چرا خیانت؟؟....

khatriya

عضو جدید
شما رو چه حسابی میگی زنا خیلی کم و دخترا بیشتر؟

ریاضی نیست که برات حساب کنم ... ولی خودم هم جنس های خودم رو بهتر میشناسم ...
یه خانومی وقتی ازدواج میکنه حتی اگه به خیلی از خواسته هاش هم نرسه معمولا کمتر به خیانت رو میاره تا یه مرد ... حالا چرا؟
چون مردها جسارتشون بیشتره ... زن ها ترسو ترن .. زن ها بیشتر عذاب وجدان میگیرن .. قبح این عمل تو جامعه ما واسه زنا خیلی بیشتره ... زن ها معمولا سعی میکنن یه جورایه دیگه دلشون رو خنک کنن .. مثلا با دوستاشون میرن بیرون .. زیادی ارایش میکنن ... هی این کلاس اون کلاس میرن .. ولی اگه باهاشون صمیمی بشی میفهمی پشت این همه دک و پز یه قلب نا ارامه که سعی میکنه اروم جلوه کنه( من نیمگم هر کی با دوستاش میره بیرون اینا یعنی کمبود داره ها .. باز نیاین بگین تو اینو گفتی...)

بعد یه موضوع دیگه هم هست ... یه زن وقتی بخوا خیانت کنه ... معمولا

حاضر نمیشه بره سره کوچه واسته با هر کی شد بره بیرون ... بلکه این موضوع معمولا براش کم کم به وجود میاد یعنی دلسرد میشه از زندگیش .. یه چیزایی میخواد نمیرسه بهش و ....
بعد یه مردی سره راهش قرار میگیره .. باهاش حرف میزنه .. کم کم شیطون میره تو جلدش خودش با خودش کلنجار میره .. چند بار تا پای این کار هم میره و ممکنه برگرده .. یا ممکنه که سقوط کنه .. این دیگه به اعتقاداتش بستگی داره :cry:

ولی مرده ای از این خیانت های گذری زیاد دارن .. مثلا خانومش یه هفته خونه نیست طرف دوستاش میان خونش و میرن تو جلد هم که اره امشب ... و ....:(

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر میکنم علت خیانت احساس کمبود باشه(بگذریم از کسایی که بیمارن)انسان فقط به خاطر ارضای نیاز های جسمی وروحیشه که با دیگری ارتباط برقرار میکنه نیازش به دوست داشتن و دوست داشته شدن (محبت)نیاز به مورد توجه بودن نیاز جنسی نیاز به تکمیل شدن در کنار دیگری،مورد احترام بودن ،نیاز به حمایت از هر نوعش(مخصوصا در زنان) و حامی بودن و پشتیبانی کردن(بیشتر در مردان)و ...به نظر من هر کدوم ازین نیاز ها وقتی به طور مداوم ارضا نشه ممکنه زمینه خیانت و فراهم کنه زن و مردشم فرق نمیکنه

درسته. به دلایل خوبی اشاره کردی دوست عزیز.

pooran.mehr

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب این نمودار یا اینکه بفهمیم کیا خیانت کردن یا چند درصد مردا یا زنا خیانتکارن، چه کمکی میتونه به ما بکنه؟

ببخشید اصلاح میکنم
فکر کنم شما اگه بخوای به جواب درست برسی باید یه منودار آماری از علل خیانت کردن و خیانت نکردن تهیه کنی

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
ریاضی نیست که برات حساب کنم ... ولی خودم هم جنس های خودم رو بهتر میشناسم ...
یه خانومی وقتی ازدواج میکنه حتی اگه به خیلی از خواسته هاش هم نرسه معمولا کمتر به خیانت رو میاره تا یه مرد ... حالا چرا؟
چون مردها جسارتشون بیشتره ... زن ها ترسو ترن .. زن ها بیشتر عذاب وجدان میگیرن .. قبح این عمل تو جامعه ما واسه زنا خیلی بیشتره ... زن ها معمولا سعی میکنن یه جورایه دیگه دلشون رو خنک کنن .. مثلا با دوستاشون میرن بیرون .. زیادی ارایش میکنن ... هی این کلاس اون کلاس میرن .. ولی اگه باهاشون صمیمی بشی میفهمی پشت این همه دک و پز یه قلب نا ارامه که سعی میکنه اروم جلوه کنه( من نیمگم هر کی با دوستاش میره بیرون اینا یعنی کمبود داره ها .. باز نیاین بگین تو اینو گفتی...)

