موضوع: اهمیت شب های قدر
دانلود
زمان : 29 دقیقه و 27 ثانیه
سخنران : آیت الله ناصری دولت آبادی
التماس دعا در این شب های عزیز...
پ.ن: دوستانی که میخوان این تاپیک رو دنبال کنند لطفا اشتراک این تاپیک رو بزنید...
جوانی؛فرصت سازی یا فرصت سوزی؟! |
در مكتب دين، انسان در برابر تمام لحظات زندگي مسؤول است و از اولين پرسش هاي بعد از مرگ اين است كه جواني و عمرت را در چه راهي صرف كردي. اگر كسي كاهلي كرد يا كار سودمندي براي جاه طلبي و مقام خواهي انجام داد، نه به قصد تقرب به خدا، چنين انساني مسؤول خواهد بود و كيفر خاص خويش را مي يابد. بالعکس اگردر مسیر درست گام بردارد چون حمران بن اعين خواهد شد که امام ششم (سلام الله عليه) در مورد وی فرمود: من و پدرم شفيع خوبي براي حمران بن اعين هستيم؛ زيرا دست او را مي گيريم، رها نمي كنيم تا با ما وارد بهشت شود. حمران بن اعين جواني عادي بود كه از علما شد و به اين مقام رسيد. اين طور نيست كه انسان بگويد: رسيدن به مقام اوليا دشوار است. روز قيامت معلوم مي شود كه راه باز بود و نرفتيم. کتاب حكمت عبادات و انتظاربشرازدين،حضرت آيت الله العظمی جوادي آملي، |
کسی این کلیپ رو دیده ؟ از کشفیات دارن میگن ایشون چیزی که تا الان کسی نمیدونسته !!!!!!!!!!
منظورتون سخنرانیشون هست؟کسی این کلیپ رو دیده ؟ از کشفیات دارن میگن ایشون چیزی که تا الان کسی نمیدونسته !!!!!!!!!!
درستدلایل گناه کردن؛
عمومیت داشتن یه گناه و توجیه تراشی یا گفتن "همین یه بار!" ......... اصولاً تا سرمون به سنگ نخوره یااینکه در شرایطی غیرمعمول قرار نگیریم متوجه کردارمون نمیشیم .......... راحت کردن خیال خودمون بااین حرف که خدا آمرزندست ........... جهل و نادانی ........ ارادهء کم ........... قساوت قلب ........... عدم تربیت خوب یا تزکیه نفس ......... و خیلی چیزای دیگه.
یکی از تمرین ها برای اینکه بتونیم ذات خودمون رو درست تر بار بیاریم و بهش پایبند باشیم، یکسره توی ذهنمون همه نوع خیال پردازی بکنیم...مثلا اینکه؛ بگیم اگه به فرض الان من تو این آرامش نبودم و فلان مشکل رو داشتم.....یا اگه من الان این مشکل رو برای خودم درست نکرده بودم...یااینکه اصلا نتایج یک گناه رو در دنیا و اخرت بسنجیم....وخیلی کارای دیگه
درست
تو بحثای قبلی دوستان گفتن دائم ذکر بودن و بیدار شدن سحر هم خیلی مفید هست.
از نظر من روزی حداقل یک صفحه خوندن قرآن با ترجمه باعث میشه آدم گناه نکنه. اینکه باعث میشه به اخرت فکر کنیم و به نتیجه ی اعمالمون خیلی موثر هست.
بقیه ی دوستان هم لطفا نظراتشون رو بگن تا استفاده کنیم
سلام دوستان.
آقای علامه حسن زاده آملی معتقد هستند که ذکر و فکر و ... بدون داشتن طهارت نتیجه ای ندارد. طهارت هم شامل طهارت جسمی و طهارت روحی میشود.
کتاب شرح مراتب طهارت ایشون هست البته روی گوشیهای اندروید نصب کنید و بخونید. امیدوارم مفید فایده باشه التماس دعا
آدرس گروه تلگرام سخنان ایشون را برای شما میفرستم از آنجا نوشته های ایشون و کتاب مذکور را دانلود کنید
@allamehasanzade
************/allamehasanzade
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
اخلاق در محضر حضرت آیت الله مجتهدی ره | تالار اسلام و قرآن | 82 | ||
رهنمودهای اخلاقی بزرگان در ماه مبارک رمضان | تالار اسلام و قرآن | 0 | ||
M | قرآن در زندگی بزرگان | تالار اسلام و قرآن | 0 | |
سخنرانی بزرگان | تالار اسلام و قرآن | 0 |