سلام به اعضای فعال.چشم اطاعت امر.سلام به تازه واردها
خوش اومدین.
بیشتر به تالار دانشگاتون سر بزنید

سلام به اعضای فعال.چشم اطاعت امر.سلام به تازه واردها
خوش اومدین.
بیشتر به تالار دانشگاتون سر بزنید
تاپیک همکلاسیسلام به اعضای فعال.چشم اطاعت امر.![]()
سلامبا وجود اینکه تو رشته من فرقی بین سراسری وپیام نور نیست اما خیلی جاها احساس حقارت کردم خجالت کشیدم یا اینکه دید مثبتشون نسبت به رشته ام به خاطر دانشگاهم از بین رفته با وجود اینکه تمامی اساتید به باسواد بودن وتلاشگر بودمن ما واقف هستند متاسفم
سلام
به حرف مردم چیکار داری؟
من اگر راجع به چیزی اطلاعات کامل نداشته باشم نظرم ارزشی نداره
مردم دو گروهن یا نادونن که نباید ازشون ناراحت بشی چون اطلاعاتی ندارن و نظرشون ارزشی نداره یا میدونن که باز نباید ناراحت شد چون ازشون یاد میگیریم.
ارزش دانشگاه پیام رو خیلیا نمیدونن این وظیفه ماست که براشون روشن کنیم ارزشش رو و جایگاه واقعیش رو تثبیت کنیم
ما باید مثل یه وکیل خوب از خودمون دفاع کنیم،نه رشته و دانشگاهمون
همیشه به محل تحصیل محل کار و محل زندگیت افتخار کن![]()
با وجود اینکه تو رشته من فرقی بین سراسری وپیام نور نیست اما خیلی جاها احساس حقارت کردم خجالت کشیدم یا اینکه دید مثبتشون نسبت به رشته ام به خاطر دانشگاهم از بین رفته با وجود اینکه تمامی اساتید به باسواد بودن وتلاشگر بودمن ما واقف هستند متاسفم
آخره دانشگاهه! از دانشکده فنی دانشگاه تهران که من خوندم و بهش میگن مهد مهندسی کشور خیلی با ارزش تره! دیگه لازم نیست کلاس بپیچونی! چون سیستم دانشگاه خودش زحمت پیچوندن کلاسارو کشیده!
دم بچه های پیام نور گرم.
دوست عزیز نمیخوام نصیحتت کنم اما من با بچه های بیشتر دانشگاها در ارتباطم حداقل اینجا که پیامنوریا بالاترن و همه هم قبولشون دارن.تازه رتبه کشوریم تو مسابقات دارن مقالشونم تو کشورای دیگه رتبه داره.با وجود اینکه تو رشته من فرقی بین سراسری وپیام نور نیست اما خیلی جاها احساس حقارت کردم خجالت کشیدم یا اینکه دید مثبتشون نسبت به رشته ام به خاطر دانشگاهم از بین رفته با وجود اینکه تمامی اساتید به باسواد بودن وتلاشگر بودمن ما واقف هستند متاسفم
دوست عزیز نمیخوام نصیحتت کنم اما من با بچه های بیشتر دانشگاها در ارتباطم حداقل اینجا که پیامنوریا بالاترن و همه هم قبولشون دارن.تازه رتبه کشوریم تو مسابقات دارن مقالشونم تو کشورای دیگه رتبه داره.