بعد یه موضوع دیگه هم هست ... یه زن وقتی بخوا خیانت کنه ... معمولا

حاضر نمیشه بره سره کوچه واسته با هر کی شد بره بیرون ... بلکه این موضوع معمولا براش کم کم به وجود میاد یعنی دلسرد میشه از زندگیش .. یه چیزایی میخواد نمیرسه بهش و ....
بعد یه مردی سره راهش قرار میگیره .. باهاش حرف میزنه .. کم کم شیطون میره تو جلدش خودش با خودش کلنجار میره .. چند بار تا پای این کار هم میره و ممکنه برگرده .. یا ممکنه که سقوط کنه .. این دیگه به اعتقاداتش بستگی داره :cry:

ولی مرده ای از این خیانت های گذری زیاد دارن .. مثلا خانومش یه هفته خونه نیست طرف دوستاش میان خونش و میرن تو جلد هم که اره امشب ... و ....:(

مرسی. توضیحت کامل بود. البته جواب سوالمو نگرفتم. راجع به فرق دخترا و زنا سوال کرده بودم.

pooran.mehr

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی برامون تا کامل متوجه شیم؟

چشم البته این نظر شخصیه منه

شما یه جامعه 10 نفری رو فرض کن که 4 تا شون خیانت کردن و 6 تا نه

حلا می خوای علت خیانت رو بفهمی فکر میکنی اگه از کسی که خیانت نکرده علت خیانت رو بپرسی جواب درستی می گیری

شما اگه بخوای به یه نتیجه ی درست برسی باید از کسی که خیانت کرده علت خیانت و از کسی که خیانت نکرده علت خیانت نکردن رو بپرسی و با جمع بندی این آمار و اطلاعات بدست آمده به یه جواب قابل قبول برسی که باز هم همیشه درست نیست

khatriya

عضو جدید
حتما باید خیلی واضح بگم تا اخطار بگیرم؟؟
خوب یه دختر خانوم به دوستش تعهد قانونی که نداره !داره؟ اگه خیانت کنه سنگسار میشه؟
دیگه معلومه که چرا ...
عموما هم این خیانت دخترا به دوستشون به خاطره اینه که فک میکنن به زودی کنار گزاشته میشن .. یا فک میکنن که دوستاشون هم دارن خیانت میکنن.. یا میدونن که پسره واسه ازدواج نمیخوادشون واسه همین اگه کسی بیاد و وعده ازدواج بده امکان داره که گول بخورن .. در ضمن عذاب وجدان خیانت به دوست بارها کمتر از همسره!

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتما باید خیلی واضح بگم تا اخطار بگیرم؟؟
خوب یه دختر خانوم به دوستش تعهد قانونی که نداره !داره؟ اگه خیانت کنه سنگسار میشه؟
دیگه معلومه که چرا ...
عموما هم این خیانت دخترا به دوستشون به خاطره اینه که فک میکنن به زودی کنار گزاشته میشن .. یا فک میکنن که دوستاشون هم دارن خیانت میکنن.. یا میدونن که پسره واسه ازدواج نمیخوادشون واسه همین اگه کسی بیاد و وعده ازدواج بده امکان داره که گول بخورن .. در ضمن عذاب وجدان خیانت به دوست بارها کمتر از همسره!

اولا چرا میزنی ؟ :w08:
بعدم اینایی که گفتی جز اون سنگ... کجاش مشکل داشت؟
خوب باید توضیح کامل بدی تا متوجه شن همه. الان چند تا حالت دیگه هم وجود داره که تو ذهن من ایجاد شده بود. خوب حالا الان منظورتو فهمیدم.

