شما در مقابل فالانژها سكوت نكنيد. مشكلي ندارم. اگه خواستيد چيزي در موردشون بگيد خودم هم كمكتون ميكنم.
اما اينكه هدف چادر پوشيدن من و امثال من رو .....
حتي ذكر دوبارشم شرم آوره.
حرارت زیاد به مو ی سر و اساسا به جمجمه سطح استروژن در خون را کاهش میدهد به همین علت برای افزایش سطح استروژن از HRT یا هورمون تراپی استفاده میشود تا استروژن و پروگستین در خون بالاتر رود کاهش ایندو ماده حیاتی در زنان هم باعث ریزش مو و هم متاسفانه موجب سرطان سینه میشود ولی این عوارض جنبه عمومی نداشته و همه زنان را شامل نمیشود به عبارتی اگر از خانواده شما کسی درگیر این مشکلات نشده دلیل ان نیست که استروژن خونشان بعلت استفاده بیش از حد از حجاب و اعمال گرمای زیاد به جمجمه کاهش نیافته باشد اما چون هر دو فاکتور سلامتی مو در انها از کمینه مقدا کمتر نشده آنها هنوز با این مشکل روبرو نشده اند اما دختر عمویی دارم که از سه سالگی پوشش به سر داشته و تا کنون هیچکس موی او را ندیده ولی امروز هم با ریزش مو و هم با سرطان سینه روبرو شده است هر چند پیدا شدن این نمونه ها حکم کلی نیست ولی همواره احتمال وقوع این پدیده در زنان چادری بیشتر است ضمنا خانمی که تحت هورمون تراپی قرار دارد باید از تابش مستقیم نور خورشید و اعمال حرارت زیاد به جمجمه اش پرهیز کند.
اگر به هر دلیلی مجبور به استفاده از چادر هستید و در گرمای زیاد موهایتان عرق میکند حتما در منزل انرا شستشو داده اجازه دهید تا دمای جمجه کاهش یابد.چیزهایی که موجب ریزش مو میشوند عبارتنر از:
1- اعمال گرمای زیاد به مو (حرارت ،اطو کشیدن مو،استفاده از سشوار و آب داغ )که موجب کاهش سطح استروژن و افزایش تستسترون میگردد.
2- برس کشیدن موی سر وقتی هنوز خیس است
3-کشیدگی مو سر با هد بند ها
4-کم خونی و کمبود آهن خون
5-استفده زیاد از کلاه ،روسری و یا چادر(دیده شده اغلب نظامی ها که از کلاه استفاده می نمایند کچل میشوند)
آندروژنیک علت 95 درصد ریزش مو می باشدکه علت پیدایش آن افزایش سطح DHT "دی هیدرو تستسترون"که سبب کاهش فولیکول شده و مرحله آناژن را کوتاه میکند .
6-ایجاد مانع از هر نوع (روسری ،مقنعه ،چادر و امثالهم)برای تنفس پوست سر و دریافت اکسیژن هوا
بهتر است با پوشش چادر همراه با روسری یا مقنعه خود آزاری ننموده و سلامتیتان را با استفاده از این ابزار مخرب از دست ندهید
آقای عراقی،
1- سرطان پستان در زنان بر اثر بالا بودن سطح استروژن خون رخ می دهد نه در اثر کاهش.(منبع) پس اگر فرض بگیریم که گفته شما در مورد کاهش سطح استروژن در اثر حجاب درست باشد، پس حجاب مانع بروز سرطان پستان در زنان می شود.
2-از نظر پزشکی، ریزش مو به چند دسته تقسیم می شود شامل:
- Telogen effluvium . این شکل شایع ریزش مو ۲ تا ۳ ماه بعد از یک استرس عمده بدنی، مانند بیماری طولانی مدت، جراحی های عمده یا عفونت های وخیم اتفاق می افتد.
