در محیطی که اختلاط بین زن و مرد وجود دارد انتخاب پوشش چادر قابل تقدیر است/ باز هم با رمز«تقلب» به ارزش‌ها توهین شد

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]دبیر جامعه اسلامی دانشگاه شهید باهنر کرمان در رابطه با اتفاقات دانشگاه صوفی زنجان گفت: دانشگاه باید محلی برای ترویج فرهنگ اسلامی باشد نه محلی برای مقابله با این فرهنگ‌ها.[/h]
رضا ایرانمنش در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، با اشاره به اتفاقات دانشگاه صوفی زنجان گفت: متاسفانه این مسئله چندین بار است که اتفاق افتاده است.

مسئول جامعه اسلامی دانشگاه باهنر کرمان ادامه داد: این رخداد در زمان ها و مکان های مختلف از جلسات آزمون سراسری، امتحانات دانشگاه ها و یا در سطح جامعه مشاهده شده است.

وی با اشاره به اینکه طبیعتا این مسئله نیاز به ورود مسئولان مرتبط را در رابطه با پیشگیری از تکرار دوباره آن دارد، بیان داشت: باید وزارت علوم و وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی در این زمینه اقداماتی انجام دهند ؛ وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی باید از مسئولین این دانشگاه بخواهد در رابطه با این اتفاق پاسخگو باشند که چرا باید اینچنین اتفاقاتی در دانشگاه رخ بدهد.

ایرانمنش افزود: دانشگاه باید محلی برای ترویج فرهنگ اسلامی و مبانی اسلام و جامعه اسلامی به جوانان و دانشجویان باشد نه محلی برای مقابله بافرهنگ های ملی و اسلامی ما بخصوص پوشش های اسلامی بانوان جامعه اسلامی ایران.

وی با تاکید بر اینکه وزرات علوم هم باید با اینگونه اتفاقات برخورد های جدی بکند، تصریح کرد: وزارت علوم باید طبق قوانین و آیین نامه های انضباطی با افراد مسئول در این اتفاق برخورد جدی انجام دهد و ما نیز به عنوان قشر دانشجو خواستار برخورد قاطع با این مسئله هستیم تا دیگران هم جرات نکنند از این دست بی احترامی ها را انجام دهند.

 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
در محیطی که اختلاط بین زن و مرد وجود دارد انتخاب پوشش چادر قابل تقدیر است

در محیطی که اختلاط بین زن و مرد وجود دارد انتخاب پوشش چادر قابل تقدیر است






[h=1]
[/h]



[h=2]نماینده شورای تببین مواضع بسیج دانشجویی استان کرمان در رابطه با هتک حرمت به دانشجوی محجبه زنجانی گفت: در محیطی که اختلاط بین زن و مرد وجود دارد قطعا انتخاب پوشش چادر به عنوان حجاب برتر قابل تقدیر است.[/h]
محمد حسین عباسی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان، با اشاره به هتک حرمت به دانشجوی محجبه در دانشگاه صوفی رازی زنجان گفت: قطعا حرکت ناشایستی که در دانشگاه صوفی زنجان صورت گرفته محکوم و خلاف مواضع اسلامی است.

نماینده کل شورای تبین مواضع بسیج دانشجویی استان کرمان ادامه داد: ما در کشوری زندگی میکنیم که در طی مرحله انقلاب و جنگ تحمیلی و دوران دفاع مقدس شهیدانی تقدیم این کشور کردیم که هدفشان پاسداری از اسلام بود و یکی از نمادها و الگوهای دین اسلام حجاب برتر زنان به وسیله چادر است پایدار بماند.

وی با اشاره به اینکه این اتفاق ناشایست آن هم در یک محیط علمی و فرهنگی که انتظار می رود محل نشر دین اسلام و موازین آن باشد هیچ توجهی ندارد؛ بیان داشت: در محیطی که اختلاط بین زن و مرد وجود دارد قطعا انتخاب پوشش چادر که حجاب برتر است قابل تقدیر است و مسئولان دانشگاه مذکور علاوه بر عذرخواهی از دانشجوی محجبه و قشر معتقد و چادری دانشگاه باید با افراد متخلف برخورد قاطع وجدی داشته باشند.

عباسی گفت: از مسئولین مربوطه در وزارت علوم توقع و مطالبه داریم که در راستای اسلامی شدن جامعه دانشگاهی کشور تلاش بیشتری بکنند تا کسانی از این دست نتوانند به الگو های اسلامی ما تعرض کنند.
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرین خبر از بی حرمتی به چادر در یاسوج

آخرین خبر از بی حرمتی به چادر در یاسوج

طی تماس های مکرر خبرنگار ایل بانو با مسئول حراست سازمان آموزش و پرورش پاسخی دریافت نشد و تماس هایی که این خبرنگار با برخی از مسئولان استانی انجام شد اظهار بی اطلاعی کردند.

از این رو ضرورت مقابله قاطع و بدون اغماض با مروجان لیبرالیسم فرهنگی در نهادهایی همچون آموزش و پروش به شدت احساس می گردد، زیرا در صورت مماشات و سهل انگاری در این امر و نادیده گرفتن حق از دست رفته دختران یاسوجی در برخورداری از پوشش کامل، هر آن باید منتظر اقدامات ضد فرهنگی دیگر از حامیان فرهنگ غرب گرائی گردید که در صورت وقوع این آسیب، تبعات و پیامدهای مخرب آن بسی ناگوارتر و کشنده تر خواهد بود.
امید است مسئولان آموزش و پروش یاسوج با اعلام برائت از این اقدام زشت مجریان یکی از مراکز برگزارکنندۀ آزمون رشتۀ تجربی در تعرض به حریم دختران محجبه یاسوج،در راستای اعلام ندامت و پشیمانی از اقدام ضد فرهنگی اخیر،و اصلاح رویکردهای ضد دینی در بخشی از بدنه این نهاد آموزشی و تربیتی برآیند.........


[h=3]سایت زنان استان کهگیلویه و بویراحمد(ایل بانو)[/h]
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
زنگ خطر این برنامه با برداشتن چادر از سر خانم های چادری در زنجان و کهکیلویه و تساهل در حضور دانشجویان با البسه بدن نمای محلی در تهران نواخته شده است




خرمی دانشگاه را نماد روشنفکری و آزادی عقیده دانست و تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب می فرمایند: دانشگاه موتور محرک جامعه است که آینده کشور را رقم می زند، زمانی که حریم بانوان چادری در این مکان مورد اهانت قرار می گیرد نباید از این هدف گیری و سیاست به سادگی گذشت، مسئولان حراست دانشگاه صوفی زنجان اشتباهی غیرمنطقی و غیرعاقلانه مرتکب شده اند، سئوالی که مطرح می شود، این است که آیا هیچکدام از مسئولان این مرکز آموزش عالی اعم از ریاست، اساتید و کارکنان در جریان به زیر تیغ کشاندن اعتقادات دینی خانم های چادری، حریت و آزادی فکری- بیان نداشتند که از این بانوان دفاع کنند؟ آنچه که تاسف برانگیز است بروز تخطی از اداره حراست به عنوان نهادی برای صیانت از دانشجویان می باشد.


مسئول فضای مجازی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ایلام با تاکید بر این مطلب که کلیدزنی آغاز مانور استحاله های سیاسی و مذهبی بر دانشگاه ها متمرکز شده است، گفت: زنگ خطر این برنامه با برداشتن چادر از سر خانم های چادری در زنجان و کهکیلویه و تساهل در حضور دانشجویان با البسه بدن نمای محلی در تهران نواخته شده است........


خرمی به قانون اجباری لباس فرم واحد، بدون جذابیت در رنگ و شکل ظاهری در دانشگاه های مهم دنیا اشاره کرد و ادامه داد: آنچه که در این دانشگاه ها به عنوان خط فکری مطرح است ایجاد فضای علمی، استیلای دانش و عدم توجه به شخصیت جنسی افراد می باشد، دانشجویان این مراکز حق جلب توجه و شکستن چارچوب ها را ندارند به عنوان مثال یک خانم در مدل دادن به موهایشان حق اعمال سلیقه و جذب جنس مخالف را ندارند؛ اما آیا این موضوع در دانشگاه های ایران به عنوان مراکز آموزش عالی در مملکت اسلامی که پرچم اسلام ناب محمدی (ص) را به اهتزاز درآورده، رعایت می شود؟

وی ادامه داد: با آغاز هر ترم تحصیلی بنرهایی با عنوان قانون حجاب و عفاف و الزام برای دانشجویان در عدم پوشیدن البسه آستین کوتاه، شلوارهای جین، رنگ مو و لباس، لاک ناخن و غیره در درب ورودی یا سالن های اصلی دانشگاه ها نصب می شود، بی عنایتی حراست در تحقق این قانون و نظارت بر مفاد آن قابل اغماز نیست، پوشیدن لباس های کوچه بازاری در دانشگاه ها شایسته و درخور این مکان نمی باشد، در برخی از مراکز آموزش عالی درخواست‌هایی از سوی دانشجویان برای طراحی لباس های فرم ارائه می شود؛ اما با بی توجهی از سوی مسئولان مورد تساهل و غفلت مواجه می‌شود، اهتمام در رعایت شئونات و پوشش اسلامی در لوای کاغذبازی مسئولین و عدم پشتیبانی آن ها از دانشجویان رو به تنزل می رود.


