اهه...مزه اش به همینه که اق حامد خبردار نشه....به کی بخندیم پس؟....دوستان خوبم اگه اتفاقی افتاد به منم خبر کنید...........تا فرار کنیم![]()

اهه...مزه اش به همینه که اق حامد خبردار نشه....به کی بخندیم پس؟....دوستان خوبم اگه اتفاقی افتاد به منم خبر کنید...........تا فرار کنیم![]()
اهه...مزه اش به همینه که اق حامد خبردار نشه....به کی بخندیم پس؟....![]()
نه شوخی تدممممممباشه دیگه شاه پری من شدم سوژه خنده
2012 که داشتی غرق میشدی ازم نخواهی سوار کشتیت کنما ................کشتی حامد![]()
یعنی میخوای از هر حیونم یک جفت سوار کنی؟؟؟باشه دیگه شاه پری من شدم سوژه خنده
2012 که داشتی غرق میشدی ازم نخواهی سوار کشتیت کنما ................کشتی حامد![]()
یعنی میخوای از هر حیونم یک جفت سوار کنی؟؟؟
ما آدمایی که جفت نداریمم سوار؟؟؟یا ما غرق شیم؟
بچه ها یادتونه طبق پیشگویی چن سال پیشا یه شهاب سنگ میخواس بخوره به زمینو نابودش کنه....ولی همینکه نزدیک زمین رسید تغییر مسیر داد؟....منم میگم تا خدا نخواد هیچی نمیشه
ما هم میدونیم که غیر خدا هیچ کس نمی دونه .(بدبختی ما آدما اینه که هیچ کس تنها نیست غیر خدامون)مگه قراره یک نفر زنده بمونه؟؟؟من به پیشگویی و این چیزا اعتقاد ندارم
و به نظرم غیر از خدا هیچکس از آخر دنیا خبر نداره
البته ممکنه از روی اینکه مثلا" محاسبه کنن یه سیاره ای چیزی به زمین بخوره بگن دنیا به آخر برسه ولی اونم به نظرم بعیده
بعدشم بالاخره یه روز میمیریم حالا چه دنیا به آخر برسه و همه بمیرن چه ما تنها بمیریم
ترسناکتر از اون اینه که بفهمی همه میمیرن تو تنها زنده میمونی
از حامد جون بپرس بهت میگه با هم فرار کنید.البته نه به عنوان زوج آخه درجا مثل لوط نابود میشیداببخشید 2012 مگه قراره چی بشه ؟؟؟
ببخشید 2012 مگه قراره چی بشه ؟؟؟
ما هم میدونیم که غیر خدا هیچ کس نمی دونه .(بدبختی ما آدما اینه که هیچ کس تنها نیست غیر خدامون)مگه قراره یک نفر زنده بمونه؟؟؟![]()
دنیا پایانی نداره؟....ایول بابااگه منظورت فیلم 2012 هست باید بدونی مربوط میشه به تقویم قوم مایا که روی لوح سنگی نوشته میشه و تو سال 2012 تموم میشه. ولی به نظر من که هیچ اتفاق خاصی نمیفته.
اصلا دنیا پایانی نداره به نظر من.
یه نفر میخواد بترکه.....میگن نام کاربریشمحالا چرا جواب نمی دین؟؟؟/ چی می شه ؟؟؟؟ بگین دیگه ؟ عجبا
حامد با جفت یا بی جفت؟؟به دلیل درخواست زیاد مبنی بر سوار شدن ..........نام نویسی فرمایید.......مدیر عامل کشتی
یه نفر میخواد بترکه.....میگن نام کاربریشم
the saw.هستش![]()
پری جون سنگر بگیریم پس یا از تاپیک بندازیمش بیرون؟؟؟ the saw خدا بیامرز شو یا اسیر قانون کدوما انتخاب میکنی؟یه نفر میخواد بترکه.....میگن نام کاربریشم
the saw.هستش![]()
عزیزم بتریکیم هوا نمیریم زمین میریممن که باورم نمی شه که قراره سال 2012 بترکیم بریم هوا...
البته چند وقت پیشا توی همین باشگاه خوندم که قراره اگه خدا خواست و سال 2012 هیچ اتفاقی نیافتاد...سال 2013 یه طوفان خورشیدی اتفاق بیفته و...خلاصه هممون ....
حالا موندم از سال 2012 بترسم یا 2013 ...
ولی راستش زیاد نمیشه اعتماد کرد به این حدسیات..
مگه چهار شنبه سوری میفته تو سال 2012؟؟؟؟؟
اوخ چون ترقه بازی...
پس می خواد بترکه؟؟؟[/
QUOTE]
منو بگو....میخوام مادرم بشم....میگن بهشت زیر پای مادرانهجدی؟؟؟ اگه 2012 از بین می ریم زودتر به مامانم بگم بره واسم زن بگیره تا ناکام از این دنیا نریم... شیرین کام باشیم![]()
منو نسنین خوب راس میگم گیگه
![]()
پری جون سنگر بگیریم پس یا از تاپیک بندازیمش بیرون؟؟؟ the saw خدا بیامرز شو یا اسیر قانون کدوما انتخاب میکنی؟![]()
آخ جون عروسیجدی؟؟؟ اگه 2012 از بین می ریم زودتر به مامانم بگم بره واسم زن بگیره تا ناکام از این دنیا نریم... شیرین کام باشیم![]()
منو بگو....میخوام مادرم بشم....میگن بهشت زیر پای مادرانه
منو نسنین خوب راس میگم گیگه
![]()
هی هی هی پس میری جهنم ... بیا اونجا منم همونجام یه کافی شاپ دارم ... خلاصه اومدی انورا یه سریم به ما بزن... آدرس بدم....