چراغی که به خانه رواست به مسجد .......... اینجا سومالی است؟؟؟؟؟؟

Farez 132

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینها سومالیایی نیستند، اینجا بندر جاسک در استان هرمزگان است

بندر جاسک یکی از شهرهای استان هرمزگان در جنوب ایران است.این شهر در بخش مرکزی شهرستان جاسک قرار دارد.و از شهرهای استراتژیک ایران میباشد.
جمعیت شهر بندر جاسک طبق سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۸۵، برابر با ۱۲۱۳۴ نفر بوده‌است .نام این بندر که امروز جاسک نامیده می‌شود، در دوران گذشته به صورت‌های جاشک، چاشک، جک، رأس‌الجاسک و چاسک نیز ثبت شده است. در دوران بسیار قدیم بندر جاسک یکی از کانون‌های معتبر آئین میترا بود. معبدی به نام آناهیتا در جاسک باقی مانده است. تهمتن بن توران شاه ملقب به سلطان قطب‌الدین در سال ۱۳۳۰ میلادی به بعد در جاسک حکومت داشته‌است. در سال هزار و ششصد و چهارده میلادی انگلیسی‌ها بندر جاسک را به عنوان بندر تجاری خود در شمال خلیج فارس انتخاب کردند.

آخرین ویرایش:

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
گویا همیشه باید در این مملکت مرغ همسایه غاز باشه ! :eek:

فقط بلدند پول مملکتو بریزند تو جیب لبنانی و فلسطینی و تاجیکستان و جزایر کومور و هزار تا مفتخور دیگه !

در حالیکه عده زیادی مردم محتاج در همین کشور خودمون هستند .

بله واقعا مایه شرمندگیه .

amanda.arch02

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینقد تو ایران فقر زیاده که دیگه نمبیننش
واسه سومالی پول جمع میکنن
برای ایران و ایرانی فقط

4042

عضو جدید
تو كشورمان پر از اين تصويراست . ماهام كه مثلا دستمان به دهنمان مي رسد كمك مي كنيم . حتي گاهي از خودمان مي زنيم . ولي كافي نيست ....

hani0

کاربر بیش فعال
ماکه کفتم به کشورا دیگه نمیدیم نفتمونو دارن مجانی میدن صدامون در نیمد ..
دیگه دارن شورشو در میارن.................
اهایییییییییییییییی ایهاناس:
ایران داره نابود میشه همگی برپا...........................

glittering22

عضو جدید
اره همه شما راست میگین تو کشور ما از این صحنه ها خیلی زیاده.
اما مگه انبیائ الهی وامامان تو بسیاری از احادیثشون نگفته بود که به همنوع خود کمک کنیم .
فکر نکنم منظورش از هم نوع فقط هم کشوری باشه نه؟؟
فرقی نمیکنه چه تو کشور خودمون چه جاهای دیگه اگه کسی واقعا نیازمند باشه وظیفه ما مسلموناست که کمک کنیم.
در ضمن فکر نکنم تو کشور ما خشک سالی اومده باشه نه؟؟
اونا حتی روزی یه وعده غذا هم نمیخورن.اما شکر خدا تو کشور ما نیازمندا اون یه وعدرو دارن که بخورن یا لااقل روزی یه تیکه نون پیدا میکنن برا خوردن.
بی انصافی نکنین برید عکسهای بچه های سومالی رو با عکسهای بچه های نیازمند تو ایران مقایسه کنید بعد قضاوت کنید.

بردوک 90

اخراجی موقت
از طرف من بهشون بگید که من شرمنده ام به خدا.کاش میتونستم اونجور که دلم میخواد کمکشون کنم.

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتي كه هم زبان تو

خواهر تو
برادر تو

گرسنه است و تو علاوه بر غذا دسر هم ميخوري

وقتي برادر و خواهرت ، لباس مندرس و كهنه ميپوشند ، و تو براي مهماني فردا شب لباسي كه هفته قبل خريدي رو نميپوشي و يك لباس ديگه ميگيري

فقر است فقر است فقر است

فقر است كه تو يك هكتار خونه تو بالا شهر داشته باشي بعد توي جنوب شهر برادرت رو از خونه با زن و بچه پرت كنن بيرون و غيرت مردانه اش را براي پول له كنن

فقر است فقر است فقر است

فقر است كه آنقدر مديريت نداشته باشي كه كشورت را در رفاه قرار دهي و بعد دست غريبه را بگيري كه كل ملت بهت اعتراض نكنن

فقر است كه بجاي اينكه مشكلات در كميسيون خانه ملت تحليل بشوند در اين سايت ان را تحليل كنند