عضو شورای بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ایلام عفاف را به سه بخش افکار، رفتار و پوشش تقسیم بندی کرد و بیان داشت: در جامعه ما مفهوم حجاب با پوشیدن لباس مقارن شده است؛ چه بسا نام عفاف که مطرح می شود لزوم پوشیدن چادر برای بانوان و حفظ نگاه از سوی آقایان در ذهن تداعی می شود، اما کمتر کسی به این موضوع می اندیشد که پیش از فراهم کردن محیط اختلاط میان دختر و پسر باید ضوابط حفظ عفت فکری و رفتاری را برای جامعه هدف درونی سازی کرد تا به حفظ شانیت و جایگاه خویش و دیگران قائل و قائم باشند، برنامه های فرهنگی در دانشگاه بسیار سطحی و برای رفع تکلیف یا پر کردن چارت برنامه های سالانه برگزار می شوند.


خرمی با تاکید بر این مطلب که پیش از ترغیب دانشجویان دختر به پوشیدن چادر باید فلسفه و ارزش این حجاب برتر برای مخاطبین تفسیر و تحلیل شود، گفت: مبنای برنامه های فرهنگی در ایران براساس ذائقه و نظرسنجی از جامعه هدف نیست، نقش و جایگاه دانشجویان خلاق و صاحب ایده در این زمینه مغفول مانده است، دیکتاتوری هنری در بخش فرهنگی در مراکز آموزش عالی حاکمیت می کند؛ به گونه ای که مسئولان و مجریان امر سلیقه خود را در برپایی مراسمات و دعوت از سخنران ها لحاظ می کنند نتیجه این امر عدم انعطاف، استعانت به نمادها بدون پرداختن به ماهیت آن ها، تحویل دادن دانش آموخته گانی سطحی نگر به جامعه و تربیت نسل های ظاهرنگر در سنوات آینده توسط همین دانشجویان است.


وی تغییر رسالت دانشگاه از علمی به سطحی نگری را یکی از تبعات بی توجهی به پوشش و شعائر اسلامی عنوان کرد و گفت: وظیفه جنبش دانشجویی اجرای فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر است، دو راه پیش رو داریم؛ یا همرنگ با جماعت سهل انگار شویم یا سهم مسلمانی خود را در اعتراض به این هتاکی ها اعلام کنیم،

رسالت اساتید و مسئولان در این زمینه خطیر و مهمتر است اما متاسفانه در جریان هتاکی های اخیر هیچ واکنشی از سوی مسئولان فرهنگی و مذهبی کشورمان مشاهده نکردیم.


این دانشجوی دانشگاه پیام نور ایلام با اشاره به خروش مسلمانان جهان به هتاکان به ساحت مقدس نبی مکرم اسلام (ص)، تصریح کرد: چادر یادگار حضرت زهرا (س) می باشد، سکوت در برابر هتاکی به دختران بانوی دو عالم و اهانت به ملبسین این لباس هم صدا شدن با مجریان این برنامه است، با این چند دسته گی و عدم وحدت چگونه می توان در رکاب قائم آل محمد (ص) در برابر جبهه ظلم و کفر جنگید؟ خدشه ای که در دانشگاه صوفی به وجهه اسلام وارد شد چیزی کمتر از شارلی ابدو نیست.
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اهانت به خانم چادری و محجبه به بهانه تقلب، بی شرمی است

اهانت به خانم چادری و محجبه به بهانه تقلب، بی شرمی است

فهیمه سادات حقانی ثانی به واقعه بی حرمتی به دانشجویان محجبه دانشگاه صوفی زنجان اشاره کرد و اظهار داشت: متاسفانه چند وقتی است که شاهد حرکاتی از این دست می باشیم و در چندین خبر دیگر هم مطلع شدیم که به بانوان چادری هتک حرمت شده است و جای بسی تاسف و ناراحتی است که در کشوری اسلامی بخاطر رعایت یک معروف و امری واجب به فردی اعتراض شود و مورد اهانت قرار بگیرد درثانی کشیدن چادر به بهانه ی تقلب اصلا دلیل موجهی برای این کار نیست و نهایتا اگر هم چنین امری صورت گرفته، نوع برخورد مراقب پسندیده نبوده و معلوم می شود غبار بی شرمی در آن دانشگاه نشسته است.


وی بروز این حرکات را در دانشگاهها ناشی از بی درایتی مسئولین فرهنگی کشور دانست و گفت: اخیرا موجی در کشور بوجود آمده که در صدد تقبیح واجبات و معروفات در جامعه می باشد و منکر را زیبا نشان می دهد که در احادیث و روایات مربوط به آخرالزمان هم به این موارد اشاره شده است.


مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور طبس با بیان اینکه زمانی که امر به معروف و نهی از منکر کمرنگ شود مسلما جای خوب و بد هم با هم عوض خواهد شد، ادامه داد: چندی پیش هم برای حضور در جلسه ی کنکور سراسری از ورود بانوان چادری جلوگیری کرده بودند که برخوردی با عوامل آن صورت نگرفت و حال جای تعجب نیست که این روند ادامه دار شود.


عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی طبس خطاب به مسئولان کشوری به خصوص وزیر علوم گفت: باید بطور قاطع با این دست اقدامات برخورد شود تا راه را بر کسانی که به این بهانه بدنبال تخریب چادر و چادری ها هستند، ببندد.


حقانی افزود: چرا باید در کشوری اسلامی همانند ایران فردی بخاطر داشتن حجاب مورد توهین قرار بگیرد؟ چادری که حضرت زهرا آن را حجاب برتر دانسته است حجابی که مادران و خواهران ما و اکثر ایرانیان از آن استفاده می کنند و شهدای ما بدان وصیت کرده اند که اگر رشادت ها و بزرگمردی های آنان نبود حال عده ای با وقاحت دست به چنین اعمالی نمی زدند.


وی در پایان گفت: البته هر ساله با فرا رسیدن فصل گرما موجی از بی حجابی در کشور رو به گسترش می رود و با مد کردن انواع مدل های خنک که اغلب پوشش مناسبی برای بانوان ایرانی مسلمان نیستند سعی در افزایش روند بی حجابی در کشور دارد، لذا ضروری است که مسئولین و صدا و سیما و سایر نهاد های ذی ربط با فرهنگ سازی و اشاعه ی معروفی بنام حجاب به روشنگری و ضرورت این امر کمک نمایند.


[h=3]اهانت به خانم چادری و محجبه به بهانه تقلب، بی شرمی است[/h]
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بی‌حرمتی به دانشجویان محجبه زنجانی، یک زنگ خطر است

بی‌حرمتی به دانشجویان محجبه زنجانی، یک زنگ خطر است

فائقه محمدی به اقدام غیر اخلاقی و زننده مراقب دانشگاه زنجان با دانشجویان محجبه این دانشگاه اشاره کرد و گفت: معلوم نیست مسئولین این دانشگاه غیر انتفاعی با چه توجیهی اقدام به برداشتن چادر دانشجویان محجبه کرده اند! چرا که اگر بنا باشد به بهانه حمل تقلب چادر سر نکرد پس با این منطق غلط باید گفت؛ بهتر است همه به صورت عریان در جلسه امتحان حاضر شوند تا مبادا تقلبی در لباس های خود پنهان کرده باشند!!


وی با بیان اینکه این اقدام شرم آور در روزهای پر خیر و برکت ماه ضیافت الهی، طعم شیرین این ماه مبارک را در کام مردم مسلمان روزه دار تلخ کرد، افزود: این اقدام که در آستانه روز عفاف و حجاب رخ داد، توهين به شعائر و مقدسات اسلامي و ملي ماست.


این دانشجوی فعال بسیجی با تاکید بر اینکه یک سوم وصیت نامه شهدای دوران هشت سال دفاع مقدس درباره حجاب است، گفت: امروز مسئولان همین دانشگاه‌ها به برکت خون پاک شهدا با آسایش مشغول به کار هستند و به نظر من مسئولین این دانشگاه باید مورد مؤاخذه و تنبیه قرار گیرند.

