رهنمودهای اخلاقی بزرگان در ماه مبارک رمضان

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز

حضرت امام خمینی:
فرزندم با قرآن این بزرگ کتاب معرفت آشنا شو ، اگر چه با قرائت آن.و راهی از آن به سوی محبوب باز کن و تصور نکن که قرائت بدون معرفت اثری ندارد که این وسوسه شیطان است. ما اگر تمام عمر به شکرانه اینکه قرآن کتاب ما است به سجده رویم از عهده آن بر نیامده ایم.

میرزا جواد آقا ملکی تبریزی:
باید ببینی آیا ماه رمضان و اعمال آن، در نفست تاثیری داشته است یا مثل گذشته باقی مانده است؛ به ویژه نسبت به حرکات زبانت در لهو گویی و یاوه سرایی و دروغ گویی و غیبت و افترا و تعرض به آبروی مومنان و دشنام آنها دقت نما، اگر تمام آنها مثل قبل است، باید بدانی که اینها از بدی عمل تو در این ماه عظیم بوده است.

حضرت آیت الله بهاءالدینی:
اگر چشمت یک نگاه بد بکند تو سرت می خورد، خیال نکن! الان نمی فهمی. اینها الان این آثار را دارد. گمان نکن زرنگی کرده ای و به محرمات الهی نگاه می کنی و فردا خبری نیست. این کار از تو یک شیطان تربیت می کند.!

علامه طباطبایی:
از بلا نهراسید؛ ممکن است انسان گاهی از خدا غافل شو د و خدا یک تب سخت و خطر ناک چهل روزه دهد برای این که یک بار از ته دل بگوید"یا ا..." و به یاد خدا بیفتد.
عصبانیت؛ استاد فاطمی نیا به نقل نقل از علامه می فرمود: گاهی یک عصبانیت، بیست سال انسان را عقب می اندازد.

حضرت آیت الله جوادی آملی:
برکات روزه: خداوند به حضرت موسی وحی فرستاد، که چرا با من مناجات نمی کنی؟ عرض کرد: خدایا روزه دارم و در حال روزه، دهان خیلی معطر نیست.خداوند فرمود: ای موسی! بوی دهان روزه دار پیش من از مشک خوش بوتر است. انسان مگر نمی خواهد در آن عالم مطیب و مطهر باشد، آنجا روزه است که انسان را معطر می کند. باطن روزه به صورت عطر ظهور می کند، آن هم در سطح بدن و اما فوق آ ن را خدای سبجان می داند چیست.
از امام صادق نقل شده که: اگر کسی در روز گرمی روزه بگیرد و تشنه شود، خدای سبحان هزار فرشته را موکل می کند تا چهره او را مسح کنند و تا هنگام افطار به او بشارت دهند و هنگام افطار خداوند می فرماید: عجب معطری و چه بوی خوبی داری! فرشتگان من شاهد باشید که من او را آمرزیدم.
 

Similar threads

بالا