همچنین می تواند بعد از یک تغییر ناگهانی هورمونی بخصوص در زنان بعد از تولد بچه اتفاق بیفتد، . مقدار متوسطی از مو از تمام قسمت های سر ریزش می کند و در هنگام دوش گرفتن و شانه زدن مو و روی بالش در رختخواب متوجه آنها خواهید شد. در حالی که مو بر قسمت هایی از سر ممکن است کم پشت تر باشد، ولی بندرت نقاط طاسی کامل در سر دیده می شود.
- عوارض جانبی دارو.
- نشانه های بیماری داخلی. ریزش مو می تواند یکی از نشانه های بیماری داخلی باشد، مانند بیماری لوپوس، سیفلیس، اختلالات تیروئید( مانند کم کاری یا پرکاری تیروئید) ، عدم توازن هورمون جنسی یا یک مشکل تغذیه ای وخیم، بخصوص کمبود پروتئین،آهن، روی یا بیوتین. این کمبودها بیشتر در افرادی شایع است که بر غذاهای محدود هستند و زنانی که عادت ماهیانه سنگین دارند. مقدار متعادل هورمون در بدن خانمها عبارتست از هشت قسمت هورمون زنانه استروژن و یک قسمت هورمون مردانه آندروژن، استروژن بر روی بافت پوست تأثیر گذاشته و باعث حالت ارتجاعی مو می گردد. چنانچه تعادل هورمونی بدن به هم بخورد، رشد مو نیز دستخوش ناراحتی هایی خواهد شد.
معمولا چند ماه پس از زایمان خانمها دچار ریزش مو می گردند؛ علت آن این است که بدن در مدت حاملگی از نظر استروژن غنی می گردد ولی پس از عمل زایمان مقدار استروژن بدن ناگهان پایین آمده، تأثیر مستقیم بر روی مو می گذارد. برای رفع این نگرانی قرص های مخصوصی تجویز می گردد تا تعادل هورمونی بدن را در سطح بالا نگه دارد. تجربه بارها نشان داده که هر زمان خانمها استفاده از این قرص ها را فراموش کرده اند دچار ناراحتی های مشابه عوارض پس از زایمان گردیده اند.
- کچلی قارچی سرTinea capitis .
- Alopecia areata . این یک نوع بیماری خود ایمنی است که موجب ریزش مو در یک یا چند نقطه میشود.
- کچلی به علت صدمهTraumatic alopecia . این شکل از ریزش مو بوسیله شیوه های آرایش مو که مو کشیده میشود ( محکم بستن با نخ یا طوری یا پیچیدن)، یا صدمه به مو بوسیله مواد شیمیایی قوی (بی رنگ کردن، رنگ زدن مو، فر دائم). بعلاوه، برخی افراد دارای اختلالات غیر شایع روانی هستند(trichotillomania) که در آن به صورت وسواسی موها کشیده و چرخیده میشود و موجب طاسی نقطه ای میگردد.
- الگوی ارثی طاسی یا کچلی آندروژنیک. در مردان ، ریزش مو پیروی از الگوی مردانه میکند(عقب کشیدن خط مو در جلو و یا تنک شدن مو در بالای سر). (منبع)
3- ممکنه منبع خودتون رو که بهش استناد کردید در مورد کاهش میزان استروژن در خانم بر اثر استفاده از حجاب ذکر کنید چون من اصلاً چنین چیزی در اینترنت پیدا نکردم. در ضمن از هورمون تراپی در دوران یائسگی استفاده میشه. البته من از یک دوست پزشک خواسته ام که درستی یا غلط بودن گفته شما را به من بگوید.
اینکه مرقوم نمودید استروژن بالا موجب سرطان سینه میشود کاملا درست است و اینکه کاهش ان میتواند موجب ریزش مو شود نیز درست است اعمال گرمای زیاد موجب کاهش استروژن میشود و سطح پایین استروژن خون هم یکی از عوامل ریزش موست در اثر تکرار و اعمال حرارت بیش از حد به جمجمه تعادل استروژن در خون بهم ریخته و احتمال وقوع سرطان سینه را نیز افزایش می دهد در واقع اعمال هر عملی که تعادل استروژن در خون را بهم بزند کار درستی نیست .در واقع انتخاب روش هورمون تراپی برای برگرداندن تعادل به این هورمون است.