محمدی ادامه داد: این مسئله تاسف‌بار و غیر قابل بخشش زمانی هشدار دهنده‌تر شده و زنگ خطر را به صدا در می‌آورد که بدانیم در طول چند وقت اخیر این نخستین مورد از این دست اتفاقات نبوده و اخباری از اتفاقات مشابه در شهرهای دیگر و با بهانه‌های مشابه نیز در دست است و بی‌توجهی به این موضوع می‌تواند عواقب خطرناک و شاید جبران ناپذیری به همراه داشته باشد و شاید نطفه شومی که امروز می‌تواند با اقدامی به هنگام و هزینه‌ای اندک، از ریشه کنده شود؛ اگر با بی‌توجهی و اهمال مواجه شود ممکن است فردا عواقب سنگین و نامبارکی را در پی داشته باشد.


وی در پایان از مسئولین قوه قضائیه و سایر افراد ذیربط خواست، پیگیری این موضوع و موارد مشابه را در اولویت کاری خود قرار داده و تا ریشه کنی این جریان خطرناک که هدفگذاری آن مبارزه آشکار با مظاهر و نمادهای اسلامی است، از هیچ کوششی فروگذار نکنند.
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
عضو مجلس خبرگان رهبری: بی احترامی به حجاب برتر بانوان با هر عنوانی محکوم است

عضو مجلس خبرگان رهبری: بی احترامی به حجاب برتر بانوان با هر عنوانی محکوم است


[h=2]عضو مجلس خبرگان رهبری با محکوم نمودن حادثه دانشگاه زنجان در بی احترامی به دانشجویان چادری اظهارداشت: لازم است دستگاه های نظارتی، امنیتی و قضایی با چنین رفتارهایی برخورد کنند.[/h]
آیت الله عباس کعبیبا محکوم نمودن حادثه دانشگاه زنجان در بی احترامی به دانشجویان چادری اظهارداشت: لازم است دستگاه های نظارتی، امنیتی و قضایی با چنین رفتارهایی برخورد کنند.


عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه چادر به عنوان حجاب برتر است افزود: اگر به کسی به خاطر چادر تعرضی صورت بگیرد خلاف شرع، قانون و خلاف عرف و نوعی حرکت نابه هنجار اجتماعی است که لازم است با چنین رفتارهایی برخورد شود.


عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین راهکارها برای عدم بروز چنین رفتارهایی تقویت باورها و ارزش های اسلامی در دستگاه های دولتی است.

وی اظهارداشت: دستگاه های دولتی باید مراقب باشند که احکام شرع در نهادها و دستگاه های تحت نظارت دولت به درستی اجرا و با متخلفان برخورد شود.

 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
حجاب؛ ارزشی که این روزها به ابزاری برای ایجاد تنش در فضای دانشگاهی مبدل شده است

حجاب؛ ارزشی که این روزها به ابزاری برای ایجاد تنش در فضای دانشگاهی مبدل شده است

[h=2]روزی نیست که در صدر اخبار سخن از بی‌حجابی و بدحجابی در دانشگاه نباشد. آخرین خبری هم که در طول یک هفته قبل در صدر اخبار قرار گرفت اتفاق صورت گرفته در دانشگاه صوفی زنجان بود؛ اقدامی که همه را از خواب عمیق بی‌خیالی نسبت به امر حجاب بیدار کرد.[/h]
انگار همه منتظر بودند اتفاقی بیفتد تا عکس العمل نشان دهند. باز این خوب است، هستند عده ای که هنوز به اصل قضیه شک دارند.

روزنامه استانی را دیدم که به نقل از معاون اجرایی دانشگاه این خبر را تکذیب کرده است؛ اما سئوال ما این است که اگر چنین اتفاقی رخ نداده است پس چرا می گویید با کارمند خاطی برخورد خواهد شد؟


اگر اتفاقی نیفتاده است چرا در تکذیبیه خود جریانی را تعریف می کنید که برای زمان حال نیست؟



چرا وقتی پای وزیر علوم را پیش می کشند دست و پای خود را گم می کنید؟



چرا تکذیبتان با این حرفتان که می گویید با مراقب موردنظر برخورد می شود در تناقض است؟ کاش کمی از اسب بی افساری که بر آن سوار شده اید، پیاده می شدید و با یک عذرخواهی موضوع را فیصله می دادید.



کاش انتقاد پذیر بودید و به جای پاک کردن صورت مسئله به حل آن می پرداختید. مگر شما هم اهل پایتخت شور و شعور حسینی نیستید؟! اگر هستید، بیایید و این تهدید را (هتک حرمت) که بلای جان دانشگاهتان شده است به فرصتی برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب تبدیل کنید.


بیایید و قدم بردارید، قدمی در جهت احیای جایگاه واقعی زن در دانشگاه.
کریمی
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دانشگاه محلی برای ترویج فرهنگ اسلامی است نه مقابله با پوشش اسلامی

دانشگاه محلی برای ترویج فرهنگ اسلامی است نه مقابله با پوشش اسلامی

مسئول جامعه اسلامی دانشگاه باهنر کرمان ادامه داد: این رخداد در زمان ها و مکان های مختلف از جلسات آزمون سراسری، امتحانات دانشگاه ها و یا در سطح جامعه مشاهده شده است.

وی با اشاره به اینکه طبیعتا این مسئله نیاز به ورود مسئولان مرتبط را در رابطه با پیشگیری از تکرار دوباره آن دارد، بیان داشت: باید وزارت علوم و وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی در این زمینه اقداماتی انجام دهند ؛ وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی باید از مسئولین این دانشگاه بخواهد در رابطه با این اتفاق پاسخگو باشند که چرا باید اینچنین اتفاقاتی در دانشگاه رخ بدهد.

ایرانمنش افزود: دانشگاه باید محلی برای ترویج فرهنگ اسلامی و مبانی اسلام و جامعه اسلامی به جوانان و دانشجویان باشد نه محلی برای مقابله بافرهنگ های ملی و اسلامی ما بخصوص پوشش های اسلامی بانوان جامعه اسلامی ایران.

وی با تاکید بر اینکه وزرات علوم هم باید با اینگونه اتفاقات برخورد های جدی بکند، تصریح کرد: وزارت علوم باید طبق قوانین و آیین نامه های انضباطی با افراد مسئول در این اتفاق برخورد جدی انجام دهد و ما نیز به عنوان قشر دانشجو خواستار برخورد قاطع با این مسئله هستیم تا دیگران هم جرات نکنند از این دست بی احترامی ها را انجام دهند.
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
جانشین ولی فقیه در سپاه:دشمنان به دنبال تغییر ارزش‌های ما هستند

جانشین ولی فقیه در سپاه:دشمنان به دنبال تغییر ارزش‌های ما هستند

اگر در جایی چنین چیزی رخ داده جای تسلیت هم به مسئولان آن دانشگاه دارد و هم به کسانیکه با ادبیات و سخنانشان به گونه ای سخن می گویند که با حرف های خود میدان می دهند به برخی از هنجار شکنان که وارد این حوزه ها می شوند.



حجت الاسلام عبدالله حاجی صادقی در خصوص اتفاق رخ داده در دانشگاه زنجان مبنی بر تعرض به دانشجوی چادری به بهانه تقلب اظهار داشت: بعید می دانم در هیچ دانشگاهی چه مدیریت و چه نهادهای دانشگاه ها اجازه بدهند کسی به دانشجویی به خاطر حجاب مزاحمت و تعرضی ایجاد داشته باشند و امید داریم چنین چیزی نباشد.


جانشین ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: اگر جایی افرادی به هر دلیلی مرتکب چنین رفتاری شده اند این اقدام آن ها در شان دانشگاه و کشور جمهوری اسلامی نیست چرا که یکی از مهمترین ابعاد انقلاب ما انقلاب ارزش ها بوده است.


وی خاطرنشان کرد: ما انقلاب کردیم تا در سایه ارزش های اسلامی و الهی دانشگاه، بازار و جامعه مان را بر پایه ارزش های اسلامی و الهی بسازیم و اگر جایی ضد ارزش دیدیم باید نسبت به آن واکنش نشان دهیم.



حاجی صادقی با تاکید براینکه جامعه دینی جامعه ای است که امر به معروف و نهی از منکر دارد نه جامعه ای که بخواهد امر به منکر داشته باشد و در ادامه تصریح کرد: اگر در جایی چنین چیزی رخ داده جای تسلیت هم به مسئولان آن دانشگاه دارد و هم به کسانیکه با ادبیات و سخنانشان به گونه ای سخن می گویند که با حرف های خود میدان می دهند به برخی از هنجار شکنان که وارد این حوزه ها می شوند.

