وقتی پسری داماد میشود....

hamidarchitec

عضو جدید
من دراکثر بحثها چه مجازی وچه واقعی نظرمدررابطه باتحمل مشابه نظر شماست ولی اونی که تحمل میکرده زن بوده نه مرد
اکثراقایون بدلیل تفکرمردسالارانه ارث رسیده از عرب زن رو زیردست شوهر میدونند وهربلایی خواستند سر جماعت زن اوردن
والان زنان هستن که دیگه تحمل این فشارها رو ندارن و طلاق میگیرن
البته اینم هست که نازپروردگی دختر وپسر توسط والدین باعث شده گذشت درزندگی کمتربشه

منظور من هم تحمل زن بوده که الان مجبور نیستن مردا رو تحمل کنن . بله ناز پروردگی یک تالار رو میشه بهش اختصاص داد و روش بحث کرد

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظور من هم تحمل زن بوده که الان مجبور نیستن مردا رو تحمل کنن . بله ناز پروردگی یک تالار رو میشه بهش اختصاص داد و روش بحث کرد

ولی طلاق چاره کارنیست
مردان ما بایدطرزفکرشون عوض بشه
اگر اینطورباشه که همه تخترپسرا بایدازدواج نکنند
خودشماحتما خیلی خانمتونو زجر دادین که فرارکرده;)

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
ربطش اینه که دخترا هیچ کاری نمیتونن بکنن نه فعالیت جدی اجتماعی..... نه جوونی .... نه ازادی برای فکر کردن دارن... همیشه یکی باید براشون فکر کنه (قیم) ..........باید برن تو گونی تا تو خیابون متلک و گشت ارشاد راحشون بزاره.......حتی توی حریم خصوصیشون نمیتونن کاری بکنن و باید باکره باشن! بابا اینام ادمن . حرف هم میزنی تاپیکتو تعطیل میکنن
حتی وقتی که رفتم خاستگاری نامزد سابقم بهش گفتم برام مهم نیست رابطه داشتی یا نه از تعجب شاخ دراورد و سریع بله رو داد!!!!!! میگفت حتی خواستگارای قبلی ازش خواستن پزشک قانونی تایدیه بگیره!!!

با تلی از خواسته و خشم و بلانسبت عقده تشریف میارن خونه شوهر

وقتی کسی رو دوست میدارن جرات ابرازشو ندارن به ده ها دلیل من جمله
1- اقایون دوست دارن خودشون کسی رو بخوان
2-.........................

میخوای سالم و صحیح با نزدیکترین دوستشون رفتار کنن ؟
موافقم
اما....
ببینید این تل عقده که می فرمایید تو دوطرف جمع شده... چون از هم ترسوندنشون... یه نگاه به همین تالار بندازین... مشخصه
بعد جالبه یه عمر به این دوطرف می گیم اون یکی اخه، بده طرفش نری ها حالا به بیست سالگی که رسیدن می ریم رو مغزش که کی زن می گیری؟ کی عروس می شی> بجنب ... پیر شدی ها
حالا باید بشینی تصمیم بگیری با کدوم یک از کسایی که یه عمر دیدت نسبت بهشون ابهام و ترس بوده باقی عمر زندگی کنی:surprised:
من با حرفتون در کل موافقم اما درباره دوطرف ماجرا... البته فشار رو دخترها چندین برابره که منبعش هم قانونهای من درآوردی ماست!
ما ارتباط با همو بلد نیستیم... زن از حقش بگه مرد شاکی می شه، مرد از حقش بگه زن شاکی می شه...
جامعه یه چیز می گه، قانون یه چیز می گه، منطقت یه چیز دیگه می گه، منطق طرفت یه چیز کلا دیگه می گه، احساسات هم تازه این وسط قاطی می شه:confused:
.
.
اتفاقا الان شرایط زندگی زنها بهتر شده فقط کیسه گندیده تعصب پاره شده و بخشی از اثارش امار نجومی طلاق هست

اون افتخار نبود بلکه تحمل بود
دقیقا ;)

hamidarchitec

عضو جدید
ولی طلاق چاره کارنیست
مردان ما بایدطرزفکرشون عوض بشه
اگر اینطورباشه که همه تخترپسرا بایدازدواج نکنند
خودشماحتما خیلی خانمتونو زجر دادین که فرارکرده;)

عوض کردن طرزز فکر در کوتاه مدت امری غیر ممکن هست برای همه و توهین بزرگی به ازادی فردی میباشد
احتمالا کار به اونجاها هم میکشه
بله خیلی زجرشون دادم ولی من فرار کردم نه ایشان

آخرین ویرایش:

hamidarchitec

عضو جدید
Icedream عزیز با صحبتهاتون موافقم و فکر میکنم عنوان نسل سوخته هم به همین دلیل به ماها اطلاق میشه چون در استانه تغییرات بزرگ بوجود اومدیم و با تنشهلی فراوونی رودر رو هستیم

از یه طرف افکار مذهبی بعضی از اشخاص در مقابل حقیقت ذاتشون ایستاده و هزارتا راه میخوان برا عبور ازش پیدا کنن

از طرفی شراطی ارتباط با جنس مخالف هم مورد تاییده و هم مورد نفرت برا جوانترها

در کل جای بحث زیاد داره خوشحال میشم بچه ها نظر بدن