چرا بعضی از خانواده های ایرانی،بچه های خردسالشان را محجبه میکنند؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amin karmania

عضو جدید
بعضی وقتا خنده ها تلخ تر از گریه ان
وقتی واقعا میمونی چی بگی به این همه جهل و تظاهر .....

منم مفهوم حجاب رو نمیفهمم ولی به خودم اجازه نمیدم درباره چیزی که نمیفهمم اظهار نظر کنم!!!
(احترام متقابل)

civil.7

عضو جدید
منم مفهوم حجاب رو نمیفهمم ولی به خودم اجازه نمیدم درباره چیزی که نمیفهمم اظهار نظر کنم!!!
(احترام متقابل)

دوست عزیز هر چیزی حدی داره
آخه بچه 6ماهه از حجاب و دین چی میدونه
افراط و تفریط هر دو غلطه
شما فکر میکنی بچه ای که تمام عمر تو گوشش یه چیزی خونده شه آیا در آخر میتونه راه خودشو پیدا کنه اونم آزاد و بدون تعصب ؟؟!!!!!!
خانواده از روش های دیگه ای میتونه بچه اش رو با دین آشنا کنه و فرزند خودشو در انتخاب آزاد بزاره
البته میتونه راهنمایی و کمک کنه
من خودم در خانواده آزاد بزرگ شدم و خوشحالم که خودم الان به فکر انتخابم

amin karmania

عضو جدید
دوست عزیز هر چیزی حدی داره
آخه بچه 6ماهه از حجاب و دین چی میدونه
افراط و تفریط هر دو غلطه
شما فکر میکنی بچه ای که تمام عمر تو گوشش یه چیزی خونده شه آیا در آخر میتونه راه خودشو پیدا کنه اونم آزاد و بدون تعصب ؟؟!!!!!!
خانواده از روش های دیگه ای میتونه بچه اش رو با دین آشنا کنه و فرزند خودشو در انتخاب آزاد بزاره
البته میتونه راهنمایی و کمک کنه
من خودم در خانواده آزاد بزرگ شدم و خوشحالم که خودم الان به فکر انتخابم

برعکس تو من تو یه خانواده اصول گرا بزرگ شدم که افراط تفریط هم بعضی وقتا توش بوده!!!!
ولی منم مثه تو الان راهم رو خودم انتخاب میکنم و از این خوشحال ترم!!!

civil.7

عضو جدید
برعکس تو من تو یه خانواده اصول گرا بزرگ شدم که افراط تفریط هم بعضی وقتا توش بوده!!!!
ولی منم مثه تو الان راهم رو خودم انتخاب میکنم و از این خوشحال ترم!!!

امیدورام بتونی حداقل با خودت صادق باشی و بی تعصب و با زهن باز انتخاب کنی و موفق باشی تو این راه
فقط نمیدونم چرا حرف از آزادی که میشه همه آزادی رو مخالف اسلام میدونن
غافل از اینکه اسلام برای آزادیه
در هر صورت موفق باشی

ram_call17

عضو جدید
امیدورام بتونی حداقل با خودت صادق باشی و بی تعصب و با زهن باز انتخاب کنی و موفق باشی تو این راه
فقط نمیدونم چرا حرف از آزادی که میشه همه آزادی رو مخالف اسلام میدونن
غافل از اینکه اسلام برای آزادیه
در هر صورت موفق باشی

ولایت فقیه همراه اسلام البته،اینو فراموش نکن.

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخی!

نازی!

چه با مزه!

:heart:

من اصلا با حجاب اجباری مخالفم!

چه دختر کوچیک باشه چه بزرگ!

بهتره خود دختر به این نتیجه برسه که حجاب واسش خوبه یا نه.

الآن خیلی دخترا هستن که وقتی توی خونه هستن حجاب می کنن اما به محض اینکه پاشون رسید دانشگاه یا

بیرون،

چادرشونو می ذارن تو کیفو ...