وقتی نظرم رو میدم و مشخصه که این حرف رو کی زده معلومه که نظره شخصیمه و نگفتم از طرفه همه میگم که...........لطفا نظر شخصي خودتونو به عنوان نظر عام بيان نكنين.
شما یه عکس از خودتون بذارید ببینیم چه حجابی دارید!آیا زن مانکن سیّاراست یا وترین متنقّل؟؟
آیا زن نمایشگاه لباس وعطر واتکلن است
یا بازارمصرف کالاهای عروسکی است ......کدامیک ؟ هیچکدام
* جلب توجه دیگران به هیکل خویش .........که چه؟
* مگر کمبود شخصیت در کار است ؟
* مگردعوت برای تماشای باشگاه سیّار پرورش اندام مورد نظر است؟
واقعا مایه تأسف دارد وجای گریه در کار است ..
که آدم ؛ هیکل وقیافه خویش را در معرض دید وتماشا وجلب توجه دیگران قراردهد تا بگوید: من {{سر}}م در میان {{سر}}ها .............هستم
* فلسفه پوشیدن کفش پاشنه بلند بعضی زن ها چیست؟ ...
شما یه عکس از خودتون بذارید ببینیم چه حجابی دارید!
من با چادر مخالفم ، با نقاب مخالفم اما نگفتم بی حجابی کامل خوبه. هر چیزی نرمالش خوبه نه افراط نه تفریط ، فقط وسط
حجاب تو حد پوشش تمام اعضا به غیر از دست ها تا مچ و پاها هم همینطور
در مورد روسری و مقنعه هم که واقعاً نمیشه نظر داد خیلی سخته![]()
برای نظر دادن و ابراز عقیده کردن، فکر نمی کنم نیاز باشه که هر کس عکسی از خودش بذاره چون اونوقت: اولاً آقایون نمی تونن توی بحث شرکت کنن چون عکسشون با چادر و مانتو و اینها جور در نمیاد. ثانیاً خلاف عرف هم هست که آقایون عکسشون رو فقط با حجاب تعریف شده براشون اینجا قرار بدن. فکرش رو بکنید فقط!
نقاب رو هم میزنن که آفتاب به صورت نتابه، منظورتون از نقاب احتمالاً روبنده است. که در این مورد توی پست بعدی توضیح میدم. اتفاقاً اسلام هم حداقل حد پوششی که قرار داده تا حدودی مثل نظر شماست. تمام بدن به غیر از دست ها تا مچ (فکر می کنم)، گردی صورت.
یکی از دلایل الزام اسلام به حجاب هم این است که "تحقیقات و تجربههای علمی نشان میدهد که آن اندازه که مرد از نگاه کردن به تن و اندام زن تحریک میشود، زن از مشاهدهی مرد تحریک نمیشود. در روانشناسی جنسی نیز ثابت شده است که تمامی سطح بدن زن برای مرد محرک است، اما در مرد چنین نیست.دین مقدس اسلام نیز متناسب با ویژگیها و تفاوتهای تکوینی زن و مرد، احکام و تعالیم نورانی خود را تشریع کرده است؛ مثلاً برای حفاظت مردان از مفاسد ناشی از حساسیت بیشتر آنان نسبت به محرکهای چشمی شهوتانگیز، آنها را به مراقبت و کنترل بیشتر چشم در مواجهه با نامحرم مأمور کرده است.(منبع)"
آقای عراقی،
1- سرطان پستان در زنان بر اثر بالا بودن سطح استروژن خون رخ می دهد نه در اثر کاهش.(منبع) پس اگر فرض بگیریم که گفته شما در مورد کاهش سطح استروژن در اثر حجاب درست باشد، پس حجاب مانع بروز سرطان پستان در زنان می شود.