جانشین ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تغییر ارزش ها را یکی از مهمترین شیوه های دشمنان در راستای مقابله با انقلاب اسلامی دانست و گفت: ار ابتدای انقلاب اسلامی همواره دشمنان ما در تلاش بوده اند تا با ترفندهای خود روحیه رفاه طلبی و لیبرالیستی را جایگزین روحیه ایثار و شهادت طلبی و بسیجی کنند، در همین راستا نیز تلاش می کنند تا ارزش هایی همچون حجاب و حضور افراد مقید به این حجاب برتر کنار گذاشته شوند روحیه بی قیدی و بی بندوباری را در جامعه ترویج دهند.

وی خطاب به مسئولان آموزشی، پرورشی و سیاسی کشور گفت: تغییر ارزش ها حربه استکبار است که باید همواره به آن دقت داشته باشید من امیدوارم که این خبر درست نباشد اما اگر درست باشد باید به مسئولان دانشگاه زنجان دست مریزاد گفت که چگونه اجازه داده اند افراد نااهل میدان پیدا کنند که به خانمی به خاطر حجاب مزاحمت ایجاد کنند.
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
کشف حجاب در نظام اسلامی؛ بزرگترین تقلب

کشف حجاب در نظام اسلامی؛ بزرگترین تقلب

[h=2]دین و نظام ما نظام دینیِ رئوفی است؛ اما سخت می‌گیریم به هجمه‌های نرم نرمکی که خدای ناکرده بخواهد بی عفتی را فراگیر کند؛ از ضرب و شتم های خانم های چادری تا درخواست برداشتن کشکی کشکی چادر به بهانه تقلبی که اثبات نشد.[/h]

نمی خواهم موضوع را سیاسی آغاز کنم اما بخواهیم و نخواهیم چند صباحی است به واژه «تقلب» حساسیت‌ها زیاد شده است، مسئله بلوای تقلب‌هایی که وقتی کنکاش می‌کنیدش به یک نتیجه ختم می‌شود: «بهانه تقلب»!


بهانه تقلبی که جراحتش گاهی تا عمق یگانگی ملت و حکومتی منسجم فرو می‌رود و یا بهانه تقلبی که حرمت انسانی یک فرد و حرمت شعائر اسلام انقلابی و انقلاب اسلامی را جریحه دار می‌کند.

کشف حجاب تجاوز به حریم یک آدم است، به همین سبب توهینی نابخشودنی است آن هم به بهانه تقلبی که ثابت نشد و تنها یک احتمال به شمار می‌رفت.


دین ما دین خوبی هاست و کنکاش در حریم خصوصی افراد در آن جایگاهی ندارد، چطور می شود به خود اجازه داد دانشجویی که ارزشی به نام چادر را به سر کرده است بدون هیچ سند و بی هیچ استدلال محکمی محکوم به داشتن تقلب کرده و دلش را در مملکتی که صاحبش فرزند بانوی تمام عیار خوبی‌هاست، بشکنید؟


آیا این حرکت شما پروتکل جدیدی است که به قانون جدید دانشگاه الحاق شده است؟! کشف حجاب در نظام اسلامی بزرگترین تقلب است و این نوعی حاکمیت رضاخانی در دانشگاه صوفی زنجان است!


عزیزی می‌گفت «حالا یک مراقب به شکلی احمقانه تخلفی انجام داده است بی خود شلوغش نکنید»، اما دلواپسی منِ چادری از این است که اگر این اتفاق قطره ای میان دریا بود، نکند روزی بیاید و قطره قطره جمع گردد و...!


از طرفی این هتک حرمت را آن قدر کوچک نمی‌بینم که در هیایوی چادری‌هایی که چادر از سرشان کشیده نشده، نادیده بگیریمش! بلکه اهانت به شخصیت «یک انسان» اهانت به «انسانیت» است و اهانت به «چادر» اهانت به نماد «حجاب برتر و عفت اجتماعی» است.

دین و نظام ما نظام دینیِ رئوفی است اما سخت می‌گیریم به هجمه‌های نرم نرمکی که خدای ناکرده بخواهد بی عفتی را فراگیر کند؛ از ضرب و شتم‌های خانم‌های چادری تا درخواست برداشتن کشکی کشکی چادر به بهانه تقلبی که اثبات نشد!

تخلف این مراقب نیازمند عذرخواهی عمومی است و قول به پایبندی به عفت اجتماعی، نمی‌گویم عزل و نصب می‌گویم تصویب قانونی حجاب در دانشگاه صوفی زنجان تا دشمن شاد نشویم.

والسلام

*نرگس تجری
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
برداشتن چادر از سر دختر ایرانی؛ ننگی فراموش نشدنی

برداشتن چادر از سر دختر ایرانی؛ ننگی فراموش نشدنی

مشارکت فعال زنان در اجتماع از دیر باز موافقین و مخالفینی داشته است در این متن سعی داریم که به بیان نحوه صحیح حضور زنان در اجتماع بپردازیم.

نگاه اسلام به زن و مرد از لحاظ انسانی یکسان است و از دیدگاه اسلام هریک از زن و مرد به لحاظ خلقت، ویژگی های خاصی دارند؛ اما از لحاظ حقوق انسانی و اجتماعی و ارزش های معنوی و سیر تکامل معنوی هیچ تفاوتی ندارند.



همچنین امام خمینی (ره) زن را در انقلاب چه در پیداش و چه در استمرار آن و نیز جایگاه او را در تکامل جامعه اسلامی و انقلابی آن بسی بزرگ می‌داشت او زن را پشتوانه نظام اسلامی می‌دانست با توجه به آنچه که اشاره شد می‌توان فهمید که حضور زنان در اجتماع نه تنها لازم است؛ بلکه ضروری است و می تواند پشتوانه انقلاب باشد و لازم است که در عرصه های مختلف از جمله فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و ورزشی حضوری پررنگ داشته باشند.

اما نه به آن معنی که جامعه غربی، زن را از چارچوب خانه به کارخانه و خیابان کشاند و از آن به عنوان کارگر در آمدزا استفاده کرد و به بهانه استقلال و تشخص به منجلاب تمایز و انفکاک از خانه کشاند بلکه اصالت بخشیدن به زن در مقامی که باید باشد و به عنوان یک عضو اصلی از نهاد خانواده چراکه زن نقش بزرگی در اجتماع دارد و مظهر تحقق بخشیدن به آرمان بشر است و به قول امام (ره) «از دامن زن مرد به معراج می رود» و به گفته رهبر انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای «نگاه صحیح به زن نگاهی است که او را در چارچوب جنس خود و ارزش‌های تعالی دهنده آن بشناسد»؛ پس باید مشاغلی را برعهده زنان گذاشت که با وضعیت جسمی و فکری زنان هماهنگی دارد.

اما نگاهی که غرب به زن دارد که متاسفانه این نگاه در جامعه اسلامی ایرانی ما نیز توسط برخی از افراد مطرح می شود نگاهی ظالمانه است. تساوی جنسیت در واقع ظلم به زنان است و به جای آن باید به دنبال عدالت جنسیتی باشیم که بر اساس آموزه های دینی و اسلامی و بر اساس تفاوت های فیزیولوژیک زنان و مردان مطرح است. همچنین زن ایرانی زمانی موفق است که بتواند نقش‌های متفاوت خود را در حوزه فردی، خانوادگی و اجتماعی به شکل متوازن و درست انجام دهد و بدون اینکه در نقشی نقصی وارد کند به نقش های دیگر خود بپردازد در آن زمان می‌توان گفت که جامعه ما جامعه ای موفق و حضور و پیشرفت زنانمان در جامعه مطلوب است.


اما آنچه که وجود دارد این است که ما در جهانی به سر می‌بریم که همه آموزه‌های وحیانی و ارزش های انسانی در معرض انواع هجوم برآمده از نظام سلطه است و به طور همه جانبه در گیر جنگ نرم هستیم خصوصا در حوزه فرهنگی که در این بخش زنان و دختران جوان ما بیشترین تاثیر را می‌گیرند.


امروزه ما شاهد کم رنگ شدن ارزش های اسلامی در جامعه و در بین دختران و زنان جامعه هستیم برداشته شدن چادر از سر دختر ایرانی به بهانه تقلب ننگی است که هیچ گاه پاک نمی شود و رفتاری است که باعث شاد شدن دشمنان ما می‌شود که باید با این قبیل رفتارها برخورد شدیدی صورت گیرد در واقع باید هویت و شخصیت اسلامی و ملی به دختر ایرانی برگردانده شود و نشان دهیم که زن محجبه و عفیف می تواند حضور موثر در اجتماع داشته باشد

و این انتظار را از معاونت زنان و خانواده رئیس جمهور می رود که به جای تلاش برای حضور زنان در ورزشگاه به مشکلات زنان در جامعه از جمله اشتغال زنان بی‌سرپرست و نبود مکان و فضایی برای ورزش بانوان و همچنین ازدواج سفید بپردازد و در خصوص اعتلا و ترویج ارزش های اسلامی گام بردارد.


راحله حسین زاده
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بی احترامی به حجاب برتر بانوان محکوم است

بی احترامی به حجاب برتر بانوان محکوم است

آیت الله محمود رجبی با اشاره به حادثه اخیر در دانشگاه زنجان گفت: چادر حجاب برتر است و این بدان معناست که این حجاب برتر برای صیانت جامعه اسلامی از انحرافات اخلاقی ثمر بخش تر است.


استاد برجسته حوزه علمیه افزود: چادر به عنوان حجاب برتر همچنین برای حفظ حرمت، جایگاه، مقام و منزلت زن در جامعه ما حجاب نقش آفرین است و برای تحقق اهداف و آرمان های اسلام این موضوع موثر است اگر یک چنین نگاهی به حجاب باشد همانگونه که در برخی کشورها با اصلا حجاب مقابله می کنند و ما آن رفتارها را محکوم می کنیم این چنین رفتارهایی نیز محکوم است و پذیرفتنی نیست به ویژه در نظام جمهوری اسلامی که هدف آن تحقق کامل تراسلام در همه عرصه ها است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: فضای دانشگاه فضای علم و فرهنگ است و اکثر ایران نیز دانشگاه ها مختلط است اینکه ما از کسی بخواهیم حجاب خود را بردارد و این حق را از او بگیریم برخلاف آداب، فرهنگ و ارزش های اسلامی و انسانی است.


وی با اشاره به اینکه دانشگاه، فرهنگ انقلاب و اسلام نیز اقتضائاتی دارد که باید مورد توجه باشد، خاطرنشان کرد: به جهت الگو بودن برای دیگر جوامع ضرورت دارد این حرکت که تحت هر عنوان و بهانه ای پذیرفتنی نیست پیگیری شود تا دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.


رجبی با بیان اینکه اگر مشکلاتی وجود دارد و برخی مدعی هستند که ممکن است از حجاب سواستفاده می کنند باید راهکارهای دیگری پیموده شود اظهارداشت: در این شرایط نیز باید راهکارهای معقول و پسندیده ای پیش گرفته شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: اگر بنا باشد عده ای به مرور به ارزش ها متعرض شوند این تعرض به اصل ارزش های انسانی هم خواهد رسید و کسانی به خودشان حق می دهند که چنین تصمیماتی هم بگیرند در روایات ما آمده رعایت مرزها را داشته باشید اگر آن هارا رعایت نکنید دچار حرام هم خواهید شد.


قائم مقام موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) تاکید کرد: چنین رفتاری از هرکسی و هر مرجعی صادر شده باشد اشتباه بزرگی است و نقطه حساسی است که باید دستگاه های مربوطه درباره آن موضع بگیرند تا شاهد بدتر از آن نباشیم.

به گفته وی دشمنان برای آزمودن حساسیت مردم چنین طرح هایی را دارند در همین راستا قدم به قدم و گام به گام پیش می روند و مسیری را انتخاب می کنند که مردم خیلی به آن حساس نباشند و پس از ان به سراغ مسائل مهمتر و حساس می روند.

رجبی در پایان خاطرنشان کرد: کسانی که مرتکب این رفتار شده اند از سر بی توجهی بوده باید بدانند یکی از توطئه های دشمن می تواند همین اقدام آن ها باشد و رفتار ان ها بازی کردن در میدان و پازل دشمن است.
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
برخلاف پندار برخی از روشنفكران سكولار، حجاب در ایران باستان وجود داشته است/خواستار برخورد با هتاکان در دانشگاه صوفی هستم

برخلاف پندار برخی از روشنفكران سكولار، حجاب در ایران باستان وجود داشته است/خواستار برخورد با هتاکان در دانشگاه صوفی هستم

[h=1]کشف حجاب برنامه‌ای استعماری بود كه همزمان در تركیه، ایران و افغانستان اجرا شد[/h]

[h=2]رئیس پردیس امام جعفر صادق(ع) ایلام گفت: كشف حجاب یك اندیشه مستقل حكومتی نبود كه توسط شخص رضاشاه اتخاذ شده باشد؛ بلكه برنامه‌ای هماهنگ استعماری بود كه هم زمان در سه كشور تركیه، ایران و افغانستان اجرا شد.[/h]
آبیار در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، کشف حجاب در ایران را با تصویب قانون منع حجاب در ۱۷ دی ۱۳۱۴ هجری شمسی در زمان رضاشاه اعلام کرد و گفت: به موجب این قانون زنان و دختران ایرانی از استفاده از چادر، روبنده و روسری منع شدند، مسافرت‌های شاه قاجار به اروپا و مشاهداتش از وضعیت پوشش زنان اروپایی در دربار تأثیر به سزایی داشت، به تدریج موضوع «کشف حجاب» در قالب تجدد خواهی به محافل روشنفکری و اشعار شعرا نفوذ کرد و در مطبوعات منعکس شد.

وی با تاکید بر این مطلب که نخستین نشانه‌های کشف حجاب را می‌توان در سخنرانی بدون روبنده طاهره قرةالعین، همچنین در دربار ناصرالدین شاه قاجار و در محافل روشنفکری یافت، افزود: فعالان جنبش زنان ایران در دوره مشروطه و ابتدای حکومت رضاشاه بحث‌هایی در نقد حجاب گشودند؛ اما رسمیت پیدا کردن و اجباری شدن چند ساله آن به دوره حکومت رضا شاه باز می‌گردد.


حجاب از نظر رضا شاه خلاف تمدن فرهنگی و قانون طبیعت محسوب می شد

رئیس پردیس امام جعفر صادق (ع) ایلام تصریح کرد: رضا شاه پس از تنها سفر خارجی‌اش به ترکیه در ۱۲ خرداد ۱۳۱۳، تحت تأثیر اقدامات غرب‌گرایانه آتاتورک قرار گرفت، در این دوره نیز شایعاتی درباره ممنوعیت حجاب در مدرسه‌های دخترانه پخش شد، ولی قانونی در این راستا تصویب نشد، رضاشاه ترجیح می‌داد که مردم لباس متحدالشکل بپوشند، مردان کلاه پهلوی به سر گذارند و نسبت به تقیدات دینی در زمینه حجاب سستی نشان دهند، او که شدیداً تحت تأثیر بی‌حجابی زنان ترکیه قرار گرفته بود، این مسئله را پس از یک سال از گذشت سفر به ترکیه در آذر ۱۳۱۴ به محمود جم، رئیس‌الوزرا چنین بازگو کرد: نزدیک دو سال است که این موضوع سخت فکر مرا به خود مشغول داشته‌است، خصوصاً از وقتی که به ترکیه رفتم و زن‌های آنها را دیدم که پیچه و حجاب را دور انداخته و دوش به دوش مردهایشان در کارهای مملکت به آنها کمک می‌کنند، دیگر از هر چه زن چادری است بدم آمده‌است؛ اصلاً چادر و چاقچور دشمن ترقی و پیشرفت مردم است، درست حکم یک دمل را پیدا کرده که باید با احتیاط به آن نیشتر زد و از بینش برد.

آبیار گفت: از نظر رضا شاه وجود حجاب اولاً، خلاف تمدن به ویژه تمدن فرنگی و پیشرفت در صنایع و اختراعات و اکتشافات بود؛ ثانیاً، خلاف قانون طبیعت و ثالثاً سبب عدم حضور زن به عنوان نیمی از اعضای جامعه در عرصه كار بیان می‌شود.

وی با بیان اینکه زنان محجبه ایرانی با خط بطلان کشیدن بر این تصور نادرست که حجاب مانعی در راه پیشرفت و آزادی زنان محسوب می شود سیاست پیشگان دنیا را متحیر ساختند، ادامه داد: زن مسلمان ایرانی الگوی تمام عیار برای همه کسانی شد که شیفته و طالب آزادی و هدایت هستند.