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز

موضوع اینه که اصلا چی میشه که یه نفر به همسرش یا...خیانت میکنه؟ علتش چیه؟ ریشه اش کجاس؟ کی مقصره؟ چه باید کرد؟
؟؟؟؟

عشقش میکشه که خیانت کنه!!:lol:
علت خاصی نداره....:lol:
تنها راهو چاره اش بازم خوده خیانته!!!!!!!!!!!!:lol:
به طوری که منفی در منفی میشه مثبت!!!:lol:

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
چشم البته این نظر شخصیه منه

شما یه جامعه 10 نفری رو فرض کن که 4 تا شون خیانت کردن و 6 تا نه

حلا می خوای علت خیانت رو بفهمی فکر میکنی اگه از کسی که خیانت نکرده علت خیانت رو بپرسی جواب درستی می گیری

شما اگه بخوای به یه نتیجه ی درست برسی باید از کسی که خیانت کرده علت خیانت و از کسی که خیانت نکرده علت خیانت نکردن رو بپرسی و با جمع بندی این آمار و اطلاعات بدست آمده به یه جواب قابل قبول برسی که باز هم همیشه درست نیست

اول از همه اینکه کسی نمیاد تو این جمعی که ما این همه خیانتو خیانتکارو کوبیدیم بگه من خیانت کردم.
دوم اینکه خودت میگی ممکنه آمار اشتباه باشه که خوب هیچی.
بعدم اینکه هدف تبادل نظر و ارائه تجربیاته واسه اینکه عوامل رو شناسایی کنیم و هرکس به فراخور حال خودش درس بگیره و اگر اشتباهاتیو انجام داده اینجا ببینه و متوجه بشه و بره خودشو اصلاح کنه.

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
عشقش میکشه که خیانت کنه!!:lol:
علت خاصی نداره....:lol:
تنها راهو چاره اش بازم خوده خیانته!!!!!!!!!!!!:lol:
به طوری که منفی در منفی میشه مثبت!!!:lol:

احسنت. یه کف مرتب واسه ایشون بزنید. همه ی مشکلات با قدوم مبارک و استیفاضات ایشون بحمدالله مرتفع شد. بحثو همینجا ببندید.
:surprised:

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بعد از تایپیکی که با عنوان >خیانت تا چه حد؟...تو تالار عکس زده شد به این نتیجه رسیدیم که چه خوبه این بحث هارو تو یه جای مناسب تر و با حضور افراد بیشتری به طور جدی تر ادامه بدیم...
امیدوارم شماهم تو بحث شرکت کنین...
موضوع اینه که اصلا چی میشه که یه نفر به همسرش یا...خیانت میکنه؟ علتش چیه؟ ریشه اش کجاس؟ کی مقصره؟ چه باید کرد؟
؟؟؟؟

بله ... فکر کنم خودش کلی جای بحث داشته باشه!

علت خیانت عدم توجه کافیه!

توضیح بیشتر میخواین یا کافیه؟؟؟

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه نه. بده . توضیح بیشتر بده.

بله میدم :surprised:
...
خب ... اگه بگیم خیانت، در وهله اول متوجه خیانت در زندگی زناشویی میشیم ...
من بطور یقین میگم بیش از 90% خیانت ها در زندگی زناشویی یا حتی روابط پسر و دختر ... عدم توجه یکی به دیگریه ...
پس اگر بهمون خیانت میشه در موارد بالا ... مسبب اصلی خودمونیم بعد عوامل دیگه ...
برای مثال اگه مردی به همسر خودش به هر نحوی خیانت میکنه و این خیانت هر عملی رو شامل میشه (مثل 2 تا شدن شلوار) ... مطمئنا کسی که خیانت میبینه نتونسته طرف مقابلشو از هر جهت ارضا کنه ....
دیگه فکر میکنم کافیه نه؟