اول سلام خدمت هرچی پیام نوریه
![Wink ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/wink.gif)
اومدم مثل همتون صادقانه نظرمو ابراز کنم:که من به شدت از پیام نوری بودنم احساس حقارت می کنم
![Icon Razz :razz: :razz:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/icon_razz.gif)
اولش اینجوری نبود یعنی برام مهم نبود,چون واسه کنکور زحمتی به خودم ندادم,بعد هم با وجود اینکه کامپیوتر و کشاورزی روزانه قبول می شدم و رتبه زبان اختصاصیم سه رقمی بود؛بازم حریصانه به سمت معماری دویدمو تو هوا قاپیدمش غافل ازینکه چه ها قراره بکشم تو این دانشگاه و چه ها قراره بشنوم از دوروبریا
سال اول همه چی خوب بود؛دوتا ورودی بودیم و دنیای کوچیک خودمون؛
![Whistle :whistle: :whistle:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/2/whistle.gif)
سال دوم جامون تنگ شد آخه شهریه معماری چرب و چیل تر از بقیه رشته ها بود به مزاج مسئولین ناگرامی ساخت که ایکاش نمی ساخت؛دو نیمسال معماری گرفتن-مهر 50تا بهمن 45 یعنی 95 نفر در عرض یکسال به جمعیتمون اضافه شد با همون امکانات 80 نفر -دو تا ورودی-سابق
ولی اصل بدبختی اونجایی بود که جدیدالورودای بینوا تعدادشون 18-19نفری بیشتر از دفترچه بود اونم با چه رتبه های نجومی!!!
![Icon Evil :evil: :evil:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/2/icon_evil.gif)
بعدها فهمیدیم اونسال این بلا سر خیلی رشته های دیگه هم تو پیام نور-حداقل واحد ما- اومد و سال به سال بدتر شد که بهتر نشد.
ازون به بعد پیام نور شد دارالسیاده-هرکیو که از قافله کنکور عقب می افتاد با آغوش باز می پذیرفت
![W36 :w36: :w36:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/funny/w36.gif)
و این شد که الان به هرکی میگی پیام نوریَم برات تره هم خرد نمی کنه
تازه چند شب پیش تو یکی ازین اخبارای داخلی اعلام کردن پیام نور قراره دوره های بعد از بین ابن سبیلای داوطلب افغانی و عراقی هم دانشجو جذب کنه اونم بدون محدودیت رشته!!
![W06 :w06: :w06:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/funny/w06.gif)
اینو کجای دلم بذارم نمی دونم؛تورو خدا نیاین ازین حرفای بشردوستانه تحویلم ندین که مگه تو نژادپرستی,مگه ایرونیا نمیرن غرب تحصیل خب اینام بیان اینجا چه عیبی داره,مگه خون تو رنگینتره,مگه اینا آدم نیستن و.....من گوشم ازین حرفا پره و دلم از نفرت پیام نور
اینایی که گفتم یکی از ده ها مشکلاتیه که من تو این دانشگاه باش مواجه شدم
بقیشو بخوام بگم مثنوی هفتاد من میشه
![W09 :w09: :w09:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/funny/w09.gif)
الانم شکر خدا ترم هفتم تموم شده و فقط می خوام زودتر دممو بذارم رو کولم و برم عزت از دست رفتمو تو ارشد احیا کنم
البته جا داره اینم بگم که بچه های کلاس ما نمی دونم روچه حسابیه-شاید همون پیام نوری بودن-به شدت ساعی و پرتلاشن و کاراشون خیلی خوبه تابحالم ندیدم پول بدن بیرون کارشونو واسشون انجام بدن
و ....اینهمه بد گفتم حالا بذارید یه حسن-تنها حسن-پیام نوری بودنمو هم واستون بگم,این بچه های ما تا تقی به توقی میخوره جلو دفتر ریاست تجمع می کنن و شلوغ بازی درمیارن
![W33 :w33: :w33:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/funny/w33.gif)
مسئولام واسه ساکت نگه داشتنمون از ترم سه تا حالا هی فرستادنمون اردو_5 تا خارج استان,2تا داخلی-و جالبه که حنامون هنوز پیششون کمرنگ نشده
![W25 :w25: :w25:](/styles/default/xenforo/smilies/vb5/funny/w25.gif)
چه کنیم مام دل کوچیکمون به چیزای کوچیک خوش می شه