بهتر نیست دخترارو تو این مسئله آزاد بذارن؟

:gol:

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
من مخالفم. دختر های کوچیک نیاز دارند تا دیده بشن و گوشه نشین کردن این بچه ها باعث میشه فکر کنند که از بقیه عقب تر هستند. من خیلی از خانواده های مذهبی رو میشناسم که با دید باز نظر من رو تایید می کنند و حتی به دختر بچه شون رقص هم یاد میدن

apasai

عضو جدید
من یه روز تو یکی از شهر ها یه صحنه دیدم که حال آدم بهم میزد -- دختری حدود 7 ساله داشت با بچه ها بازی میکرد و روسری هم داشت . باباش یه 20 متری باهاش فاصله داشت . یه باره روسری از سر دختره تو حین بازی افتاد .. باباش عین دیوونه چنان فریادی بر سر این دختر زد و چنان حرکت کرد به سمتش که ..... . برای خاطر اینکه چرا روسریش رو محکم نبسته که از سرش نیفته. این رفتارها و رفتارهایی از این دست چه کودکی دخترانی رو که به نابودی نکشونده ........ ادامه این رفتارهای عصر حجری زود شوهر دادن دخترا هست . حتما کلیپ اون آخوندی که میگه من نتیجه گرفتم که دخترا باید تو پیش دبستانی شوهر داد!!!
من یکی به شدت با این رفتار ضد انسانی و ضد حقوق اولیه انسان در زمینه آزادی مخالفم و به هیچ وجه نمیتونم بپذیرم که تا سن 15 سالگی که به بلوغ فکری نسبی که برای انتخاب نرسیده به اندازه ذره ای اجبار به کار گرفته شود ...........زنده یاد دکتر محمد مصدق در جواب پیشنهاد یکی از دوستاش که وزارت آموزش و پرورش رو به مهندس بازرگان بدهند گفته بود :<< من هرگز کسی رو نمی فرستم که فردا بره لچک سر دخترا بکنه >>..... گو اینکه مرحوم بازرگان هرگز هم چنین افکاری رو نداشت ..... یه کم مذهبی بود و به این خاطر زنده یاد دکتر مصدق بهش در این زمینه اعتماد نداشت.

این جمله مثل جمله آدم هایی که کم آورده باشند .... همین ناموس ناموس کردن امثال شما ملت رو تو این لجنزار فرهنگی انداخته که انسان از شنیدن آمارهای طلاق و خیانت و قتل شوهر و ... مغزش سوت میکشه ..... به جای یه آموزش صحیح ، به جای آشنا کردن دختران مدرسه ای با پیشینه درخشان تمدنی اجدادشون و به جای دادن آزادی در انتخاب پوشش در سن مناسب ..... یک مشت اوهام و خرافات رو به اسم حقیقت به خورد دختران مردم دادن نتیجه اش این میشه که امروز شاهد از هم پاشیدن بنیان های خانواده ها در سراسر شهر های ایران هستیم .

غیرت چی --- کسی که به بچه ها به چشم بهره کشی جنسی نگاه کنه --- اگه تو یه کشور باشه که با قوانین مدنی اداره بشه و نه با قانون من درآورده و ضد انسانی برگرفته از متون ...... ----- یا این فرد سالها تو آسایشگاه های روانی بستری میکنند و یا روانه زندان طویل المدت (در صورت ابتکار جرم) میشه ------ بعدش بزرگترین چیزی که انسان به عنوان یه موجود خردمند داره اون مغزشه که قدرت فکر کردن و انتخاب میده ....... زوری که نمیشه چه بسا تو خانواده مذهبی دختر بر اثر اجبار به رعایت این چیزا به دختران فراری امروز تبدیل شده اند و در احیانا در خانواده بیدین ضد مذهبی هم که دخترانشون به اسلام گرایی کامل روی آوردند-------------- غیرت رو هم برو به اونایی بگو که حرف غیرت غیرتشون میشد و تو زندانها به دخترایی که چیزی جز آرادی نمیخواستند تجاوز کردند (دهه 60) و امروز خانواده های خودشون بی قید و بند ترین ها هستند تو مسایل جنسی

یادش به خیر :gol: :gol: :gol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.