چرا ازدواج نميكنين؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mina76

عضو جدید
نمیخوام بهونه دست پسرا بدم ...ولی تو شهر ما یکی از عواملی که باعث بالا رفتن سن ازدواج شده سختی گیری خانواده ها ودختر خانوماست...

mina76

عضو جدید
راستی در رابطه با اون دوستمون که گفته بود الان خیلی ها دوست اجتماعی دارند و از این بابت نیازشون رفع میشه
بگم که این کار خیلی اشتباهه...دوستی که هیچ وقت نبینیش بعد بهش کلی صحبت کنی و.....
بعدش یه روز معلوم نیست طرف ازدواج کنه یا هر چی بره دیگه پشت سرشم نگاه نکنه این چنین دوستی و دوستی هایی چه فایده ای داره!!!!!!
.
.
دوستان باور کنید کار هست حالا یکی سخت تر با حقوق کم تر و یکی راحت تر با حقوق بیش تر اینا به کنار ولی این درست نیست من خودمو میگم از صبح بیام این جا تو نت چرخ بزنم و دم از بیکاری و مشکلات و ... بزنم ایا میخواد با اون کسی که از ساعت 6 صبح از خونه میزنه بیرون و میره دنبال کسب و کارش یکی باشم!!!!!
.
یا اون دختری که همش توی نته و هیچ هنری نداره و منتظره که یک شوهر حالا پول دار هم نگیم ولی با یه حقوق کمی با خونهو ماشین و سایر امکانات بیاد دنبالش یه وقت اب توی دلش تکون نخوره
.
.
واقعا خنده داره ما خودمون بیش از هر کسی داریم به خودمون ظلم میکنیم ...حاظر نیستیم یکم سختی رو تحمل کنیم یاد گرفتیم لقمه حاظر و اماده بیاد توی دهنمون.....گذشت اون زمانی که دختر و پسرای 14 ساله مثل یه شیر زن و شیر مرد توی اون سن زندگ اداره میکردند....الان درسته معلوماتمون بالاتر رفته ولی حیف که در عمل هیچ استفاده ای نمیکنیم و فقط در حرف زدن هممون یه کارشناس هستیم...بخشید دوستان این قدر صریح حرفمو زدم ولی خواستم بدونید شتر سواری دولا دولا نمیشه.....
.
.
به تعداد پسرای خوب و مسئولیت پذیر دختر خانم های خوب هم وجود داره ..پس به جای این که دم از ناامیدی و ... بزنیم (نمیخوام بگم شرایط خیلی خوبه و همه چیز توپه و....) ولی زندگی ادامه دارد و همیشه تحت هر شرایطی باید زندگی کرد.....
.
.
به امید ارزو و موفقیت همه جوونای ایرونی همه ی اونایی که زحمت میکشند و توکلشون به خداست و خدا هم هیچ وقت تنهاشون نمیزاره .....

آفرین...

sokot92

عضو جدید
دلیلش کامل روشنه و خیلی از دوستان هم متذکر شدن
برای پسرا : ترس از احساس وظیفه ای که گریبانگیرشون میشه و نداشتن پول و موقعیت اقتصادی برای شروع یه زندگی مختصر ضمن اینکه وجود دوست دختر براشون کفایت میکنه
بنابراین تو این دوره زمونه با این اوضاع اقتصادی اعتقاد راسخ و شجاعت می خواهد ازدواج
برای دخترا : بالا رفتن توقعات عدم اعتماد به پسرا و مستقل شدنشون باعث شده به فکر خودشون باشن و خوشی ها شون خونه ی امن و راحت پدر
در کل اگر کسی ( چه دختر و چه پسر ) به قداست ازدواج و همینطور به اهمیتش در زندگی فردی و شخصی هر انسان پی ببره هم تحمل سختی ها راحت میشه و هم حتی کنار اومدن با سختی ها در کنار کسی که با او همفکر هست و همراه و دوست ، شیرین می شه
دوستم ممنون بابت نظرتون....
ولی در مورد پسرا بگم تنها همون مشکلی که گفتید و اونو بولدش کردم کافیه تا بهشون زن ندند حتی اگه خودشون هم بخوان!!!!اصلا بحث دوست دختر و .... این چیزا نیست
خدا ایشالله خودش همه رو کمک کنه ..خیلی ها بودند از اول خیلی اعتقاد قوی داشتند و اهل این حرفا نبودند ولی ناچار شدند و افتادند توی راهی که اخرش هیچی نداره
.
.
.
در مورد حرفای اخرتون هم موافقم....به نظر منم زندگی یعنی همین....

arc.f

عضو جدید
به نظر من مشکلات ازدواج دوچیزه...یکی خیلی سخت میگیره و به هیچ کس اعتماد نمیکنه...یکی هم مثل من خیلی خوشبینه وباخوشخیالی تمام ازدواج میکنه و بعد.....

saba jo00on

عضو جدید
کاربر ممتاز
از دوست پسر که هیچ وقت خوشم نیومد! طرفشم نرفتم
اما
خواستگارهامم هیچ کدوم به دلم نمی شینن!!!
موقعیت خوب ! شغل خوب! وضعیت مالی خوب ! .... همه جوره بود ولی انگار جنس من نیستن
عقل حکم بله می ده ! دل نمی ده

MMMMMina

عضو جدید
راستی چه آواتار زشتی داری!:surprised:

شرو ور چیه؟ بی ادب :mad:

خوب دختر خوب نیست. اگه پیدا کردی نشون منم بده.

