khatriya
عضو جدید
شما رو چه حسابی میگی زنا خیلی کم و دخترا بیشتر؟
ریاضی نیست که برات حساب کنم ... ولی خودم هم جنس های خودم رو بهتر میشناسم ...
یه خانومی وقتی ازدواج میکنه حتی اگه به خیلی از خواسته هاش هم نرسه معمولا کمتر به خیانت رو میاره تا یه مرد ... حالا چرا؟
چون مردها جسارتشون بیشتره ... زن ها ترسو ترن .. زن ها بیشتر عذاب وجدان میگیرن .. قبح این عمل تو جامعه ما واسه زنا خیلی بیشتره ... زن ها معمولا سعی میکنن یه جورایه دیگه دلشون رو خنک کنن .. مثلا با دوستاشون میرن بیرون .. زیادی ارایش میکنن ... هی این کلاس اون کلاس میرن .. ولی اگه باهاشون صمیمی بشی میفهمی پشت این همه دک و پز یه قلب نا ارامه که سعی میکنه اروم جلوه کنه( من نیمگم هر کی با دوستاش میره بیرون اینا یعنی کمبود داره ها .. باز نیاین بگین تو اینو گفتی...)
بعد یه موضوع دیگه هم هست ... یه زن وقتی بخوا خیانت کنه ... معمولا
حاضر نمیشه بره سره کوچه واسته با هر کی شد بره بیرون ... بلکه این موضوع معمولا براش کم کم به وجود میاد یعنی دلسرد میشه از زندگیش .. یه چیزایی میخواد نمیرسه بهش و ....
بعد یه مردی سره راهش قرار میگیره .. باهاش حرف میزنه .. کم کم شیطون میره تو جلدش خودش با خودش کلنجار میره .. چند بار تا پای این کار هم میره و ممکنه برگرده .. یا ممکنه که سقوط کنه .. این دیگه به اعتقاداتش بستگی داره

ولی مرده ای از این خیانت های گذری زیاد دارن .. مثلا خانومش یه هفته خونه نیست طرف دوستاش میان خونش و میرن تو جلد هم که اره امشب ... و ....