چقدر فاجعه ی 2012 رو جدی گرفتین؟؟؟

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه دیگه شاه پری من شدم سوژه خنده

2012 که داشتی غرق میشدی ازم نخواهی سوار کشتیت کنما ................کشتی حامد:biggrin:
یعنی میخوای از هر حیونم یک جفت سوار کنی؟؟؟
ما آدمایی که جفت نداریمم سوار؟؟؟:confused:یا ما غرق شیم؟

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به پیشگویی و این چیزا اعتقاد ندارم
و به نظرم غیر از خدا هیچکس از آخر دنیا خبر نداره
البته ممکنه از روی اینکه مثلا" محاسبه کنن یه سیاره ای چیزی به زمین بخوره بگن دنیا به آخر برسه ولی اونم به نظرم بعیده
بعدشم بالاخره یه روز میمیریم حالا چه دنیا به آخر برسه و همه بمیرن چه ما تنها بمیریم
ترسناکتر از اون اینه که بفهمی همه میمیرن تو تنها زنده میمونی

زیبای خفته.

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یادتونه طبق پیشگویی چن سال پیشا یه شهاب سنگ میخواس بخوره به زمینو نابودش کنه....ولی همینکه نزدیک زمین رسید تغییر مسیر داد؟....منم میگم تا خدا نخواد هیچی نمیشه

emajid16

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینو هم نگفتم از کجا معلوم که ما زودتر از اون تاریخ بمیریم

hamed6336

عضو جدید
بچه ها یادتونه طبق پیشگویی چن سال پیشا یه شهاب سنگ میخواس بخوره به زمینو نابودش کنه....ولی همینکه نزدیک زمین رسید تغییر مسیر داد؟....منم میگم تا خدا نخواد هیچی نمیشه

دوست خوبم اون شایعه بود.........

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به پیشگویی و این چیزا اعتقاد ندارم
و به نظرم غیر از خدا هیچکس از آخر دنیا خبر نداره
البته ممکنه از روی اینکه مثلا" محاسبه کنن یه سیاره ای چیزی به زمین بخوره بگن دنیا به آخر برسه ولی اونم به نظرم بعیده
بعدشم بالاخره یه روز میمیریم حالا چه دنیا به آخر برسه و همه بمیرن چه ما تنها بمیریم
ترسناکتر از اون اینه که بفهمی همه میمیرن تو تنها زنده میمونی
ما هم میدونیم که غیر خدا هیچ کس نمی دونه .(بدبختی ما آدما اینه که هیچ کس تنها نیست غیر خدامون)مگه قراره یک نفر زنده بمونه؟؟؟ :surprised:

Hakhamansh

عضو جدید
اگه منظورت فیلم 2012 هست باید بدونی مربوط میشه به تقویم قوم مایا که روی لوح سنگی نوشته میشه و تو سال 2012 تموم میشه. ولی به نظر من که هیچ اتفاق خاصی نمیفته.

اصلا دنیا پایانی نداره به نظر من.

زیبای خفته.

عضو جدید
کاربر ممتاز
  • Like
واکنش ها: a30r

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه منظورت فیلم 2012 هست باید بدونی مربوط میشه به تقویم قوم مایا که روی لوح سنگی نوشته میشه و تو سال 2012 تموم میشه. ولی به نظر من که هیچ اتفاق خاصی نمیفته.

اصلا دنیا پایانی نداره به نظر من.
دنیا پایانی نداره؟....ایول بابا

• Like
واکنش ها: a30r

The SAW

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا چرا جواب نمی دین؟؟؟/ چی می شه ؟؟؟؟ بگین دیگه ؟ عجبا

Fateme_bay

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که باورم نمی شه که قراره سال 2012 بترکیم بریم هوا...
البته چند وقت پیشا توی همین باشگاه خوندم که قراره اگه خدا خواست و سال 2012 هیچ اتفاقی نیافتاد...سال 2013 یه طوفان خورشیدی اتفاق بیفته و...خلاصه هممون ....:cry:
حالا موندم از سال 2012 بترسم یا 2013 ...
ولی راستش زیاد نمیشه اعتماد کرد به این حدسیات..

The SAW

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدی؟؟؟ اگه 2012 از بین می ریم زودتر به مامانم بگم بره واسم زن بگیره تا ناکام از این دنیا نریم... شیرین کام باشیم :smile:

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که باورم نمی شه که قراره سال 2012 بترکیم بریم هوا...
البته چند وقت پیشا توی همین باشگاه خوندم که قراره اگه خدا خواست و سال 2012 هیچ اتفاقی نیافتاد...سال 2013 یه طوفان خورشیدی اتفاق بیفته و...خلاصه هممون ....:cry:
حالا موندم از سال 2012 بترسم یا 2013 ...
ولی راستش زیاد نمیشه اعتماد کرد به این حدسیات..
عزیزم بتریکیم هوا نمیریم زمین میریم :cry: مگه توپی تو که هوا بری؟؟:confused:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

مگه چهار شنبه سوری میفته تو سال 2012؟؟؟؟؟
اوخ چون ترقه بازی...
پس می خواد بترکه؟؟؟
[/
QUOTE]

جدی؟؟؟ اگه 2012 از بین می ریم زودتر به مامانم بگم بره واسم زن بگیره تا ناکام از این دنیا نریم... شیرین کام باشیم :smile:
منو بگو....میخوام مادرم بشم....میگن بهشت زیر پای مادرانه

:cool::cry::cry:منو نسنین خوب راس میگم گیگه:razz:

The SAW

عضو جدید
کاربر ممتاز
پری جون سنگر بگیریم پس یا از تاپیک بندازیمش بیرون؟؟؟ the saw خدا بیامرز شو یا اسیر قانون کدوما انتخاب میکنی؟:que:

اوخی یعنی من میمیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اوخ جونمیییییییییییی...

a30r

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخ جون عروسی :w33::w33: برو به ننت بگو :w11: برات یه دختر بگیره :D ارکست هم نمیخواد مولودی میگیریم برات یا گروه سرود مدرسمونا میاریم :w32::w32:

The SAW

عضو جدید
کاربر ممتاز