2-از نظر پزشکی، ریزش مو به چند دسته تقسیم می شود شامل:
- Telogen effluvium . این شکل شایع ریزش مو ۲ تا ۳ ماه بعد از یک استرس عمده بدنی، مانند بیماری طولانی مدت، جراحی های عمده یا عفونت های وخیم اتفاق می افتد.
همچنین می تواند بعد از یک تغییر ناگهانی هورمونی بخصوص در زنان بعد از تولد بچه اتفاق بیفتد، . مقدار متوسطی از مو از تمام قسمت های سر ریزش می کند و در هنگام دوش گرفتن و شانه زدن مو و روی بالش در رختخواب متوجه آنها خواهید شد. در حالی که مو بر قسمت هایی از سر ممکن است کم پشت تر باشد، ولی بندرت نقاط طاسی کامل در سر دیده می شود.
- عوارض جانبی دارو.
- نشانه های بیماری داخلی. ریزش مو می تواند یکی از نشانه های بیماری داخلی باشد، مانند بیماری لوپوس، سیفلیس، اختلالات تیروئید( مانند کم کاری یا پرکاری تیروئید) ، عدم توازن هورمون جنسی یا یک مشکل تغذیه ای وخیم، بخصوص کمبود پروتئین،آهن، روی یا بیوتین. این کمبودها بیشتر در افرادی شایع است که بر غذاهای محدود هستند و زنانی که عادت ماهیانه سنگین دارند. مقدار متعادل هورمون در بدن خانمها عبارتست از هشت قسمت هورمون زنانه استروژن و یک قسمت هورمون مردانه آندروژن، استروژن بر روی بافت پوست تأثیر گذاشته و باعث حالت ارتجاعی مو می گردد. چنانچه تعادل هورمونی بدن به هم بخورد، رشد مو نیز دستخوش ناراحتی هایی خواهد شد.
معمولا چند ماه پس از زایمان خانمها دچار ریزش مو می گردند؛ علت آن این است که بدن در مدت حاملگی از نظر استروژن غنی می گردد ولی پس از عمل زایمان مقدار استروژن بدن ناگهان پایین آمده، تأثیر مستقیم بر روی مو می گذارد. برای رفع این نگرانی قرص های مخصوصی تجویز می گردد تا تعادل هورمونی بدن را در سطح بالا نگه دارد. تجربه بارها نشان داده که هر زمان خانمها استفاده از این قرص ها را فراموش کرده اند دچار ناراحتی های مشابه عوارض پس از زایمان گردیده اند.
- کچلی قارچی سرTinea capitis .
- Alopecia areata . این یک نوع بیماری خود ایمنی است که موجب ریزش مو در یک یا چند نقطه میشود.
- کچلی به علت صدمهTraumatic alopecia . این شکل از ریزش مو بوسیله شیوه های آرایش مو که مو کشیده میشود ( محکم بستن با نخ یا طوری یا پیچیدن)، یا صدمه به مو بوسیله مواد شیمیایی قوی (بی رنگ کردن، رنگ زدن مو، فر دائم). بعلاوه، برخی افراد دارای اختلالات غیر شایع روانی هستند(trichotillomania) که در آن به صورت وسواسی موها کشیده و چرخیده میشود و موجب طاسی نقطه ای میگردد.
- الگوی ارثی طاسی یا کچلی آندروژنیک. در مردان ، ریزش مو پیروی از الگوی مردانه میکند(عقب کشیدن خط مو در جلو و یا تنک شدن مو در بالای سر). (منبع)
3- ممکنه منبع خودتون رو که بهش استناد کردید در مورد کاهش میزان استروژن در خانم بر اثر استفاده از حجاب ذکر کنید چون من اصلاً چنین چیزی در اینترنت پیدا نکردم. در ضمن از هورمون تراپی در دوران یائسگی استفاده میشه. البته من از یک دوست پزشک خواسته ام که درستی یا غلط بودن گفته شما را به من بگوید.
دوست عزيز
بيماري فقط ريزش مو و سرطان سينه نيست ، حجاب ميتونه روي خيلي ها (نگفتم همه ! ) تاثيرات منفي رواني هم بذاره ...بايد بيماريهاي رواني هم در نظر بگيري ...تا اونجا كه من ميدونم از نظر خدا و قرآن و اسلام ((آسيب رسوندن به خود)) گناهه پس وقتي با حجاب به خودت آسيب برسوني گذاشتنش حتي ميتونه گناه هم باشه !![]()
نه اتفاقا" من دوست ندارم از اون مدل بيماريها نام ببرم چون حوصله ندارم بشينم بحثاي پزشكي كنم !!! (مثل سرطان سينه و ...!)دوست عزیز،
البته که ظلم به نفس گناهه اما نمی شود که همینجور بگیم حجاب باعث بیماری روانی میشه والسلام. دلیل، منبع، مدرک. این گفته شما یعنی بسیاری از زنان کشور ما، چه کسانی که چادری هستند و چه کسانی که مانتویی اما با حجاب مقنعه و روسری، روانی هستند. واقعاً به نظر شما اینطوره؟
شاید بهتر باشه که بگید حجاب میتونه باعث کمبود ویتامین D در دختران بشه و احتمال بروز نرمی استخوان رو در آینده داشته باشد. یعنی دخترانی که در سنین پایین چادر مشکی سر می کنند باید از طریقی کمبود ویتامین D که از طریق تابش نور خورشید به بدن تولید می شود را جبران کنند.
نه اتفاقا" من دوست ندارم از اون مدل بيماريها نام ببرم چون حوصله ندارم بشينم بحثاي پزشكي كنم !!! (مثل سرطان سينه و ...!)
ولي فكر ميكنم اين كاملا" بديهي باشه كه حجاب خيلي ها رو از جنبه رواني اذيت ميكنه... واقعا" نياز داره من واستون مدرك بيارم؟!!!
دوست عزيزم كسي كه مشكلات رواني داره لزوما" ديوونه ي زنجيري نيست كه !
مثلا" افسردگي ، منزوي شدن ، ياس ، سرخوردگي و... هم جز ناراحتي هاي رواني به حساب مياد ...حالا اگه كسي با گذاشتن حجاب احساس كنه زيباييش ، آزاديش و...ازش گرفته شده طبيعيه كه دچار سرخورده ميشه ... فكر ميكنم بعضي از همين حالات رو توي چندتا از دوستاني كه تو اين تاپيك شركت كردن هم مشاهده كرديم ...ديگه چه مدركي ميخوايد؟؟!
.A lot of people say that having hijab gives women identity. I don't consider covering the head and hair a sign of identity. Hijab is not merely a piece of fabric, but more importantly, it is a behavior, manners, speech and appearance. Dress code is only one facet of an individual's identity
.The hijab was a part of my identity, a part of who I was, and those memories can't be erased
خب عزيزم منم دارم همينو ميگم ديگه !از نظر من داشتن حجاب و محجبه بودن یه ایمان و اعتقاد قلبیه نه چیزی که با چوب و چماق بخوان اون رو به کسی بقبولونن. تمام این مشکلاتی که شما گفتید فقط در صورتیه که ما فرد رو مجبور به انجام کاری بر خلاف میلش بکنیم. کسیکه حجاب رو با میل خودش انتخاب کرده و اون رو مایه افتخار خودش میدونه، مسلماً با همچین مشکلاتی درگیر نمیشه. شما اصلاً جامعه ایرانی رو نگاه نکن. یه سرچی تو اینترنت بزن و دیدگاه مسلمونای اروپایی رو ببین. من دیشب داشتم توی اینترنت می گشتم، به مصاحبه با یه زن ایرانی-هاوایی (حالا یا ایرانی بوده رفته هاوایی مقیم شده یا اصالتاً ایرانی بوده متولد هاوایی بوده) برخوردم (اینجا) جمله ای که این خانم گفته بود در مورد حجاب اینه:
.
نمی دونم این سایت، یه سایت ایرانیه داخل کشوره یا خارج کشور ولی همین حرف رو یه دختر عراقی هم اینجا گفته:
.
فکر نمی کنم کسیکه بواسطه حجاب برای خودش شخصیتی قائله دچار بیماری هایی که گفتید بشه. اگر نگاهی هم به دخترهای محجبه و غیر محجبه بندازید، متوجه میشید که دخترهای محجبه (محجبه زورکی ها منظورم نیست) دارای شخصیت قویتر و محکم تری هستند.
خب عزيزم منم دارم همينو ميگم ديگه !
من كه نگفتم همه كسايي كه از حجاب استفاده ميكنن اين مشكلاتو دارن
حرف منم اينه كه حجاب نبايد اجباري باشه...
و اينم نميتونم بپذيرم كه اسلام حجابو الزامي دونسته باشه چون تا كسي از لحاظ عقلي و قلبي به حجاب اعتقاد نداشته باشه گذاشتن حجاب فقط باعث آزارش ميشه،پس چه جوري ميتونيم بگيم اسلام حجابو اجباري كرده در حاليكه اسلام نميخواد كسي به خودش آزار برسونه؟!!!! اين يه تناقض بزرگه و تنها در صورتي اين تناقض رفع ميشه كه بگيم حجاب يه مسئله ((اختياريه)) نه اجباري
سلام.عراقی جان اگه توی جامعه ای حجاب الزامی میشه مطمئن باشین از ترس حضور زن با مقداری مو نیست از حضور چشمان ناپاکیه که به زن نه به عنوان انسان که وسیله ای برای لذتهای خودشون نگاه میکنن.
من تقریبا تمام پستای این تاپیک رو خوندم یه چیزی برام خیلی جالبه.اگه توجه کنین دوستانی که اینجا دارن با حجاب مخالفت میکنن بیشتر اقایون هستن تا خانومها.میشه اینو برام توضیح بدین.من اینو متوجه نمیشم شما مثلا دارین از حقوق خانومها دفاع میکنین؟ولی منو ببخشین من جور دیگه ای به این مسئله نگاه میکنم.
در مورد اینکه گفتین زنان با حجاب دچار افسردگی و ناراحتی روانی میشن خیلی دوست دارم دلیلتون رو بدونم.اگه به امار نگاهی کنین حداقل توی همین جامه ی ما زنانی که از معنویت دورن خیلی خیلی بیشتر این ناراحتی ها رو دارن.
ببینین حجاب فقط یه پوشش نیست .هر کسی با نوع پوششی که توی اجتماع داره یه جورایی داره نوع زندگی ،تحصیلات ، تفکر، عقاید ،حتی شان خانوادشو نشون میده.من مطمئنم نوع پوشش و لباس شما توی اجتماع نه در فضای خصوصی خونتون با یه فرد بی سواد و از یک طبقه خانودگی پایین خیلی فرق میکنه.
از نظر من حجاب نشانه شخصیت و عقاید منه.من وقتی وارد یه محیط میشم،نوع پوشش و اراستگی من اولین شناختیه که من به طرف مقابلم میدم و این اولین پیغامه که من حریمی رو برای خودم و نوع ارتباطم ایجاد میکنم.
سلام.عراقی جان اگه توی جامعه ای حجاب الزامی میشه مطمئن باشین از ترس حضور زن با مقداری مو نیست از حضور چشمان ناپاکیه که به زن نه به عنوان انسان که وسیله ای برای لذتهای خودشون نگاه میکنن.