تو معماری مهم اینه که کار کنی
پیام نور وقت بیشتریم برای این کار به آدم میده
من قصد شعار نداشتم.دوست عزیز گفتم که من هم آزادیم هم پیام نور.پس هر کدوم بره بالا یا پایین به ضرر من هم هست. ااما گفتم که اینجا اینجوریه من 1 سال کلاساشونو رفتم کارگاه ها و کلاسای عملی و اسکیس و حتی کلاسای آموزشی جانبی کامل تشکیل میشه بعلاوه اردوهای علمیشون.اساتیدشونم اساتید دانشگاهای دیگه هستن .تو نرم افزارو کارای دیگم همیشه تو استان از همه دانشگاه ها حتی سراسری اینجا که واقعا بهشون میرسن رتبه هاشون همیشه بالاتره.من که از سال 86 باهاشونم همشون کامل کلاس میرن البته دختر عموی خودم که اینجا بودو مهمان گرفت برای اطراف تهران میگفت زاهدان خیلی بهتره.اون رتبهای هم که گفتم تو مسابقه طراحی ا ب م معماری که بود.لینکشو پیدا کنم میزارم براتون.بقیشم همینطور
نه اطراف تهرانه 2 .هشتگرد.از نظر رسیدگی و اساتید و کلا سطحش از اینجا پایینتر بود.اما چون نمیتونست اینجا باشه تا این ترم که ترم آخرشه مجبور شد بمونهنمی دونم منظورتون اینه زاهدان بالاتر از تهران
وای دوباره شد شعار پیام نوری ها بالاترن
ببینید اصلا بالا یا پایین بودن نوع دانشگاه ملاک نیست
ولی من بر عکس شما فکر می کنم پیام نور واسه ی هر رشته ای که خوب باشه واسه معماری نیست
مهندس نشنیدی چی میگم میگم ما هر روز هفته مثل بچه های سراسری کلاس داریم به علت کمبود استادم علاوه بر اینکه اساتیدمون مشترکن گاها با هم کلاسمون تشکیل میشه .....you know
سلام دوستان
من فوق ديپلم مكانيك دارم ... قصد داشتم برم پيام نور ( مهندسي صنايع) ولي با ديدن اين تاپيك يه كم مردد شدم .
به نظرتون ميتونم تو پيام نور موفق باشم؟ فوق ديپلم رو از دانشگاه آزاد گرفتم . ميخوام اگر خدا بخواد و ليسانس پيام نور رو بگيرم به محل كارم ارائه بدم . حالا نميدونم قبول ميكنن يا نه ؟!!
اگر راهنماييم كنيد واقعا ممنون ميشم . راستي هر ترم مهندسي صنايع چقدر هزينه داره ؟
سلام دوستان
من فوق ديپلم مكانيك دارم ... قصد داشتم برم پيام نور ( مهندسي صنايع) ولي با ديدن اين تاپيك يه كم مردد شدم .
به نظرتون ميتونم تو پيام نور موفق باشم؟ فوق ديپلم رو از دانشگاه آزاد گرفتم . ميخوام اگر خدا بخواد و ليسانس پيام نور رو بگيرم به محل كارم ارائه بدم . حالا نميدونم قبول ميكنن يا نه ؟!!
اگر راهنماييم كنيد واقعا ممنون ميشم . راستي هر ترم مهندسي صنايع چقدر هزينه داره ؟
حمید آقا به نظر من این به خودتون بستگی داره
سخته درس خوندن
از جزوه و این چیزا خبری نیست
استاد سوال ها رو نه در میارن نه صحیح میکنن
هر چی رو درس دادن دادن نرسیدن باید خودت بخونی
امکاناتشم نسبت به دانشگاه های دیگه کمه
ببینید اینصحبت شماکلیه .واسه شاغلین پیام نور بهترین گزینه است.
درسته امکانات کمتره اماشهریههمخیلی کمتره .
شهریهرشتهمهندسی صنایع زیاد نیست
دمت گرم خوشم اومدبه نظر من حقارت مال اون آدمیه که میخواد ضعف های خودش رو با انگ زدن به دیگران جبران کنه!
اینکه چه دانشگاهی درس می خونی واون دانشگاه چقدر بهت کمک می کنه زیاد مهم نیست.مهم اینه که خودت تو اون دانشگاه چیکار میکنی و چقدر به خودت کمک می کنی.کسی که برای کسب علم امیدش به 4تا استاد یا دانشگاه باشه بازنده است.
اگه پیام نوری هستی داری شکست نفسی میکنیچقدر از اینکه اسم پیام نور را به یدک می کشید احساس حقارت می کنید؟