حمید...راستشو بگو...چیکار کردی؟؟
اولا قرار نبود کسی فکر بد بکنه. بعدم بزارید حرفشو بزنه.
حمید...راستشو بگو...چیکار کردی؟؟
من فکر بد نکردم...شوخی بود...اولا قرار نبود کسی فکر بد بکنه. بعدم بزارید حرفشو بزنه.
من فکر بد نکردم...شوخی بود...
ما باهم ازین حرفا نداریم...مگه نه حمید؟؟؟
خب؟ادامه بدهیه مدت که گذشت بهم ازم یه سوال پرسید برای حل جدول منم جواب دادم
خلاصه کم کم اومدم نشستم پیشش با هم جدول حل میکردیم بعد از حالو کارم پرسید براش گفتم گفت صبونه خوردی گفتم نه رفت برام یه چایی اورد یکم هم نون و پنیر خیار داشت بهم داد خوردم خلاصه خیلی ازش خوشم اومد
تو اون سن ادم زود جو گیر میشه خیلی به نظرم خوشگل میومد حتی تو ذهنم به ازداج باهاش فکر کردم
صداش قشنگ بود به دلم میشست اصلا نمی فهمیدم زمان چه جوری میگذره دلم میخواست زمان تو همون نقطه بایسته و اون همیشه کنارم باشه
اره بابا جون من تند تر بگو...من هی از فضولی میمیرمو زنده میشمفردا صبح رفتم دانشکده گواهی رو بردم اون دوستمو که یادتونه علی مشروطی رو میگم
اومد و گفت چی شد منم ساده خر نشستم داستانو براش گفتم ای کاش نمیگفتم
اخه این بچه متعصبا تا میگی یه دختر و دوس دارم فکر میکنن مشکل س ک س داری این مغز تک سلولیشون فقط یه چیزو میفهمه از روابط دختر و پسر
خلاصه نشست برای ما از حرام وحلال گفت
گفت خیلی کار بدی کردم به دختر مردم نظر بد داشتم گفت خدا منو تو جهنم تو چشام سیخ میکنه از پس کله م در میاد
گفت چون بوی اون دختر بهم خورده و من اون بو تو ذهنم مونده دیگه بوی بهشتو نمیشنوم
گفت چون گوشم صدای اونو شنیده و لذت برده توی گوشم سرب داغ میریزن و گفت و گفت و سنشم یه سه سالی از ما بیشتر بود بعدم ما رو برد نماز جماعت و بعد نماز گفت تو دست از این دختر بردار من مشکلتو شرعی حلش میکنم فقط قول بده توبه کنی
بگم باقیشو؟
نه شاید صلاح نبود....اگه من میرفتم فردای همونروز با همون شور و حالی که داشتم عشقمو برای اون دختر که اونهمه محبت کرد به من میگفتم گناه بود؟![]()
به نظر من هر دختر یا پسری حتی زمانی که مجردن در صورت داشتن معشوقه به همسر ایندشون خیانت کردن.البته این نظر منه ها.مطمئنم خیلیا قبول ندارنسلام به همه
به قول پست بالایی(106) مجردم وتجربه ای ندارم که نظر بدم
ولی یه چیزی توی پستا نظرمو جلب کرد !!! واقعا پسری که تو دوره مجردیش دوست دختر زیاد داشته احتمال خیانتش بعد از ازدواج بیشتره ؟؟؟!!؟ ( اگه این طوره باید در مورد یه چیزایی تغییر موضع بدم .... خدا خیرتون بده )
اگه من میرفتم فردای همونروز با همون شور و حالی که داشتم عشقمو برای اون دختر که اونهمه محبت کرد به من میگفتم گناه بود؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
«کسانی که تاریخ کشوری کهن را محو می کنند ، در حقیقت خیانت بزرگی را به گردن می گیرند.»! | گفتگوی آزاد | 2 | |
I | بزرگترین خیانت | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
به نظر شما در زندگی زناشویی یا دوستی دختر و پسر زن بیشتر خیانت میکند یا مرد؟ چرا؟ | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
خیانت | گفتگوی آزاد | 30 | |
![]() |
خیانت | گفتگوی آزاد | 8 |