کاریکاتور انواع و اقسام گداها ...

wwwparvane

عضو جدید
کاربر ممتاز

taniyel

عضو جدید
گدااااااااااااااااا اهاااااااااای گدا عجبا چه پررو
:D

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه....این گداهای خواننده واس من اصاب نذاشتن...خسته و کوفته از دانشگا داری برمیگردی میان دلمبو دیمبو را میندازن!!!!!!!!!!!!!!

nazanin1991

دستیار مدیر تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
خیلی بااااااااااااااحال بوووود.....مرسی پروانه جونم....:gol:

wwwparvane

عضو جدید
کاربر ممتاز
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه....این گداهای خواننده واس من اصاب نذاشتن...خسته و کوفته از دانشگا داری برمیگردی میان دلمبو دیمبو را میندازن!!!!!!!!!!!!!!

گدا هم گداهای قدیم....

blackviper210

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب بود.....
ولی من اینارو میبینم ناراحت میشم، یه دوست دارم اونکه دیگه کلا قاطی میکنه. میره خونه گریه میکنه..
پیرزن میبینی تو هوای سرد نشسته کنار خیابون بینم پولی واسه نون شبه خودشو بچه هاش جور میشه یا نه..
اینا از روی نداری میان نه از خوشی... مملکت ما گدا پرور شده. این مملکت اینجوری نبوده هیچ وقت. هر پنج قدمی یکی رو زمین دراز کشیده...{نمی شه گفت همه الکی اینکارو میکنن یا وضعشون خوبه و این شغلشونه}

[ www [Desktop Resolution].jpg

wwwparvane

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب بود.....
ولی من اینارو میبینم ناراحت میشم، یه دوست دارم اونکه دیگه کلا قاطی میکنه. میره خونه گریه میکنه..
پیرزن میبینی تو هوای سرد نشسته کنار خیابون بینم پولی واسه نون شبه خودشو بچه هاش جور میشه یا نه..
اینا از روی نداری میان نه از خوشی... مملکت ما گدا پرور شده. این مملکت اینجوری نبوده هیچ وقت. هر پنج قدمی یکی رو زمین دراز کشیده...{نمی شه گفت همه الکی اینکارو میکنن یا وضعشون خوبه و این شغلشونه}

مشاهده پیوست 191848

منم با حرفهات موافق ام...

نفس شیمی

عضو جدید
من شنیدم این پاکستانیا کلی بچه به دنیا میارن
اونوقت دست یا پاهاشونو محکم میبندن
مچ دست یا مچ پا
یا حتی آرنج
یا زانو
تا خون نرسه اعضاشون کوچیک بشه بعدم میبرنشون کشورایه دیگه واسه گدایی
فکر کن:cry:

X.Doll

عضو جدید
من شنیدم این پاکستانیا کلی بچه به دنیا میارن
اونوقت دست یا پاهاشونو محکم میبندن
مچ دست یا مچ پا
یا حتی آرنج
یا زانو
تا خون نرسه اعضاشون کوچیک بشه بعدم میبرنشون کشورایه دیگه واسه گدایی
فکر کن:cry:

اصلا بعید نیست
خیابونا که پره گداهای فیلیپینی و پاکستانی و بنگلادشی و.......... با کلاس تریناشون دیه هندی هستن