میدونین اثراتش چیه ؟!هر روز افراد بیشتری به دین واقعی اسلام روی میارن.برعکس ایران که هر روز تعداد بیشتری از اسلام روی گردان میشن.
آزادی فقط مختص آقایونه؟!زنا خودشون رو بسته بندی کنن که شما آایون زندگی سالم داشته باشین؟!من معذرت میخوام ولی مگه شما حیوونید که نمیتونید غریزه های خودتون رو کنترل کنید؟!محرکه؟!سرتو بنداز پایین برادر من.اون هم عقده شده واسش که اینجوری میگرده.خسته شده از بس بهش گفتند ناپاکی هرزه ای تو اینی اونی.میترسم همون شیطان صفت که شده محرک مقامش و ایمانش به خدای خودش از شماها که اینقدر دم میزنین بیشتر باشه.
شماها که اجازشو ندارین حق هم دارین اما اگه قسمت های زنانه ی ساحل برین خودتون هم نمیپسندین.فوقش یه محیط 5*5 گذاشتند با کلی منت.از هر قشری هم هست.باباها هم که عارشون میاد بچه هاشون دورشون باشن زنا یدک میکشن بچه ها رو.شلوغ و پر سروصدا .تازه یه ذره جلوتر هم بخوای شنا کنی باز قضیه نگاه ناپاک شروع میشه.مگه زنا زندونیه شمان؟!چی میخواین از جون ما زنا؟!ای بابا خسته شدیم از دستتون.چادر میپوشیم اذیتیم.نمیپوشیم اذیتیم.خودتونو اصلاح کنین دیگه

آخه اصلا ارزششو دارین که زنای بیچاره بخوان براتون سر و دست بشکنن و مسابقه بدن؟!اگه مرد بودن شبیه شماها بودنه خدا رو شکر که ما ناپاکیم.شورشو درآوردین دیگه.همه ی مسایل که به خاطر شما نیست.لباس میپوشه که مخ منو بزنه.دیدی دستشو برد بالا منظورش به من بودا.داره منو نگاه میکنه.داره با دوستش در مورد من حرف میزنه.مشکلات ما وقتی حل میشه که شما آقایون این توهمات رو کنار بذارین و کمی هم به فکر اصلاح خودتون باشین.کور خود و بینای مردم شدین همتون