رئیس پردیس امام جعفر صادق (ع) ایلام قضاوت عادلانه و بیطرفانه از اقدامات رضاخان در ایران را نیازمند تطبیق اقدامات و برنامه های او با منافع قدرت‌های بیگانه به ویژه انگستان عنوان کرد و افزود: با نگاهی جامع و از بالا به سیر تحولات رخ داده از زمان روی کار آمدن رضاخان در ایران تا خلع وی از مقام سلطنت، نوعی هماهنگی با منافع بریتانیا دیده می‌شود، سلسله‌ قاجار با تمام بی‌کفایتی‌ها و امتیازاتی که اعطا کرده‌اند دست نشانده نبوده و توسط دولت بیگانه در مصدر کار قرار نگرفته بودند؛ در حالی که رضاخان و پسرش دست نشانده‌‌هایی بودند که مشروعیت و ادامه‌ سلطنت خود را در حمایت و پشتیبانی قدرت‌های بیگانه می‌دیدند و برای همین در پس بسیاری از اقداماتشان منافع بیگانگان را می‌توان جستجو کرد، ایجاد امنیت و یکپارچگی در ایران با اینکه اقدامی در راستای تأمین منافع مردم می نماید اما امری دیکته شده از جانب انگلستان بود که خود عامل ایجاد ناامنی در دوران پیشین بوده است.


سبک زندگی اروپایی از دوران قاجاریه آغاز و در دوران پهلوی برای دگرگونی زندگی ایرانی دیكته شد

آبیار خاطرنشان کرد: منافع انگستان در دوران قاجار ایجاب می کرد که ایران ناامن و چند تکه باشد؛ انگستان برای اینکه بتواند از قاجار امتیاز بگیرد می بایست دولت مرکزی را تضعیف کند که این مهم با حمایت از شورش‌های عشایری و تقویت حکام محلی میسر می‌شد، کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹ سرآغاز یك دوره سیاسی خاص همراه با تحولات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی در ایران بود، اساس این تحولات تثبیت نظام سیاسی، ترویج ناسیونالیسم باستان گرایانه افراطی با تأكید بر اصالت و اهمیت نژاد آریایی و تجددطلبی به شیوه اروپایی بود.

این استاد دانشگاه تجددطلبی، با بهره گیری از الگوهای اروپایی را مهم ترین ركن پیشرفت اجتماعی در دولت وقت اعلام کرد و بیان داشت: انتخاب شیوه زندگی به روش اروپایی از دوران قاجاریه آغاز شده بود، لیكن در دوران پهلوی به صورت یك دستورالعمل حكومتی برای دگرگونی زندگیی ایرانی دیكته شد.

آبیار با ارزیابی سیاست های فرهنگی پهلوی در چند مرحله، ادامه داد: به منظور تغییر فرم لباس، كشف حجاب زنان و تغییر پوشش مردان از همان آغاز سلطنت رضاشاه جزو دستور كار حكومت قرار گرفت، این طرح تنها مخصوص كشور ایران نبود؛ بلكه به طور هم زمان در سه كشور تركیه، افغانستان و ایران اجرا شد به همین دلیل علاوه بر برنامه هایی كه در داخل كشور انجام می شد، حركت هایی نیز خارج از مرزهای ایران صورت می پذیرفت تا روند كشف حجاب و تغییر لباس را تسریع بخشد.

با توجه به ریشه های عمیق مذهبی در جامعه ایرانی زمینه سازی ها بسیار بطنی و كند صورت می پذیرفت

وی با بیان اینکه نخستین حركت ها، توسط نویسندگان وابسته در مطبوعات و كتاب ها برداشته شد، گفت: مقالات و دست نوشته ها با این عنوان كه تجددمآبی مانعی در مقابل دین نیست و شیوه نوین زندگی گامی در جهت آزادسازی زنان و رهایی نیروهای تولید است، قلم زدند.

رئیس پردیس امام جعفر صادق (ع) ایلام بیان داشت: علاوه بر این، برنامه هایی مانند تئاترهای نمایشی، فیلم، برگزاری جشن ها و سخنرانی ها تهیه و اجرا شد، زمینه سازی های مذكور با وجود تمام توجیهاتی كه در این زمینه انجام می شد حساسیت فوق العاده مردم در طبقات مختلف اجتماع را برانگیخت، با توجه به ریشه های عمیق مذهبی در جامعه ایرانی، این حركت بسیار بطنی و كند صورت پذیرد.

آبیار با تاکید بر این مطلب که كشف حجاب و تغییر فرم لباس یك اندیشه مستقل حكومتی نبود كه توسط شخص رضاشاه اتخاذ شده باشد؛ بلكه یك برنامه هماهنگ استعماری محسوب می شد كه به طور هم زمان به خصوص در سه كشور تركیه، ایران و افغانستان اجرا شد، تصریح کرد: مجریان این طرح، در تركیه مصطفی كمال آتاتورك، در ایران رضاشاه و در افغانستان امان الله خان بودند، اینان با توجه به زمینه های اجتماعی و فرهنگی جامعه خود هر یك به شیوه خاصی برنامه های خود را پیش می بردند، مهمترین دلیل بر وجود اندیشه استعماری در پشت برنامه كشف حجاب حركت هایی بود كه در جامعه بین المللی انجام می شد. به عنوان مثال در یازدهمین مجمع عمومی بین المللی كه از هشتم شهریور تا هفتم دی ماه ۱۳۰۹ شمسی تشكیل شد رفتار شرقیان با زنان در دستور كار این مجمع قرار گرفت، در همین سال به دستور رضاشاه تمام زنانی كه مایل بودند می توانستند چادر از سرشان بردارند و شهربانی اجازه حمایت از آنان را داشت.

وی گفت: در سال ۱۳۱۱ هجری شمسی با اجازه رضاشاه كنگره اتحاد زنان شرق در تالار وزارت فرهنگ تشكیل شد، مباحث این كنگره «ترقیات روزافزون زن های اروپایی و محرومیت های زنان كشورهای اسلامی و لزوم اقدامات جدی از سوی زنان روشنفكر» بود، بر اساس نظر کارشناسان احداث راه آهن در هر مکانی باید حداقل یکی از این سه خصلت استراتژیکی (منظور دفاعی و نظامی)، اقتصادی (ترانزیت بین المللی و معاملات بازرگانی) و ارتباطی را برای مردم آن منطقه داشته باشد، با بررسی راه آهن سراسری در ایران هیچ یک از این سه خصلت در آن دیده نمی شود.


برخلاف پندار برخی از روشنفكران سكولار، حجاب در ایران باستان وجود داشته است


این استاد دانشگاه حجاب را یکی از ضروریات اسلام اعلام کرد و گفت: فقهای شیعی، بلكه همه علمای دین از صدر اسلام تا كنون، با توجه به دلایل نقلی(آیات و روایات) و عقلی، به وجوب حجاب حكم كرده و آن را از احكام مسلم و ضروری اسلام دانسته‌اند و در تشریح دلیل‌ها و حكمت آن رساله‌ها و كتاب‌های فراوانی نگاشته‌اند. برخلاف پندار برخی از روشنفكران سكولار، حجاب در ایران باستان و دیگر ملل گوناگون جهان، پیش از اسلام نیز وجود داشته است. به گفته ویل دورانت حجابی كه در میان قوم یهود وجود داشته خیلی سخت‌تر از اسلام بوده است، در میان یهودیان اگر زنی به نقض قانون می‌پرداخت و یا با مردان نامحرم به گفتگو می‌نشست و یا در خانه خود صدایش را طوری بلند می‌كرد كه همسایگان می‌توانستند آن را بشنوند، مرد حق داشت بدون مهریه او را طلاق دهد، در ایران باستان نیز زنان دارای حجاب بوده‌اند. ویل دورانت در این‌باره می‌گوید: در ایران باستان معمولاً ‌زنان در اندرون خانه بودند و مخفی نگه داشته می‌شدند.

چادر، زن ایرانی را به الگوی راستین متصل می‌کند/ خواستار برخورد با هتاکان در دانشگاه صوفی هستم


آبیار با تاکید بر این مطلب که در روزگار صفویه، زندیه و قاجاریه، چادر حجاب رسمی به شمار می‌آمد، بیان داشت: از زمان ناصرالدین شاه در پی توجه او به فرهنگ تغییراتی در نوع پوشش زنان درباری به وجود آمد و دامن‌های كوتاه متداول شد و بی حجابی در میان برخی از خانواده‌های اشراف رسوخ كرد و در روزگار مشروطیت روشنفكران غرب‌زده با الگوگیری از غرب بحث بی‌حجابی را مطرح كردند و حجاب را مخالف تمدن و تجدد شمردند تا اینكه در تاریخ معاصر ایران، قره‌العین وابسته به بابیه، اولین زنی بود كه پوشش خود را برداشت، تاج‌السلطنه، دختر ناصرالدین شاه و صدیقه دولت‌آبادی نیز از پیشگامان رفع حجاب هستند.

وی خاطرنشان کرد: حجاب به عنوان یک پوشش برتر علاوه بر اینکه مناسب ترین نوع حجاب برای یک زن مسلمان است، نمادی از هویت تشیع نیز هست و زن شیعه ی ایرانی را به الگوی راستین و تکرارناشدنی خود حضرت صدیقه فاطمه (س) متصل می‌کند، با این تفاسیر بی‌حرمتی عده‌ای در فضای دانشگاهی به دختران محجبه، در واقع بی‌حرمتی به تمام زنان محجبه تلقی می‌شود، بنده این حرکت غیراسلامی که به دور از تعالیم اسلام می باشد را محکوم می نمایم و خواستار برخورد قانونی با عاملان این هتک حرمت هستم.


شرایط حاکم بر دستگاه‌ها باید به سمت افزایش تعهد میان کارکنان و کارمندان ادارات پیش برود

رئیس پردیس امام جعفر صادق (ع) ایلام با تاکید بر اینکه مسئولین دانشگاهی باید به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در راستای حفظ حجاب و پوشش در داخل محیط های دانشگاهی، به ویژه استفاده از حجاب برتر (چادر)، و همچنین پوشش مناسب توجه داشته باشند، افزود: وضعیت حجاب و عفاف در جامعه همواره به عنوان یکی از دغدغه های فرهنگی مسئولین و بسیاری از افراد جامعه بوده است، از آنجایی که بدحجابی ریشه در بی‌حیایی دارد، شرایط حاکم بر دستگاه‌ها باید به سمت افزایش تعهد میان کارکنان و کارمندان ادارات پیش برود به طوری که جو غالب یک سازمان یا نهاد از ارزش ها حراست و حفاظت کند.

آبیار در بیان شرح وظایف دولت و مجلس در تامین شرایط لازم در راستای افزایش امنیت روانی جامعه، تصریح کرد: دولت باید کارکنان خودرا موظف به رعایت قوانین حجاب و عفاف نماید؛ شرایط ازدواج آسان برای جوانان باید در جامعه توسط مجلس و دولت فراهم شود؛ ارائه تسهیلات برای ایجاد شغل، کاهش تورم، ایجاد شرایط رفاهی و تسهیلات برای افراد متأهل نیز در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه مؤثر است که همگی از وظایف دولت و مجلس محسوب می شوند، همچنین نقش صدا و سیما نباید در این میان نادیده گرفته شود.
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
برداشتن چادر از سر دختر ایرانی؛ ننگی فراموش نشدنی

برداشتن چادر از سر دختر ایرانی؛ ننگی فراموش نشدنی

[h=1][/h]

[h=2]امروزه ما شاهد کم رنگ شدن ارزش‌های اسلامی در جامعه و در بین دختران و زنان هستیم؛ برداشته شدن چادر از سر دختر ایرانی به بهانه تقلب ننگی است که هیچ‌گاه پاک نمی‌شود.[/h]
مشارکت فعال زنان در اجتماع از دیر باز موافقین و مخالفینی داشته است در این متن سعی داریم که به بیان نحوه صحیح حضور زنان در اجتماع بپردازیم.


نگاه اسلام به زن و مرد از لحاظ انسانی یکسان است و از دیدگاه اسلام هریک از زن و مرد به لحاظ خلقت، ویژگی های خاصی دارند؛ اما از لحاظ حقوق انسانی و اجتماعی و ارزش های معنوی و سیر تکامل معنوی هیچ تفاوتی ندارند.

همچنین امام خمینی (ره) زن را در انقلاب چه در پیداش و چه در استمرار آن و نیز جایگاه او را در تکامل جامعه اسلامی و انقلابی آن بسی بزرگ می‌داشت او زن را پشتوانه نظام اسلامی می‌دانست با توجه به آنچه که اشاره شد می‌توان فهمید که حضور زنان در اجتماع نه تنها لازم است؛ بلکه ضروری است و می تواند پشتوانه انقلاب باشد و لازم است که در عرصه های مختلف از جمله فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و ورزشی حضوری پررنگ داشته باشند.


اما نه به آن معنی که جامعه غربی، زن را از چارچوب خانه به کارخانه و خیابان کشاند و از آن به عنوان کارگر در آمدزا استفاده کرد و به بهانه استقلال و تشخص به منجلاب تمایز و انفکاک از خانه کشاند بلکه اصالت بخشیدن به زن در مقامی که باید باشد و به عنوان یک عضو اصلی از نهاد خانواده چراکه زن نقش بزرگی در اجتماع دارد و مظهر تحقق بخشیدن به آرمان بشر است و به قول امام (ره) «از دامن زن مرد به معراج می رود» و به گفته رهبر انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای «نگاه صحیح به زن نگاهی است که او را در چارچوب جنس خود و ارزش‌های تعالی دهنده آن بشناسد»؛ پس باید مشاغلی را برعهده زنان گذاشت که با وضعیت جسمی و فکری زنان هماهنگی دارد.

اما نگاهی که غرب به زن دارد که متاسفانه این نگاه در جامعه اسلامی ایرانی ما نیز توسط برخی از افراد مطرح می شود نگاهی ظالمانه است. تساوی جنسیت در واقع ظلم به زنان است و به جای آن باید به دنبال عدالت جنسیتی باشیم که بر اساس آموزه های دینی و اسلامی و بر اساس تفاوت های فیزیولوژیک زنان و مردان مطرح است. همچنین زن ایرانی زمانی موفق است که بتواند نقش‌های متفاوت خود را در حوزه فردی، خانوادگی و اجتماعی به شکل متوازن و درست انجام دهد و بدون اینکه در نقشی نقصی وارد کند به نقش های دیگر خود بپردازد در آن زمان می‌توان گفت که جامعه ما جامعه ای موفق و حضور و پیشرفت زنانمان در جامعه مطلوب است.

اما آنچه که وجود دارد این است که ما در جهانی به سر می‌بریم که همه آموزه‌های وحیانی و ارزش های انسانی در معرض انواع هجوم برآمده از نظام سلطه است و به طور همه جانبه در گیر جنگ نرم هستیم خصوصا در حوزه فرهنگی که در این بخش زنان و دختران جوان ما بیشترین تاثیر را می‌گیرند.

امروزه ما شاهد کم رنگ شدن ارزش های اسلامی در جامعه و در بین دختران و زنان جامعه هستیم برداشته شدن چادر از سر دختر ایرانی به بهانه تقلب ننگی است که هیچ گاه پاک نمی شود و رفتاری است که باعث شاد شدن دشمنان ما می‌شود که باید با این قبیل رفتارها برخورد شدیدی صورت گیرد در واقع باید هویت و شخصیت اسلامی و ملی به دختر ایرانی برگردانده شود و نشان دهیم که زن محجبه و عفیف می تواند حضور موثر در اجتماع داشته باشد و این انتظار را از معاونت زنان و خانواده رئیس جمهور می رود که به جای تلاش برای حضور زنان در ورزشگاه به مشکلات زنان در جامعه از جمله اشتغال زنان بی‌سرپرست و نبود مکان و فضایی برای ورزش بانوان و همچنین ازدواج سفید بپردازد و در خصوص اعتلا و ترویج ارزش های اسلامی گام بردارد.

راحله حسین زاده
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید این ماجرا به خوبی واکاوی شود و اجازه نداد از این اتفاق سوء استفاده‌هایی صورت بگیرد

باید این ماجرا به خوبی واکاوی شود و اجازه نداد از این اتفاق سوء استفاده‌هایی صورت بگیرد

حجت الاسلام جباریان در ادامه از کمبود بودجه فرهنگی در خصوص عفاف و حجاب در دانشگاه‌ها انتقاد کرده و یادآور شد: باید سرمایه گذاری جدی در خصوص عفاف و حجاب در دانشگاه‌های کشور صورت بگیرد و تنها به دنبال آمار دادن از بودجه میلیاردی غرب در تخریب فرهنگی جوانان خود نباشیم.

وی خواستار تجدید نظر مسئولان دانشگاهی و نهادهای تاثیر گذار در این حوزه در برنامه‌های فرهنگی عفاف و حجاب شد و گفت: باید مسئولان کشوری، دانشگاهی و ارگان‌هایی مانند صدا و سیما در برنامه‌های خود در خصوص عفاف و حجاب تجدید نظر کرده و در حد توان خود فرهنگ سازی لازم را در این زمینه ایجاد کنند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه پیام نور خراسان رضوی مادی شدن دانشگاه‌ها را یکی از دلایل بالا رفتن بدحجابی در مراکز علمی کشور دانست و خاطر نشان کرد: با تغییر نگاه علم به مادی گرایی و رفتن دانشگاه‌ها به سمت مادیات انتظار پدیدار شدن بی‌حجابی در این مراکز نیز بیش از گذشته می‌رود.

جباریان حجاب را پنهان نمودن جذابیت‌ها در برابر نامحرم دانست و یادآور شد: باید بررسی کرد که حجاب در انجام فعالیت‌های روزانه و اجتماعی زن تا چه اندازه تاثیر گذار است تا مشخصا به این نکته برسیم که حجاب نه تنها مانع از فعالیت زن در اجتماع نیست، بلکه او را در انجام کار خود موفق تر خواهد کرد.

وی با اشاره به کشیده شدن یک چادر از سر یک دانشجوی دختر در یکی از دانشگاه‌های کشور بیان کرد: باید این ماجرا به خوبی واکاوی شود و اجازه نداد از این اتفاق سوء استفاده‌هایی صورت بگیرد.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور خراسان رضوی بیان داشت: در ابتدا باید تلاش شود جوانان و دانشجویان ما به درک درستی از حجاب برسند، زیرا امروز غرب نیز درک کرده است که مجزا بودن محیط‌های علمی دختران و پسران بسیار در بالا بردن درک علمی دانش آموزان، دانشجویان و محیط‌های نخبگانی تاثیر گذار است.

جباریان در پایان گفت: پس از ایجاد درک مناسب میان دانشجویان و فهم اهمیت حجاب، دانشجویان و قشر نخبگانی خود مواضعشان را در خصوص حجاب حفظ خواهند کرد.
 

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا وقتی چادر از سر دختران دانشجو برداشته می‌شود همه سکوت می‌کنند؟

چرا وقتی چادر از سر دختران دانشجو برداشته می‌شود همه سکوت می‌کنند؟

معصومه حاج حسینی، مسئول اندیشکده مطالعات راهبردی زنان و خانواده کشور با اشاره به تعریف علمای لغت و مفسرین علم قرآن، حجاب را به پوشیدگی بدون دخیل بودن جنسیت فرد در روابط اجتماعی تفسیر کرد و گفت: این موضوع برای زنان و مردان دارای حدود و ثغور مشخص شده است، خداوند متعال علاوه بر تاکید بر پوشیدگی که در آیات ۳۰ و ۳۱ سوره نور قید شده به بحث جلباب و خمر نیز اشاره کرده اند، در تعابیر امروزین این دو واژه به چادر و مقنعه تفسیر می شوند، از آیات قرآن اینگونه برمی آید که بهتر است بانوان از هر دو پوشش استفاده کنند.


وی عفاف را مکمل حجاب و ارتقا دهنده آن عنوان کرد و افزود: به مجموعه پاکی هایی که در رفتار، گفتار، قلب و جوارح عجین شده باشد عفاف می گویند، از این رو عفت به چهار بخش تقسیم بندی می شود.


مسئول اندیشکده مطالعات راهبردی زنان و خانواده کشور زندگی مادی مردم دنیا را در دو دسته ارزیابی کرد و اذعان داشت: دسته اول زندگی را در حیات مادی و مرگ را ایستگاه آخر می دانند، این افراد برای زندگی خویش برنامه ای ندارند، به اذعان قرآن اکثر مردم دنیا در این طایفه قرار دارند، اما گروه دوم در پی چیستی و چرایی های زندگی دنیوی و اخروی هستند و تکلیف خود را از زندگی مادی برای بهره مندی از حیات طیبه مشخص می کنند.

حاج حسینی غایت مکاتب مادی و اهداف انسان از زندگی در اجتماع را تشکیل و تعالی بخشیدن به جامعه عنوان کرد و ادامه داد: واحد سازنده هر جامعه ای خانواده می باشد، داد و فغان صاحب نظران غربی از تزلزل بنیان خانواده و تعارف متعدد از نوع خانواده در مغرب زمین بلند است، زیرا بحث خانواده به یک چالش جدی در غرب مواجه شده، امروزه سیر خانواده در غرب از خانواده سنتی (متشکل از یک زن و مرد) به ازدواج با همجنس، ازدواج با حیوانات، و خانواده چند نفره متشکل از یک زن با چند مرد و برعکس در حال تنزل است.

التزام دولت به دستگاههای دولتی و اجرایی نسبت به تحقق ظواهر حکومت اسلامی وجود ندارد

وی با ابراز تاسف از هتاکی به دختران چادری در دانشگاه صوفی زنجان و فراگیر شدن این موضوع در سال جاری تاکید کرد: بی توجهی به مقوله حجاب و تساهل در امر به معروف و نهی از منکر صرفا به این دولت اختصاص ندارد، اما فرار از عمل به وظیفه مبنی بر اجرای قانون امر به معروف و نهی از منکر یا اجرای قانون حجاب و عفاف و صیانت از شعائر اسلام به ویژه حجاب در دولت یازدهم پررنگ تر است، بارها به عنوان فعالین فرهنگی در مجالس مختلف این موضوع را که التزام دولت به دستگاه های دولتی و اجرایی نسبت به تحقق ظواهر حکومت اسلامی وجود ندارد؛ متذکر شده ایم.


مسئول دانشکده حضرت زینب(س) گفت: به برخی از دانشگاه ها که می روم اختلاط بی حد و حصر دانشجویان در حال استعمال سیگار با پوشش های نامناسب را مشاهده می کنم، با اینکه مراتب اعتراض خود را به حراست و معاونت فرهنگی انتقال می دهم، اما آن ها می گویند: ما وظیفه برخورد نداریم، اگر بسیج دانشجویی براساس تکلیف در این ثغور ورود کند، علاوه بر تحمل برچسب های مختلف از سوی دستگاه قضا و محیط اطراف، تنها و بی پشتیبان خواهد ماند. به نظر می رسد که ایده حکومت اسلامی برای دولتمردان کشورمان باورپذیر نیست، به عبارت دیگر بهتر است که بگوییم مسئولین کشورمان رسالت خویش را در حکومت اسلامی درک نکرده اند.


حاج حسینی با تاکید بر اینکه قانون حجاب و عفاف از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب و به ۲۶ دستگاه دولتی ابلاغ شده است، خاطرنشان کرد: هیچکدام از این مراجع و ادارات از آموزش عالی و وزارت بهداشت گرفته تا وزارت بازرگانی و صنایع به تکالیف مدون خویش عمل نمی کنند، اگر دانشجویان از خطوط قرمز تعریف شده تجاوز کردند، باید و باید به رئیس دانشگاه تذکر داده شود. اگر کارکنان و اساتید از حدود خود پا فراتر نهادند باید جریمه شوند، یکی از خلل های قانون حجاب و عفاف نداشتن ضمانت اجرایی آن است، چرا وقتی چادر از سر دختران دانشجو برداشته می شود همه سکوت می کنند؟ باید با خاطیان برخورد کرد.


وی قانون امر به معروف و نهی از منکر که سال جاری توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید را غیرجامع اعلام کرد و افزود: این قانون از فاکتورهای پیشگیرانه بودن و حامی بودن برخوردار نیست و نقص صدردرصدی دارد. مجلس در رسیدگی به قانون امر به معروف که بعد از خودزنی ها و سیاه نمایی های برخی از احزاب و جریان های موجود در دولت برای عدم تصویب یا رسیدگی به قانون مذکور صورت گرفت؛ فعالیت شاخصی انجام نداده است.

نگاه سیاسی داشتن به تصویب طرح قانون امر به معروف مهمترین مانع در تحقق آن می باشد

مسئول اندیشکده مطالعات راهبردی زنان و خانواده کشور قانون جامع امر به معروف و حجاب و عفاف را نیازمند ایجاد حلقه هایی از آمران به معروف، تربیت نیرو، تعریف رسالت، تضمین سیستم های حمایتی و چارچوب بندی اعلام کرد و ابراز داشت: موارد مشابه این موضوع را می توان در تاریخ سال های نخست انقلاب با تشکیل کمیته های انقلاب یادآور شد. دولت از افت منزلت در نزد مردم هراس دارد، سیاستمداران ما هنوز بعد از ۳۰ سال به درک از اقبال عمومی مردم از جاری شدن دین و دیانت در لایه های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و غیره نرسیده اند.

حاج حسینی نگاه سیاسی داشتن به تصویب طرح قانون امر به معروف و نهی از منکر را مهمترین مانع در تحقق آن دانست و گفت: این مجلس، دیگر به تصویب طرح های جامع قانون مذکور ورود نخواهد کرد. اگر مجلس آینده در سیطره اصلاح طلبان باشد که آن ها اعتقاد و اراده ای برای تصویب و جاری شدن قانون امر به معروف نخواهند داشت.
 
بالا