من تقریبا تمام پستای این تاپیک رو خوندم یه چیزی برام خیلی جالبه.اگه توجه کنین دوستانی که اینجا دارن با حجاب مخالفت میکنن بیشتر اقایون هستن تا خانومها.میشه اینو برام توضیح بدین.من اینو متوجه نمیشم شما مثلا دارین از حقوق خانومها دفاع میکنین؟ولی منو ببخشین من جور دیگه ای به این مسئله نگاه میکنم.
در مورد اینکه گفتین زنان با حجاب دچار افسردگی و ناراحتی روانی میشن خیلی دوست دارم دلیلتون رو بدونم.اگه به امار نگاهی کنین حداقل توی همین جامه ی ما زنانی که از معنویت دورن خیلی خیلی بیشتر این ناراحتی ها رو دارن.
ببینین حجاب فقط یه پوشش نیست .هر کسی با نوع پوششی که توی اجتماع داره یه جورایی داره نوع زندگی ،تحصیلات ، تفکر، عقاید ،حتی شان خانوادشو نشون میده.من مطمئنم نوع پوشش و لباس شما توی اجتماع نه در فضای خصوصی خونتون با یه فرد بی سواد و از یک طبقه خانودگی پایین خیلی فرق میکنه.
از نظر من حجاب نشانه شخصیت و عقاید منه.من وقتی وارد یه محیط میشم،نوع پوشش و اراستگی من اولین شناختیه که من به طرف مقابلم میدم و این اولین پیغامه که من حریمی رو برای خودم و نوع ارتباطم ایجاد میکنم.
بینین حجاب فقط یه پوشش نیست .هر کسی با نوع پوششی که توی اجتماع داره یه جورایی داره نوع زندگی ،تحصیلات ، تفکر، عقاید ،حتی شان خانوادشو نشون میده.من مطمئنم نوع پوشش و لباس شما توی اجتماع نه در فضای خصوصی خونتون با یه فرد بی سواد و از یک طبقه خانودگی پایین خیلی فرق میکنه.
sparrow جانشادمهر باز عزیز،
من با اینکه حرف شما که یک حکومت بیاد و حجاب رو با زور چماق و ... اجباری کنه کاملاً موافقم اما از اون طرف یادمون نره، طبق آیات قرآن به زنان امر به پوشاندن بدن و زیورآلاتشون شده، حالا هر جور که بپوشانند. کسی هم که مسلمان میشه یعنی در برابر امر خدا تسلیم هست. دیگه اینجا جای این نیست که بگه من نماز نمی خونم چون برام ثابت نشده، روزه می گیرم چون برام ثابت شده یا ...! وقتی کسی یک دین و مکتب رو بعد از اثبات شدن اصول اون دین، می پذیره یعنی تمام شرایط و دستوراتش رو قبول می کنه نه اینکه بیاد و سوا کنه. الان طرف اسماً مسلمانه اما نیمه عریان از خونه میاد بیرون یا چنان مانتوی تنگی می پوشه که تمام بدنش مشخصه. اینکارها نه تنها توی اسلام بلکه توی سایر دین ها هم منع شده و در کشورهای غربی شاید فقط زنان ... اینطور لباس می پوشند.
فقط میتونم بگم متاسم براتون که از دین توی ظواهرش موندین.متاسفم که عشق رو با تمام وجودتون حس نکردین.متاسفم که لذت بندگی رو نتونستین هنوز با تمام وجود حس کنین.
متاسفم که لذت زیر باران رحمت الهی رفتن و خیس شدن رو نچشیدین.
بهت تبريك ميگم !!!فقط میتونم بگم متاسم براتون که از دین توی ظواهرش موندین.متاسفم که عشق رو با تمام وجودتون حس نکردین.متاسفم که لذت بندگی رو نتونستین هنوز با تمام وجود حس کنین.
متاسفم که لذت زیر باران رحمت الهی رفتن و خیس شدن رو نچشیدین.