اي بابا حالا شما دونفر دعوا نكنيد توروخدا
ول كنيد بابا به شخصيت شما همچين كارايي نميخوره والا;)

zemestan_d

عضو جدید
یه دختر چطور میتونه تشخیص بده کی مرد واقعیه؟؟؟
لطفا اسم مردونگی رو نبرین شماها که خودتون بهش هیچ بهایی نمیدین...
شما مشکل دارین به کنار ولی هیچ دختری نمیتونه اینو بگه که کوو مرررررررررررد!؟چون نمیتونه بشناسه و ببینه!؟دختری که خوبه وقته اینکه باهمه باشه و ببینه کی مرده رو نداره!
مد نظر شما همون مرررد پولداره و لطفا نگین کو مرد!؟ما نمیگیم کو زن چون میدونیم دختر پاک هست.بقیه رو متهم نمیکنیم خودمونو اصلاح میکنیم چون ضعیف نیستیم.

اورین جامعه ی اقایون رو مفتخر کردید موفق باشید

zemestan_d

عضو جدید
همین که شما به مشکل دار بودن خودتون اعتراف کردید ما را بس است.شما هم به فکر فساد اخلاقیه خودت باش و سعی داشته باش خودتو اصلاح کنی.بالاخره یکی بیاد بگیرت.بقیه هم به فکر خودشون هستن.حالا بشین حسابی بخند

من که هر بار از صحبت های شما کمال استفاده رو میکنم....ولی یه سوال اقای هوشمند شما به استناد کدوم شناخت درباره ی فساد اخلاقی من حکم صادر میکنید؟:surprised: شما واقعا عاقلانه قضاوت میکنید.....:D

zemestan_d

عضو جدید
خدا ببخشه ...
خیییییلی بچه تر ازونی هستی که بخوام بیام جواب حرکت زشتتو مثه خودت بدم.ولی همیشه گفتم بازم میگم کامنتا مثه سند میمونن...این کامنتا رو بعدا که بزرگ شدی میای میخونی پشیمون میشی پس سعی کن اولا فک کن بعد نظر بده دوما اگه طبق معمول بدون فکر نظر دادی بعدش ویرایشش کن.
به ضمیر ناخودآگاهتونم یه مراجعه بکنین و یه سری چیزای باطلشو بریزین دوور...

چشششششم :D

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من که هر بار از صحبت های شما کمال استفاده رو میکنم....ولی یه سوال اقای هوشمند شما به استناد کدوم شناخت درباره ی فساد اخلاقی من حکم صادر میکنید؟:surprised: شما واقعا عاقلانه قضاوت میکنید.....:D
تو خودت به مشکل دار بودن خودت تو پست قبل اعتراف کردی.
در ضمن تا قبل از ورود بچه ها ما بزرگترا داشتیم درست و منطقی بحث میکزدیم.شما هم برو بازیتو بکن بچه جان.برو.

sepehr1234

عضو جدید
چون تک دختری که باباش مولتی میلیاردر باشه و 80 سال و رد کرده باشه پیدا نمیکنم هاهااااااااا

honey2009

کاربر بیش فعال
به خاطر این که دختر صادق، خوب و مهربون کم شده.
من به خاطر این که نمی تونم به کسی برای تقسیم کردن باقیمونده ی زندگیم اعتماد کنم ازدواج نمی کنم.
ولی امیدوارم زودتر پیداش کنم. :gol:

اتفاقا هستن همچین دخترایی،من تو دوستام دارم،واست آستین بالا بزنم برادر؟؟؟؟:D

honey2009

کاربر بیش فعال
همیشه ی همیشه فرض رو بر این میذارم که همه آدمها خوبن مگه اینکه عکسش ثابت بشه...در مورد خواستگارهامم همینطور فرض میکنم اما اینقدر همه ترسوندنم(که چه میدونم پسرها فلانن و بهمانن و اینا) که دیگه به اسم خواستگار آلرژی گرفتم...فکر میکنم قدرت تشخیص خوب یا بد بودن پسرها رو ندارم...میترسم ازدواج کنم بعد بفهمم اخلاقش داغونه؛خوب این فاجعه ست دیگه...

mehdi_petro

عضو جدید
کاربر ممتاز
بي كار كه هستم.....پولم كه ندارم.........خودم سربار بابام هستم........پس شما بگيد زنو تو اين گروني و اوضاي قمر در عقرب مي خوام چي كار؟؟؟؟؟؟

MK264

کاربر بیش فعال
من فعلا کسی رو پیدا نکردم که بتونم یک عمر تحملش کنم پس چرا باید ازدواج کنم؟

آخرین ویرایش:

Joe_Bel

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
همیشه ی همیشه فرض رو بر این میذارم که همه آدمها خوبن مگه اینکه عکسش ثابت بشه...در مورد خواستگارهامم همینطور فرض میکنم اما اینقدر همه ترسوندنم(که چه میدونم پسرها فلانن و بهمانن و اینا) که دیگه به اسم خواستگار آلرژی گرفتم...فکر میکنم قدرت تشخیص خوب یا بد بودن پسرها رو ندارم...میترسم ازدواج کنم بعد بفهمم اخلاقش داغونه؛خوب این فاجعه ست دیگه...
اگه اهل دینو اخلاق هستی بسمه ال..:eek::eek:

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسب سفید از کجا پیدا کنم حالا؟؟؟؟

تو بیا با هرچه امدی امدی...:biggrin:
....

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه ادم که طرزفکرش مثله خودم باشه چشم حتماااااااا چرا که نه؟:biggrin: