چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی ؟؟؟

mahian90

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون عاشق رشتمم

tatu_lover1366

عضو جدید
چون از 14-15 سالگی عاشق گروه t.A.T.u و بخصوص صدا و هیکل yulia volkova بودم از همون زمان همین نام کاربری رو دارم و خیلی هم دوس دارمش

*Essi*

اخراجی موقت
خیلی ها اسم خودشون رو گذاشتن مثل من اما خیلی ها هم معنای خاصی دارن
مثل
essi4300 که 4300 در اینجا حتما معنای خاص خودش رو داره
ayja
خیبر
A&S
و .....

ده ها جلد تفسیر درباب این 4300 نوشته اند،اما کسی هنوز به درستی نفهمیده منظور اسی از 4300 چیست.

شاید آخرین سال میلادی و پایان عمر زمین باشد.

به هر حال اگر کسی میخواهد معنایش را بفهمد باید تا سال 4300 صبر کند.

panjere

عضو جدید
کاربر ممتاز

پنجره هارو خیلی دوست دارم.چون شبیه یه قاب عکس زنده ,هستن.
و یه جورایی به رشته تحصیلیم هم ربط داره.

arman23

عضو جدید
منم که معلومه دیگه همه اش نیاز به گفتن نداره

اما عکس های آواتارم رو بصورت تناوبی عوض میکنم

بنظرم آقا اگر یه تاپیک راجع به آواتار ها بذاری خیلی جالب تره

چون مثلا دختر خانمهایی آواتارشون یه خانمه خیلی خوشگیله عموما به ظاهر اهمیت میدن و (لابد خودشون بی بهره اند:w19:)

من به زودی توسط :razz:بعضیا :w43::w47::w04: ترور میشم:whistle:

بدرود

روياي ماه

عضو جدید
اسمم رویاست عاشق ماه هستم اما بیشتر دوست دارم تو خیالم داشته باشم که بیشتر برام ارزش داره

Belle Fille

عضو جدید
بلفی و لی لی بیت رو یادتونه؟
خب من همون بلفی ام دیگه:smile:... در ضمن کارتون مورد علاقه ی بابام هم هست. از بچگی هر موقع می خواست لوسم کنه بهم می گفت بلفی بابایی :love:
تازه بعدا که فرانسه خوندم فهمیدم "Belle Fille" در زبان فرانسه به معنایه :دختر زیبا هست:redface::gol:

!UP

عضو جدید
ممنون مبارکتون باشه:D:D

ببخشید من تنکسام تموم شده:gol::gol:

شرمنده منم تنکسامو تموم کردم

عادتمه همون موقع هرچی رو میبینم تشکر میکنم بعد میبینم اااااااااااااااااااااااااا تموم شده ناکس:surprised:

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
ده ها جلد تفسیر درباب این 4300 نوشته اند،اما کسی هنوز به درستی نفهمیده منظور اسی از 4300 چیست.
شاید آخرین سال میلادی و پایان عمر زمین باشد.

به هر حال اگر کسی میخواهد معنایش را بفهمد باید تا سال 4300 صبر کند.
:razz:

:lol:

پس تو هم جز فریب خورده ها بودی؟!!:w15::w12::lol:

یکی طلبت :D

به زبان فرانسه یعنی زیبا.
آخه رشته ام زبان فرانسه است.

پس یک کلمه ی خارجکی یاد گرفتیم

منم که معلومه دیگه همه اش نیاز به گفتن نداره

اما عکس های آواتارم رو بصورت تناوبی عوض میکنم

بنظرم آقا اگر یه تاپیک راجع به آواتار ها بذاری خیلی جالب تره

چون مثلا دختر خانمهایی آواتارشون یه خانمه خیلی خوشگیله عموما به ظاهر اهمیت میدن و (لابد خودشون بی بهره اند:w19:)

من به زودی توسط :razz:بعضیا :w43::w47::w04: ترور میشم:whistle:

بدرود

قبلا تاپیکهایی در مورد تفسیر آواتار و طالع بینی آواتار زده شده

بلفی و لی لی بیت رو یادتونه؟
خب من همون بلفی ام دیگه:smile:... در ضمن کارتون مورد علاقه ی بابام هم هست. از بچگی هر موقع می خواست لوسم کنه بهم می گفت بلفی بابایی :love:
تازه بعدا که فرانسه خوندم فهمیدم "Belle Fille" در زبان فرانسه به معنایه :دختر زیبا هست:redface::gol:

این هم یه کلمه ی خارجکی دیگه

اپامه

عضو جدید
به خاطر معنی و اصیل بودن(ایرانی بودن) اپامه یعنی دختر خوش رنگ ولعاب

mamad 70i

عضو جدید
سلام.اونی که خیلی دوستش دارم بهم میگه ممد 70 ای هم که تابلوست دیگه تاریخ تولد خودمه...توی نت هم همیشه این نامه کاربریمه

zahra-FARZIN

عضو جدید
زهرا كه اسممه فرزين هم فاميليه فرزاد فرزينه منم خيلي دوستش دارم قديما يه ايدي داشتم با همين اسم زهرا فرزين به خاطر همين هرجا ميعضوم با همين اسمم

lo30

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]میخوام بیام کنار تو تا یه کمی لوست کنم / اگه کسی اونجا نبود یواشکی بوست کنم.[/FONT]

Motahare89

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از آوایی که داره خوشم اومد انتخابش کردم...به معنای الهه آتش هست.

zhilamo

عضو جدید
ژیله مو : آتشی که وقتی خاکستر روی زغال را باد می زنی نمایان می شود را ژیله مو می گویند....
شاید بهترین دلیلم برای این اسم اینه که واقعا این زیبایی که در ظاهر نیست بلکه در نهانه رو دوست دارم.... زیبایی های ظاهری مالی نیستند...
البته پیله موی به جی ماوی بیرت... معنی این ترانه روح مرا پاک می کند از هر نا خالصی و در ضمن اسم خودم هم هست اسم غیر شناسنامه ای...

آوتارم هم که نشان دهنده اینه که درست است که در آسمان باران می بارد و من نمی تونم جلو باریدنش رو بگیرم ولی می تونم چتری بالا سرم نگه دارم تا کمتر خیس بشم .... ( بارام معنیش ظلم و ستم هست ، چتر معنیش اینه که باید هر جوری باشه ساکت نشینیم و برای خود راهی پیدا کنیم )