در ابتدا مي شه ارتباط حجاب با سرطان سينه رو بفرماييد شايد به معلومات ما چيزي اضافه شد.

اولا منظور من اين بود كه اين مسائل غريزيه نه اكتسابي. ثانيا منظورم اين بود كه اگه يكي با داشتن حجاب نمي دونه حجاب چيه دليل بد بودن حجاب نمي شه. سوال من اينه اگه ببيني دكتر سيگار مي كشه دليل مي شه آدم سيگار بكشه؟ ثالثا بهتره تشريف ببريد حداقل 2تا نه بيشتر كتاب بخونيد تا بفهميد كه چه تفاوت هايي بين زن و مرد هست. اونم خارجيش كه نگين داخلياش دروغيه. چهارماشم كاملا مربوط مي شه. شما با توجه به چه استنادي مي گيد مرد تحت تاثير قرار نمي گيره؟ اين زندگي واقعيه خانم محترم نه داستاني كه مادر بزرگا براي بچه هاشون تعريف مي كنن. متاسفم براي كساني كه تفكرات غلط اونارو به اشتباه مي اندازه.
اما براي تاثير حجاب همين بس كه جلو خيلي از ولنگاري ها رو مي گيره.
اگه اینجا جاش بود حتماتوضیح میدادم ولی جاش نیست

دلیل نمیشه چون این مسئله غریزیه و مردا کسبش نکردند بلکه از همون اول توی وجودشون بوده زنها محدود شن.
کی گفته حجاب بده؟!من مخالف نوع نگاه آدمام.چون حجاب نداره پس....!!!!این چه طرز تفکریه آخه؟!شما که ادعات میشه برو ببین زنهای چادزی توی اجتماع چه مشکلاتی دارن(یکیش خود من)
وقتی دکتری سیگار میکشه نمیری سیگار بکشی ولی میدونی که نمیتونی اونو متقاعد کنی که نکشه چون همه ی حرفایی که میزنی رو میدونه و با دانسته هاش سیگار دستش گرفته.
اگه مشکل شما مطالعه کردن منه چشم من میرم کتاب میخونم شما هم لطفا برید و این مسئله رو عینا در اجتماع ببینین .آیا تئوریهای کتابا با واقعیت امروز جامعه ی ما میخونه؟!
شما با چه استنادی میگین چادر خوبه؟!آیا تا به حال سرتون کردین و توی جامعه گشتین؟!استناد من به رفتار آدمهایی که میبینمشون.اون عوضی رو که به چادریش هم رحم نمیکنه و انسان محترمی که حتی به عشوه های خرکی زنها هم پشت میکنه چه برسه تحت تاثیر قرار گرفتن توسط بی حجابا

اونی که اسمش رو میذارین تاثیر حجاب من اسمشو میذارم شئور و انسانیت.اونی که جامعه رو از ولنگاری نجات میده ذات خوب آدمهاست نه حجاب زن.مردی که ذاتش خوب باشه زن هرچقدر هم براش عشوه بریزه به کف پاش هم محلش نمیذاره.زنی هم که ذاتش خوب باشه حتی اگه بد حجاب هم باشه طرز برخوردش دهن هرچی آدم کثیفه میبنده.(که البته بحث هم سر همین دو گروهه و آدمهای خوب مورد بحث نیستند)