پاسخي براي تمام کساني که مي پرسند جنس مخالفشون چه جور آدمي رو مي پسنده

پاسخي براي تمام کساني که مي پرسند جنس مخالفشون چه جور آدمي رو مي پسنده

• مجموع رای دهندگان
    60

حسين 1966

عضو جدید
بعضي از سايتها نظير اين خود را کاملترين سايت همسر يابي مي دانند و با سوالاتي که ابتداً فرد را مجبور به پاسخگويي مي کنند تا حدودي عقايد و شرايطش را براي بقيه مشخص مي کنند.و به همه افراد امکان پيشنهاد به فرد مورد علاقه شان را از هر شهري مي دهند

اگرچه از نظر من اين راه بيشتر براي دختران موثره چرا که مي توانند خودشان را به خواستگارهاي بيشتري معرفي کنند و در صورت رعايت توصيه هاي امنيتي مربوطه شانسشون براي ازدواج بيشتر کنن

اما من فکر مي کنم سواي هر نتيجه اي خوندن پروفايلهاي مختلف کساني که از جنس مخالف هستند اين امکان رو براي خواننده فراهم مي کنه که بفهمه که آنها چه جور افرادي رو مي پسندند :victory:

اما يه سوال :
شما چقدر به همسر يابي اينترنتي اعتقاد داريد ؟ آيا در اين زمينه تجربه اي داريد ؟

*Essi*

اخراجی موقت
انسانها تو دنیای واقعی ، نمیتوانند همیدیگر را بشناسند،چه برسد به دنیای مجازی.

چون قراره پس از ازدواج،یک زندگی واقعی صورت بگیره،نه یک زندگی مجازی.

پس باید عیار هر فرد در واقعیت سنجیده شود.

rezvane

عضو جدید
اونایی که توی دنیای واقعی از قبل هم با هم آشنایی دارن ویه عمر همدیگرو میشناسن بعد از ازدواج به مشکل بر میخورن :w13:چه برسه به اینجور آشنایی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wallbash:

maryam_bah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به شخصه قبول ندارم.....:w05:
خیلی از رابطه ها یا بهتر بگم آشنایی های قبل از ازدواج برای شناخت همدیگه کافی نیست. یعنی اصن کارساز نیست . حالا چه برسه به دنیای مجازی:w16:

حسين 1966

عضو جدید
اونایی که توی دنیای واقعی از قبل هم با هم آشنایی دارن ویه عمر همدیگرو میشناسن بعد از ازدواج به مشکل بر میخورن :w13:چه برسه به اینجور آشنایی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wallbash:

من به شخصه قبول ندارم.....:w05:
خیلی از رابطه ها یا بهتر بگم آشنایی های قبل از ازدواج برای شناخت همدیگه کافی نیست. یعنی اصن کارساز نیست . حالا چه برسه به دنیای مجازی:w16:

حرفتون درسته و منم نگفتم حالا حتماً بريد اونجا همسريابي کنيد ! ميگم به نظر من سوالاتي که اون سايت پرسيده و افراد رو وادار به جواب دادن بهشون کرده جالبن و براي آشنايي اوليه اطلاعات خوبي مي دن (البته به شرطي که با صداقت جواب داده بشه) چه بسا توي همين انجمن دو نفر با هم آشنا شده باشن ولي خيلي از سوالاتشون از هم بي پاسخ مونده باشه و يا بعد از فهميدن جواب مردد بشن ولي اگه اونجا آشنا مي شدن از همون اول راحتتر تصميم مي گرفتن
به هر حال من عرض کردم که :براي مطالعه پروفايل افراد و آشنا شدن با عقايدشون جالبه
مثلاً يه دختري که مذهبيه و گفته درآمد خانواده اش در چه محدوده اي ، شغلش و مدرکش ، نمره اي که به زيبايي خودش ميده ،سنش ، نظرش در مورد مهريه و نوع حجاب و... چنين فردي فلان مشخصات رو از همسر آينده اش انتظار داره و يه فرد ديگه يه معيار هاي ديگه اي داره و يه سري معيار ها مشترکه و...
و اينها پاسخ همون سوالاتي که مدام به عنوان تاپيک در انجمن مطرح ميشه :"آقايون نظر بدن خانمها بخونن "يا برعکس ،"چه جور دختري (يا پسري) مي پسنديد " و...