فقر است

آخرین ویرایش:

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما مگه انبیائ الهی وامامان تو بسیاری از احادیثشون نگفته بود که به همنوع خود کمک کنیم .
فرقی نمیکنه چه تو کشور خودمون چه جاهای دیگه اگه کسی واقعا نیازمند باشه وظیفه ما مسلموناست که کمک کنیم.
اونا حتی روزی یه وعده غذا هم نمیخورن.اما شکر خدا تو کشور ما نیازمندا اون یه وعدرو دارن که بخورن یا لااقل روزی یه تیکه نون پیدا میکنن برا خوردن.
بی انصافی نکنین برید عکسهای بچه های سومالی رو با عکسهای بچه های نیازمند تو ایران مقایسه کنید بعد قضاوت کنید.

خب به سومالي كمك كنيم

بچه هاي معصوم اونجا هم گناه دارند

كمك ميكنيم

اما خب ما يك كشور ثروتمند داريم

ملت خودمون رو هم نجات بدن

هم ملت خودمون هم مستضعفين ساير كشورها

niaz**

عضو جدید
کاربر ممتاز
هی من میخوام چیزی نگم نمیشه که نمیشه.
بالاخره واسه خودشیرینی باید یه کاری بکنن دیگه...پول مارو ورمیدارن میدن به یه مشت
همینام فردا که شکمشون پر شد علیه خودمون میشن...نمونش کشورهای دوست و همسایه و برادر.

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این کارا برا حس انسان دوستی نیست! بعضیاش مثل سومالی برا وجهه بین المللی خوبه بعضیا هم مثل لبنان برا تربیت نوچه و زیردست! برا دلسوزیه مردم نیست تو داخلم که نیازی به اینکارا ندارن

roza321rose

عضو جدید

باهات موافقم همشهری

archi_arch

مدیر بازنشسته
شما مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز

باهات موافقم همشهری

فكر كنم من و شما فقر رو بهتر درك كنيم

آخه توي يك شهر فقير زندگي ميكنيم

شهري ثروتمند و ملتي با جيب تهي از خالي

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره دیگه راست میگه از سطل زباله پیدا میکنند......

آره از سطل زباله

يكي از هم محله اي هاي ما كه اصالتا بچه استان فارسه تعريف ميكرد :

ميگفت من و دوستام در دوران كودكي ، ميرفتيم پشت يك رستوران و غذاهاي دور ريخته رو ميخورديم

وقتي اين حرف رو زد از خودم متنفر شدم

از خودم متنفر شدم ، وقتي چندي پيش به علت پر خوري حالم بد بود

براي خودم حسابي متاسف شدم

عرق شرم بر صورتم نشست

مرده باد اين تن اگر حق را پايمال كند

zakari

عضو جدید
غر زدن که فایده نداره...کسی راهی برای کمک سراغ نداره؟

A

akkas

Guest
اینها سومالیایی نیستند، اینجا بندر جاسک در استان هرمزگان است

بندر جاسک یکی از شهرهای استان هرمزگان در جنوب ایران است.این شهر در بخش مرکزی شهرستان جاسک قرار دارد.و از شهرهای استراتژیک ایران میباشد.
جمعیت شهر بندر جاسک طبق سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۸۵، برابر با ۱۲۱۳۴ نفر بوده‌است .نام این بندر که امروز جاسک نامیده می‌شود، در دوران گذشته به صورت‌های جاشک، چاشک، جک، رأس‌الجاسک و چاسک نیز ثبت شده است. در دوران بسیار قدیم بندر جاسک یکی از کانون‌های معتبر آئین میترا بود. معبدی به نام آناهیتا در جاسک باقی مانده است. تهمتن بن توران شاه ملقب به سلطان قطب‌الدین در سال ۱۳۳۰ میلادی به بعد در جاسک حکومت داشته‌است. در سال هزار و ششصد و چهارده میلادی انگلیسی‌ها بندر جاسک را به عنوان بندر تجاری خود در شمال خلیج فارس انتخاب کردند.

آنچه به خانه حلال است به لبنان و فلسطین حرام است

afn741

عضو جدید
وقتی تو خانواده خیلی ها هستند که به کمک نیاز دارند اونوقت میلونها خرج میکنیم که به ما بگن حاجی . این هم نتیجه همین طرز فکرها است . تو مملکت خودمون خیلی ها به نون شب محتاج هستند انوقت پولها و مواد غذایی و .... برای به اصطلاح کمک به کشورهای دیگه ارسال میشه البته این ها فقط نیستند . لبنان و فلسطین و سوریه و ........