلامون بیشتر بشه...:D

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
برد حق پرسپولیس بود .... من از دقیقه 3-4 بازی رو دیدم ... حتی نیمه اول پرسپولیسیا بهتر پاسکاری میکردن ، درسته موقعیت خاصی ایجاد نکردن اما تو بازیگردونی و پاسکاری بهتر بودن معلوم بود یه برنامه هایی داشتن برای مدافعین کناری کوتاه قد استقلال ، ما هم نیمه اول هول بودیم تا توپ دستمون میومد خراب میکردیم ... نیمه دوم از وقتی طارمی اومد پرسپولیس خیلی بهترم شد ، معلوم نبود دفاع استقلال چیکار میکنه ؟ با کی یارگیری کردن که طارمی هر چی توپ اومد یه اثری رووش گذاشت ، بیگ زاده هم سر گل اول ماشالله خوب پاسی داد بهشون و اون تیر دروازه و بعدش گل ... ، آره درسته اگه توپ صادقی گل میشد مساوی کرده بودیم اما .... با نفرات دو تیم و نوع بازی که دیدیم برد حق اونها بود

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بهتر آقای قلعه نویی بیاد جواب بده بگه چی میخواد برای بردن یه همچین بازی ای؟؟؟
هرچی بازیکنه جمع کردیم تو تیم پاسکاریم نمیتونن بکنن...
امیر خان هم انگار اصلا اتفاقی نیوفتاده خیلی شیک وایستاده بود کنار زمین انگار نه انگار...
فقط میتونم بگم متاسفم همین...

parsa913

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهتر آقای قلعه نویی بیاد جواب بده بگه چی میخواد برای بردن یه همچین بازی ای؟؟؟
هرچی بازیکنه جمع کردیم تو تیم پاسکاریم نمیتونن بکنن...
امیر خان هم انگار اصلا اتفاقی نیوفتاده خیلی شیک وایستاده بود کنار زمین انگار نه انگار...
فقط میتونم بگم متاسفم همین...

من بازی رو ندیدم ولی بنظرم خیلی به قلعه نویی اعتراض نکنین.. هرچند ممکنه اشتباهات فاحشی داشته باشه!!

دوستای سپاهانی من میرفتن ورزشگاه و بعد از باخت از کرانچار به شدت انتقاد میکردن....... حقم داشتن!! خیلی وقتا تعویضا اشتباه بود... سیستم ریسکی 3-4-3 میچید توی زمین و 90 دقیقه با8-9 نفر حمله میکرد، یه ضد حمله مفت میخورد و میباخت!! همه حریفا هم شناخته بودن که باید 10 نفره جلوش دفاع کنن....................

اعتراض ها باعث شد بهترین گزینه ظاهری از بین مربیا بیاد سپاهان، اما تیم فرکی بدتر از تیم کرانچار نتیجه میگیره و مهمتر از اون اینکه بدترم بازی میکنه و باز مهمتر از اون اینکه کمتر به جوونها بازی میده..... به نظر من توی این فصل اگه قلعه نویی بره اوضاع استقلال خیلی بدتر میشه.........................

پرسپولیسم که تیم نیست!! به جاش شما بازی برگشت رو میبرین... مطمئن باشین!!