ستاره ي سهيل

عضو جدید
حرفتون درسته و منم نگفتم حالا حتماً بريد اونجا همسريابي کنيد ! ميگم به نظر من سوالاتي که اون سايت پرسيده و افراد رو وادار به جواب دادن بهشون کرده جالبن و براي آشنايي اوليه اطلاعات خوبي مي دن (البته به شرطي که با صداقت جواب داده بشه) چه بسا توي همين انجمن دو نفر با هم آشنا شده باشن ولي خيلي از سوالاتشون از هم بي پاسخ مونده باشه و يا بعد از فهميدن جواب مردد بشن ولي اگه اونجا آشنا مي شدن از همون اول راحتتر تصميم مي گرفتن
به هر حال من عرض کردم که :براي مطالعه پروفايل افراد و آشنا شدن با عقايدشون جالبه
مثلاً يه دختري که مذهبيه و گفته درآمد خانواده اش در چه محدوده اي ، شغلش و مدرکش ، نمره اي که به زيبايي خودش ميده ،سنش ، نظرش در مورد مهريه و نوع حجاب و... چنين فردي فلان مشخصات رو از همسر آينده اش انتظار داره و يه فرد ديگه يه معيار هاي ديگه اي داره و يه سري معيار ها مشترکه و...
و اينها پاسخ همون سوالاتي که مدام به عنوان تاپيک در انجمن مطرح ميشه :"آقايون نظر بدن خانمها بخونن "يا برعکس ،"چه جور دختري (يا پسري) مي پسنديد " و...
نكنه مي خواي تو فروم بخش همسريابي باز كني؟پايه ات هستم.:biggrin:

حسين 1966

عضو جدید
نكنه مي خواي تو فروم بخش همسريابي باز كني؟پايه ات هستم.:biggrin:

نه بابا
فقط يکي دو تا دوست در آستانه زوجيت ! تو فروم ديدم خواستم از طريق سوالات اون سايت بيشتر همديگرو بشانسن

و نيز خواستم براي تعدادي دختر دم بخت تو فروم شانسهاي بيشتري ايجاد کنم :D (البته با رعايت همه توصيه هايي که همون سايت کرده)

ولي هدف اصليمو "تو يکي دو پست قبلي و تيتر تاپيک" عنوان کردم

rose_1988sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم یه زوج خیلی خوشبخت میشناسم که آشنایی اولیشون توی یه انجمن بوده!!!:w40:
البته به هیچ وجه شناخت آدما توی دنیای مجازی کافی نیست،
ولی خیلی از مسائل هستش که شاید رو در رو به همدیگه نگن، یا مثلا انقدر شیفته ی خوشگلیو قد و بالای همدیگه میشن که دیگه اخلاقای بد طرف مقابلو نادیده میگیرن :D

ولی برعکسشم هستا:cry: یهو بعد از یک سال دوستی میبینن با گودزیلا دوست بودن :w25:

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید آشنایی بتونه از طریق اینترنت صورت بگیره اما برای ختم شدن به ازدواج تو دنیای واقعی کلی باید همدیگه رو بشناسن و با هم مرتبط باشن

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه دنیایی شده ها!!

حالا همه راه ها بسته شد دیگه همسر اینترنتی؟؟؟

پس روابطشون هم اینترنتی ادامه بدن دیگه.......!!!!:biggrin:

rezvane

عضو جدید

بله حرف شما هم یه جورایی درسته:w17:

mazya

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه زن گرفتن اینترنتی داره به نظر من هیچ بدرد نمیخوره یه وقت دیدی پیره زن 90 ساله بود اونوقت باید چیکار کنی

حسين 1966

عضو جدید